- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #23744 üzenetére
A Gaming Evolved programon belül mindent az AMD koordinál. Van egy egyezmény a szoftverpartnerrel, hogy odaadják a forráskódot, cserébe az AMD promózza az eredeti programjukat is, és bizonyos fejlesztéseket visszaépíthetnek a Raptr-be. A Gaming Evolved emiatt egy hivatalos AMD szoftver, de a Raptr például nem az. Utóbbi lassabban is fejlődik. A Plays.tv pedig egy Twitch alternatíva, a program igazából csak egy segédlet, hogy könnyebb legyen a megosztás a főprogram nélkül is. Ez valóban külső program, annak ellenére, hogy nagyrészt az AMD adja bele a kódot. Támogatásban viszont ugyanaz a rendszer, ami van a Gaming Evolved és a Raptr programban, ergo ez a hivatalos app erre.
Van azonban nem hivatalos cucc VCE támogatással, például az OBS. -
Z10N
veterán
-
-Solt-
veterán
válasz
daveoff #18182 üzenetére
Ismerősök alatt a GM200 topikot érted? Ott nem csoda...
Egyébként jellemzően annak nem számít a +40-50K, akinek egyébként is drága gépe van. A GTX970 mellé nem nagyon fogy a G-Sync... nézz be a "Milyen monitort vegyek" topikba, ott előfordul, hogy még NV kártya mellé is FreeSync monitort vesznek.
Egyébként már rég tele kéne lennie a polcoknak 24"-s, 1080p-s IPS, FreeSync monitorokkal, mert ez a legnépszerűbb kategória, itt lehetne akár még a FreeSync-l is terelni az embereket az AMD felé. Nálam is ilyen lenne az asztalon egy Nano vagy egy Fury társaságában, ha amellett, hogy nem igen van ilyen monitor, még az árakat sem cseszik el.
Megint ott tartunk, hogy azt a kevés adut is ami volt nekik, szarul játszották ki. Szerintem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
daveoff #18182 üzenetére
Akik kisebb kartyakat vesznek ahol 50k az egesz kartya azok nem fognak viszont +50k-ert gsyncet venni. Viszont a freesync szinte minden mostantol megjelent monitorban benne lesz.
Ezert gondolom hogy elobb utobb az NV is kenytelen lesz tamogatni. Onnantol viszont a gsyncet sokkal kevesebben fogjak megvenni. -
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #18019 üzenetére
Valaki emlitette itt a forumon, de nem talalom uh azt inkabb hagyjuk, nem akarok keresgelni feleslegesen, nem is ott a lenyeg hogy kesett-e es mennyit (ha valaki tud konkretat majd leirja). Talalgatos topik te Jedi mester
Ha terveztek 20nm-re is interposert es mukodott is annak lehet gyakorlati elonye a 14nm-re atallaskor, mert lathatnak egy tendenciat 28nm->20nm->14nm en, de ezt meghagyom a hardver mernokoknek, nagyon nem az en vilagom. En azt gondolom hogy lehet elony es az adatokat mindenkeppen fel lehet hasznalni, a kerdes mennyire relevans, illetve hasonlo-e a gyartastechnologia (plussz meg jo par altalam nem ismert faktor).
Hogy mihez mennyi tapasztalat kell azt nem tudom, HBM eddig ugy latszik az elso generacio nehez szules volt, a HBM2-be mar tobben is beleugrottak, lehet jobban jartak volna ha inkabb Samsungot gyozik meg eloszor
Ha nem kestek a 20nm miett akkor megkovetlek itt es most
Ha az elkepzeles 20nm volt, de a gyarto miatt nem jott ossze, akkor az ujtervezes sok idot elvehetett volna, es azt nehez az AMD-re raverni, azt mar igen hogy nagyon egy gyartora epitettek akik nem teljesitettek az igerteket. Na meg nem volt B terv.
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #18017 üzenetére
Ez talan kozelebb hoz minket.
szerk: meg ez sem azt irja le amit en gondolok, ahhh, megkeresem.
-
Yllgrim
őstag
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #18012 üzenetére
Hogy mi hol lesz elony akkor derul ki ha mar a kezunkben vannak az alkalmazasok, jatekok es ki tudjuk merni magunknak, hogy melyik jobb az majd kiderul. A HBM is csak egy komponense az egyenletnek, eleg sok mindentol fugg, inkabb a chip feleptese szamit, ahhoz a HBM csak adalek, de majd...
Fury sorozat kesett, igy nem tervezetten jott nyaron, ha az eredetileg szant megjelenesi ido lenne az alap akkor ideje lenne jovo nyaron, de rajuk nem lehet szamitani, uh ha itt lesz megnezzuk.
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #18010 üzenetére
Arrol most nem az AMD tehet hogy mindegyik idenre tervezett DX12-es jatek atcsuszott jovo masodik felere
Nem tobb tucat jatekrol beszelunk, de akkor is...Szaby: En is azt mondom, nagyon jo termek, idoben, megelozve a konkurenciat, mint hardver mint szoftveres teren, hogy mi lesz belole... Mondjuk ez az idohuzas pont nem az amirol beszeltem, igy nem lesz eleg az FX magaban jovore, kell melle meg egy
-
törölt tag
válasz
daveoff #17868 üzenetére
Nyáron a 15.7 előtt arról volt szó, hogy a 15.200-as driverekben nem lesz benne minden szoftveres újítás és többek között az új shader fordító is a 300-zal jön... [link]
"Majd a teljes meghajtó a 15.300.xxx csomag lesz, amiben minden benne lesz az elmúlt egy év fejlesztéseiből. Shader fordító, memóriakímélés, overhead csökkentése, stb. Ezek 2012-ig visszamenőleg minden GCN-es hardveren gyorsítanak."
És a Crimson ez a 15.300-as lesz
-
Laja333
őstag
válasz
daveoff #17868 üzenetére
Nem biztos. A Crimson:
15.30-150928n-2330356E
2D: 8.1.1.1527
D3D: 9.14.10.1156
Mantle: 9.1.10.94
OGL: 6.14.10.13412A 15.11.1-es béta pedig:
15.201.1151.1010-151113a-296469E
2D: 8.01.01.1500
3D: 9.14.10.01128
Mantle: 9.1.10.0095
OGL: 6.14.10.13399Az első kódból ítélve, lehet ez a rég beharangozott 300-as branch?
-
Jack@l
veterán
válasz
daveoff #17161 üzenetére
Elég jó és mind beépíthető játékba könnyen. Az első kettőt épp azért linkeltem mert full amatőrök próbálgatták.
Mi lenne ha tényleg használhatnák őket a fejlesztők mert lenne olyan api ami legalább ennyire fejlett és elfut az összes gpu-n...
https://www.youtube.com/watch?v=Sr7ptXOUHMo
De mivel ilyen nincs ,ezért egyszerűbb fikázni azt a céget aki már évek óta ezen dolgozik és nem kicsi előrébb tartanak mint a többiek. -
janos666
nagyúr
válasz
daveoff #17139 üzenetére
Ez szerintem már egy nagyon régen és elég jól feltárt történet, csak az AMD-nek sikerült úgy kommunikálni a dolgokat, hogy néhányan elhitték, mikor azt mondták, hogy "a kutya ette meg a házifeladatot" (ahol a kutya a Microsoft és a DX11 driver a házifeladat mindkét gyártónak).
Már azzal együtt képbe került, hogy a "draw call" kifejezés beszivárgott a köztudatba (főként az AMD marketingesek tollán át). Mikor tesztelhetővé vált a Mantle és főleg mellé a DX12 is (mert korábban csak DX11-el kevéssé volt egyértelmű, hogy melyik eredmény mögött mi a szűk keresztmetszet, a Mantle pedig csak AMD hardware-en volt elérhető, de a DX12 már közös nevező...), akkor egész szép képet kaptunk a problémáról, miszerint az AMD DX11 driver-e egyszerűen pocsék. (Ezt szerintem sokan hangoztatták már korábban is, csak sokkal nehezebb volt és nem is igazán történt meg a számszerű bizonyítása, illetve nem volt ilyen jól levezethető az elmélet, mielőtt a marketingesek és a szintetikus tesztek is segítettek kicsit bepislantani a függöny mögé.) Na nem, mint ha a Maxwell előtti időkben az nVidia nem lett volna hasonlóan hanyag (hova és minek erőltködjenek, ha soha senki nem kéri őket számon, de előrébb járnak a konkurenciától?), de a "kötelezőt" azért nagyjából hozták (ha nem is ideális mértékben, de elég jó "ki voltak hajtva" a kártyáik a jobb féle CPU-k mellett az akkori driver-eikkel is az akkori játékokhoz, legalább is jobban, mint a konkurenciánál), csak mikor elindult ez az "API overhead" és "draw call" marketing (ironikusan épp az AMD-nél), akkor az nVidia hihetetlenül elhúzott magához, de főleg az AMD-hez képest, míg az AMD jelentős késéssel hasonlóan meglendült ugyan, de csak késve és lassabban kapaszkodott felfelé, sohasem érve utól a konkurenciát.
Itt van egy viszonylag régi teszt februából: Anandtech - Star Swarm. Érdemes az összes oldalt átfutni és összevetni az egy oldalon, de külön grafikonokon szereplő értékeket is.
Ez szerintem az egyik legbeszédesebb teszteredmény, ami egy grafikonon keresztül is látható és érthető:Ez egy sokkal inkább szintetikus, mint valós szituációkat szimuláló teszteredmény. A lényege, amit megmutat, hogy az AMD DX11 drivere durván 4-5x volt lassabb (ebben a tesztben és nyilván CPU terhelés oldaláról nézve), mint az nVidia-é. Később lemérték ugyan ezt a FutureMark feature tesztben is.
Persze február óta sok víz lefolyt a legtöbb folyón, rengeteget gyorsult az AMD DX11 driver is, de szerintem azért ironikus, hogy az AMD makreting karolta fel a draw call és API overhead témát. Ezeket összerakva térben és időben szerintem teljesen egyértelmű, hogy az AMD azért akarta a Mantle-t és DX12-t, mert elbénázták a DX11 driver-üket, aztán az ilyen szintetikus tesztek miatt kicsit visszaharapott a marketing és kénytelenek voltak kicsit ráfeküdni a driver-ükre még azután is, hogy keresztülmentek a dolgok és jöttek ki Mantle-ös játékok, illetve beérett a megjelenésre a DX12-es Win10, mert hát a játékok többsége azért egyelőre még mindig DX11, a "cicák" pedig kiszöktek már a zsákból, miután kiabáltak felettük.
Ma már csak durván ~2,5x a különbség ~5x helyett DX11 CPU terhelésben a gyártók közt, de a lényeg, hogy eközben az AMD is elért már egy olyan szintet abszolút értelemben is (nem csak relatívan a konkurenciához, hanem magán belül is), ahol a legtöbb mai játékban és mai GPU mellett ez már elég jó teljesítmény (avagy "ki van hajtva a kártya" ; legalább is Intel CPU-val az AMG GPU...). Persze az nVidia-nak még mindig jó fegyvere lehet az a ~2x előny is olyan játékoknál, aminél részben beleszólhatnak a fejlestésbe és indokolatlan módon megizzasztathatják a driver-t/CPU-t, de az AMD-nek most már ott lesz a DX12.
(Lassan fontosnak érzem ideírni, hogy a HD4870 óta mindig AMD kártyáim voltak, Gef8 óta nem volt Geforce a gépemben. A laptop-om is AMD chipset-es, mert összességében így érte meg nekem jobban. Ettől még a nyers valóság az marad, amit a számok mutatnak és néha valakinek le kell írnia őket...)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
daveoff #17127 üzenetére
Igen vannak olyan helyzetek, meg ugyanugy van ellentetje is ahol meg az AMD jobb, de ezek kiragadott peldak, nagy altalanossagban kb. ugyanugy teljesitenek az egy szinten levo kartyak. Itt az egyik gyorsabb ott a masik, ki mivel es milyen felbontason meg beallitassal jatszik.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
daveoff #16624 üzenetére
Most már látom, hogy egy elcseszett Index cím csak. Csupán arról van szó, hogy júli 29-én csak az Insider-esek kapják meg (5 mil példány)... de kérdés, hogy ez hogyan befolyásolja a levegős Fury / DX12/ csodadriver érkezését?
OFF kérdés viszont... hogyha megnyomnám alul a Get Windows 10 gombot, akkor vajon mi várható. Arra még senki nem tudott igazából válaszolni, hogy most 100%-os kompatibilitás van-e 8.1 és 10 között. (Tehát ami 8.1-en ment játék régebbi is akár, az ott is fog) - még nem mertem frissíteni.
-
seolwon
tag
válasz
daveoff #16600 üzenetére
Nem olvastad végig a topikot, "125" oldal csak arról szól hogy a fury x gyenge VRM-et kapott. A Nano-n meg csak 175W-os VRM lesz.
Én kb 850-900 MHz környékére várom a Nano-t, ami viszont furcsa hogy akkor nem lenne sokkal lassabb mint a sima Fury. Ekkor csak az az eset állhat fent hogy nem is lesz olcsóbb nála, különben Fury-t senki se venne +5-6%-ért, drágábban.
Tehát lesz két kártya közel azonos áron, az egyik sokat fogyaszt de gyorsabb, még a másik kicsit lassabb de hűvösebb. -
-
válasz
daveoff #16020 üzenetére
perpill 250k alatt nem nagyon láttam custom hűtésű 980 Ti-ket Mo-n. Egy 245k-s evga-t láttam (valójában ez is 21 nap szállítással jönne), de minden más 255k, 260k, 280k... És ez pláne a fury x fényében lehet hogy nem fog őrült zuhanásba kezdeni. Persze persze tudom hogy ez még nem a beállt ára, de akkor is. Akik most rohannának Ti-t venni, csak simákat (1000 base, 1100 turbo) tudnak a 220-230k-s kategóriában
-
válasz
daveoff #15675 üzenetére
lehet csak valami biztonsági előírás, mint hogy ne száríts macskát mikróban...
Mindegy, akkor lehet hogy így lesz, aztán meg ha vennék egy 240-es kompaktot a procira, akkor mehet hátra a 120-as helyére. Ebben a felállásban az egyedüli probléma az, hogy a blokk + venti eléggé lelóg ahhoz, hogy lehet picit ütközzön az ashura-val... lehet lentebb tudom azon rakni a ventit, meglátjuk.
szerk,
The radiator should be mounted on the side of the chassis so that the tubes
exit from the bottom edge of the radiator.Mégis azt akarják hogy oldalfalra legyen szerelve (mármint az optimális használathoz). Akkor lehet a kártya megy lentebb, míg a radi csak megy előre a felső 14-es helyére. Akkor a vga felett is lesz egy kicsit, meg oldalfalon is. Max akkor megcserélem a ventit, ha meg lehet.
-
-
válasz
daveoff #15057 üzenetére
nekem a terveim szerint fizetéskor (addigra már jön majd elvileg jó pár teszt) meg is rendelem (az ára már össze lett gyűjtve), természetesen amennyiben egyáltalán lesz valahol raktáron. De ahogy ismerem a formám meg azt hogy új tech, bőven lehet hogy még egy-két hónapig akkor sem jutnék hozzá ha nagyon akarnám.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
daveoff #14848 üzenetére
Ez lemaradt.Tri X 390x teszt.
-
-
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
daveoff #14744 üzenetére
There is nothing about this card that is rebrand, its a totally new card. Also just to be clear this could have been called the MSI 290X Gaming V2 and we would be saying the exact same thing. This is in no way shape or form a number change on the box. This card has been designed from the ground up to be amazing and it did just that.
-
Ghoula
senior tag
válasz
daveoff #14688 üzenetére
Ez majd elválik, hogy az enhanced verzió mit is jelent, talán itt fog látszani. Ha nincs szilikon tweak, akkor valóban, alapfeszen ki lesznek centizve, de böszme hűtésekkel tolhatod neki, ha nem melegszik fel, akkor a fogyasztás sem lódul meg annyira. Agresszívebb feszelés magasabb órajelen, és ott is van a tuning-potenciál( a milyen áron részt ne vegyük most ide), ami mondjuk jól jönne a 290-nek is, mert akkor nem kéne offszetelni a teljes órajeltartományban a feszt. Igazán írhatnának már egy bios editor ezekhez.
-
Laja333
őstag
válasz
daveoff #14655 üzenetére
Nem hiszem, hogy 300 watt környékén eszik a 290x. Ha a GPU-Z helyes, akkor a gpu core nálam +50% power limittel, +50 mV-al, 1100 Mhz-es core clockon Witcher 3 alatt (ahol állandó a 100% gpu util) 218 W-ot evett.
Ha 50 Wattot (!!) számolok a memóriára, még mindig közelebb vagyok a 250 W-hoz, mint a 290-hez.
AMD általában pontosabban adja meg a TDP-t. Intel és NV módszere az, ami általában nem szokott bejönni.
Mondjuk azt nem tudom, a mostani Fury 275 W a régi módszer vagy már valami új. -
do3om
addikt
válasz
daveoff #14629 üzenetére
A quantumot szerintem nem érdemes várni. Volt már sok próbálkozás mini gépekre, elterjedni meg nem igen sikerült nekik. Biztos hogy olcsóbb egy ma is kapható kisméretű házat venni, sőt valószínű töredék áron.
Inkább csak érdekesség, mint ahogy írva is van hogy ők így oldanák meg egy kisméretű gép hűtését-felépítését.
-
Laja333
őstag
válasz
daveoff #14620 üzenetére
Ezek szerint nem nézted a fórumot E3 előtti napon. Akkor tudnád mi az a trollkodás. Mindenki, aki savazta az AMD-t még mielőtt bejelentettek volna bármit is, most csöndben vannak. Ne kell ez az álszentkedés, te is kezdted ugyan úgy lehúzni őket, mint a többiek. Még hogy ezt várta mindenki...
-
-
schwartz
addikt
válasz
daveoff #14379 üzenetére
De en nem te vagyok...
(komolyra forditva, nagyon bejon a Fiji, megvettek vele kilora. A 980Ti, X-hez mert teljesitmenye sem izgat, 5-10% ide vagy oda, nem zavar.)(#14386) Menthirist
Huzva meg nem huzva ... kinottem mar belole.Ha egy game nem megy jol alapon az adott kartyaval, az altalaban huzva sem.
-
Bandi79
aktív tag
válasz
daveoff #14358 üzenetére
Nekem a hűtéssel szemben 3 elvárásom van:
- olyan hőfokon tartsa a kártyán lévő összes komponenst, amin stabilan és éveken át üzemelhet (tartalékkal OC-ra)
- halk legyen
- ne foglaljon irreálisan sok helyetAzt, hogy ezt levegővel, vagy vízzel oldják meg, nekem édesmindegy
-
válasz
daveoff #14358 üzenetére
Én nem szeretek semmilyen vizes megoldást (hangos és kényes), de ez legyen az én hülyeségem. Nem erre gondoltam, hanem, hogy a ha egy másik kártyánál tegyük fel szar a ref, de létezik jó hűtés, akkor miért kéne a gondolatból kipucolni a AIB gyártói hűtéseket? De amúgy meg az egész Fiji sorozat nem az én kategóriám, ahogy a 970/980/Ti sem. Szóval engem marhára hidegen hagy bármilyen is legyen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #13844 üzenetére
Az a baj, hogy kevés az idő mindenre csak az AMD előadására szűkítve. A játékokra vonatkozóan Brad Wardelltől tudom, hogy Ashes of the Singularity bemutató biztos lesz. Azt nem mondta, hogy melyik build, de gondolom a Mantle. Szerintem valami az EA-től is lesz vagy az új NFS vagy a Battlefront, vagy mindkettő.
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #13879 üzenetére
Az első oldalon, amit linkeltem.
(#13880) Szaby59: Emlékeim szerint ott is hozzányúltak, mintha BOOST-ot kapott volna a simához képest. De azokat nem igazán követtem, lehet tévedek.
A notebookokat kár lenne idekeverni.
(#13882) ffodi: Szerintem csak simán túl lett reagálva sok dolguk. Most is nézd meg, micsoda cirkusz van a 300-as széria előtt.
Ebben biztosan benne van egyfajta kettős mérce is. Nézd meg pl. az Nv-nél a 3,5+05GB-os dolgot, áhh, jó az úgy is. Ha meg szóba jön a Mantle, akkor egyből, hogy nem jó semmire, és az AMD hogy átvert mindenkit.Érdekes dolgok ezek....
Hát nem tudom, a 290-es szériát illetőleg nekem jól működött, nem volt BS. A ZeroCore hibák nagyrészét szerintem bizonyos alaplapok okozzák. A drivertámogatással sem volt bajom, mikor 290-em volt.
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #13866 üzenetére
Nem hordtam össze baromságokat. Csak megemlítettem, hogy egy kb. egyhetes hírt hoztak le, ráadásul megalapozatlan következtetéssel.
Van, hogy olvasom a tesztjeiket, de messze nem a legprofibbak.(#13867) ffodi: A rebrand az, amikor fogják ugyanazt a terméket (csipet), és eladják, mintha új lenne. Pl. mint az OEM HD8000-esek.
Amikor ugyanannak a csipnek hozzák le egy továbbfejlesztett, új revízióját, az azért nálam nem egészen a rebrand fogalma alá tartozik.
Nyilván, nem olyan jó, mint egy vadonat új termék, de sokkal jobb a sima rebrand-nál.(#13868) Asbee: Képzelem, mennyire sok tapasztalatod lehet a 7970 fogyasztásának változása terén, amikor sosem érdekelt, mennyit fogyasz a géped, mindig felhúzod, amíg csak bírja.
-
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #13807 üzenetére
Ha laborkörülmények között megoldják a problémákat, akkor a hétköznapi használatban kizárt, hogy azok gondot okozzanak. Azért a tesztelést itt nem 3DMarkokon végzik, hanem nagyon komoly ipari berendezéseken. Rengeteg olyan hibát fedeznek fel így, amelyek hétköznapi használatban amúgy jó eséllyel elő se jönnének.
(#13810) Jack@l: Rengeteg. Eleve úgy fogd fel ezt, hogy az a réteg vékonyabb az írólapnál, és több ezer vezeték megy benne. Ilyen vékonyság mellett és ennyire nagy kiterjedésű interposereknél már komoly problémát jelent az órajelcsúszás, és az ebből adódó szinkronprobléma, és nem lehet szimpla trükköket bevetni.
De ezt egyébként akik belevágnak tudják. Ez nem legó, hanem egy nagyon komoly mérnöki kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged