- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacFly
csendes tag
válasz
lowzor #32177 üzenetére
Kösz, lesz mit csinálnom este, hogy utánajárjak
Első körben megnézem, hogy az ebben a listában szereplő BIOS verziók frissebbek-e mint az enyém. Ami egyébként a BIOS frissítés-t illeti, gondolom akkor érdemes belefogni, ha a bolt nem megy bele a cserébe. Merthogy ezt a frissítgetést esetleg nem rendeltetésszerű használatnak minősíthetnék?
A gyártó oldala meg első körben regisztráltatni akarja a terméket, azt meg csak este tudom megtenni (bár azt írták, hogy a supportnak nem feltétele, de látszólag mégis)
-
MacFly
csendes tag
Nekem az is jó lenne, de még utána kell járnom, hogy mi a frissítés módja. Az MSI oldalán a kártyához letölthető utility-k között van egy BIOS frissítő tool, de pirossal az van a végére írva, hogy csak alaplapokhoz való (??? akkor miért tették oda?). Talán a Kézikönyvben van valami, bár elég logikus lenne, hogy ha nem is a legfrissebb változat, de letölthető legyen, hiszen akkor frissítő módszerről sem írnának, ha nincs is mire frissíteni.
-
MacFly
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #32165 üzenetére
Ja, pont ilyen. Megszívtam volna? Sose zavart egy bizonyos szintű venti zaj és mások is tudtak aludni a szomszéd szobában mindeddig, de ez a zaj sokkal, de sokkal nagyobb.
Ha természetes lenne, akkor befolyásolhatnám a dolgot, hogy maradjon alapjáraton még 52 foknál is, de ez a beállítás látszólag nincs rá hatással. A másik, ami a rendellenesség gyanúját kelti, hogy csak pár napja ilyen. Ha ez a két dolog nem lenne, lehet, hogy csak húznám a szájamat, hogy ezt vettem, ezt kell szeretni, de így még nem vagyok kibékülve a dologgal. Az asztal alatt sem lenne halkabb... -
MacFly
csendes tag
Kösz a véleményeket, gáz, hogy ha tényleg típushiba.
A bolt azt mondta, hogy első körben frissítsek a Catalyst-ot, s ha ez nem javít, akkor először levelezgessek a szervízükkel, hátha mondanak valamit. Aztán lehet, hogy eljutunk ott is a típushiba felismerésére vagy egy csoda folytán tényleg megjavul (bár ez utóbbi gáz is lehet, ha legközelebb már garancia időn túl kezdi újra...)
-
MacFly
csendes tag
Ventillátorzaj ügyben írok: egy i7 3770, 8GB memória + MSI Radeon R7870 típusú gép boldog tulajdonosa voltam pár hétig, pár nappal ezelőttig, amikor a játékok alatt olyan extrém hangosra kezdett felpörögni a videókártya ventillátora, ami már zavaró. Addig ilyet nem tapasztaltam, nem tuningoltam semmit sem, egyedül a ház oldalfalát helyeztem vissza.
Próbáltam az MSI afterburnerrel tekergetni, hogy mikor hány százalékkal forogjanak a ventik, de nem értem el különösebben semmit. Egyébként is, az afterburner grafikonja szerint max 52 fokig melegedett a GPU.
Nem értem. Volt ahol azt írták, hogy biztos a termodióda romlott el, de ebben nincs nagyon logika, akkor egyből visítana a ventillátor már az elején, nem látszana - gondolom - az afterburnerben, hogy mekkora a hőmérséklet.
Tomb Raider a játék, ha ez számítana.
Még ami befolyásolhat - keveset -, hogy a ventik alatt van a táp (persze közte jópár bővítőhely).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged