- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MacFly #32169 üzenetére
Persze, lehet. CSak ugye ha a gyártó oldalán nincs kinn, akkor nincs mire frissíteni. Meg kell kérdezni a terméktámogatásuk, van-e javított BIOS erre a hibára, mert ha van, el fogják neked küldeni. Ha nincs, akkor meg lehet próbálkozni a gariztatással, de az szerintem abszolút a bolt/szervíz jóindulatán fog múlni, milyen elbírálású lesz.... Mert ugye működik, csak hangosan... Nem könnyű dió.
(#32176) MacFly: Nem hiszem, hogy lenne kitéve az oldalukra friss BIOS, bajos a revíziók miatt. Rá kell érdezni, és ha van, el fogják küldeni pontosan a tiédre valót, illetve leírják, mi a teendőd a kapott állományokkal.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly #32169 üzenetére
Pont ezzel a típussal nem tudsz mit csinálni. Gariban cserélteted bármely másik típusra. Olyan a ventivezérlése, hogyha elér egy bizonyos hőfokot (kb. 58-60), akkor minden beállítástól függetlenül maximumra tekeri a ventiket. Ez bizony úgy 4500 RPM körül van sajnos...
Nincs hozzá olyan BIOS, ami ezt javítaná. Másik (pl. TwinFrozr) BIOS-ával meg nem működik. Februárban jártam körül ezt a témát... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly #32161 üzenetére
Ilyen MSI kártyád van? Mert ennél ez sajnos természetes állapot. Nekem is ilyen van, de én nem vettem a fáradságot a gariztatásra... Letettem a gépet az asztalról az asztal alá, és már nem is zavar. (Alig-alig játszom, munka közben meg semmi hangja nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged