- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
> De szép alreg ....
ma az nVidia részvényesek - az átlagnál is sokkal jobban izgatottak.
ma jön ki a pénzügyi eredmény ... "NVIDIA 1st Quarter FY26 Financial Results""""
SANTA CLARA, Calif., April 30, 2025 -- NVIDIA will host a conference call on Wednesday, May 28, at 2 p.m. PT (5 p.m. ET) to discuss its financial results for the first quarter of fiscal year 2026, which ended April 27, 2025.
""" -
hahakocka
őstag
Hmm végén azt választom bár most 299e ért 9070xt Steel Legendet láttam
Ja láttátok az új Doom Dark Ages teszteket? Mind natívan mind FSR el agyon veri az RTX 5080 at (pedig alapból RT s a game nem?) a 9070xt
12-18 fps ekkel
De atöbbi 5000 es se teljesít jól talán jön majd patch v agy driver rá amúgy 4K ba 4090-5090 en kívül nincs 60 fps felett
Kell még optimalizálás . Érdekes mert az előző rész mindennel futott ezerrel kb. Ja s HWU szerint black screen meg crash is csak NV kártyákon fordult elő.
-
-
huskydog17
addikt
Nem értem honnan jön az 50%, amikor az RTX 5070 és 4070S pontosan ugyanazt az árat kapta (mindkettő $599).
#70539 PuMbA: Jelenleg nem mindenhol tudja megelőzni a csúcs RDNA4 a csúcs RDNA3-mat, sőt több játékban a 7900XTX gyorsabb, még RT címekben is, viszont ahogy nő az RT terhelés, úgy nő az RDNA4 előnye (legtöbb esetben). Sajnos az RDNA4 teljesítménye egyelőre még nagyon ingadozik, nem olyan konzisztens, mint a zöldeknél.
Az RT gyorsulás nem vitás, viszont Path Tracing továbbra is felejtős AMD oldalon.
A 7900XTX nem csoda, hogy több raszteres és néhány RT játékban gyorsabb, hiszen sokkal nagyobb és erősebb GPU, sokkal több ALU-val és RT gyorsítóval. Ugyan ezeket az egységeket masszívan gyorsították ugyan az RDNA4-ben, viszont a 7900XTX-ben annyival több van belőlük, hogy a számuk számos játékban kompenzálja a sebességbeli hátrányt.Ez tökéletesen lekövethető például a PCGH teljesítményindexe alapján:
Raszternél 9%-al gyorsabb a 7900XTX, normál RT terhelésnél már 5%-al lassabb, míg PT esetén 14%-al lassabb. Ahogy láthatod átlagosan meglehetősen kicsi az eltérés, pedig RT-ben nagyot ugrott az RDNA4, viszont vannak olyan RT, sőt PT játékok is ahol mégse tud ellépni az RDNA3-tól (pl: Half-Life Tray Traced, Portal RTX).
Vannak non-RT, tehát raszteres címek, ahol szintén vannak komolyabb sebességgondok, ahol különösen gyengélkednek az RDNA4 kártyák, ezt a CB szépen össze is foglalta, hogy melyik kategóriában vannak különösen nagy eltérések.
Aztán ahogy der8auer rámutatott Counter-Strike 2 és Valorant alatt is túl gyengék, az RX 7900XTX 54%-al gyorsabb, mint az RX 9070XT. Ez nem normális. CS2 alatt több tesztelő is megerősítette a gyenge szereplést, pl. Hardwareluxx és Techspot.
Hardwareluxx esetén különösen pocsék lett az eredmény CS2-ben, ott egészen a sima RTX 4070-ig és 3080-ig zuhan a tempó. Egyértelmű, hogy ott valami nem kerek még, könnyen lehet, hogy ez is driver gubanc, ugyanis az AMD szólt a CB-nek, hogy a Warhammer Space Marine 2 alatti gyenge szereplésért egy driver bug a felelős, amit hamarosan javítani fognak, így simán lehet, hogy a CS2-nél is talán ilyesmi van. Mivel a CS2 a világ legnépszerűbb e-sport játéka, így ez nem éppen jelentéktelen probléma.Azzal maximálisan egyet értek, hogy az FSR4 viszont piszok jó lett, végre egy értelmes, jó minőségű felskálázót rakta le az asztalra és rögtön hozza a CNN alapú DLSS szintjét. Most már csak azt kéne minél jobban erőltetniük, hogy visszamenőlegesen is minél több játékba kerüljön FSR 3.1, hogy az RDNA4 tulajok tudják használni az FSR 4-et.
Az is érdekes, hogy az AMD ezt a drivers FSR4 felülbírálást ugyanúgy whitelist alapján csinálja, mint az NVIDIA, ami teljesen logikus, hiszen ki kell tesztelni, hogy az adott játékban jól működik-e az új feature. Mivel a DLSS4-et támogató játékok száma már 100 felett van, így az AMD-nek teljes erőből kéne ezt pusholnia, hogy minél több játékban legyen legalább FSR 3.1. Ez esetben aki RDNA4-et vesz egy korábbi AMD gen-ről annak lesz oka ismét végig vinni azt a játékot, ahol korábban nem volt FSR 4 de már van/lesz a sokkal jobb képminőség okán, ezzel további vásárlókat is lehetne bevonzani. Emiatt mondhatni szinte spamelniük kéne a piacot FSR 3.1/4 játékokkal.Az lenne szerintem az abszolút minimum, hogy legalább a saját maguk által szponzorált játékokba kéne legalább FSR 3.1-et rakniuk.
-
Devid_81
félisten
-
-
Pkc83
őstag
-
S_x96x_S
addikt
-
-
BerserkGuts
addikt
szerintem nagyobb gáz amikor el se indul a játék
amúgy pont egy olyan multi fps-t mutatsz ahol kompetitíve miatt nem extrém beállításon játszanak hanem low/medium
nyilván lehet találni vice versa kifogásokat de a tény az hogy jobb ha elindul egy játék és tudok vele játszani ezért veszek nv kártyát -
PuMbA
titán
A Black Ops 6-ban azért nem ér sokat az AMD előnye, mert egy multi cím. Semmit se veszel észre a rohangálás, az ellenfelek feltérképezése és a lövöldözés közben a 4K felbontású Extreme grafikából, emiatt senki se játszik vele így
Medium grafika és 180-240fps.
Ellenben egyre több AAA single player cím NVIDIA-n érzi jól magát, mint a God of War: Ragnarok vagy Kingdom Come Deliverance 2, ami mostanában kezd megmagyarázhatatlan lenni.
X2N: 4K Extreme grafikán 60-80fps-sel nem játszik vele senki, ahogy a TPU tesztben látszik, nem a játékkal
-
ReSeTer
senior tag
9070 nem fog annyiba kerülni mint a 7800xt. Az a baj.
Na meg ami kiszivárgott %-os teljesítmény, nem látszott RT teljesítmény javulás.
+10%-okat láttam az előző gen-hez képest azonos raszter kártyákkal összehasonlítva AMD-n belül, ami kb semmi. Ha Nvidia közelébe akar menni, akkor +50-%-okat kellene látnunk. -
hahakocka
őstag
Jacek: Ok, lehet elcsábulok rá
gbuffon Te is terelsz már? Ott nem erről volt szó hogy szereti e az AMD-ket hanem, hogy 1-2 konkrét pontban mit állított vagy mit sem a cikkében és hazudott e vagy sem.... S cikkíróként( s újságíróként is) is jogi felelősségre is lehet vinni az ilyen ügyeket ugyebár, erről beszélt csak. Amúgy mind NV mind AMD oldalon van 1-2 oldal ami közelebb húz, de ez 20 éve így van. Ma már szerintem egyre kevesebb ilyen van, de tény 1-2 van még.
ABU-t valaki szereti valaki nem , de szerintem partalan vitát felesleges főleg nem AMD GPU jövője rovatban egy elég régi cikk kapcsán indítani. Pl a vram téma fontos volt szerintem itt is NV oldalon is mert manapság a 12GB a minimum a szakértők szerint. De ez más kategória. -
hahakocka
őstag
Vagy véletlen lehagyták az XT-t pár helyen az olcsóbbik változatokról.
Volt már régebben ilyen hogy elírták vagy nem írták épp oda az XT-t. Egy 650-700 dollárban a bolti ár esetén vagyis a végső ár esetén, bele tudnék egyezni főleg hogy a 5070TI 1250 dollár mostanság.
Volt egy chart egy grafikon ahol RT-ben ugyanazt hozta a 9070xt mint a 4080-4080 super pl de azóta eltűnt nem is találom . Elvileg ilyen átlagérték volt. Most már holnap úgyis minden kiderül aztán jönnek a független tesztek kedden kb?
-
-
csuzda
aktív tag
Hétfő reggel még 471k volt a Sapphire Nitro+ 7900XTX, most már 532k. Valamelyik német oldalt néztem, ott már hétvégén elfogyott. Ott kb 430k volt.
Barátomnak építettem gépet Sapphire Nitro+ 7800XT-vel. Red Devil 6900XT-m van és meglepődtem, hogy mennyire halk és teljesítményben ugyan az. Fogyasztásra mindkettőre 255W-ot írt. Amikor vettem a kártyámat, akkor azt olvastam több helyen, hogy milyen jó a Red Devil verzió. Hát ha ez a jó, akkor nem tudom mi a rossz. A napokban másik topikban említette egy kolléga, hogy mennyire rossz tapasztalatai voltak. "már 1000RPM-nél sem tudtam elviselni a ventilátor hangját az éles sziszegő szélzaj miatt hangszigetelt házban"
Ha a barátom gépépítése után a novemberi áron lett volna a Nitro+ 7900XTX (420k) akkor gondolkodás nélkül megveszem. De 471-et már sajnáltam rá, amikor 400-ért volt Hellhound.
-
hahakocka
őstag
De a bevételek s kártyahiány is azt mutatja viszik mint a cukrot ezen anomáliák s ultra magas ár ellenére is a 5000 eseket is és a 4000 esek is már amennyi még van fogyogatnak. A Mag erős mondták a Trónok harcában, ez ma már a MARKETING erősre változott.
Az átlag emberek gondolkodása már nem. Vagyis hogy inkább nem morfondíróznak egyáltalán. Érzelmi döntés sokszor ez is? Ala politika. Sok fórumos és olvasói szavazás volt már mostanság RT-t használsz e s ha igen hogy mennyit stb kérdéskörben, s a többség pedig nem RT zik főleg nem 30-40-50 fps ekkel DLSS együtt ált. ahogy láthatjuk az eredmények átlagát manapság.
-
Devid_81
félisten
Hat jah majd meglatjuk, picit tobb lenne jo hogy megerje gondolkodni a cseren, meg 30%-ot sem vennek eszre sztem, inkabb egy 50%...de az meg mission impossible most, mert nagyon max 300Wattot VGA-t szeretnek mert ITX hazam van es marad is, ott meg nekem ne futson mint a barom
-
hahakocka
őstag
Ha ez igaz akkor ez tényleg generáció váltás lesz.
nem 5.10% valós eró difi mint máshol khmmmm. 7900 utódja akkor ez kb nem a 7800xt é? +40% hát igen
De akkor éln is el tudom képzelni emiatt hogy lehet 330-340e lesz de még mindig mennyivel jobb mint a 550e s gyorsabb is lesz picivel
Azért jó lenne ha picivel 300e alatt lenne
. Akkor a sima is elég jó lehet picivel 7900XT felett? Hmm 240e ért az is jó. Nem tudom még melyik legyen e kettőből a vétel. 5700 asomhoz képest mennyi lesz akkor a +4K? 250-300%?
Na jó váltás lesz
Ja a 42% ban az RT is benne van? Hát akkor 30% lehet? Azért az se rossz. 5090 tudott ennyit elődjéhez. Ha RT ben 10-20% al lesz rosszabb az már hatalmas lépés. Amúgy addig nem verik le RT ben az NV t amíg nem lesz itt is fizikailag rajta RT mag úgymond.
-
Devid_81
félisten
Varni kell vele nyari kozepeig, vegeig es akkor venni.
Ha az AMD nagyjabol okes lesz es az ara is rendben lesz akkor szvsz a zoldeknel is hirtelen helyreall a beszallitas...
AMD-nek mar Januarra volt stock a nagykereknel, Marciusi startra lehet felhalmoztak annyi VGA-t, hogy lesz meg MSRP aron is, de majd meglatjuk persze. -
-
PuMbA
titán
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
A konzolok miatt kenytelenek erre loni nem az nv miatt... Az nv csak ezt kihasznalva ennyit ad, elso korben legalabbis.
S_x96x_S
Jah, a jatekok meg jobban futnak egy 8 magos cpu-val hazon belul mint a 2ccd drabal 16 magos toppmodellel, az xbox baros bohockodast nem is bolygatva hikomat hybrid ccd x3d modelleket ertve ez alatt -
S_x96x_S
addikt
> akkor 330-350e a 9070XT.
Hardware Unboxed-es fiúk szerint
az AMD-nek -20% -al olcsóbban kellene adnia az ugyanakkora RTX teljesítményt
hogy sokan egyáltalán megfontolják az AMD-t.
( amivel én egyet is értek ; mert az RTX/Cuda-nak jelenleg tényleg sokkal jobb a szoftveres támogatása. )Remélem, hogy az agresszív piacszerzés hosszú távú előnye,
felülírja az AMD rövid távú profit igényét. -
-
huskydog17
addikt
"Asszocialtam hogy az A570 utan B580 lett a kisebbik kartya."
Sajnos ezt nem tudom értelmezni, főleg hogy A570 nem létezik.
"Erdekes ez nekem mert az A770 utan ebben minl az elore lepes? Kevesebb memoriaval kicsit gyorsabb , arban meg ugyan az?"
Az A770-hez képest a B580 sokkal kisebb GPU-val, sokkal kevesebb számolóegységgel és alacsonyabb fogyasztással gyorsabb. Az energiahatékonyságot pedig megduplázták, ezzel elérték az RDNA3 szintjét. Ha ez nem előrelépés, akkor semmi nem az. MSRP árak:
A770: $330
B580: $250"Mi a racui ebben ha nincs gyorsabb?"
A ráció ebben az, hogy az alsó szegmensben adják el a legtöbb VGA-t és az Intel pont oda hozta a Battlemage-t. Nem kell versenyezni a felső és/vagy csúcskategóriában ahhoz, hogy versenyképes legyél. (AMD is csinált már több olyan arch-ot, ahol nem is indultak a felső kategóriában).
Továbbá nem tudni, hogy nem lesz gyorsabb BM idén, jelenleg semmi nem utal rá, hogy lenne, de az is lehet, hogy majd néhány hónap múlva az Intel jön egy nagyobb BM GPU-val, nem tudni. -
Kajoszbobber
lelkes újonc
42C3-ert indultunk, teljesen jó lett volna az is. Csak a médiába érve mondta az ember hogy hát sajnos már nincsen, nem frissült meg az oldal. Ott cseppet elkezdett tikkelni a szemem, 48as se volt. Na mire a feleségem ezt mind dekodolta és megszólalhatott volna már húztam is ki a sorból a G3-at 55"-on... Néz rám, mondtam neki én ma vásárolni jöttem. De ehhez talp sincs, hogy ne lenne csak külön kell venni
.
Nem mondom azt hogy nem téríti be az asztalt, és nem kellett szokni, de mára már nekem nem kéne 27". A 34-es IPS alienware meg felkoltozott tartó karra fölé, van kontraszt -
NyalokAA
aktív tag
Itt a pont
(akik kevesebbet tippelnek nem tudom melyik világban élnek)
Az eddigi pletykák \ leakek alapján kb borítékolható , hogy az msrp
9070 ~500 usd
9070xt ~600 usdez jó ropogós magyar forintra fordítva 600 euro + áfa + kereskedők marginja + árfolyamkockázat
Amennyiben csak áfát teszek rá már ~306 ezer forint mai árfolyamon ( 7900xt-nél gyorsabb lesz és érezhetően jobb Rt támogatással rendelkezik + végre nem csak humbuk hanem használható és értelmes felskálázás lesz az fsr4 akkor erősen hunyorítva mondjuk rá , hogy korrekt ) első pár hétben \ hónapban rátéve a kacatokat meg a scalperek hasznát ~350 ezer870 usd msrp most a 7900 xtx a fenti számolást bevetve ~440 ezernél vagyunk árukeresőn ránézve pedig pontosan ennyiért mennek a kártyák
-
Busterftw
nagyúr
Jott valami 3 uj GPU ID, de nem tudni mi lesz, remeljuk ez: B770, B750, B580(24gb Ram)
-
huskydog17
addikt
Feltételezem elírtad és a B780 alatt B770-re gondolsz, ami egy elméleti, spekulált, csúcs Battlemage. Ez az elméleti B770 a gyakorlatban/valóságban nem létezik és soha nem is létezett, ez mindössze a szokásos pletykálgatás és whishthinking a sajtó és néhány clickbaiter youtuber részéről. Az Intel soha nem kommunikált ilyen termékről, még csak utalás sem volt.
Azért van csend, mert a clickbaiter pletykagyárak mással vannak elfoglalva, most az RDNA4 az egyik forróbb téma.#68820 Busterftw: Feltételezem a DisplayHDR 400-ra gondolhatott, de ez csak tipp a részemről.
-
X2N
őstag
Csak értelme nincs, mert túl kicsi vagy túl nagy a kijelző méret ami optimális lenne 4K felbontásra. El kell engedni a 4K-t ilyen 24" alatti vagy 27"-32" kijelzőméreteknél, nem lehet rá jól skálázni a Windows/programok UI-t se. A 27" 1440p felbontás az optimális 16:9 képarányú és méretű kijelző manapság PC-n.
-
hahakocka
őstag
Akkor nagy kamu a 400-550 dollár szerinted? Vagy ezt úgy gondolod hogy az AIB-ok ráraknak 30-40% ot meg Trump a vámokkal?
Persze akkor lehetséges akár. De ha éppenhogy hozzák a 7900xt-XTX et amik ezeknél az áraknál sokszor már olcsóbbak is vagy egál hát nehezen hinném. Ez nem agresszív árazás lenne s nem piacszerzés. S ez közép-felső kategória. Ezek az árak közelébe nincsenek a 7800xt hez ami az volt. (200-220e) Ez így kb értelmetlen lenne.
-
hahakocka
őstag
Na várjuk
láttad az 5080 teszteknél 53-55 fps volt a 25 games átlaga a 7800xt nek
ultra 4Kn !
Én azon filózok most nem e csak sima 9070 et veszek ha hozza a 7900xt -t akkor mennyi lehet a hátránya, 10-15% a XT hez képest? Most is sima 5700 am van s nem bántam meg hogy nem XT t vettem az is kb 10-15% al volt jobb de 40-50e ft al drágább is volt. S vitt minden játékot így is szépen kivéve a kötelező RT seket hisz ezen még 5.5 éve nem volt RT
.
-
-
Devid_81
félisten
A 4070S az egy xx60Ti kartya, csak eppen atvagyunk @cva mar masodik generacio ota.
Nemhogy nem 4K kartya, de 1440p-re is egyre ovatosabban elegendo a vram hiany miatt, RTX 5070 detto, azt ki sem kellene adni mar 12GB vrammal szvsz.Full RT vagy PT-hez legalabb 5 de inkabb 10 generacio kell hogy elerje az eppen hasznalhato szintet szoftveres csalas nelkul, addig barki vergodhet ahogy akar, hogy bezzeg Nvidian 2x olyan gyors (de meg igy is eleg sz@r)
Amen -
-
-
Kajoszbobber
lelkes újonc
Minden ember más, más a prioritás, más az elvárás. Ez ilyen. Okrok lennének? Nem hiszem, mindenki arra költ és annyit amire akar.
Az amd-nek sürgősen brandet kéne építeni, kilépni a másod Hegedűs szerepből, kilépni abból hogy nv csinál vmit, ők még sebtiben wishes módon lemasoljak, leszállni az nv farvizerol és önálló ötletekkel külön vitorlazni. Amíg ez nincs lehet féláron is a portéka. -
Busterftw
nagyúr
Tudom, csak egy pelda volt, illvetve beszelunk anno a 4060ti-rol is a 8/16GB miatt.
A 4070S egyszeruen nem 4K kartya.Ettol meg nyilvan tehetne tobbet az Nvidia ra.
En inkabb azzal nem ertek egyet, hogy 1-1 jatekkal XY kartya "kifogy" es elhasal, az inkabb anomalia es nem az atlag, nem mondja el a teljes tortenetet. -
Devid_81
félisten
Mar 1080p-ben is tud limitalni, foleg ha akar a user FG+RT-t uj jatekokban.
De pl Indiana Jonesban mar a legmagasabb textura beallitashoz sem eleg 12GB vram, nem is engedi, es akkor meg semmi extra RT vagy frame generator nem is volt bekapcsolva.
Tapasztalatbol irom, 4070S VGA-m van. -
Azt sosem mondanám, hogy a 12GB mindenre elég
Egyelőre elég, és még pár évig is elég lesz, mert a konzolok miatt úgy készítik a játékokat.
Az új AMD-nek a 12 gigás Nvidiák ellen kell mennie (és a 16 gigás 5070Ti ellen) és nem Alan Wake 4k rtx-ben, hanem általában véve kell elvernie őket, jobb árazással.
Aztán idővel a 16GB se lesz elég, de oda egy új konzolgeneráció kell, ami nem várható tudtommal 2 évig legalább.
-
Amíg nincs új konzolgen addig a 12GB szerintem elég, mert egy készítő sem engedheti meg magának, hogy az Xboxot és a PS5 Prot is kihagyja, és ott meg kb. 12 gigát pakolhat max tele.
És manapság már az 5090 esetén is van game, ahol Framegen kell a 120 FPS-hez DLSS RTX mellett, úgyhogy kompromisszum még 2000 dolláros árszinten is van, nemhogy 500-600-700 dolláron.
GTA6 lehet majd nagy dealbreaker, ha az nem fut normálisan 12GB kártyán.
-
Ugyan ez igaz lenne az RT re amit felvázoltál a Vramra.- ha nem kellene AMD re vissza fogni folyamatosan( ennél jobban) és utána azt olvasni hogy az RT nem ér semmit.
Az említett AW2 ben a 4070 a 7900XTX teljesítményét hozza high RT alatt.
Amúgy igen, az 5070 nél epic fail a 12 GB szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged