Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz brownus #100475 üzenetére
leszokni a dohányzásról és gratula!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
viktorhu
veterán
(Válasz akart lenni 100490-re, csak rossz gombot nyomtam)
Én hangulattól függően felváltva használtam a kettőt, mikor melyik tetszett jobban. Útvonalban általában nagyjából ugyanazt adta a kettő. A nyár végi nagy útlezárások viszont leszoktattak a google térképről, mert ezekben csak a waze volt naprakész, a google minden egyes útlezárásba belevitt, útközben kellett váltanom a waze-re, hogy kikeveredjek az ördögi körből
Ilyen szempontból a here maps a legfurább, az akkor is belevisz az útlezárásba, ha tud róla (mutatja, hogy ott le van zárva az út, és belenavigál).
A waze-nek még a grafikája az előnye - a maps simán a térképet nyomja az arcodba, a waze viszont egy egyszerűsített rajzfilmszerű ábrát, nem vonja úgy el a figyelmet a részletekkel, csak követni kell a széles nyilat, ami vezetés közben előny, a minden részletre kiterjedő térképet otthon jó nézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Zirowe #100494 üzenetére
Ez így elég halott dolognak tűnik. Valamivel kommunikálnia kell a gép oldalán. Az ilyen programok jellemzően beépülő modulok, amit valahogyan telepíteni vagy futtatni kell a gépen. Ezek általában nem mennek portable alkalmazásként.
Esetleg keress olyan lejátszót, amihez alapból van valamilyen távirányítható megoldás és portable verziója is van.
Kicsi az esély rá, hogy találsz ilyet.A fenti rész stornó, ha itt találsz valami megfelelőt: http://appcrawlr.com/android-apps/best-apps-winamp-remote
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, olyan winamp távirányító programra lenne szükségem, aminek a gép oldali megfelelőjéhez nem kell telepítőt futtatni.
A gép, amin megy a winamp, azon korlátozva van a telepítés, a winamp amit használok portable verzió, a gép és a telefon azok egy wifi hálózaton vannak.
Amiket találtam eddig programokat, azokhoz a telepítendő plugin mindegyik exe formátumban volt, amit nem engedett a gép telepíteni.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
psg5
veterán
Az kikapcsolhato hogy fotozok és agoogle terkepre akarja osztani a képet?
F.K.T.
-
kaciokos
őstag
válasz basaja #100489 üzenetére
Érdekes, sokan dicsérik a Waze-t de nekem Google Maps-el összehasonlítva nem jött be, mert:
1. A Waze néha olyan piszlicsáré utakra elvisz, hogy borzalom. OK, hogy az gyorsabb, de azért vannak határok.
2. Sokkal jobban tetszik a Maps hozzáállása a forgalomhoz, mint a Waze-é: nem az érdekel, hogy miért van dugó, hogy baleset, vagy útjavítás, vagy csúcsforgalom, vagy mifene, csak az érdekel, hogy adott útszakaszon mennyi idő alatt lehet átjutni, vagyis az, hogy melyik a leggyorsabb út. -
basaja
senior tag
Vagy ha hajlandó vagy mobilnetet áldozni(tehát mehet az online navi is),Akkor a Waze.Messze veri az összes navigációt a közösségi jelentések miatt.Amióta azt használom,dugóban mèg nem ültem,pedig napi 320 km-t megyek...
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Jó a Here WeGo (ez a Here Maps, ami ugye eredetileg Nokia termék volt), de a Google Maps is. A legtöbb androidos készüléken alapból rajta van a Google Maps. És igen, az utóbbi is tud navigációt. Az iGO-t ingyen felteheted, és asszem 1 hétig lehet ingyen használni, majd fizetni kell érte. Ha jól emlékszem a teljes Európa térkép olyan 10k Ft körül van. Szóval akár mindhármat kipróbálhatod, mert semmibe sem kerülnek (pontosabban az iGO-ért 1 hét után kell fiztetni).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
brownus
veterán
jogos amit írsz, de mellette nem cigiztem, a lakásban sem. tehát nem volt passzív dohányos. sőt, este ha elszívtam egy cigit, akkor még fogat is mostam, mert a várandós anyukáknak olyan szaglása van mint a vadászkutyáknak :d és zavarta a rajtam ragadt dohányfüst szag, bűz.
ne csak off legyen, egy haverom ezt használta, persze azóta visszaszokott ez rossz ómen, lehet nem is telepítem
Quit smoking - QuitNow!ja, b.ssza meg, rohadt sok pénzt elvitt...
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz brownus #100480 üzenetére
3 hét és még csak most dobtad el?
A párod passzív dohányosként csinálta végig a terhességet melletted?
Ehhez tényleg csak gratulálni lehet.
Akkor illet volna eldobnod, amikor megtudtad, hogy a párod várandós. Nem gondolod?
Egyébként én mennyit spóroltam, mert 1974 óta nem gyújtottam rá? (Ja, még életemben soha. )[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
BIZ0906
aktív tag
Üdv! Ha Samsung Galaxy Trend Plus-t rootolom és fel teszek rá egy custom rom-ot akkor van arra lehetőségem arra, hogy a Google Playen letöltött alkalmazások ne a belső tárhelyre hanem a külső SD kártyára települjenek ezzel kikerülve azt, hogy alapból kevés a tárhely? Mert akkor nincs értelme az egésznek. Választ THX!
-
psg5
veterán
Még egy : nem mindegy hogy egy képet megosztok drivba vagy feltoltok drivbe? Mármint a megosztaskor nem tömörít?
F.K.T.
-
GEPESZ66
veterán
Samsung A3 2016-on , ha az Időkép weboldalát a Chrome-ban nyitom meg, akkor a térképek nem töltődnek be, csak egy forgó ikon van a helyükön.
A saját böngészőben szépen betöltődnek.
Mitől lehet ez? -
brownus
veterán
üdv,
létezik olyan app ami számolja, hogy x napja nem gyújtottam rá, és nem szívtam el x szál cigit, és spóroltam y pénzt?
mert nem gyújtottam rá 08.19-e óta
-
-
psg5
veterán
Sziasztok!
winmobilról jövök droidra. Ott elöszőr a jól bevállt HereDrive-ot használtam, majd megszűnése után a Térképeket navigációra. Kérdésem, hogy ezeknek megfelelőt mit lehetne használni droidon (nem baj ha fizetős).
F.K.T.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely mutatja az aktuális töltés paramétereit?Ugyanis, vettem egy mágneses töltő-adatkábelt. Éjfél után tettem töltőre a telefont, de reggel hétkor még nem volt 100%-on. Normál kábellel feltöltődött volna, szerintem. Szeretném tudni összehasonlítani a két kábel töltését.
Tudom, hogy léteznek külön mérők, tervbe is van egy vétele, de most így szeretném megnézni.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
csipuka
senior tag
-
busman
veterán
Időkép widget másnál is sz@rakodik? Vagy csak nálam? Eddig azt hittem az csak windows mobil hiba folyamatosan..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Pikkolo^^
addikt
Még egy dolog. A Bing napi képet szeretném a záróképernyőn, rengeteg alkalmazás van rá, de eddig nem találtam értelmeset. Használ ilyet valaki?
-
Pikkolo^^
addikt
Life360-at használ valaki? Ha igen akkor mi a tapasztalata? Esetleg más jó alternatíva?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Bozek #100454 üzenetére
Hát, gondoltam rá, meg a képet is böngészni.. De ez a program tavaly is rohadt hasznos volt :/ De hát látom ez már nem fog összejönni :/
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Ugyan semennyire nem értek az Androidra való programozáshoz, de a következőt szeretném.
[link] Bmylake 2015 Unofficial program apk.Mivel tudnám ezt átszerkeszteni, hogy az idei fellépőket lássam időrendben?
Kinézet minden maradhat így, csak a fellépőket cserélném ki.
Köszi!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
nyisziati
veterán
-
BenHans
addikt
Sziasztok!
CM Browser-t használok, bár már nem túl sokáig (egyre instabilabb és reklámok is megjelentek). Az lenne a kérdésem, hogy a könyvjelzőimet hogyan tudnám lementeni?
CM backup nem találja őket. Esetleg meg lehet találni őket valamelyik mappában egy fájlkezelővel?Mire váltsak? Mindenképp az összefoglalóban lévők az ajánlottak?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
HoTaZo
addikt
válasz nyisziati #100447 üzenetére
[OFF
"Kb. a magyar Metallica..." azért ez vitatható, de igaz, hogy Paksi bajtárs már a korai Pokolgép basszushúrokat is nyúzta. Ha magyar Mettalicázni akarunk, akkor már Tanksapka, az elismertség és a siker terén.
De ha már így osztogatjuk a linkeket, akkor hadd tegyem be ezt a kívánságkosárba. S álljunk meg egy ásónyomra 1:20-nál, hogy mi fér bele egy ilyen műfajba.Bocs', bocs', bocs', szülinapot ünneplünk és "picit" túlcsordult a nedü... OFF]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
törölt tag
Hali! Nekem egy olyan amatőr kérdésem lenne hogy most fogok telefont váltani (sony z3c->z5c) és azokat az alkalmazásokat amiket megvettem play áruházból a z1c-re azokat újra meg kell majd vennem? Vagy simán fel tudom telepíteni majd az új mobilra is? Köszi aki segít és bocs a láma kérdésért!
-
Narxis
nagyúr
-
beg
veterán
válasz Narxis #100442 üzenetére
Privátbankár.....
"...a hiedelmekkel ellentétben azonban nem a túltöltés, hanem maga a töltés okoz kárt..."
"...lítiumion-akkumulátor sokkal gyorsabban korrodálódnak..."
"35 °C fok felett már komoly, visszafordíthatatlan károk keletkeznek az eszközben."Köszönjük, de ilyet inkább ne
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Narxis
nagyúr
Action Launcher 3 se rossz, gazdaságos a RAM-mal, én a Smart Launcher-t nem tudtam megszokni, sokkal átláthatóbb ha már rendezni akarja az ikonokat a Trebuchet megoldása ahol fentről lefelé minden betű mellett ott az app ikonja, nyilván aszerint, hogy a neve mivel kezdődik.
De több kellett tudásban ezért használom az Action Launcher 3-mat ahol balról jobbra húzva kiadja az app listát hasonlóan betűk szerint ABC sorrendben, mivel sok app van telepítve ezért így gyorsan megtalálom amit keresek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
psg5
veterán
Launcherek egy idő után lassítják/lassíthatják a rendszert? (6.0 LG V10)
F.K.T.
-
xSide
őstag
Reklámszűrős Chromium után visszatértem sima Chrome + AdAway-re.
Ezt a mobilbarát oldalra alakítás sávot ki lehet valahogy kapcsolni? -
Bozek
nagyúr
Én most ezt használom: Költségvetésem, de a MoneyWiz 2 is jó. Mindkettő tud magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bozek #100428 üzenetére
Ez a hír földre sújt.
Vagy, az égig ér?
Kolbász és kenyér! -
DrBubo77
veterán
Ezt a kettőt próbáltam eddig:
Expense IQ
KoinEzt néztem még, hogy ez több platformon is megy:
AndroMoneyDe a tényleg jókat kellene betenni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Az összefoglalóban miért nincsenek pénzügyi alkalmazások?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
beg
veterán
válasz batai15 #100422 üzenetére
Ott Ossian szól a háttérben fekete kakasszárnyas wallpaperen?
A swipe-ot szokták még jó alternatívaként is ajánlani.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
batai15
félisten
Udv használ valaki fb metal appot ? Lehet valoban alternatíva az fb helyett ?
-
Pikkolo^^
addikt
Tudtok értelmes, használható teljes képernyős hívásfogadó alkalmazást?
-
gyuszmó
őstag
Thk
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
viktorhu
veterán
Biztos van naptár widgetje az outlook alkalmazásnak (ujjad hosszan a kezdőképernyőn, majd modulok), de outlook nélkül is bekötheted mint exchange fiókot (beállítások, fiókok, exchange - a szerver m.hotmail.com), és akkor meg az alap androidos naptáralkalmazásban fog megjelenni.
Facebook naptár szinkronizálása gyártófüggő - van, amelyik gyárilag támogatja, van amelyikre meg Neked kell telepítened appot hozzá.
-
7Sony7
addikt
válasz gyuszmó #100399 üzenetére
Nem tudom segít-e, de én este 9-10 körül felraktam, és hajnal 3-4 körül vettem le kb 2 évig, mostanában este 9 körül felteszem, reggel 5 körül leveszem a töltőről. Minden nap. 3 éves a teló, még nem vettem észre, hogy gyengülne az akku.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
brd
nagyúr
válasz gyuszmó #100399 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz, mert két dolog is lehet, de speciális felszerelés nélkül egyikkel sem tudsz sokat kezdeni:
Az egyik az az, hogy a 100%, az valójában olyan 80-85%-os töltöttséget jelent (pontosabban efölött 100%-nak jelzi) a legtöbb telefonnál, valószínűleg azért, mert a Li alapú battery utolsó 15-20%-ának a feltöltése elég hosszadalmas, gyakorlatilag megfelelő minőségben 2x addig is tarthat, mint az addigi 80-85%.
A másik pedig az, hogy a telefonokba szerelt változat nem szereti, hogy 100% közelében van a töltöttsége. Ez azért baj, mert a legtöbb mobiltelefon úgy csinálja, hogy ha feltöltődött, akkor nem kapcsolja le az áramfelvételt, hanem jobb esetben a töltőről működik a telefon a továbbiakban, rosszabb esetben csepptöltést alkalmaz.
Ha a telefon HW/SW nem nyújt ezek elkerülésére lehetőséget, akkor csak az USB irányából lehet lekapcsolni az áramot, mondjuk egy bizonyos áramfelvétel alatt (valamennyire telefon-függő az érték).Az 50%-90%, valószínű, arra vonatkozott, ha tényleg simogatni akarod a battery-t.
The only real valuable thing is intuition.
-
psg5
veterán
Valamint az nagyon jó volt hogy facebook-val összekötött naptár es a nevnapokat valamint a szulinapokat is mutatta egyben. Ezt hogy erhetem el?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Microsoft féle onedrive-os naptárt valahogy app-ként tudom használni droidon? Nem találom az applikációt hozzá.
F.K.T.
-
gyuszmó
őstag
Legutóbb egy " egy tudományos " cikk azt taglalta, hogy ne engedjük 50% alá és ne töltsük 90% fölé a kettő között játszadozzunk.
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Nocsesz1
senior tag
válasz Jampec82 #100397 üzenetére
Wunderlist próbáld meg nekem bevált több platformon.
HAJRÁ VIDI !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest