- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MacFly
üzenetére
Persze, lehet. CSak ugye ha a gyártó oldalán nincs kinn, akkor nincs mire frissíteni. Meg kell kérdezni a terméktámogatásuk, van-e javított BIOS erre a hibára, mert ha van, el fogják neked küldeni. Ha nincs, akkor meg lehet próbálkozni a gariztatással, de az szerintem abszolút a bolt/szervíz jóindulatán fog múlni, milyen elbírálású lesz.... Mert ugye működik, csak hangosan... Nem könnyű dió.
(#32176) MacFly: Nem hiszem, hogy lenne kitéve az oldalukra friss BIOS, bajos a revíziók miatt. Rá kell érdezni, és ha van, el fogják küldeni pontosan a tiédre valót, illetve leírják, mi a teendőd a kapott állományokkal.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly
üzenetére
Pont ezzel a típussal nem tudsz mit csinálni. Gariban cserélteted bármely másik típusra. Olyan a ventivezérlése, hogyha elér egy bizonyos hőfokot (kb. 58-60), akkor minden beállítástól függetlenül maximumra tekeri a ventiket. Ez bizony úgy 4500 RPM körül van sajnos...
Nincs hozzá olyan BIOS, ami ezt javítaná. Másik (pl. TwinFrozr) BIOS-ával meg nem működik. Februárban jártam körül ezt a témát... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly
üzenetére
Ilyen MSI kártyád van? Mert ennél ez sajnos természetes állapot. Nekem is ilyen van, de én nem vettem a fáradságot a gariztatásra... Letettem a gépet az asztalról az asztal alá, és már nem is zavar. (Alig-alig játszom, munka közben meg semmi hangja nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest