- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
válasz
seederking #21749 üzenetére
Hogy őszinte legyek, már nem is érdekel hogy fog menni...megy,ahogy megy lesz@rom...
Még eldönthetem milyen karit vegyek, 7870,vagy 7950,de azok se bírnak vele látod...akkor meg ,minek 7950?
-
polgi803
őstag
válasz
seederking #21745 üzenetére
Erre most mit mondjak...? Inkább Benchmark mint game az biztos...de ott is van tól-ig...nem néztem a játszható szinteket...szerintem alacsonyabb szinteken is szép...youtube-on láttam összehasonlítást,és nem annyira szembetűnő a low/medium és a high/very high beállítás...oláne ha akciózol...de ez csak az én véleményem és lehet hülyeség...
-
kovsol
titán
válasz
seederking #21745 üzenetére
C2 esetén meg azért ment a sírás, hogy kicsi a gépigénye, meg is kapták azok az emberek a dx11 +hd patchet
-
glspeter1
őstag
válasz
seederking #21739 üzenetére
Igen láttam. Jelentkeztem is érte, de lekéstem.
miresz: Nos, pontosan melyik része érdekel ?
Az elején egy full tesztet nyomattam, semmit nem állítottam. -
kovsol
titán
válasz
seederking #21645 üzenetére
Régen még akadtak a játékok, most meg már csak egy laggos van használva mindenre.
Nálam a lagg = mikor magas a ping multiban. -
borkarico
aktív tag
válasz
seederking #21678 üzenetére
én 1 hete vettem. pontosan ez, sztem decemberi kiadás lehet.13.1-el és 12.11-el 2x volt BS, és 2x csíkozás. Az összes tesztprogram gond nélkül lefut. Csak BF3 alatt csinálta. Azóta 13.2 beta6 van fent, FC3-al nyüstölöm, de ott még nem fagyott ki. Lehet valami szoftveres probléma. Win7 Pro x64 van fent, friss telepítés. Ha gond lenne vele akkor a Furmarkban is kijönne, az megfogja nagyon a VGA-t... 1 óra 15 percet futott a Furmark gond nélkül. max 70°C.
-
borkarico
aktív tag
válasz
seederking #21676 üzenetére
neked nincs ilyen gondod amit fentebb írtam a Sapphire 7870 Dual-X-el? nekem ugyan ilyen kártya van és sajna gázos.
-
kittl1120
csendes tag
válasz
seederking #21672 üzenetére
igen a forum hozászolások-ból azt vettem ki , hogy csak a 2012. 11-12 havi szériától van ez a hiba.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21672 üzenetére
Most már csak téged szid, aki megvette.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21658 üzenetére
(OFF)Itt vannak a vga hűtők. [link](/OFF)
Új hővezető párnákkal olcsóbban kijönne a haverod. -
HSM
félisten
válasz
Ennyi nem elég eldönteni. Ha a 30fps az egyenletesen 1/30-ad másodpercenkénti képet jelent, az már élvezhető, nem akadozós. De 30 fps lehet fél másodperc 0 fps és fél másodperc 60fps, ami borzalmasan élvezhetetlen.
Az fps fogalom ez esetben pongyola értelmezését most nézzétek el nekem. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21647 üzenetére
Arra gondoltam, hogy van, aki 60 FPS alatt mindent laggosnak lát. Vagy azt állítja.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Attól függ, ki nézi, de az esetek többségében már igen.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21635 üzenetére
A hővezető párna egy idő után hajlamos porrá száradni. És akkor jönnek a bajok.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21635 üzenetére
Linket nem nézted meg? Azok a fehér csíkok amik a borda meg a vram chipek közötti rést töltenék ki.
Thermal pads. [link] -
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21631 üzenetére
A memóriákat fedő hőátadó alkalmatosságok lehet hogy nem tudják már a bordának átadni a hőt. 4870x2 kártyáknál is probléma volt a túlmelegedés és ezeket cserélve nem fagytak ki a kártyák...
Ha medal alatt nem szemetel a kép vagy régebbi egyszerűbb játékoknál akkor egyértelmű hogy túlmelegszik a vga komolyabb terhelésnél. -
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21629 üzenetére
Újrapasztázás meg alapos kitakarítás nem árt. A bekockásodás az lehet vram probléma is.
Akkor a medallal nem kockásodik be a kép??? -
mrhitoshi
veterán
válasz
seederking #21615 üzenetére
Jaa. Itt az oldal: [link]
-
belinho
senior tag
válasz
seederking #21578 üzenetére
-
stbtamas
aktív tag
válasz
seederking #21565 üzenetére
Nem lesz azzal baj.
Nekem is 7870 OC van és Very High beállítások mellett SMAA 2x-el volt fraps feltétel közben 28-35 FPS, fraps nélkül 40+.. Szóval nem problémás ez..
Van videó is amiben meg lehet nézni, saját készítés.[Youtube]
Beta driver telepítése után kb 5 FPS javulás volt.
Szóval fog az menni
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21569 üzenetére
Az utóbbi.
(#21568) Malibutomi : Nálam a Duke Nukem 3d óta az fps játékok nagy hangsúlyt ha úgy tetszik figyelmet kapnak.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Térdelni fog mint villanyszerelő a kettőharmicba kötve!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ahogy írják Ultrán semennyire, még egy GTX 690et is megfektet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21558 üzenetére
Jól tudod, viszont lehet, hogy a játék vagy a driver beállítása felülírja a másikat. Az a legtisztább, ha a CCC-ben "Always ON" vagy "Always OFF" beállítást használsz.
-
Repsol600
addikt
válasz
seederking #21558 üzenetére
Nálam jó DS 3-ban a sync, 30Fps-re korlátoz.
Igen elvileg a monitor frekvenciájához kellene beállnia.
-
Jhonny06
veterán
válasz
seederking #20482 üzenetére
Ilyen nekem is volt egyszer BF3 alatt, de a hang is elment meg minden, totál nem reagált a játék. Ha probléma lenne a kártyával, akkor az gyakorlatilag állandóan jelentkezne, szóval nem hibás. Gyakorlatilag bármi lehetett, bug vagy driver hiba, nem aggódnék miatta.
-
kovsol
titán
válasz
seederking #19732 üzenetére
Az 5 és 6 -os széria nagyon hasonló és az 5870 erősebb mint, a 6870. 6950-6870 között van teljesítményben.
Amúgy ez itt nagyon off téma. Ezeknél a kártyáknál amúgy egy 7850 1gb is jobb választás szerintem. -
Tomix24
addikt
válasz
650ti?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
7770?
-
Tomix24
addikt
válasz
seederking #19638 üzenetére
Marad a V-sync még.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #19638 üzenetére
Nyilván nem a kártya teljesítménye a probléma.
-
bombibmw
veterán
válasz
seederking #19629 üzenetére
Tedd fel a beta4-et és kicsit húzd meg a kártyát.
-
törölt tag
válasz
seederking #19625 üzenetére
Ne húzd túl a kártyát. Az 1400Mhz Vram-al is nézd meg. A GPU-t védi az elekrtonika, nézd meg 1200Mhz-en is.
-
Tomix24
addikt
válasz
Az FPS értékek, főleg a minimum Fps nem VGA függő, hanem CPU. Ha az adatlapod jó, akkor rögtön ott a leggyengébb láncszem: Amd Phenom II X4 955 BE~3.8Ghz. Erős CPU-val nincs kilengés, folyamatos a bőséges FPS. De lehet segít még a 13.2 Béta4, ahol a mikro laggokat javították. Van esély hogy a látszatra ez is elég lesz
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Próbáld meg a vsyncet, akkor lehet, hogy nem fog annyira ugrálni.
-
Gabás
addikt
válasz
seederking #16272 üzenetére
1. Nem igaz, hogy bármilyen vásárlásra érvényes a 8 napos szabály.
2. Nem szeretem sem az off-topikot, sem a személyeskedést, ezért ezt sem folytatom itt, kár trollkodni. -
Gabás
addikt
válasz
seederking #16249 üzenetére
ez nem igaz, ráadásul teljesen off topic, úgyhogy jó lenne leállni már vele…
-
karesz501
senior tag
válasz
seederking #16236 üzenetére
Nincs mit felhívni az nfh-t, ne légy rest elolvasni az ide vonatkozó kormányrendeletet mielőtt általánosságokat írsz
1.: A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
2.: A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.Tehát, nem kell azonnal pénzt visszaadjanak. Ez van. Rendesek voltak Veled, de nem kötelező...
-
Macronel
csendes tag
válasz
seederking #16233 üzenetére
dede
-
GergoHD
tag
válasz
seederking #15776 üzenetére
Oké majd még gondolkozom rajta még annyi kérdés hogy egyenlőre a processzoromhoz ha veszek egy 7870-et akkor az kb csak a 7850 szintjét fogja nyújtani addig ameddig nem tuningolom fel a procimat vagy veszek egy őjat?
-
Apollo_21
addikt
válasz
seederking #14056 üzenetére
Jókérdésed van
Lövök majd vmi osd-s kiiratást gpu kihajtásra....csak ne afterburnert mondjátok
De gpu-z log szerint miközbe fut 68a legalja és csak a memória zabálás az állandó 1010....
Azis lehet hogy egy hígfo**** ez a "tuning" dolog amit kisikerült hoznom a 965ből..és nemannyira jó mint hiszem....megnézem nélküle..bár a lényegi változó szerintem az hogy a memóriáim 1066on lopakodnak az 1600helyett....erre vki remélem lő egy beállítás segédletet mert ez hátráltat szerintem nemkicsit... -
Tomix24
addikt
válasz
seederking #14052 üzenetére
Ne vedd ám fel, nekem is van gyenge része a gépezetnek, az 1 GB. Már kaptam a Hitman miatt vicceskedő email-t
Játszhatatlanul akadt 8x élsimításon. 1 FPS min -
Tomix24
addikt
válasz
seederking #13962 üzenetére
Ezeket is nézd meg ha van kedved, elvben CPU igényes motorra épülnek.
Chinese Unreal Engine 3 DirectX 11 Benchmark Dx9 low-ot válaszd, majd az irodában csak enter. (ekkor egyforma a beállítás)
Ez is egy klasszikus Street Fighter IV Benchmark
-
Tomix24
addikt
válasz
seederking #13962 üzenetére
Nem erőszak az 1GB-os kari, és maximum mint tulaj leírtam hogy mit tapasztalok, és mi lehet extrém esetben(FPS vesztés). Ezen kari nélkül amit te írsz az feltételezés max.
Hogy ez miatt vett -e karit valaki itt a PH-n.... Nem hiszem. Én leírtam, és innen 10 2GB-os karival rendelkező fórumtárs meg jól lehúzta
A te örömödre, mert viszket tőle valamid, hogy létezik ez a kari, és még használni is lehet.
Bele kell törődni. Este tesztelj akkor légyszi . Peace
-
Tomix24
addikt
válasz
seederking #13938 üzenetére
F1 2012 - 7850 1GB Vram - OC - I5-2400(3.1Ghz)
KB 7870-es gyári szintre húzva - Ultra preset - 1080p + amit látsz.
3 tesztet nyomtam, az átlag látszik azért. Az 1 GB örömödre elfogyott,maxon állt.Tehát ha igazad van, akkor AMD bármilyen procival kivéve Vishera(2500K ellenfele) jobb eredményed lesz, illetve mivel kifogytam a VRAM-ból így az miatt is hátrányban kellene lennem. Beállítások ott vannak, kíváncsivá tettél. Más is mérhet, AMD és 7850/70 előnyben.
-
Tomix24
addikt
válasz
seederking #13938 üzenetére
F1 2012 - futtass le egy Benchet, és közbe nézd már meg AfterBurner-er. 1080p és minden maxon(jobb szélre állítva - mentéssel együtt) VGA-t ne húzd és linkeld be a végeredményt légyszi..
Amúgy a lehető legtöbb játéknál mérek Benchet/FPS-t GPU használatot/ és Vram fogyasztást amióta 3 magos AMD-m van. A linkelt oldalak is mérnek, és szerintem el fogadható amit ott látsz, illetve hitelesek is.
1GB 7850 - Ez van, nem volt több pénzem akkoriban. Már bánom ,mert a GTA5-nél már problémám lehet. Max Payne 3-ban nem engedte az élsimítást feljebb tolni, ez volt eddig amit észleltem. Amúgy szépen megy minden.
-
Tomix24
addikt
válasz
seederking #13935 üzenetére
Azért mert felsoroltál 3 nem CPU függő játékot, attól még nem lesz jobb a helyzet.. Köztük a Medal Of Honort, ami a Battlefield átalakított motorjával megy..
Szerintem te ne feszegesd a CPU témát..
Egyszerű a dolog, amit jól megírtak, több szálra ott jobb is lehet az AMD, ilyen a BF3, és még 1-2 játék talán(sajnos ez van, el kell fogadni)
A többi játéknál viszont az egy szálas erő számít, és ott az Intel a nyerő. FX 81xx-ig bezárólag 10-35FPS különbség is lehet játéktól függően, illetve sajna felbontástól függetlenül is akár 1080p-ig. A Vishera ad némi reményt, mert az egy szálas erejét felturbózták. Én ha AMD-nél maradnék, akkor arra fejlesztenék.Sok a teszt, van Google fordító. Okosodj..
-
ZozzHUN
addikt
válasz
seederking #13935 üzenetére
Sajnos sokan a far cry 2-re meg egyeb cpu erzekeny jatekra izgulnak ahol amugy is sok az fps. Efelol kivetel a bf3 multi mondjuk, de azert tobbsegeben csak elegnek kell lennie amd procihoz az amd kartya.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
seederking #13340 üzenetére
akkor a hitman még gyengén ment ez igaz is, azóta kijött a 12.11 beta 11-es driver 12.11 cap2-vel
Mikor te kérdezted, 12.11b8 volt 12.11 cap1-el.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
seederking #13334 üzenetére
Ugyanezt mondtam akkor is
Fogyasztás,hang,melegedés
azért mikor annyi ventilátor maxon teker, egy szerintem nem rossz házban, akkor annak bizony hangja van
65-70%-on kellett menni a kártyákon a ventilátornak, és így is melegebb szobában a felső bizony 70 fokig is felkúszott 1175MHz alapfeszenRégebbi játékokhoz tökéletes a 2 kártya, újaknál semmit nem ér. Far cry3 a legjobb példa,Assassin's Creed a második legjobb. A hitman-t tudták javítani azóta.
Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától.
MOHW ugyanúgy mikrolaggos,azon csak az segít,ha kikapcsolsz 1 kártyát.
Battlefield 3 viszont egy jó példa, itt annyi a baj,hogy egy igen erős procival is van olyan,mikor 60-70%-on mennek a kártyák, nyilván sokkal gyorsabb így is mint 1 darab, de jobb lett volna, ha 80 alá soha nem megy
minimum fps-be viszont verhetetlen voltde még sorolhatnám Dirt3,Showdown,Sniper EliteV2,Witcher1-2, ezek minden reccenés nélkül mentek.
Ezek után megkérdezem,hogy miért kérdezed meg? Elmondtam miért nem kell nekem, ráadásul privát üzibe,amit nem igazán illik belinkelni,még jó hogy nincs benne "intim"
Ha ezeket vállalod: melegedés,hang,fogyasztás és 1-2 játéknál kompromisszumot kötsz, ez azt foglalja magában,hogy lekapcsolsz egy kártyát, vagy addig nem játszol a játékkal még nem lesz 100%-os, bár akkor lesz olyan,amivel soha nem fogsz,pl gta iv
röviden ennyit tudtam mondani, remélem megértetted és elfogadtad amit írtam,mivel ez egy magánvélemény,ami 2 kártya tartós használata után alakult ki bennem
-
fulton
addikt
válasz
seederking #13179 üzenetére
Rendben Köszönöm.
Egyébként azoknak akik CPU limetel jöttek BF3 alatt merthogy kevés stb.. nem fog menni ugy stb...
íme egy érdekes kis teszt kifejezetten BF3 ra ültek rá, procikat is mérték azonos karival ami nem más mint egy 580 as volt szal...
[link] -
fenergie84
addikt
válasz
seederking #13179 üzenetére
Remélem meg később megoldódik a dolog, mert nagyon bejön a játék, de így elég szenvedős...
-
cotag
senior tag
válasz
seederking #13090 üzenetére
írtam pü-t....
-
válasz
seederking #13078 üzenetére
pont a CPU / VGA kérdést elemezgetem most - lesz róla cikk
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #12874 üzenetére
Muszáj lesz, nem érzem elég erősnek ezt a 7850-et
Következő generációban nem is annyira a kártyák mint a játékok teljesítménye a kérdéses számomra, hogy elég lesz-e vajon az a 2GB vram a jövőben
Bár ha abból indulok ki, hogy a GTX680, de még az abszolút csúcs kétmagos GTX690 is csak 2048-as akkor merem feltételezni, hogy FHD-ben elégnek kell lennie(#13054) Csorbi - UP, ha 7850 V2-őt találsz ilyen áron újonan
-
Alpachino
veterán
válasz
seederking #12986 üzenetére
Gondolom legalább 20K toldással....
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #12986 üzenetére
Az Asus 7870 már rég nincs nálam
Amúgy tudom, hogy használtan durva árak vannak (szinte elkérik a cuccok új árát). Igazából úgy volt, hogy visszaváltok 7850-re, csak mázlim volt és megláttam ezt az iponban -
lowzor
veterán
válasz
seederking #12979 üzenetére
68 volt az iponban. A hozzáadott játékokat meg most próbálom eladni 9-ért.
Nem kell 7870Az alapfesze is jobban tetszik a 7950-nek (1,125V).
(#12984) csucsbicep:
Igen, ezért is vettem meg. Ha sikerül eladni, akkor a 7870 ára alatt leszek.
(#12985) fenergie84:
Gyorsan kellett reagálni, az biztos. Épp, hogy elkaptam az utolsót
-
Werkly
őstag
válasz
seederking #12651 üzenetére
Ami egy kis fekete ablakban megy azaz? Mármint a progi? Kösz!
-
Apollo_21
addikt
válasz
seederking #12651 üzenetére
Ami nemtetszik az egyedül a 2db venti..megtapogattam már élőbe az aluminium "ház" részt is ami magába foglalja a 2ventit..nincs baj vele csak a ventilapátok vmi ultragagyinak tünnek
Dehát csak DCUII V2
-
surgyi
senior tag
válasz
seederking #12474 üzenetére
Huhh,azt csináltam az utóbbi időben. 7870ghz editiont néztem a 7950 boost-hoz képest. Különböző oldalakon néztem. Kb 5-20% eltérés van full Hd felbontáson. Szerintem maradok a 7870-nél, viszont a Hawk nem győzött meg, eléggé melegszik oc hatására teszt szerint. Viszont a közel 5k felárat lehet beáldozom az Asus Top-ra, az legalább az 1100–at tuti viszi, s gondolom van esély az oc-ra!
-
Speed®
titán
válasz
seederking #12458 üzenetére
Dehogynem írják el..7950/1536MB pl.
Tuningot figyelembevéve kb. ugyanaz a szitu, mint 7850/70 szinten, így van kitalálva..ha szükség van arra a kis többletre, kiadod érte az aránytalanul több pénzt, ha nem, inkább verd el másra. Lutri a tuning, de azért annyira nem..1200 szinte tuti 7870el.
-
Alpachino
veterán
válasz
Semmi gond
Csak zek a nyers adatok, valóban nem sokat segítenek, annak aki választás előtt ál, inkább, minnél frissebb játéktesztek mint pl. ez : [link]
-
surgyi
senior tag
válasz
Köszönöm válaszaid!
Igazából a táblázat nyers adatait tekintve, szerintem jóval erösebbnek kellene lennie a 7950–nek. Viszont játékok alatt, a teszteket tekintve, nemannyira meggyőzőa fölénye! Ezért is gondoltam az orajel emeléssel 1ghz felett meghozza az elvárt teljesítmény töbletet. -
Alpachino
veterán
válasz
seederking #12454 üzenetére
Ez a teszt ill. összehasonlítás sz@rt sem ér
áruld már el, hogy ebből te milyen teljesítménykülönbséget szűrsz le, melyet a valós alkalmazások is alátámasztanak...?
-
Dealer95
őstag
válasz
seederking #12443 üzenetére
Nem ijesztgetem, csak jó, ha tud róla.
Nekem is Sapphire kártyám van -
fenergie84
addikt
válasz
seederking #12435 üzenetére
Okés, csak pl. a sapphire-nál 7870-re is van több fajta típusszámú, és nem tudom, h mi a különbség köztök.
Vagy azok csak a revíziókat jelentik? -
B4l!nt
aktív tag
válasz
seederking #12414 üzenetére
Volt újraindítás, többször lefuttattam, akkor is ez van. visszateszem a beta8-at remélem akkor megint jó lesz
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #12389 üzenetére
Nem, főleg majd a mérések miatt marad a b8, de én is kíváncsi lennék FC3 alatt mennyit gyorsul.
-
Tomix24
addikt
válasz
seederking #12374 üzenetére
-
S. Szabi
őstag
válasz
seederking #12327 üzenetére
Mondom, a memória szinte mindenkinél megy alapfeszen 1450-t, simán beállíthatod neki azt. Ha azt nem bírja azt könnyű észrevenni, mert becsíkozik a kép, stb.
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #12327 üzenetére
1,3V-on nézd meg 1250-el, aztán hogy egyáltalán annyit tud-e. Nem kell attól félni. Amúgy sem annyin meg igazából.
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #12325 üzenetére
1,3V-al már inkább 1250-el próbálnám.
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #12320 üzenetére
A GPU-ra érzékenyebb. A feszen kell állítani, ha így nem stabil. Meg a teljesítményvezérlőt is 20-ra.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #12318 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #12316 üzenetére
Úgyérted hogy az AB kiirja?
-
Alpachino
veterán
válasz
seederking #12309 üzenetére
Pontosan így : 1080p, Ultra, minden, HDAO, DX11, AA off. mert nem sok értelmét látom látványban, a 2xAA-nak, bár nagyon skubiztam a tesztek alatt.....de mégsem
Így Stabil 50-60FPS simán mindenhol megvan....nincs lag, játszhatatlan FPS beesések
-
Chapel
addikt
válasz
seederking #12289 üzenetére
Azért gondoljatok arra hogy meg is kell venni valakinek azokat a vga-kat!
Ha 4gb vram lesz az "alap", tehát mint 7850/7870 esetében a 2gb, nos akkor arányaiban pont ugyanannyi lesz. Az árkategóriák maradnak mindig, csak a karik változnak és a paraméterek.
Ezt nevezik a kereskedelemben fix, más néven állandó termék szortiment kategórizálásnak.
Amikor anno geforce 2 volt a max, akkor is kb ilyen (arányokban) árakkal kellet számolni. Akkor is volt belépő szint, közép kat és felső. Persze idővel jobban skálázódnak, de lényeg változatlan.
Szóval attól nem félek, hogy a jövőben 7850 akkori megfelelője 4gb ram-os lesz, akkor az majd 100k lesz.
-
gyuromoj
veterán
válasz
seederking #12289 üzenetére
Elméletileg jövő év vége fele jön az egyik, ha minden igaz akkor a neXtBOX pár hónapra rá pedig PS4.
1-2 éven belül tuti kijönnek szerintem. PS4-ről a Sony azt mondta hogy brutál gép lesz és az árán is látszódni fog.
Amúgy meg egyre több stúdió kezdett NEXTGEN-re átállni, szóval fél éven belül remélem már lesznek infók, legkésőbb E3 2013. -
jediweb
aktív tag
válasz
seederking #12271 üzenetére
Na ja és milyen pixelben számolta, mert a fizikai az annyi amennyi full hd monitoron 1920x1080 kell a pixeleknek lenni az 1280x720 felbontásra állítva is 1920x1080 fizikai pixelen helyezkedik el és szerintem ezért nehéz a különbséget észrevenni. de lehet itt sokaknak nincs ilyen finom felbontású monitoruk és ha látják(jobban látják) azért látják a különbséget. Ha a pixel számot nézzük a Dell 22" jobb mint a 23" coll mert a fizikai pixel mindkét monitoron u.a sőt ha jól tudom a 24"-oson is ...
Remélem érteni, a 22"-on közelebb vannak a pixelek ezért jobb a képe .... ( nyilván úgymond kevésbé "pixelesedik" -
válasz
seederking #12215 üzenetére
Na azért ne VICCELŐDJÜNK
1280x720 = 921600.pixel
1920x1080 = 2073600.pixel
Ezt akár hogy is számolom az 2,25.X -ese szóval nem hogy nagy különbség van hanem oltári nagy
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #12189 üzenetére
Szerintem tuningolt 7870-nek nem árt az 1350 legalább, de ezt inkább érdemesebb kimérned, hogy hoz gyorsulást vagy sem.
S. Szabi: Gondolatban az is volt, csak mire leírtam 7850 lett belőle.
-
S. Szabi
őstag
válasz
seederking #12189 üzenetére
Szerintem a ramot próbálhatod 1450-ig, az általában menni szokott. A GPU-t meg hagyd akkor 1150-en, valószínűleg azért fagyott.
-
Dealer95
őstag
válasz
seederking #12020 üzenetére
De nem lehet, hogy a beta8 miatt van?
Mert más játéknál (Crysis Warhead) volt már olyan, hogy villogott az árnyék és az driver miatt volt. -
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #12001 üzenetére
Milyen sz@rakodás árán?
-
S. Szabi
őstag
válasz
seederking #11983 üzenetére
Igen, úgy van bekapcsolva és úgy vettem észre, hogy 1 Frame 60 FPS, 2 Frame 30 FPS
De nálam van valami bug is, mindig mikor mikor elindítom a játékot, ki kell kapcsolnom, aztán vissza be, mert különben 30 FPS-nél többel nem megy. De átállítom off-ra, Apply, vissza 1 Frame-re, Apply, és jó.
-
válasz
seederking #11979 üzenetére
vSync -et eleve minek kapcsolod be? akkor lenne értelme ha az nélkül 70-80.FPS -ed lenne és szét csúszna a kép de mivel 60.alatt vagy így kb semmi értelme bekapcsolni én se kapcsolom be FC3 alatt pedig nálam van sok olyan pálya szakasz FC3 ba ahol akár 90-100.FPS -t is látok de még ott sem csúszik szét nálam a kép
-
Alpachino
veterán
válasz
seederking #11959 üzenetére
Nem kell spórolni az ultrán
semmi értelme, mert pl. AA off-al, HDAO-val is kiválóan fut az FC3
-
Alister71
nagyúr
válasz
seederking #11959 üzenetére
Nekem a menük és a demók csak az 1.01-es patch felrakása előtt lassultak.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
seederking #11957 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
válasz
seederking #11952 üzenetére
Ultra beállítások+ SSAO!
HBAO elvesz vagy 10FPS-t!
-
Chapel
addikt
válasz
seederking #11934 üzenetére
Mivan szóban már nem is hihető, kell a kép?
Nekem 50-60 fps között mozog, 1680 maxon. 1920 sajnos nem tudom tesztelni, mert ennyi a 22"-os monics vége, de nem hiszem hogy látványos különbség lenne.(én is alapon használom)
Amúgy most 2-3 órát toltam Batman AC-t semmi gond, szépen folyik full dx11ben, szóval (remélem) a FC3 lehet a ludas a blackscreeneknél.
Egyébként még mindig leesik az állam Batman kapcsán. Eszméletlen a hangulata meg a látvány no comment. Ennyire összeszedett és profi kivitelezést...hát nem is tudom mikor láttam.
Mondhatnám Batman AA.Zseniális game
-
seederking
őstag
válasz
seederking #11933 üzenetére
Valaki linkelne pár fps értéket ilyen beállitások mellett,hogy lássam "mennyire kevés a procim" ?
Ja és vga tuning off! alapon használom.
Köszönöm -
válasz
seederking #11920 üzenetére
Kevés a CPU -d mind AC3 hoz mind FC3 -hoz!
Nálam mind 2 játék ha kikapcsolom a HT -t tehát csak a nyers 4.mag dolgozik 4200.MHz -en jár a proci és 70-80.% on tekeri az AC3
Az FC3 szintén ilyen proci gyilkos HD7950@1250/1650 -et már nem képes kiszolgálni teljes mértékben, mert vannak olyan helyek ahol csak 80-90.% on teker a GPU de ha leveszem 1100/1400 -ra a vga -t ott már szinte végig 99.% -on teker a GPU
Szóval nálad a 955BE -proci 3800 -on kb egy 7770 -et tudna kiszolgálni a fenti 2 játékban, ne a játékokat vagy a VGA -t szidd! És a 12.11.b8 driver is tökéletes
Ami érdekes még FC3 -nál majd 10.fokkal jobban melegedik a GPU (de már mások is írták 79xx tropikba hogy náluk is kazán az FC3 tól a kártyájuk)
Elképzelhető ha tuningolva hajtjátok a VGA -t és nem monitorozzátok végig OSD -n hogy Throttling -ol és ilyenkor kezd laggolni
-
Dealer95
őstag
válasz
seederking #11920 üzenetére
Nem, Bostonban 22-27FPS
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #11913 üzenetére
Azóta nem is próbáltam, csak felhúzom magam rajta, még mindig az AC3-at játszom.
Szóval a lényeg hogy neki is dx9-ben megy. Más magyarázat nem is lehet arra hogy minden fullon egy 5870 30 fps-t produkál és szintén fullon másnak egy 7870-el is csak 16 fpsKezdek belefáradni már ebbe a windows, driver, szoftver, patch talán ez talán, talán az stb.. mizériába.
végül majd kiderül, hogy ez is egy nv játék hiába veri őket porba az amd a statikus tesztekben vagy fogalmam nincs mibenA mentés dologra meg,
próbálkozz egy skidrow release-vel, nálam ott minden okés -
B4l!nt
aktív tag
válasz
seederking #11902 üzenetére
Express uninstall/restart/express install/restart
Szintén így és semmi gond.
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #11878 üzenetére
Felfogtad, hogy alapfeszen használja, én meg fesz emeléses venti fordulatról beszéltem?
Amúgy jobb hűtés van a V2 7870-en ez senkinek nem vitás szerintem. De az árát is jobban megkérik. És semmi elfogultság nincs bennem, mert mindkét márkát ugyanannyira szeretem, sőt... -
torma1981
veterán
válasz
seederking #11871 üzenetére
Én húztam. Alapon 1200/1300. Szinte semmivel sem melegszik jobban. Far Cry alatt 40%-os.
Jó ez a Sapphire.
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #11871 üzenetére
Te kérdezed, hogy mikor pöröghet a Sapphire 60%-on? Arra volt válasz. Amúgy nekem sincs már Asus V2, mert küldöm vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest