- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Tehát akkor a gyári beállítást visszalőtted... Jobb felső sarok, "Beállítások" fül alatt találod.
Utána bevándorolsz a videó fülbe, és utána a felső sorból kiválasztod a bal szélső fület, "minden beállítás", és ott mindent alkalmazás-beállításra teszel, vagy kikapcsolsz.
Mert alapértelmezésben rákapcsol színélénkítést, bőrtónus-korrekciót, "erősebb fehéret", élkiemelést, zajszűrést, zajcsökkentést, blokkmentesítést, dinamikus kontrasztot.
Csak ennyi mindent kell kikapcsolni, ha normális minőségű videólejátszást szeretnél. -
HSM
félisten
Bevált végül, amit írtam?
Elvileg a rózsaszínesedés akkor lép fel, ha valamelyik régebbire telepítjük rá, mert kitaláltak valami új formátumot a színnek, aztán összekutyulódik. Az új CCC-be meg már alapból bekapcsol pár "képjavító" funkciót, örüljön a paraszt, milyen jó lesz a képnek, aztán sajnos nem mindig...Én élből kilőttem minden ilyen opciót.
-
HSM
félisten
Jelenleg is működik a dolog, van az MSI-nek egy nagyon hasznos progija, az Afterburner, én azt használom. Elvileg a rivatuner-re van "építve", elég könnyen használható. Hátránya, hogy csak DX10-ig működik a kijelzés, DX11-ben nálam egyenlőre nem. (Igaz, elég régi verzióját használom)
-
ffodi
veterán
Köszönöm.
Az új driverekkel az 1.03-as mod nem működik sajna, és az új Physx driverekkel sem. Viszont van már Physx mod 1.04ff, amivel a legújabb driverek is működnek(forceware, Physx).
Erről is kéne már írnom egy Update 3-at, de sajna nincs időm, sem kedvem ebben a melegben.
Viszont a régi driverekkel is tökéletesen működik minden. Addig nem is cserélem ki, ameddig valamelyik játék meg nem követeli.
-
ffodi
veterán
9600GT és 9800GT is megteszi természetesen, de azért javasoltam pl. a gt220/gt240-et mert nem kell nekik segédtáp, ergo keveset fogyasztanak.
512 megás elvileg elég, de ha lehetséges, akkor legalább DDR3-as példányt vegyél.
Ha jól tudom, akkor GTS250=9800GTX+, a GT220 picit gyengébb mint a 9600GT, viszont jóval kisebb és kevesebbet fogyaszt. A GT240 picit erősebb mint a 9600GT, szerintem kb 9800GT teljesítményű.
Természetesen minden attól függ, hogy mennyit szánsz rá. Nekem eddig az 5870 mellett a GT220 elég volt minden Physx-es alkalmazásra.
-
ffodi
veterán
Szerintem GT220 vagy GT240 az a vga amire neked szükséged van(esetleg GTS250). Nem fogyaszt sokat, elfogadható a teljesítmény, és annyira nem is drága(használtan).
Egyébként ajánlom figyelmedbe ezzel kapcsolatban a cikkeket amiket írtam.
ATI+NVIDIA "Hybrid Graphics System"
A cikk végén ott van az Update 1. és az Update 2.-höz vezető link.
Jó olvasgatást, ha még nem olvastad.
-
maflame
aktív tag
Sejtem mi lehet a baj nálad. Ugyan az ami nálam, de akkor van rá gyógymód.
Valamiért a D2 alapból rángat. Nem tudom mi az oka mert mással nincs gondom w7 64 alatt, de ez rángat. Szóval ha már bent vagy a játékban, nyomni kell egy Alt+Tab-ot vagy Ctrl+Alt+Del-t és leküldeni egy pillanatra a játékot tálcára. Ez után vissza a játékba és megy faszán.
Mástól is hallottam már ezt a problémát, és nem csak 5xxx szériával. Fogalmam sincs mi az oka ennek,
Akinek esetleg van tippje, ne tartsa magában!ndlx: Most láttam, lehet, hogy ez neked is megoldás lehet.
-
cowboy_bebop
őstag
- Az általad felsoroltak közül egyedül az eggyel több VRM ami pénzt is ér.
- Az a néhány százalék plusz (2-3% azonos órajelen) már nem oszt, nem szoroz.
- Amennyivel jobb helyen vannak a tápcsatik, annyival több helyet foglal a kártya.
- A tuninggal "bajlódás" pedig kb. 3 egérkattintás.Simonyana: Ha a pénz nem akadály, akkor természetesen 5870, de ár/teljesítményben az 5850 sokkal jobb választás. A megmaradt circa 30K-ból pedig vehetsz pár ezerért atomtuning hűtést rá, és marad még pénzed jócskán.
Szerk.: razermazer: ahova az 5850 kevés lesz már, oda az 5870 sem fog jobban helytállni.
-
Razermazer
őstag
Imi az újaimból vette ki a szöveget
pont ennyi a lényeg ami később meghálálja magát, mert ugye a programok csak egyre realisztikusabbak lesznek még többet esznek majd kell nekik a kraft, az 5850-es ezt már nem fogja kompenzálni sokáig, csak visszavett részletességgel az 5870-en meg még mindig bírni fogja még ha ne adj isten egy kicsit húzni is kell majd egyszer, ami nem most lesz a közeljövőben. Hajrá főnök
-
-
00roli00
aktív tag
-
janos666
nagyúr
Tedd fel inkább ezt: [link]
Ha végképp nem, akkor gyűrd oda neki ezt is, itt a leírásnál láthatod, hogy ebben tuti benne kell legyen a DX11: [link]
Ha még ezután sem megy, akkor keresd meg a system32 mappában a kérdéses filet, és másold be a program mappájába. (Az exe mellé, és ha van Bin, Binaries mappa, akkor oda is.) -
keIdor
titán
-
zuchy
őstag
Egyenlőre semmit.
az 5890 minden bizonnyal a HD 5870X2 lesz. Úgy mint az Nv-nél. (GTX285, GTX295)
Egyrészt az a hely a 8+6 pines csatinak majd a 2GB GDDR5-s ramnak kell. Ezek a GDDR5-s ramok sokat kajálnak.
Másrészt meg minek a 8 tűs csati, ha a 6-al, is eléggé mennek a karik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Haditechnika, harcászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest