- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Crytek #46259 üzenetére
A IP lopásnak van más aspektusa is.
Sok-sok évvel ezelőtt szintén megtörtént, hogy egy-két ember az AMD-től úgy ment át az nvidiához, hogy magukkal vittek többtízezer oldal dokumentációt, terveket.
[link] [link]Nem emlékszem, hogy a pernek lett volna eredménye, de igazából majdnem teljesen mindegy hogy az illetőkre sikerült-e rábizonyítani,
- ha a kár megtörtént, akkor megtörtént
- nyilván egy magánszemély nem fogja tudni téríteni az okozott kárt.Ha az adatlopás megtörtént az azt jelenti, hogy a versenytárs évekre előre tud minden tervedről, minden lépésedről. Mivel hogy ugye ebben az iparágban 3-4-5 évre előre kell tervezni, ha 1-2 évente irányt váltasz, az az eredményezi, hogy semmi nem készül el.
Ebben a kontextusban már nem is tűnik olyan meglepőnek, hogy miért tűnhetett úgy, mintha az NVidia mindig egy lépéssel az AMD előtt lenne, minden kiadott kártyára volt válaszuk, már előre 1-2 hónappal kiadva.Az AMD-nek nem csak a pénze volt kevés GPU-t fejleszteni, főleg nem irányt váltani, hanem minden korábban tervezett lépésére a versenytárs megfelelően fel is tudott készülni aláásva ezzel a versengést.
Ha megint ilyen jellegű információk szivárogtak ki, akkor az nem csak sebezhetőséget jelent, hanem azt is, hogy a következő 5 évben sem lesz semmilyen verseny
-
sutyi^
senior tag
válasz
Crytek #45983 üzenetére
Ha teljesítményben kb. egál akkor simán annyit kérnek érte mint egy 2080Ti és kalapkabát. Ha annál gyorsabb, akkor igazából van mozgás tér a 2080Ti és egy RTX Titan között...
(#45979) Petykemano:
Szerintem fel lehet kötni a liberót.
Jönnek az ezer dolláros konzolok, de alsó hangon szvsz 799USD. -
Petykemano
veterán
válasz
Crytek #45777 üzenetére
A "baj" az, hogy nem AMD konfigból esetleg lehet 4-5 gyártótól 4-5 különböző modellnek ugyanennyi variánsa. Variáns alatt ugye itt a felszereltséget kell érteni, ram, hdd méretek különböző kombinációi. Tehát ez egy gyártótól egy design. Nem pedig Ryzenes laptopok garmadája.
Szerintem ÉN sosem állítottam, hogy a ryzenes/radeonos notebookok majd olcsóbbak lesznek. Az elmúlt jópár év egyik megfigyelhető jelensége épp az, hogy a hiába olcsóbbak a ryzenes / radeonos eszközök a DIY piacon, ez az árelőny nemhogy nem jelenik meg, hanem egyenesen drágábbak a ryzen/radeon eszközökkel szerelt notebookok. Vagy ha nem drágább, akkor eggyel silányabb felszereltségű, vagy anyaghasználatú, vagy kispórolják az akkuméretet, stb.
És pont ezek miatt nehéz ajánlani.(Feltehetőleg mennyiségi és/vagy termékpaletta/raktárkészlet arány alapján adott kedvezmények állhatnak a háttérben)
Ezzel együtt azért nem lenne baj, ha láthatnánk, hogy mi volt az az olcsóbb, amit találtál.
-
Gerr'y
senior tag
-
válasz
Crytek #45414 üzenetére
Az RX5500XT-k esetén nagyjából egy héttel a kérelem után volt a bejelentés - a ciki az, hogy bő 2 hónappal később kerültek a polcokra.
Ez, ha belegondolsz, egyébként kb. annyira vannak elkésve, mint az RX5500 és RX5600-al voltak. Ha a teljes Navi skála elrajtolhatott volna karácsony előtt, az még teljesen vállalható lett volna. Az Ampere a pletykák szerint 2020 második felében jön. Az AMD 2019 végén tudott volna csaknem a teljes piaci lefedésben kiállítani valamit.
Itt jön a késés, ami szerintem a gyártásmennyiségi problémákra volt visszavezethető. Ha innen nézzük, az AMD végül is korrekt portfolióval indulhatott volna neki 2020-al, csak a TSMC szűkös gyártáskapacitása miatt képtelenek voltak végül erre.
Ez pedig valahol jó jel. Le vannak maradva az nVidiától, de végre a Polaris óta egy komplett családdal lehetnek a piacon. 2020-ra már lefoglalták a TSMC kapacitásának jó részét, így talán idén már nem eshet meg az a blama, ami 2019 második felében megtörtént.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Crytek #45416 üzenetére
Lehet még drágábban jön a 3xxx széria az Nvidiánál. Ott sem halottam még eget rengető pletykákról. Az AMD meg majd követi őket, rá egy évvel.Érdekes volt a CES AMD -s bemutató,1440p -ig van kártyájuk és fölötte semmi. Már nem a konkurencia vásárlóit szeretnék meggyőzni,hanem a saját táborukat egyben tartani.És erre most megvannak a termékek,hasonló áron.Igen,sajnos nem olcsóbban. Az hogy mit hoz a jövő AMD -s fronton, egy - másfél év késést,hasonló terméket hasonló áron. De szerény véleményem szerint most volt fontosabb is mint a PC gamer piac,konzolnak hívják.Ha nem lenne valamilyen hozadékos haszna a PC GPU tervezésnek és gyártásnak,már rég a süllyesztőbe végezte volt.
Egy gyártóval már rég tisztább és drágább képet kapnánk,de az Nvidiának pont megfelel a mostani AMD és az éppen csak kezdő Intel.Mondhatni úgy hogy ő jelenleg a nevető harmadik.
-
Jacek
veterán
válasz
Crytek #41789 üzenetére
Növekednek globálisan a GPU eladások? dGPU természetesen ( nem tom kérdezem de kételkedem) szerintem lefele megy vagy stagnál, a két gyártó teszi tönkre a saját boltját
Egyre többen fognak konzolozni stb...
Mivel nem megy annyira árat emelnek ezért kevesebbet vesznek ezért árat emelnek -
-
Televan74
nagyúr
válasz
Crytek #36476 üzenetére
iPon,Aqua Nvidia kuponokat szokott osztogatni. AMD -s kuponos akciók nem nagyon szokták Magyarországot érinteni. Vagy rosszul vagyunk becsatornázva,vagy a hazai forgalmazók nem foglalkoznak vele.
Nagykeresre rákérdeztem,de még ők sem találkoztak kuponos AMD -s kártyával.
-
Simid
senior tag
válasz
Crytek #36440 üzenetére
A fenghuang Abu szerint csak GDDR5 és HBM2 mem vezérlőt tartalmaz. PC-be így hova szeretnéd rakni? Milyen tokozásba? Valószínűleg egy olyan APU-t csináltak amivel leginkább kielégíthetőek a különböző custom lapkák iránt érdeklődők igényei.
Ez szerintem magyarázat Petykemanonak is, hogy miért lenne értelme a vega12-nek. Nem konkurencia egymásnak a két termék, elférnének egymás mellett. -
törölt tag
válasz
Crytek #36438 üzenetére
A kínai konzol mert mindig kínához lyukadunk ki... előbb jelenik meg PC-ként csak utána konzolként úgy kell elképzelni mint a NUT-okat az se nem konkurenciája a vega 56nak Inkább a Hades Canonnak lesz a konkurenciája meg az olcsó nappalis lejátszós kicsit játszadozós gépeknek hátha még valami netflixxel is vagy mással összekapcsolják.
Volt Intelnek sok ideje hogy kiélvezze most jönnek ők. -
Petykemano
veterán
válasz
Crytek #36413 üzenetére
Egy ideje már komoly eltérés mutatkozik az nvidia és az AMD ilyen térű megközelítésében. Míg az AMD a flexibilis magokban hisz, míg az nvidia az FP32 és FP64 számításokat is külön számítóegységekkel oldja meg.
Most azt történt, hogy bővült a külön funkciós számítóegységek sora.Eközben az AMD-nél elvileg ugyanaz a számítóegység képes 1x FP32, 2x FP16 és azt nem teljesen értem már, hogy hogyan, de abu 500topsról (tera ops) beszél 4INT pontosság esetén.
A kérdés csupán az, hogy vajon ezt a kérdést - a kb ugyanolyan nyers számítási kapacitást biztosító, de más strukturális felépítésben levő kapacitásainak használatát - az AMD driverből meg tudja-e "seamless" oldani, vagy csak lehetőséget biztosít az erre való programozásra - amit ugye mind tudunk, hogy senki nem fog igénybe venni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Crytek #36305 üzenetére
A Raven Ridge teljesítményét nagyban visszafogja a memória-sávszélesség. Lehet, hogy marhára gyorsnak hat alapból, de laborszinten ki van mérve, hogy 60% sávszélemeléssel majdnem 50%-ot nő a teljesítménye is. A Fenghuang pedig nem csak több CU-t tartalmaz, hanem sokkal több setupot és ROP-ot is.
(#36306) Petykemano: Attól függ, hogy miben mérik. Tesztszinten a saját alkalmazásaikkal. Az OEM-eknek van egy eléggé erős tesztcsomagja arra vonatkozóan, hogy melyik hardver miben erős. A Vega pár tesztben hagy mindent, de úgy tényleg mindent maga mögött (kivéve a Titan V-t, az eléggé tartja a lépést). Ilyen például a resource pressure, ami a Frostbite compute heavy tesztje. De egyébként ezt nehéz, illetve nem érdemes így kiemelni, mert ezt a tesztet direkt arra tervezték, hogy a hardver fusson ki az erőforrásaiból, és a wave-ek száma csökkenjen eléggé alacsonyra, csak a Volta és a Vega már nem érzékeny rá. Értsd ezt úgy, hogy hiába van feldolgozód és teraflopsod a GPU-ban, ha nincs hol tárolni a feldolgozásra váró adatokat.
-
törölt tag
válasz
Crytek #36087 üzenetére
Hát igen csak ha a Vega a bányászteljesitménye miatt drágább akkor a bányász teljesitménye alapján van beárazva magyarán nem tértek vissza soha a Gamerekhez
Meg egy életciklus végén jelenleg semmilyen kártya nem éri meg az árát
Azzal indokoljuk a létjogosultságát hogy majd sokkal drágábbak lesznek a kártyák ezért ez most megéri
De drágább kártyákat sot ezeket az árakat sem viseli el a játékpiac
Persze ha senkinek nem éri meg az életciklus vége akkor elnapoljuk ami nonszensz pedig ez van most -
Raymond
titán
-
-
stratova
veterán
válasz
Crytek #35403 üzenetére
Szénnéverik ja már értem, a +5-10 fps már a kettéhu*** szint, úgy tényleg szénné verik.
Bár az AMD brand piaci terjedését nem szolgálja, de házon belül leosztott a piac. IGP, RX 550, RX 560 (MX150-1050) Intelnek eladott Vega GM/GH, (1050 Ti, 1060 MaxQ) RX 570, RX 580 ami összelasásban még mindig töredéke nV-nek de a Radeon oldali lapokat leosztotta AMD saját és semi Custom termékei között.
Lehetne az értelmesebben konfigurált HBM-es jobb perf/watt arányú Radeon Vegákat még felfelé skálázni, de ki tudja, minen egyezett meg AMD Intellel exkluzivitás és termékpaletta tekintetében. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Crytek #35400 üzenetére
Arra például, ahol üzleti szinten igény a 3D CAD. Mert ott ma választanod kell, hogy a notinak vagy ~15 órás üzemideje lesz, vagy teljesítménye az alapszintű 3D CAD-re. A Ryzen 7 PRO 2700U IGP-je tudja a Quadro 520M teljesítményét, és közben tud ~15 órás üzemidőt is. Ergo megszünteti a döntéshelyzetet, amivel korábban a cégek szembetalálták magukat. Innentől kezdve mindkét igényre lehet egy notebookot vásárolni. Az, hogy drága... a célpiac leggyorsabb platformjai mindig drágák.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Crytek #32396 üzenetére
Nekem ebbol az jon le a fogyasztas meg a teljesitmeny atlag grafikonokbol, hogy agyonhuzas es agyonfeszeles nelkul ez a Vega kb ugy aranylik az 1080-hoz mint a 480 az 1069-hoz. Kb ugyanaz a teljesitmeny kicsivel magasabb fogyasztassal. (Mivel a telhesitmenygrafikonbol az latszik hogy semmi ertelme a szupertakarekos beallitason kivul mashogy hasznalni, alug van teljesitmenykulonbseg)
Nem lepodnek meg ha meg javulna azert boven, de most ez amit mutat.
-
törölt tag
válasz
Crytek #32311 üzenetére
Igen én is azt látom hogy rabszodikus lesz a teljesitmény van amikor elkapja a TI-t van amikor meg 1080 on van ebbe még majd bele fog szolni a 16 bit meg az árképzés
Árrol is hallottam egy pletykát ami a kovetkezo Lock by AMD Lock by AMD Lock by AMD
A várakozás nehéz perceiben nézegessetek szép VEGA KÉPEKet /kicsit várni kell mig betoltodik/ -
füles_
őstag
válasz
Crytek #31959 üzenetére
Természetes ,hogy örülök legalább van egy cég aminek van erős terméke....
Az Intelnek is mindenki örült, hogy milyen erős meg minden. Aztán most derült ki a Ryzennel, hogy 2-szeres meg 3-szoros áron adják a CPU-ikat, mint kellene. És senki sem vette észre, hogy mennyire le van húzva az Intel által.
AMD erőltet mindent. Úgy volt beállítva ez a dx12 ,hogy de atomüber a dx11 mondjon le limites szar nem lehet már kezelni stb stb... Ez nem ma volt nem fél éve és nem is 1 éve... Hol van a nagy dx12 forradalom???
Az előző hsz-edben erre válaszoltál magadnak:
Lehet az amd a világ legfejlettebb 2150ig techben előre mutató cége ha a trendek azt mutatják minden egyes évben, hogy a piac az nvidiához viszonyul.Ha az nvidia támogatni akar valamit az majd akkor fog elterjedni ha ők akarják...amd csak diktálni szeretne .....csak szeretne.
Ha az Nvidia nem áll be az új technológiák mögé akkor nem fog elterjedni, mert övék a piac legnagyobb szelete. Nekik nem érdekük, hogy terjedjenek az új API-k, nekik jó az egy helyben toporgás, mert így is dől a lóvé (így dől a legjobban).
Ha az AMD most nem lenne még valószínűleg semmit sem láttunk volna a DX12-ből vagy a Vulkanból. Szóval örüljünk annak ami van. -
-Solt-
veterán
válasz
Crytek #31953 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy miért olyan nehéz megérteni, hogy az innováción kívül nincs más lehetőségük. Minden tekintetben hátrányban vannak, az egyetlen esélyük az, hogy 1-1 fejlesztésük, "jövőbe mutató" elképzelésük érvényesül.
Értem én a nagyobbhoz, győzteshez, "mencibhez" húzás pszichológiáját, de azért ha rajtam múlna akkor titeket csak egy olyan alternatív valóságban engednélek vásárolni ahol kizárólag az NV és az Intel létezik, természetesen úgy, hogy az egyik csak CPU-t, a másik csak GPU-t fejleszt... bőven megérdemelnétek ezzel korlátolt világlátással.
-
füles_
őstag
válasz
Crytek #31953 üzenetére
Te meg ennek örülsz, hogy az Nvidia kvázi monopolhelyzetben van, és az órajelemelésen meg a fogyasztáson kívül nem fókuszálnak semmire, csak brute force módban mennek előre amíg az AMD le nem marad úgy, mint CPU fronton maradt le. Aztán bekövetkezik ugyanaz, mint amit az Intel csinált a CPU piaccal.
A brute force csak ideiglenesen jó megoldás, hosszútávon nem fogja megoldani a problémát. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Crytek #31953 üzenetére
Valamint ha az AMD hardvere tudna valamit gyorsabban, már csak azért sem építik be, vagy butítják nehogy az NV-nek (meg a tulajoknak) fájjon. Bezzeg az NV zárt csomagjait örömmel építik be a játékokba, ami miatt az AMD eleve hátrányból indul. Vicces a piac meg a gondolkodásmód is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Crytek #31953 üzenetére
Akkor bekajáltam az NV marketingbullshitjét. Az ő előadásukon volt erről szó. Van ez így. Elnézést.
(#31954) gbors: Ezektől nem kell rettegni. Az a lényeg, hogy amikor a Pascalt tervezték, akkor még nem számított ez a kérdés. Simán jó volt az akkori megoldás, mert igazából már a shader nyelv egy rendkívül szar dispatch-re kényszerít, így eléggé el lehet lenni a statikus allokációjú hardverrel. Kivéve akkor, ha valami böszme regiszter/LDS-igényé shadert futtatsz. Ezt a konzolon tök jól lehet kezelni, de PC-n annyira eltérők a hardverek, hogy majd itt részben hardveres hátterű megoldás kell, amellett persze, hogy jönnek a jobb shader nyelvek. A Vega és a Volta már efelé lépdel. A Pascal és a Polaris beleütköznek majd a limitjeikbe, de ez nem gond. Sose voltak úgy tervezve, hogy a 2018-as igényeket is ki kell bírniuk.
-
Raymond
titán
válasz
Crytek #31880 üzenetére
Hehe, azert az enyhen megmosolyogtato ahogy az elso mondatban szova teszed a kolleganak hogy ugy nyilatkozik a kartyarol es teljesitmenyerol hogy meg nem tesztelte a masodikban pedig kijelenteted hogy "1080Ti el lesz kapva pár helyen olcsóbban" ezek mellett:
1) Foglamad sincs neked se milyen a teljesitmenye mert ugyanugy nem tesztelted
2) Az AMD sehol semmilyen anyagban nem allitotta szembe a megjeleno Vega 64 kartyakat massal csak 1080-al
3) Foglamad sincs mennyibe fognak kerulni a kartyak amikor vegre a piacon lesznek -
Yany
addikt
válasz
Crytek #31669 üzenetére
"Azért érdekes hogy amd meg nv is erőlködik ezekkel a syncekkel azt állítom az emberek 80+ %-a még mindig sima monitorokkal nyomja."
Én személy szerint nagyon örülök ennek az erőlködésnek. Számomra traumatikus élmény volt az LCD monitorok megjelenésével a fix 60 HZ-es frissítés, miközben a fasza kis CTX monitorommal 160 Hz-en toltam anno 800x600-ban és 120-szal 1024-ben. Tudom, ezek ma már nem komoly felbontások, de akkor még erre futotta a grafikus teljesítményből. Én régóta várom a gyors monitorokat, amire ezek a spéci sync megoldások csak hab a tortán.
-
válasz
Crytek #31578 üzenetére
Dehogynem... ha hoz elég nyereséget simán... atomreaktorral is csinálnák, csak nyereséges legyen.
Amugymeg az egésszel az is a baj, hogy a nem bányász kártyák árát is feltolja.
Pl a 1080 nem jó bányászni, mert a 1070 sokkal hatékonyabb, mégis annak is felment az ára vissza a csökkentés előtti/rajt árakra szinte.Most a bányászat lecsengésével kezd visszaállni az ára mindennek, de baromi lassú folyamat lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Crytek #31235 üzenetére
Az kb fedi is az ÁFA tényét.
AMD nem akar semmit. Mind a teljesítményt, mind az árakat csak pletykálják. Hivatalos infó nincs, tények meg még kevesebb.
És azt se felejtsük el, hogy jelenleg az AMD-nek nincs a boltokban elérhető terméke, mert nem tud annyit termelni, mint amekkora a kereslet. Ez azt is jelenti, hogy amit legyártanak, az el is van adva. Slussz. Nagyon kíváncsi leszek erre a negyedévre, mint hoz a konyhára a sok RX 5x0.
Egyébként simán megléphetik, hogy drágábban adnak rosszabbat vagy egált. nV is megtette 1-2 alkalommal. Csak legyen, ami balanszíroz. Akinek meg az kell, az úgyis megveszi.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Crytek #17385 üzenetére
Csak a PC-s leképző teljesítménye és minősége gyenge. A mobil leképző nagyon is jó, és erre nagyon figyel az Epic. Szóval nem hulladék az a motor, csak nem kapott túl nagy figyelmet a PC a fejlesztésnél. Itt megint visszakanyarodunk ahhoz, hogy ez az egész egy üzlet, és az Epicnek nem a PC-s játékosok mosolya kell, hanem a fejlesztők pénze. A legtöbb licencelőjük pedig mobilra dolgozik. Semmivel sem lennének előrébb, ha úgy döntöttek volna, mint a Crytek. Szép és jó a CryEngine, de hány PC-s AAA stúdió licenceli?
A piac változásait le kell követni, és az Epic lekövette. Ezzel lehet, hogy összetörték a PC-sek szívét, de a bankszámlájukra ugyanannyi pénz jön, vagy több. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Crytek #16951 üzenetére
Nem külföldi vagyok így nem érdekel.
Akkor menny azt' rúgd p*csán a kormányt, hogy ne értéktelenedjen a pénzed gyorsabban, mint ahogy a Zintel csökkenti az árakat...
(#16952) Televan: Ennek ahhoz semmi köze. A valutában adott árak csökkennek évről évre, csak a forintos árak stagnálnak.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Crytek #16879 üzenetére
Ja és első körben kihozzák gondolom azt a pici egyventis ref hűtéssel. 175 W-ra nem tudom hogy gondolják. Hangos lesz az fix...
Ha lennének minimum olyan customok, mint a 970-re - akkor jó lesz. Nagyon jó kis kártya lehetne, és gondolom menne tuningban is, ha nem egy 8-as csatit raknának rá meg ref hűtőt. Ezzel még tudnának egy igazi nagyot dobbantani, de félek hogy elszúrják a reffel és a 8 pinnel, csak hogy "kicsi" legyen...
-
válasz
Crytek #16645 üzenetére
Szerintem más irányból érdemes megközelíteni a dolgot. A legújabb játékokkal és VGA-kkal játszani tuti nagyon izgalmas, meg minden, de nem túl bölcs dolog.
Ha vársz egy évet, és akkor veszel kártyát és játékot, akkor már egy csomó hiba javítva van a driverekben és a játékban is, ráadásul a játékot és a kártyát is olcsóbban kapod meg. -
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Crytek #16618 üzenetére
Inkább műnek és izzadságszagúnak tűnik nekem ez a grafika. Egy jóféle szétmoddolt skyrim még jobb is szerintem
dehát kinekmi.
...
Amúgy Nano speceiből, már ha tényleg igaz... nekem az jön le, hogy eléggé nagy a szórás. de hülyeség is lenne elpocsékolni a HBM-eket egy atom leOC-zott full Fijire.Vagy ennyire nagy órajeltűrési különbség lehet GPU-GPU között?Lehet lassan az kéne, hogy egyedi kártyákat adnának el. Minden kártyához lenne egy részletes diagram, miből mennyi hibás van letiltva és max mennyi frekvenciát bír
Mi meg a weboldalon válogathatnánk össze specek alapján ami kell, mint Diabloban a felszerelést
így nem lenne selejt, minden defektes kártyát el lehetne nyomni nem kéne parázni a specifikáción
"Fury Custom Tuning Edition"
-
Dtomka
veterán
válasz
Crytek #16482 üzenetére
Megalol? Szerintem nem az...amit felhoztam az megállja a helyét...vagy használd a legnépszerűbb keresőt de AMD által gyártott/kitalált vga-n kívül nem fog mást találni.
A HBM még gyerekcipőben jár, ezt kell elfogadni, de én elismerem, hogy ők tesznek is valamit azért (vga fronton), hogy a jövő közelebb kerüljön. Majd 2-3 év múlva meglátjuk...
Az, hogy a Fury X teljesítménye elmarad, hát van ilyen. De sokan magara tették úgy a lécet, hogy nem volt semmi alapja.
(#16489) gyiku
Egyetértek! -
xNAGOYAx
tag
válasz
Crytek #16496 üzenetére
Szia !
Én a helyedben már rég írtam volna Dr. Lisa Su-nak, hogy, ( """" Kedves Dr. Lisa Su elkeserít, hogy "szar" kártyákat adnak ki amik talán jók lesznek a jövőben talán nem, és ezért nem tudok évek óta VGA- t venni a gépembe. Ennek ellenére a konkurencia nagyon jó kártyákat csinál ,de annyira mégsem jók, hogy vegyek is inkább egy magyar fórum topikját spamelem, azzal ,hogy a maguk tehetetlensége miatt nem tudok vásárolni remélem kiadnak egy jó és ütős VGA-t amire költhetem az évek alatt összespórolt pénzem. """"" ) és ezzel biztos jövőre olyan kártyát kapsz ami tuti siker lesz ........ A kérdés már csak az ha évek óta a tények ott vannak mért nem vásároltál a másik gyártótól terméket.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged