- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
BullKoxa #3091 üzenetére
hali!
megneztem, nekem nem zorog ugy, mint neked, es nem is veszesen melegszik. a mai nap valami tortent vele, mert minden jatekkal jol mukodott, pedig hajtottam rendesen GTA4 alatt is. egyedul az assassins creed lepett ki mindig a windowsba (ill. a jatekban is valtoznak a szinek). ott nem vagom mibaja.
-
TayRol
nagyúr
válasz
palyszer #3066 üzenetére
udv.!
2db. 6-os tapcsatit dugtam ra egy Artic Cooling 550R tapbol...
nekem igazabol mar otletem sincs.
-
TayRol
nagyúr
szevasztok!
adott egy vadi uj gigabyte 5850-es kartya, dafault minden, ma raktam ossze az uj gepet (amiben benne van), es miutan a Race Driver Grid parszor kifagyott, az egyik restartnal suru fuggoles csikok jelentek meg a windows bejelentkezo utan, es a gep is megfagyott. a legujabb 9.10-es driver van fennt. szerintetek mi(k) lehet(nek) az ok(ok)?
koszi es udv.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Sapphire R7 250 1GB
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest