- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MIUI / HyperOS topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Sziasztok!
Sok várakozás után végre megugrottam egy nagy váltást, és beszereztem egy R5 3600-at, egy Asus TUF Gaming B550M-Plus deszkával, és 16 GB (2x8) Corsair Vengance RGB Pro 3200 MHz RAM-mal társítva.
Mivel nagyon-nagyon régen volt AMD procim (Athlon II x4 640), utána pedig egy jó ideje egy i7-4790 volt a társam, nem tudom, hol kedzdjek neki a beállításnak, finomhangolásnak.
A hardver csere, beüzemelés megtörtént, hibátlanul ketyeg a rendszer, de semmilyen programot, chipset drivert én manuál nem tettem fel még hozzá, és nem is nagyon tudom, hol kezdjek neki. Látom, sokan sok mindent állítotok, nyilván rutin és idő kérdése minden beállítást optimalizálni, ezért kérdezem tőletek, kezdésnek mit érdemes beállítani, mik a könnyen elérhető gyümölcsök kívül azon, hogy ég és föld a élmény azokban a programokban, játékokban, amikhez hasonlítani tudom az i7-te összevetve?
-
shifty!
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A kicsi alapterület és a hozzá kapcsolódón elérhető jó airflow a vonzó. A magassága nem fog zavarni, mert álló hangfalak lesznek a TV mellett, még egy magasbb doboz inkább harmonizál a berendezésekkel, mint egy hosszú és magas doboz.
-
shifty!
senior tag
válasz
Create.
üzenetére
Nagyon szimpi kis ház amit tervezel, ha váltok a Ryzen platformra, én is szeretném ITX méretben megoldani, költözés után akár nappaliban, TV-re kötve is mutatós legyen és ne rondítsa el a nappalit egy nagy doboz.
Akartam kérdezni, hogy VGA fronton mi a méret limit, de ha a 3 ventis belefér, akkor nekem sem lenne vele bajom.
-
shifty!
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Ryzen 3600 alá mi az ajánlott deszka mostanság, ami egy GTX1070-el és az általad ajánlott 16 GB RAM-mal jóban van?
Játékra használom az asztalit, ritkán bővítek és cserélek, szóval nagyon max egy 5600-ra váltás képzelhető el, meg egy combosabb VGA majd ha emberi áron vannak.
Megbízhatóság és üzembiztosság > csillámfaszlámaRGB
Költséghatékonyság is szempont, nem spórolni akarok a deszkán, de nem biztos hogy kihasználom egy fullos deszka képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1 humoros
- Egérpad topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest