Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
Tudtok ajánlani valami jó fényképező / videó appot ?
Jó lenne ha lehetne SD kártyára menteni a képeket, videókat és kiírná, hogy melyikből mennyi fér még rá a kártyára
-
brd
nagyúr
válasz
Nerazim #101182 üzenetére
Az Automatic Call Recorder-ben lehet állítani, hogy milyen forrásból vegye a rögzítendő hangfolyamot. Azt próbáltad esetleg állítani?
-
kory24
őstag
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Az android 6.0-ában lévő SD kártya használata belső meghajtóként funkciót használja valaki?
Van valami értelme?Kipróbáltam, de mintha ugyanúgy a belsőbe telepítene.
Mi előnye van?
Egyébként direkt gyors kártyát vettem (Samsung Evo+), de mikor formáztam belsőnek mégis azt írta lassú a kártya.... A telefon soc-ja lenne gyenge? (MT6735P)
-
dlaj
őstag
válasz
Jumbozorz #101187 üzenetére
Én ezt használom régóta, és nagyon szeretem. Csináltam egy kis bemutatót.
Szabadon méretezhető, színezhető a widget és a betűk is. Az áttetszőség 0-100%-ig állítható. Van megosztás is, én a OnenNote-ba mentek vele 2 kattintással.
-
Sziasztok,
Messengerben mikor csinálok egy videót felvétlenél látszik, hogy tökéletes. Mikor elküldöm meg totál low qualitys. Másnál is van ilyen hiba?( 2 napja frissítettem előttem nem próbáltam mert még friss a telóm)
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Tudtok/láttattok olyan jegyzet alkalmazást, melynek a widget-ét úgy is be lehet állítani, hogy átlátszó(vagy teljesen az) legyen és ha rányomok, akkor láthatóvá válljon és mutassa a bele rögzített elvégzendő feladatokat/emlékeztetőket?
Köszönöm előre is.
-
Kékes525
félisten
A Greenify-hez nem kell root, legalábbis nem minden funkciójához, nálam sincs root. Másrészt van másik is amit használhatsz: AdClear: Non-Root Full-Version Ad Blocker
-
Nerazim
őstag
válasz
vadászcsiga #101180 üzenetére
Na vagy 5 öt kipróbáltam, de mindegyik sistereg és nem hallatszik semmi. A kínai telómon gyárilag volt ilyen funkció az szépen fel is vett mindent.
-
Nerazim
őstag
válasz
vadászcsiga #101180 üzenetére
Köszi bepróbálom
-
válasz
vadászcsiga #101176 üzenetére
Oks, kössz!
-
Nerazim
őstag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy appot amivel a beszélgetéseket fel tudom venni. Olyan kellene aminél nem kell minden hívásnál beállítani külön-külön. Köszönöm előre is.
-
Sziasztok!
Sokan ajánljátok az Adguard-ot reklámblokkolásra.
Az a kérdésem, hogy mennyivel csökkneti az üzemidőt? Ugyebár egy saját VPN-t futtat a háttérben.Kössz!
-
GEPESZ66
veterán
Ha a Whatsapp-al WIFIN-keresztül beszélek egy külföldön lévő ismerőssel, akinek szintén a telefonján van, akkor ennek van-e költség vonzata?
Estleg úgy is tudunk-e beszélgetni, hogy nekem pl. a PC-n van meg a program, az ismerősnek meg telefonon? -
psg5
veterán
Van olyan időjárás app ami kitölti a teljes képernyőt? vagy a launcherben kell mókolni, hogy kiterjeszthető legyen?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Elszeretném érni a Screen Stream Mirroring Free appal hogy a viber videóhívás képfolyama megjelenjen a tv kijelzőjén!
Letudná valaki írni hogy tudnám ezt elérni?
-
katonafull
csendes újonc
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy van-e a jetaudioban olyan funkció, hogy listázáskor úgy hagyja mappába rendezve a zeneszámokat, ahogy felrakom a telefonra és ne rendezgesse át nekem? Vagy olyan, hogy ne olvassa az exif adatokat?
Merthogy valamiért egyes albumoknál (gondolom exif adat alapján) az egy albumba tartozó dalokat külön mappába rakja, mintha nem egy albumba tartoznának és így listázza ki nekem az albumokat. És így nem tudom egyben meghallgatni szépen sorban az aktuális album számait.
És rohadt idegesítő, hogy az app akarja megmondani nekem mi egy album és mi nem.
Először azt gondoltam az ékezetek, vagy más karakterek zavarják össze, de mivel hiába nevezgetem át a dalokat, akkor is a régi dalcímet jeleníti meg gondolom exif adatokat használ a rendezésre.
És nem szeretném egy exif tool-al átszerkeszteni a sok gigányi zenéimet, csak hogy a jetaudio szíves legyen és ne válogassa szét az összetartozó dalokat.
Ha erre nincs megoldás tudtok ajánlani másik appot, ami nem akar főnökösködni ezzel kapcsolatban?
Amúgy én nagyon szeretem a jetaudiot, ezért sajnálnám lecserélni.Előre köszönöm a segítséget!
-
psg5
veterán
Sziasztok.! Yahoo időjárás widgetet nem lehet beállítási, hogy kitörése teljesen a képernyőt?
-
viktorhu
veterán
válasz
attiati #101159 üzenetére
Igen, a billentyűzet nyelvét (nyelveit) akkor is te választod ki. Ha a gyáriban nincs magyar, akkor a playről telepíthetsz rá. Arra számíts, hogy a telepített programok a rendszer nyelvére állnak rá, pl. a google maps angolul fog navigálni (waze-en, here mapsen ez is választható), google now angol nyelvű cikkekben fog téged érdeklő témákat keresni stb. Ha ez zavar, és van root, akkor valamilyen language enabler appot kell letölteni a playről, azzal átválthatod magyarra is a rendszert. Persze ettől nem varázsolódnak bele a magyar nyelvű stringek a gyári appokba, de a legtöbb AOSP / Google alkalmazás, meg a szokásos playről letöltött dolgok átváltanak magyar nyelvűre, ahogy az összes beállítás is.
-
attiati
veterán
ha egy android telefonra nincs magyar nyelv, attól még telepíthető rá teljes értékű magyar kiosztású, ékezetes billentyűzet az sms íráshoz, böngészőhöz, mindenhez?
illetve milyen egyéb hátrány lehet, ha nincs magyar nyelv?
-
-
unravel
őstag
Heló
SZerintetek miért ébreszti a készülékem (sony z3 compact) a Cerberus ilyen sokat?
Azt tudom hogy Cerberusban a location logger kikapcsolva van, viszont a "block statusbar and power button in lockscreen" az aktív.
Hm? -
kaciokos
őstag
válasz
#79335424 #101153 üzenetére
Ha van, akkor E-Robot?
Sajna nincs, de nem is igazán szeretnék.
Közben próbáltam Play Store-ban magamtól találni valamit, eddig ez tűnt a legjobbnak, annak ellenére, hogy 3 éve nyúltak utoljára hozzá, és full fapad, de sajnos valamiért mobilnetről elérhetetlennek látja a szerverem, pedig bármelyik másik appból tudom pingelni a telefonról.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem iMediaShare app-al kapcsolatban!
Ez a program nem felhő alapu vagy nyilvános valami?Tehát ami képeket videókat telórol megosztok a tv-el az csak a tv-re küldi és máshová nem?
-
kaciokos
őstag
Olyan app kéne nekem, ami folyamatosan (lehetőleg beállítható időközönként) pingeli az otthoni routerem, és dob egy notification-t, ha nem válaszol. Használ valaki ilyesmit?
-
viktorhu
veterán
válasz
kutga #101149 üzenetére
Kiírja a névnapot, de - nekem legalábbis - nem a widgeten, hanem a google now képernyőn.
Üzeneteket is küld egyébként, pl. ha beteszed a naptárba, hogy 3 órakor a mammutban kell lenned, akkor a megfelelő időpontban szól, hogy ideje elindulnod (számol tömegközlekedéssel is meg autóval is, attól függően, hogy mit használsz).Én a widgetjét le is szedtem, és inkább lapozok egyet balra + ott vannak a google now üzenetek.
-
kutga
félisten
válasz
viktorhu #101147 üzenetére
Ha pl. szinkronizálom a magyar névnapokat, nem tudja kiírni az aktuálist? Próbaképp amúgy beállítottam egy eseményt, megnézem hogy dobja fel.
Egyébként okos a cucc. Kerestem valamit pc-s google térképen, összekötötte a telefonon található bkk futár appal és fel is dobta hogy járatritkítások vannak arra amerre megyek.
MOD
HoTaZo
Pálinka délben? -
viktorhu
veterán
válasz
kutga #101146 üzenetére
Naptár csak akkor jelenik meg így, ha van közelgő időpont. A widget csak kivonata a google now tartalomnak, a teljes anyagot csak a google now képernyőn láthatod, amiket úgy érsz el, ahogy korábban leírtam. Ott lesz részletesebb időjárás, több napra is, ott lesznek a hírek a téged érdeklő témákban, reggel ott lesz a térkép és hogy mennyi idő alatt jutsz el a munkahelyedre, este ugyanez haza, szintén térképpel hogy hol parkoltad le a kocsit stb.
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást (widget-et) ami az alapértelmezett Internet SIM kártyát tudja módosítani?
MIUI 8, root van.Köszönöm.
-
viktorhu
veterán
válasz
kutga #101136 üzenetére
Ha a google now launchert használod, akkor a főképernyőtől balra van a google képernyő több kártyával és részletesebb időjárással. Más launcherrel a home gomb nyomva tartásával jön be a google now, vagy ha kiteszed a google kereső widgetet, akkor abba belekattintva is az jön elő.
-
Probert75
addikt
válasz
kutga #101139 üzenetére
Több részletet nem fog, ha a kártya mérete fix. Én a kártyák mennyiségére javasoltam a nagyobb widgetet. Rakd egy külön oldalra egyedül, teljes képernyőre és több kártya lesz. Részletesebb időjárásra használj másik, csak erre specifikus widgetet, ha több infót akarsz látni.
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Mostanában kezdem el használni a Google alkalmazást, érdekelne, hogy a widget miért csak két kártyát mutat, amikor egy csomó kártya és érdeklődési kör be van állítva.
Mondjuk az is jó lenne, ha a tömegközlekedést mutatná, ahogy beállítottam, az időjárás pedig nem tud valami részletesebb előrejelzést kitenni? Ha rábököm persze mutatja nagyban, de azért tettem ki a widgetet hogy ne kelljen.
-
beg
veterán
Fizika óra vége, kicsöngettek. Köszönöm.
-
-
kuksa90
őstag
Tényleg nem lehet az FV5-el a szelfikamerát használni, vagy csak én bénázok? Csak a főkamerát hajlandó használni, az elsőt nem...
-
viktorhu
veterán
Én 4.4-en jártam először úgy, hogy nem engedett továbblépni. És a tartalék mobilomon CM van, szóval ismerem, meg láttam kínai szoftveres mobilokat is, de azért ez nem a tipikus felhasználás. Alapesetben az ember megveszi a telefont, és google account nélkül nem tud vele csinálni semmit - nagyon kevesen vannak, akik flash toollal indítanak
-
viktorhu
veterán
válasz
Bozek #101108 üzenetére
Akkor bocsánat, ha téves. Nem olvastam, hanem saját évekkel ezelőtti tapasztalat volt. (Egy launcher fizetős változatát próbáltam rendszeralkalmazássá tenni, ill. egy fizetős exchange alkalmazást.) Mivel egyik sem működött így, hagytam a dolgot, illetve a launchernek az ingyenes változatát tettem rendszeralkalmazássá.
Valószínűleg azért nem engedte a rendszer, mert a fizetős appok a google-nél lekérdezik a jogosultságot, ami net nélkül nem megy, és rendszeralkalmazásnál gondot okozhat, ha nem tud elindulni - pl. volt hogy hosszú repülőútra vettem meg egy alkalmazást, de mivel nem tudott a google-höz csatlakozni, az sem indult el a repülőn. Lehet, hogy ezt is megoldották azóta, én nem próbálkoztam ilyesmivel újra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Teodor52 #101117 üzenetére
Belépsz a telefonon a fiókodba és kikeresed a Google Play-en az alkalmazást. Ha már megvetted, akkor simán csak Telepítés lesz mellette, nem kell újra fizetned érte.
(#101118) stigma: Az nem alkalmazás, hanem ott azokat gyűjti, amiket azóta eltávolított a telefonról. Az már egy jó kérdés, hogy miért jelenik meg havonta...
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Ismerösöm keresett emg egy érdekes problémával.
Van egy app, ami nem tudom hogy gyári vagy micsoda, de rohadtul eszi ismerösöm mobilnetjét.Mint látjátko van egy Elvátolított alkalmazások app, ami kb 1,7GB-ot eszik havonta szinte fixen neki, és nem tudom mi az.
Alkalmazáskezelőt néztem, app celaner kerestem rá, nem találok semmit róla.
Van valami ötletetek mi lehet ez?Samsung A5-ös teló gyári 5.1.1-el szerelve. Factory reset, dalvik ürítés semmi nem volt azóta hogy emgvette volna.
Segítséget előre is köszönöm.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam alkalmazást a google play-en,de szervizelve lett a telefon és akkumulátort cseréltek meg szoftvert frissítettek.
Hogy tudom újratelepíteni licencel a programot?
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani androidon a google drive-ban, hogy bizonyos mappákat folyamatosan leszinkronizáljon, hogy offline is elérhető legyen? Pl pc-ről feltöltök egy excelt akkor az megjelenjen offline is a telefonomon.
Köszi előre is!Tárgytalan, közben mondták, hogy csak doksikat meg táblázatokat tudok így tartani. Ez így elég rossz...
-
-
Llew
senior tag
válasz
Joker88 #101065 üzenetére
" időjárás- programot ami tud "widgetet" is. Szintén magyar nyelven lehessen használni, lehet fizetős is."
Transparent clock & weather Szerintem nagyon jó. Több féle stílusú, méretű widget, amin mindent be tudsz állítani, ha mégis kevés akkor a megnyíló alkalmazásban még részletesebb infót kapsz. Ahogy a neve is mondja átlátszó, nem takarja ki a háttérképet. Ingyenes
Időjárás & óra widget Android Kb ugyan azt tudja mint az előző. Nekem az jobban bejött. Szintén ingyenes. Ja, ez nem tud magyarul ha jól emlékszem, szóval mégsem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest