- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdavid94
tag
Srácok egy érdekes anomáliát figyeltem meg a kártyámnál, ha CS:GO-el, LoL-el, vagy egyéb játékkal játszom akkor hatalmas fps droppjaim vannak illetve maxban, 20-90 fps között ugrál az fps-em örülhetek, olyan játékban ami leterheli jobban pl Bf4 a probléma viszont nem áll fenn. Egyik nap gondoltam Open Broadcasterrel bohóckodtam és megfigyeltem, ha benyomom a "streamet", akkor helyre áll az fpsem LoL-ban felmegy 300körüli értékre és minden más játékban is, ezt lehet orvosolni vajon vagy csere?
Kártya lemaradt, egy Sapphire R9 270X Vapor-X-ről van szó. -
bdavid94
tag
apropó csak nálam fordul elő, hogy cs:go-nál droppolja az fps-t mint a szemét r9 270x-el? bf4 lazán megy ultrán 60+fps-el
-
bdavid94
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék egy Sapphire R9 270x Vapor-X-em van a jelenlegi bios verziószáma: 015.041.000.000.000000
láttam, hogy ennél már van újabb, de az is decemberi a kérdésem az lenne megéri arra frissíteni, vagy valakinek van ennél újabb ami passzol ehhez a kártyához? -
bdavid94
tag
válasz
kaszas19 #43776 üzenetére
Sziasztok nem tudom másnál is jelentkezett-e a probléma, hogy Dayznél nincs egér a menüben sem a játékban azaz van egér, de csak akkor frissül be a mutató helye ha kattintok valamelyik gombbal, a játék tuti jó mert laptopon nincs vele ilyen probléma csak kevés az fps
-
bdavid94
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a Sapphire R9 270X Vapor-X kártyámmal, hogy cs:go-ban nem bírok kisajtolni belőle 60fps-nél többet van amikor még ez is leesig brutálisan, viszont pl bf4 ultrán simán megy rajta 60 körüli fps számmal mitől lehet a probléma? Egyenlőre még csak ezzel a két játékkal tudtam tesztelni
Bios verzióm:015.041 -
bdavid94
tag
Sziasztok csatlakoztam én is hozzátok egy Vapor-X-el, tegnap óta van meg eddig nagyon elégedett vagyok vele!
-
bdavid94
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy R9 270X vásárlásán melyik kártya ezek közül a legjobb a tapasztalataitok alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged