- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
janos666 #27439 üzenetére
Áruld el nekem te hol látod a különbséget 40 és 60FPs között single játékokban ha közben nem méred?
Mert sehol, csak akkor látod ha figyeled a sarokban az FPS-t.
Egy 5850 OCval főleg olyannal ami nálad 1GHen megy már egy 5870 fölött teljesít.
Az meg bőven elég mindenhez ha a memória nem fogy el. -
Remus389
veterán
válasz
janos666 #27432 üzenetére
építs crossfire-t, azzal közelébe érhetsz a 6990-nek, talán túl is szárnyalod
nem értem egy 5870 miért gyenge neked? most Mass Effect-ezek illetve World of tanks-ozok egy szem 5850-nel és zsíran fut Full HD-ba, előbbi 60 fps utóbbi olyan 40(nagy átlagban)
de más is maxon futott
különben én azon gondolkozok hogy 4 év után veszek egy nvidiát, sokan mondják hogy hiába fps mutató ugyanannyit ír ki mint Atinál, valahogy fluidabb a játék, egyenletesebb
ezért lehet egy GTX 560-ast bepróbálok(nem biztos hogy Ti mert az drágább), ráadásul sokkal újabb a 58x0 már két és fél éves(mármint akkor jött ki, persze bőven elég)
meg ami zavar ha futtattok egy ilyen full HD-s videót(mondjuk 12GB egy film), néha receg, biztos drivergond
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #27431 üzenetére
Izé... Két és félnek is jó lesz az a másfél.
Kicsit mint ha meg lett volna állva az idő és most lenne igazán "válság", mire elvileg cseng lefelé.
Egy darabig élveztem ezt, hogy nem kellett minden évben gépet cserélni (még VGA-t se, procit meg aztán bőven ráért...), de most már kezd hiányozni mellőle a fejlődés érzete, hogy évről évre egyre gyorsabbak lennének a vasak (már úgy látványosan)...
Illetve mikorra már ideértem, hogy kéne a gyorsabb, addigra meg túl drága...
-
Giot
addikt
válasz
janos666 #13245 üzenetére
"Az én sima referencia (Sapphire) 5850-em 1200 Mhz felett is menne (alapfeszen úgy 1100 környékéig), ha le tudnám hűteni a VRM-et is."
Nem tagadom biztos nagyon jó lehet a vízhűtés de azért kicsit sokallom azt az 1200Mhz-et alapfeszen, főleg egy referencia kártyátol.(#13243) Pagi79: Egy Sapphire 5850 Toxic is jó választás lehet. Amúgy meg ha referenciák között nézelődsz, szinte mind1 meiket veszed. Asus, His, Sapphire, Gigabyte, és még lehetne sorolni.
-
Gerisz
addikt
válasz
janos666 #13245 üzenetére
Az enyém meg megy 1600-at alapfeszen
, mert én le tudom hűteni a VRM-et, még se megy többet mióta 50°C alatt van mint mikor 80°C volt.
1,088V-on 1100Mhz-et menne a GPU? Akkor mi a fenének kellene nagyon hűteni a feszszabályzót ha nem is adsz + feszt.
Az övé is azért megy annyit a alpfeszen mert 1,214V az alap GPU fesz a Giga OC karin -
maflame
aktív tag
válasz
janos666 #5206 üzenetére
Szia,érdekes amit mondasz, még sose próbáltam, nem is nézek filmeket a monitoron, de gondoltam már rá, hogy megnézzem tényleg bír e 75-öt, csak valami, az ismeretlentől való félelem miatt nem tettem. "Hátha nem tesz jót neki" meg ilyesmi.
Szóval nem tesz az be neki hosszú távon (netán rövidtávon?) -
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #5205 üzenetére
Hopsz, megvan hol ásták el a kutyát:
A Dual-link DVI valóban képes lenne 120Hz-ig is elmenni 1920-ban, viszont az 2560 alatti monitorokra csak single link DVI bemenetet tesznek, ami tényleg épp 60Hz-ig limites 1920x1200-ban. A HDMI 1.2a pedig szintúgy 60Hz-en áll meg FullHD-nél, tehát legalább 1.3-as szabványú HDMI bemenet kéne a monitorra. A DP viszont elfut 120-ig is, mint a dual link DVI.Kipróbálod nekem, hogy be bírod-e lőni DP-n át (mondjuk powerstrip-el vagy rivatunerrel) 72Hz-re (nem 75-re), és ilyenkor gyakorlatilag is kisimul-e a bluray (lehet 720p-s re-encoded x264 is mkv-ból, a lényeg hogy bluray forrású 23,976 FPS-el fusson) videó akadozása?
Bár való igaz, a monitorod adatlapján szerepel ez is: függőleges frekvencia: 48-85 Hz
Szóval hivatalosan is hajtható akár 48Hz-en is, míg a legtöbb monitorra fix 60 Hz-et adnak meg. Kár, hogy ez a monitor kicsit drága lenne nekem. -
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #4446 üzenetére
Összeraktam műanyag bakok nélkül. Hát, deformálódik a NYÁK egy isteneset a RAM-ok után, amíg a VRM fölé ér, ott pedig ismét párhuzamos marad a blokkal az utolsó két csavar közt. Ellenben most 70 alatt van az alap órajel/fesz, és 100 alatt az 1000Mhz-es üzem. Most nagyobb a szórás is, mert 90-97-92 fokosak a furmark alatti VDDC eredmények, eddig mindig csak 1-2 fok eltérés volt köztük.
Akkor viszont mégiscsak szarul fekszik fel. Most bakok nélkül el tudott úgy deformálódni a nyáklemez, hogy koppanásig ment a VRM felett, és végre tűrhetően hűt ott is. Hát, egyelőre hagyom így, de a Ghz-es tuningot inkább még így is hanyagolom, amíg nem lesz szükség rá, hogy kínozzam. -
->Raizen<-
veterán
válasz
janos666 #4442 üzenetére
Nagyon köszönöm a fényképeket legalább megértettem a dolgot teljesen fasza kis blokk!
"Mondjuk a FET-ek a blokk legvége alatt ülnek, ami felett a víz már nem is folyik közvetlenül"
No szerintem ez a gond. Próbálj egy egészséges beállítást találni ahol 100 fok alatt marad valamivel a fet a vga-n 24/7-re. Így birnia kell jó sokáig. -
->Raizen<-
veterán
válasz
janos666 #4434 üzenetére
A vrm-en milyen féle borda van? Az a 120 fok körüli érték nagyon magas tuningnál. A gyári hűtővel extreme burning modeos 8x aas módba nekem 85 foknál nem melegebb a vrm sosem 950/4400on. Az lenne ha legjobb ha az is vizet kapna xd. Az mitől lehet hogy a gpuz nekem a gpu clock default clocknál mind2 helyen 725/1000et mutat? A szenzoroknál látom az értékek megfelelően váltakoznak. Amióta flasheltem msi biosra a karim azóta van ez a hiba. :S Flasheljem asus biosra? Oly feleslegesnek tartom ezt amugy.
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #4430 üzenetére
Ránéztem GPU-Z-ben a VDDC Phase értékekre, és ilyen masszív 115-120 fokokat ír ki Furmark közben, és ha leállítom, akkor idleben másodpercek alatt visszahűl 50 köré, és további fél perc múlva már 40-en ejtőzik.
Szóval ja, igencsak itt a VRM vége, mert a gyors visszahűlés igazolja, hogy megfelelő a hőátadás. Ha túl vékony lenne, és nem érintkeznének, vagy valahogy kinyomódott volna a thermal pad a blokk alól, akkor nem igen hűlne vissza ilyen hirtelen, és idleben sem maradna 38-40 fok körül, mint a GPU -> de a GPU terhelve is hűvös marad, szóval ezen nincs mit javítani, megfullad a VRM és kész...)Vagy nektek mennyi a VRM hőmérséklet Furmark-al? Lehet meg kéne pasztázni is a gappadok alatt a feteket?
-
RI/OS
addikt
válasz
janos666 #4414 üzenetére
Arra figyelj oda, hogy kb egyenes arányban kell a ramot húzni a gpu-val együtt.
Gondolok itt arra, hogy 980/1325-el jobb eredményt hozna valszeg, mint 1000/1300-on.
(legalábbis nálam CF-ben ez így volt, lehet csak a cpu limit meg blabla kavar be, nemtudom, de ezt külföldi oldalon is olvastam) -
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #4413 üzenetére
Hihihi, asszem sikerült felállítanom egy rekordot.
Visszatettem a korábban elmentett profilra, amint 10 percet furmarkoltam, és kb 20 percet játszottam is gond nélkül, és már ezen is másodpercek alatt befagy, ha elindítom az ATItool vagy a furmark képernyőjét. Szóval sikerült 5 percen belül degradálódásig szétfeszelnem egy VGA-t víz alatt is. Kapok egy Ph!-bögrét?Bár remélem, csak túlmelegedett a nyákon valami olyasmi, ami nem érintkezik közvetlenül a blokkal, és nem is lenne gond, ha nem akartam volna ennyit kínozni (mert gyári léggel rég visszacsapta volna 2D órajelre furmark miatt, de így maradt...). Majd holnap kiderül.
UPDATE: Na nem vágom mi van, de most újra stabil a korábbi 1Ghz.
-
zuchy
őstag
válasz
janos666 #4406 üzenetére
Azt szerintem nyugodt szívvel megnézheted. Elvégre ugyanaz a chip, ugyanúgy 40nm, meg víz is van rajt. Olyan ~1.2V-ig lehet adni neki, bár jó lenne ha tudnánk pontosan, hogy mennyi a még hosszútávon biztonságos fesz. Nem tudod, hogy alulfeszelni lehet ezeket a kártyákat?
Ha jól látom, akkor igen... -
Tanisz
senior tag
válasz
janos666 #4311 üzenetére
Köszi az infót!
Hmm...az a baj, hogy a 4870 ref. hangját sem ismerem, mivel nekem egy ilyen : [link] van jelenleg és hát hogy is mondjam nagyon jól megy,de nem kicsit zajos a kicsike. Néha majd megőrülök tőle, ha huzamosabb ideig kínoztatom a kártyát és el kezd pörögni, pláne, hogy ultraszellős a házam és távozik belőle minden zaj!
Szóval nálam vagy az van, hogy a jelenleginek lecserélem a hűtőjét egy halkabbra, vagy beruházok egy 5850/5870 -re, ha csendesebb és ár/teljesítmény/beruházás arányában megérné.Igaz jelenleg 3,4 GHz-en ketyeg a proci, de asszem nem fog problémát jelenteni, hogy feljebb toljam, ha muszáj!
-
válasz
janos666 #4177 üzenetére
ez csak abban esetben igaz, ha az 5850-ben az esetek többségében a shader vagy a textúrázási kapacitás a fő limitáló tényező. viszont ezek a kártyák sokkal inkább a két végükön limitáltak - az elején a feladatkiosztás meg a háromszögek hergelése, a végén meg a ROP-ok és a memória-sávszélesség - ez utóbbi annyira, hogy minden bizonnyal a ROP-ok nem is igazán jelennek meg szűk keresztmetszetként. + még van, amit Abu írt vmikor korábban, hogy a belső busz is köhög egy kicsit a rárakott terhek alatt. ebből következően valószínűleg minimális különbség van azonos órajelen a két kártya között (reklám: ilyen tesztet fogok csinálni
), és nem sokkal kell az 50-est a 70-es fölé húzni, hogy utolérje sebességben.
-
Voyage
aktív tag
válasz
janos666 #4130 üzenetére
1,174 V-ot kellett neki adnom az MSI Afterburnerben.
Csak most vettem észre.
Abban hogy a csudába adsz feszültséget?
Itt nekem nem enged semmit a jelenleg is látott értékeknél feljebb.
Bármit feljebb teszek, és rányomok, hogy apply, vagy save, rögtön 775-re visszapakol, feszültséget meg nem is enged állítani. -
-
bigdigit
addikt
válasz
janos666 #3251 üzenetére
érdekes....de azért nem kell hülyének nézni.
a korábban már emlegetett de nevén nem nevezett eladó pont azt mondta vegyem le róla a matricát.
már megcsíptem a szélét mikor felmerült bennem végül is a kérdés jól teszem-e...
egyébként a korom majdnem eltaláltad.43 vagyok de nem kolostorban cölibátusban hanem jó kis ......
-
ImI87
őstag
válasz
janos666 #3030 üzenetére
Felpakoltam mindent, amit mondtál, de így sem jó. És megnéztem, nincsen ilyen nevű fájl a system32 mappában.
Csak olyanok vannak, hogy d3dx11_42 meg d3dx11d_42
Újraraktam a tesztprogit is, de az sem segített.
Mi lehet a hiba?Van itt olyan v.ki, aki Vista64-en el tudta indítani?
-
KTTech
veterán
válasz
janos666 #3000 üzenetére
Kicsit megpiszkálva a kártyát meg van a 30 fps
975/1250MHz jelenleg, alapfeszültségen, 1000-en feszemeléssel is szétesett a kép (vagy nem voltam elég bátor, 0,05V-al emeltem a feszt, 0,1-et megpróbálok még, az az 1000MHz olyan jól hangzik, de nem volt kedvem megint végigvárni amíg a RAID tömböm leellenőrzi magát fagyás után...). Kapott a Gigabyte egy szép Asus BIOS-t... viszont, ha elállítom az órajelet, szétesik a másik DVI kimenet, ami a plazmára van kötve (nem vált fel 400Mhz-re a GPU, és szétesik a kép a 2. monitoron). Szóval most megy a váltogatás játék és normál használat közt...
-
syC
addikt
válasz
janos666 #2751 üzenetére
Huh, ezt leírtad.
Holnap értelmezem, mert most én lenni ittas
mod: ez ár volt? Powercolor 5850 prémium vagy mi
-
arn
félisten
válasz
janos666 #2649 üzenetére
9.8tol asszem alu : tex aranyt nez a drv, nem alkalmazasspecifikus. tehat ha tul magas az alu : tex, akkor a drv leszabalyoz. egy 50 wattal mertem kevesebbet 4890nel a drves bazirga utan.
arra viszont kivancsi lennek, hogy ez 5800nal is megvan, vagy csak a hwes megoldas. gputoolal tuningos hibat szvsz jol lehet keresni... de majd kiderul, ha megjon vegre a kartyam.
-
flurider
aktív tag
-
katt777
félisten
válasz
janos666 #2288 üzenetére
Én sosem mondtam, hogy 1920-ba elég az 512MB, ergo az a vélemény nem mérvadó.
CF-re meg éppen azt írtam, hogy csak a támogatott játékokban van hozzávetőlegesen értelme. Ezt nehezen cáfolod ezeknek a támogatott játékoknak az újabb tesztjeivel.arn: Persze, tutira nagyobb felbontása lesz tőlük a monitoromnak!
Eddig is minden játékot maximumban toltam.
Elmondom sokadjára is, nyilván ezúttal is hiába: az új kártyákon a sok VRAM a több megjelenítő támogatásához kell. Nem 1-hez. A kártya teljesítményét (58xx) meg nem kéne összekeverned a VRAM mennyiségével, azaz van értelme 58xx kártyára áhítozni, csak a 2GB-ra nincs.
gbors: Nem is állítottam, hogy mást mondtál, azok számára hangsúlyoztam, akik a jelek szerint továbbra sem képesek felfogni a dolgot.
cszn: De akkor lehet dicsekedni a hommokozóban, hogy nekik 2GB-os van...
luw2win: Megfelelő támogatású HD TV-n (vagy rosszon
) nézve az elmossa az éleket, ergo nem kell programból alkalmazni, és nem terheli a GPU-t. Ja, de akkor meg minek 58xx kari...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
janos666 #2256 üzenetére
A Far Cry 2, GTA4, STALKER C.S.-ban is eléggé elvérzik az 512Mb-os 4850 az 1gb-ossal szemben. Ha ezekkel a motorokkal, vagy hasonló felépítésű motorokkal fognak kijönni a jövőben játékok (már pedig fognak), azoknál valószínű pofán fog csapni a vram hiánya egy 5850/70 kaliberű kártyán 1920x1080 felbontás fölött. 1920x1080-ban nem tudom, erre gbors tudja a választ.
Valami olyasmi is dereng ezzel kapcsolatban, hogy a memória sávszélessége is igen meghatározó tényező ebben a kérdésben. Ha eléggé dúskál a kari sávszélességben, akkor állítólag kompenzálni képes sok esetben a memóriaelfogyást. Ezt csak azért mondom, mert az 5800 széria egyik gyenge pontja éppen a mem.sávszél.
-
katt777
félisten
válasz
janos666 #2256 üzenetére
Miért nem lehet azt megérteni, hogy 1GB fölött csak több monitoros megjelenítéshez kell a RAM?
(Kevés csak akkor lenne, ha hirtelen megnövekedne a monitorod felbontása.
) Az meg megint hülyeség, hogy kis teljesítményű GPU mellé sok RAM-ot vesz valaki (látszik is, amilyen sokan bedőlnek ennek), hiszen ahová a sok RAM kéne, ott úgyis kevés lesz a GPU. Ergo ha valami értelmetlen, az egy 2GB-os 5850, ahogy az 1GB-os 4850 is az.
Január, ill. GT300 megjelenése előtt egyáltalán nem lenne szabad 58xx kártyát venni. Inkább várj egy kicsit, aztán vegyél egy 1GB-os 5870-et, az tényleg sokáig szépen ki fog szolgálni. Lásd: az 1 éves, 512MB-os 4870-em is tökéletesen szolgál még mindig. -
Med1on
aktív tag
válasz
janos666 #1911 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nem a designt tartották elsődleges szempontnak a készítők.
Az alap ötlet nem rossz remélem később egy nagyobb oldal még visszatér erre a témára .Beta Catalyst 9.10RC6. Lassan már azért kijöhetne egy WHQL driver.
Most jutott eszembe az anadtech is tesztelt már.
-
subaruwrc
félisten
válasz
janos666 #900 üzenetére
nemtudom én mondtam olyat, hogy olcsó lett? egyedüliként szolgál dx11-gyel , vadiúj architektúra ellenfél nélkül, sajnos a profit a fő cél, nem lesz olcsóbb csak ha majd lesz ellenfele. egy szóval nem mondtam hogy nem drága a tudásához képest de talán leszarozni is erős...
Lauda
ezért mondom, te használod azt én használom ezt. ez így oké. csak majd meglátjuk te hogy reagálsz ha majd elkezdem szapulni az új nv karit a topikjába. szerintem ugyanúgy fogtok reagálni mint mi itt. -
subaruwrc
félisten
válasz
janos666 #865 üzenetére
Vagy olcsó legyen vagy jó, de ez most inkább egyik se, nem hogy kettőt egyszerre.
te figyumá az nv most éppen milyen is? lassú de legalább drága? meg a crysis egyedüliként jobban fut rajta mint amd-n? meg nem lesz dx 11 kártya ebben az évben?
gyere szaladjunk vegyünk nv-t.én nem tudom riadóztattátok valamelyik nv topik unatkozó lakóit hogy jöjjenek ide és győzzenek meg minket hogy az amd szar? megnyugodhattok senki nem fogja ezt elhinni. lehet visszamenni zabot hegyezni.
-
Med1on
aktív tag
válasz
janos666 #445 üzenetére
Az ilyen szobatársat azonnal ki kell rakni...
Enyhén érdekes a Stalker körül kialakult helyzet. Oroszországba októberbe megindul a forgalmazása. Mi akkor meg nézhetjük a youtubeon, hogy Szása vigyorogva tolja full hd-be DX11-el és még tesszellálja is a Stalkerek fejét?Gbors:
Itt nézd meg szavazás eredményét. -
WesTM
őstag
válasz
janos666 #445 üzenetére
Itt nem csak a látvány lényeg. Én se láttam sok különbséget, de nagy valószínűség szerint, az ATi dx11-es kártyáin jóval gyorsabban fog futni mint dx10es módban. Itt nem feltétlen csak a látványról van szó, hanem a sebességről is. De az első benchekig nem lehet pontosat mondani.
-
zack
nagyúr
válasz
janos666 #445 üzenetére
Én semmiféle nagy durranást nem látok a képeket összehasonlítva.
Bár az is lehet hogy bennem van a hiba. Ha ennyi lesz a különbség képileg, akkor mondhatjuk hogy csak gyorsaságban lehet javulás a DX10-DX10.1-hez képest. Nagy blama lenne ha nem tudnának többet kihozni a DX11-ből.
-
Med1on
aktív tag
válasz
janos666 #396 üzenetére
A "mester" tegnapi tippjére céloztam.
Ideális körülmények alatt csak összejöhet a "várva-várt" duplázás a HD 4870-re. A GTX 295 ellen viszont már a DirectX 10.1 is bőven elég.
Egyetlen problémám van csak a Battleforge-val kapcsolatban. Ez a játék ahhoz képest, hogy milyen grafikát mutat még a DirectX 11 ráhatásával is lassssúnak tűnik. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
janos666 #356 üzenetére
Csak akkor lehet powervírus egy játék, ha egy objektumból áll és azon egy shadert futtat. Ilyen nem nagyon lesz. Már ha a szőrős fánkhoz beraksz egy simogató kezet, az akkor is két objektum (két shaderrel). Ezzel már jelentősen csökken a terhelés.
gbors: Pontosan.
Maga a tesszelláció egyébként nem drága időben. Ellenben a kapott "bónuszvertexek" már problémásabbak.
-
Bluegene
addikt
válasz
janos666 #267 üzenetére
az 5870 egy "telivér" grafikus kártya amit játékra találta ki, az az elsődleges funkciója, amit én abszolút helyesnek tartok, persze másodlagosan, korlátozottan képes 1-2 dologra ezen kívűl is(Ati stream, UVD, folding), ez jó hisz olcsó legyártani hisz nem egy böszme gpu, de ahhoz képest játékokban erős, ha szükség van rá olcsón is adhatják
a GTX 380 pedig egy "félvér" grafikus kártya lesz, ami jó lesz játékra is, de egyéb dologra is, sajnos emiatt nagy a mérete tehát drága, így az nv akkor se adhatja olcsón, ha akarná
ott a bibi hogy a legtöbb ember játékra vesz kártyát, nem holmi foldingolásra, meg vidótömörítésre, szal szép dolgok ezek, de egy videókártya elsősorban játékra való, minden másra ott a CPU, eltekintve 1-2% kivételtől, nagyon ritkán érzi meg az átlagember h nincs gpgpu-ja, ergo sztem a "játékos" kártyák terén monopóliumra törhet az Ati
az nvidia elvándorol a gpgpu piacra, ott is van pénz, de sztem az intel brutális ellenfél, óriási tőkével, csizmája sarkával tapossa el az nv-t
, én a helyükben az AMD-s fiúkkal kekeckednék inkább
-
Med1on
aktív tag
válasz
janos666 #262 üzenetére
Gondolom te nem a Far Cry, Prey, Quake 4. Fear szintű gamekkel izzasztottad a kétfejű szörnyed.
Ezek a régebbi manapság már egyáltalán nem nagy gépigényű játékok esélytelenné teszik a normális CF skálázódást. (pl. Far Cry 300-400 Fps).
Sokkal gépigényesebb gamek alatt kellett volna nyúzni a cuccokat és az ilyen 3-4éves elavult motorral rendelkező régi gyöngyszemeket ki kellett volna pucolni mert itt nem lehet várni, hogy 200-300 Fps-re majd rádupláz a CF.
-
Bluegene
addikt
válasz
janos666 #253 üzenetére
olyan max ~50$-t kellett volna rádobni, és rögtön kihozni az OC-ket is még +30$-ért, majd mehetett volna tavasszal az 5890 370-ért, és az 5870X2 600-ért. írjál nekik emailt hogy rosszul csinálják, egyébként inkább emelniük kéne egyelőre az a legnagyobb gondjuk hogyan lássák el a bejövő megrendeléseket
szal nagyon kapósak az új kártyák
én legközelebb januárra várnék némi áresést
-
Med1on
aktív tag
válasz
janos666 #246 üzenetére
A vicc az, hogy már itt is van az első DirectX 11 támogatással bíró játék.
Battleforge: DirectX-11-PatchHogy pontosan mennyit gyorsít a javítás arról még nem találtam infot de elméletileg akár 25-30% is összejöhet.
-
-
luw2win
őstag
válasz
janos666 #164 üzenetére
éénn nem szidtam senkit
, csak mindig az van hogy az nv hogy el van maradva, és már pár éve ugyanazzal az architektúrával lép fel csak más néven.
Nekem 1680*1050-et bir a monitorom, és jeleneleg minden játék elfut rajta tökéletesen maxon
Jó crysis meg stalker CS-nál fekszik meg, többi oké.Jó nem azt montam h dirt2 meg mittoménmi fullon elmegy majd, de nem tudom egyes emberek mit rohangálnak egy 4890-et eladni mert már annyira nem jó, és biztos jobb egy 5870,áá de mégse mert lehet h jobb lenne egy 5870x2-re várni majd cfx-et csinálni... jajj nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest