-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
válasz
gyuszmó #100398 üzenetére
Más.
Ezer féle dolgot hallok, olvasok ,hogy kell tölteni a telót. Eddig tök nyugodtan felraktam éjjel, levettem reggel. Több helyen viszont azt írják, hogy ez így nem jó az aksim fele annyit sem fog bírni. Kvázi olyan mint egy álladóan megfeszített íj .
Bocsánat ha off téma, ígérem nem dobom be újra
-
gyuszmó
őstag
válasz
tordaitibi #100396 üzenetére
ok
-
Jampec82
csendes újonc
Sziasztok,
olyan androidos programot keresek, ami tudja a következőket:
- napi feladatok kezelése alfeladatokkal együtt (tasks+sublists)
- ha az alfeladataim elintézettek, akkor a főfeladat is legyen elintézett
- határidős és határidő nélküli feladatokat is kezeljen
- (bevásárló)listaként is lehessen használni
- legyen hozzá widget
Kb a "ListingIt" és a "SplenDO" alkalmazások keverékét keresem, ha mond valakinek valamit, de mindkettőból a jó részeket szeretném csak...
KEEP nem jó...
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Jani -
törölt tag
válasz
gyuszmó #100392 üzenetére
4.4 -től alapértelmezetten a Wifi mindíg be van kapcsolva. Bármelyik automatizáló fel tudja használni a wifi near infóit a helyazonosításra, és csatlakozásra. Elméletileg! A gyakorlatban egyes készülékeken, kikapcsolt kijelzőnél az OS nem tesz közzé hálózati infót, így az automatizálók nem tudnak reagálni a változásra. Ki kell próbálni.
-
gyuszmó
őstag
A wifi sokat zabál, ha folyamatosan be van kapcsolva ? Létezik olyan app. ami bekapcsolja amikor haza érek és érzékeli a hálózatot , és átvált mobilnettről ? Mert ha manuálisan kapcsolom , néha elfelejtem átkapcsolni akkor otthon is mobilt eszi
-
Jakuu
őstag
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #100387 üzenetére
Nem oda kell, hanem ide: Csak nekem ilyen lassú a PH?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Windows mobilról térek át droidra. Kérdésem, hogy hogyan tudnám az sms üzeneteimet kimenteni és azokat droidon viszahívni? Hol tárolja egyáltalán winphone ezeket?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kékes525 #100383 üzenetére
igen tudom, viszont a reinstall megoldotta.
Hogy én erre nem gondoltam..
De most így visszagondolva sejtem is hogy mitől őrült meg. Mikor elkezdtem belakni a telefont, jött egy nagyobb rendszerfrissítés, (ekkor már fent volt a greenify) és gyanítom hogy ettől dobott hátast.szerk: Ha már Greenify... erről van valakinek tapasztalata, használhatóbb mint az előbb említett okosság? .)
-
Maxtreme
addikt
válasz
Kékes525 #100380 üzenetére
hát. a wiperól annyit hogy 1 hetes sincs a telefon, szal nem gondolnám hogy tele van minden foshal'
Az újratelepítést viszont megpróbálom, hátha.
Egyébként ez sztem a telefonnak lesz valami nyűgje, mert olyan mintha a mester jelszót vagy az ujjlenyomatot (amit minden ilyen esetben kér) nem jegyezné meg hogy egyszer már megadtam neki. -
Maxtreme
addikt
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést
A Marshmallow-al hogy lehet megbeszélni hogy az aktivált szolgáltatásokat meg is jegyezze, és ne kelljen minden képernyő feloldás után újra aktiválni? (a greenify-ról lenne szó, azon belül is az automatikus hibernálás funkcióról) -
-
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #100375 üzenetére
De nálam nem a gdrive kapcsán merült fel a probléma, hanem a google musicon tárolt zenék lejátszására kerestem alternatívát.
-
tomy86
addikt
válasz
#20749568 #100373 üzenetére
Nekem egyszerűen nem jött be, másrészt olyan megoldást kerestem (pl. egy plugin Poweramphoz, PlayerProhoz, stb), amivel az általam egyébként is használt lejátszókkal is elérhető a tárhely. A BubbleUPnp-t egyébként is használtam időnként, de főleg arra hogy a pc-n vagy a telefonon levő videókat, képeket kitegyem a tv-re. Most megvettem a pro verziót és jobban átnéztem a beállításait és akkor láttam, hogy több más tárhely mellett a google musicot is kezeli.
-
tomy86
addikt
Korábban kérdeztem, hogy van-e olyan alkalmazás ami kezeli a Google Music felhőben levő zenéket a google saját appján kívül. Akkor nem jött válasz a megoldásra.
Hátha másnak is hasznos infó, hogy a BubbleUPnP app (azt hiszem sak a pro) kezeli (több más felhőszolgáltatás mellett) a Google Music-ot is. Így az ott tárolt zenék is lejátszhatók illetve továbbíthatók a telefonnal azonos hálózaton levő eszközökre. -
hackeeeee
Jómunkásember
Csak wifi ofkorsz be volt kapcsolva, mert 500MB mobilnetem van, de természetesen wifi hálózaton nem működött. Próbáltam, hogy letiltottam a wifi-t, majd engedélyeztem, semmi.
Csak töltés közben nem volt bekapcsolva, de próbáltam úgy is, hogy töltőn volt, és ezt is ki-be kapcsoltam, de semmi sem történt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbáltam, nem segített..
Ugyan úgy nem kezdett el szinkronizálni, csak mutatta a nyilakat. Majd amikor kézzel bepipáltam minden napot, és nyomtam neki egy képek mentését, akkor megcsinálta, viszont, nem rakott fel minden képet elsőre.
Másodszorra igen, viszont GDrive-ban a Google fényképek alatt random mód kimaradtak hónapok, ahová nem kerültek be a képek. Persze a fotók menüpont alatt ott volt. Ugye ez azért volt gond, mert nem tudtam Google drive-al szinkronizálni az összes képet. -
Indiant
addikt
-
Pubszon
veterán
AirDroid-al miért nem tudok a telefon külső SD kártyájára menteni?
Android 5.1.1, írja is hogy mit csináljak, de nekem nincs olyan opció... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sungoo #100356 üzenetére
Eddig semmi gondom nem volt, de most már nagyon telelett a hócipő..
50GB a max amire elő lehet fizetni /hó 365 nélkül?
Nekem 15GB van, mert nem tudom-e valami. Én ugye Google drive 100GB-ért is fizettem, mert nem zavart.. De most, hogy ez így lényegében használhatatlan, meguntam..
-
Sungoo
addikt
válasz
hackeeeee #100354 üzenetére
Az Onedrive-el kellett volna kezdeni.
Nekem évek óta bevált. Bár a legutóbbi frissítéskor nem ment a manuális feltöltés. Visszaraktam egy régebbi verziót. És egyelőre a 230 GB tárhelyem is megmaradt, nem korlátozták még.
(#100357) hackeeeee Sosem fizettem még elő. Különböző készülékek vásárlásával, és egy akcióval 230 GB helyem van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nagyon kezd elegem lenni a Google Fotók alkalmazásból..
Kicsit össze voltak keverve már a telós képem, volt amit beduplázott, stb.. Oké.
Rendbe raktam őket, most ott tartunk, hogy elvileg elundulna a szinkron, de csak mutatja a frissítés ikont, de nem csinál semmit..ha kijelölöm az összes képet, és mondok neki egy auto mentést, akkor elkezdi csinálni, nagynehezen, viszont drive-ba nem teszi át a képeket..
Alapból azt nem értem, hogy magától miért nem csinálja..
Lehet eljutok arra pontra, hogy átszokok onedrive-ra, mert ez egyre rosszabb..
-
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Win10 alá bevált android emulátor programot?
Köszönöm.
-
csurgoi
aktív tag
A Teclast X16 Plusnál tapasztalom, hogy néha kisötétedik a kijelző.
Olyan mimtha kifagyna.
De pl ha felteszem töltőre,reggel fekete képernyővel indul a készülék, mert elindulni elindul, nagyon halványan látni a kijelzőt.
Ilyenkor egy újraindítással helyreál a rend?
Szerintetek mi lehet a probléma? -
w.miki
veterán
válasz
#61600768 #100343 üzenetére
köszi, működik is...
De lehet, hogy a TuneIn Radio helyett kipróbálok más rádió alkalmazást.
Néha teljesen beszaggat, van hogy el is dobja az állomást, és nem csatlakozik újra.
Melyik az ajánlott, online, netes Rádió alkalmazás, amiben sok magyar adó van?
Stabil, tartja a jelet, ha elveszíti, akkor újra kapcsolódik, és nem marad csendben. -
xiidavid
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek új telefont beszerezni. Az egyik kiszemelt a Huawei P9 lite, azonban nincs benne giroszkóp, ami hirtelen kicsit rémisztő. Tudnátok mondani olyan alkalmazásokat, amiket emiatt nem tudnék használni? (Pokemon Go-ról tudok
)
Előre is köszi!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
minimumgame #100340 üzenetére
Keresd meg a beállításokban az értesítések beállításait, hogy mi férhet hozzá az értesítésekhez.
-
w.miki
veterán
Értesítések letilthatók valahogy régebbi Androidon is?
4.4.2. szeretném megoldani, hogy a TuneIn ne dobálja tele a felső értesítési sávot a reklámjaival.
Van erre valami alkalmazás? -
minimumgame
tag
Sziasztok!
Nemrég lett android 6.0-ás készülékem és valamiért nem kapok értesít semmilyen emlékeztető appban.
Hiába állítom be, hogy pl. este 6 kor XY teendőm van, nem értesít. Se gtask, se to do, se kepp stb.
Valamit be kell állítani az androidban? -
törölt tag
Egy MAC -hez nem tartozhat két IP, és amikor beállítod a másikat, akkor az előző még érvényben van. Eszköz újracsatlakoztat, router -ben "kirúg", stb. Egyébként az a megadott .077 az a router -ben érvényes tartomány? Mert ha nem, akkor hiába próbálod megadni.
A droid beállításokat írja meg vki más, mert nekem most nincs wifi kapcsolatom, anélkül meg nem jön elő az a menü!
A binding összekapcsolja az IP -t a MAC -kel, hogy akkor is "tudja" a router azonosítani, ha az eszköz nincs feljelentkezve, miután lejárt a kapcsolat tartási idő. Pl. PC -s WOL -nál kell
-
mzso
veterán
válasz
#79335424 #100337 üzenetére
Maradt a 101-en. Elméletileg a router felül kéne tudnia bírálnia az IP-t amit a telefon akar magának, nem?Az androidban hol lehet állítani?Amúgy meg a programban van egy ilyen opció, hogy "Time to wait for preferred IP (ms)". Akkor ez mi célt szolgálhatna ha nem tudja befolyásolni az IP-t?Csak összehoztam. Úgy látszik rossz szekcióban próbálkoztam... (IP & MAC Binding ami, így nem is tudom mit csinál...
) Valójában a "Address Reservation"-ben kellett beállítani...
-
törölt tag
-
mzso
veterán
Helló!
Melyik egy jó FTP szerver ami jó is meg egyszerű is, és meg tudom vele osztani belső memórát és SD kártyát meg miegymást.
Ezt próbáltam eddig: FTPServerAmi csodák csodályára elsőre máködött. De van egy nagy hiányossága. Nem tudom beállítani, hogy milyen IP-n legyen így meg nem lehet elmenteni a kapcsolatot Total Commander-ben vagy bármely másik ftp kliensben.
Van olyan amelyik ezt is tudja és vagy valamilyen host nevet is tud használni?
Jelen pillanatban a 192.168.1.101-et használja ami alig ha nem egyből változni fog amint egy másik eszköz hamarabb csatlakozik a hálózathoz...
-
Karcub
senior tag
Valaki használ Kernel Adiutort? Ki milyen beállításokkal használja?
-
válasz
Jakuu #100326 üzenetére
Nem a kapacitast nezi!!
A feszultseget, az pedig feltoltve 4,2volt egy gombakkunal, es a Tesla egyik 160000 milliamperoras cellajaba is, kisutve szinten egyforma. A kozte eltelt ido termeszetesen nem, ez alapjan
az uzemidot majd saccolgatja.
De ha a telodra rakotod az emlitett Tesla auto egyik cellajat, nem fog kikapcsolni ugyanugy 1 nap mulva, mint eddig, hanem majd 2-3 honap mulva, amikor leesik 3,2voltra.
(Kisse hulye hasonlat, es pelda, de szemleltetesere elmegy) -
razzorr
őstag
Az normális hogy a Spotify kb.10 percenként leáll? Elindítom a BT hangszórón a zenét,képernyő lezár. Majd kis idő múlva leáll. Ennyit tud az ingyenes verzió? Wp-n érdekes módon órákig hozzá sem kellett nyúlni,max néha lenyomott egy reklámszöveget. Van valami beállítás erre a problémára?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
darvinya #100328 üzenetére
Arra gondol, hogy a telefonban lévő akku fájlt kell kalibrálni. Azaz, hogy mennyi a 100% benne. Pl 3000 mAh aksinál 2800 mAh a max, ezt érzékeli a teló 100%nak. Egy 7000 mAh aksinál a max olyan 6800 mAh például, de a teló maximumnak még mindig a 2800-at érzi. Ezért kell ezt kalibrálni.
-
Krill77
őstag
Hi
az miért van, h Bluetooth hangszóróval ha viberen irok a kimenő uzivel ellentétben a bejövő uzi hangja a telobol jön, nem a speaker bol? Ilyenkor megall a zene is. Másik telon uaez 4.2.2 droiddal nincs... -
Jakuu
őstag
válasz
ollie #100324 üzenetére
A gyaribol szerintem sincs, de en mintha emlekeznek valami Mugen Power nevezetu extended battery-re, amit kulon hat fedlappal arultak, mert vagy ketszer vastagabb volt a gyari akkunal. Az nem kinai hamisitott akku volt kamu parameterekkel, de gondolom kalibralni is kell a nagyobb akkunal a keszuleket, lemerittessel es fullra toltessel
-
válasz
kocka1977 #100319 üzenetére
Csak hogy ne fuss felesleges köröket:
Nem fogsz nagyobb kapacitású akkut találni hozzá, se gyárit, se utángyártottat. Ennek az az oka, hogy már elérték a maximumot, amit gyártástechnológiailag ki lehet hozni egy ilyen lítium ionos akkuból, ugyanabba a méretbe már nem lehetséges több energiát zsúfolni. A másik oka, hogy nem fér bele fizikailag nagyobb akku a készülékbe, mert hogy az előző ok miatt, fizikailag nagyobb méretűnek kéne lennie a nagyobb kapacitásúnak.
-
Jampec82
csendes újonc
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami egyesíti egy todo és egy bevásárlólistás alkalmazás tulajdonságait. A következők lennének fontosak:
-határidős és határidő nélküli feladatok kezelése
-akár korlátla mélységig alfeladatok/allisták
-összes alfeladat pipálása(teljesítése) esetén a főfeladat is pipa legyen
-widgettel rendelkezzen
-határidős feladatokhoz legyen riasztás
- ismétlődő feladatokat is kezeljen
Előre is köszi a segítséget! Jani -
csaba1203
addikt
válasz
tomboy0013 #100297 üzenetére
Ha tudnál róla bővebben írni én is megköszönném.
Hol,hogy lehet beállítani mert ilyen menüpontot nem találok.
Gondolom a hálózati beállítások közt kell megadni valamit. -
kocka1977
csendes tag
Sziaztok!
Keresek LG G3 (D855) höz gyári akkut ami 3000 mAh -tól nagyobb kapacitású! Utángyártottban lenne akár 7200 mAh is de az szerintem a 3000et sem tudja! Létezik nagyobb gyáriban?
Segítségetek előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
Rigormortiis #100315 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis #100315 üzenetére
1. Milyen célra kell?
2. Van az összefoglalóba három is berakva.3. (ez a topicgazdának szól): Az ajánlott alkalmazások közül hiányolom a Photoshop Lightroom-ot.
-
Rigormortiis
veterán
Milyen képszerkesztőt ajánlotok?
-
zlatan92
csendes tag
Köszönöm!
Megnyugtató hallani, hogy ez csak reklám. Még jó, hogy nem mentem rá arra a "telepít" gombra.
Viszont sajnos fogalmam sincs, hogy ez honnan jöhetett... -
Kékes525
félisten
válasz
zlatan92 #100310 üzenetére
Ez szerintem csak reklám. Ha biztosat akarsz, akkor futtass le egy jó víruskergetőt. Összefoglalóban megtalálod. Én eszt használom: Vírusírtó Androidra PRO Verzió, de ez fizetős.
-
margithid
veterán
Kipróbálná nekem valaki, hogy a chrome remote desktop alkalmazás csak azzal az emailel müködik amivel playbe be vagyok jelentkezve?
-
minek?:S
őstag
válasz
#20749568 #100303 üzenetére
Eh.. inkább meg se szólalok.. ahogy most ellinkelted gépen(ahol nem láttam a keresett játékot), valahogy egyből meg lett telón is, és a játék is. Az valahogy hajnali 4kor nem túlzottan ment. Mindenesetre hatalmas köszönet
Mentségemre szóljon, hogy több mint 2 éve nem volt közöm androidhoz, valamikor GB/ICS tájt léptem.
-
minek?:S
őstag
Srácok!
Keresek egy játékot, és nem tudom elképzelni mi lehet a neve. Kérdésem az lenne, hogy valahol meglehet nézni az eddigi összes letöltött alkalmazást playről?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest