- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MacFly #32169 üzenetére
Persze, lehet. CSak ugye ha a gyártó oldalán nincs kinn, akkor nincs mire frissíteni. Meg kell kérdezni a terméktámogatásuk, van-e javított BIOS erre a hibára, mert ha van, el fogják neked küldeni. Ha nincs, akkor meg lehet próbálkozni a gariztatással, de az szerintem abszolút a bolt/szervíz jóindulatán fog múlni, milyen elbírálású lesz.... Mert ugye működik, csak hangosan... Nem könnyű dió.
(#32176) MacFly: Nem hiszem, hogy lenne kitéve az oldalukra friss BIOS, bajos a revíziók miatt. Rá kell érdezni, és ha van, el fogják küldeni pontosan a tiédre valót, illetve leírják, mi a teendőd a kapott állományokkal.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly #32169 üzenetére
Pont ezzel a típussal nem tudsz mit csinálni. Gariban cserélteted bármely másik típusra. Olyan a ventivezérlése, hogyha elér egy bizonyos hőfokot (kb. 58-60), akkor minden beállítástól függetlenül maximumra tekeri a ventiket. Ez bizony úgy 4500 RPM körül van sajnos...
Nincs hozzá olyan BIOS, ami ezt javítaná. Másik (pl. TwinFrozr) BIOS-ával meg nem működik. Februárban jártam körül ezt a témát... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly #32161 üzenetére
Ilyen MSI kártyád van? Mert ennél ez sajnos természetes állapot. Nekem is ilyen van, de én nem vettem a fáradságot a gariztatásra... Letettem a gépet az asztalról az asztal alá, és már nem is zavar. (Alig-alig játszom, munka közben meg semmi hangja nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest