- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz
Cathulhu #6987 üzenetére
Szerintem is tuti memó hiba lesz ez. Nekem a kártyámmal semmi baj nincs hónapok óta (5850), de elő tudok hozni ilyen csíkozódásos dolgot tuninggal. A személyes tapasztalatom az, hogy nekem az 1200-at nem bírja játékok alatt, becsíkozódik. Viszont 1176-on atom stabil, semmi baj vele.
-
banderasz77
addikt
gbors tesztje alapján szerintetek az 5850 alapfeszen 865/1176-on ott van az 5870-en? Nekem ennyit megy stabilan játékok alatt és ügye a mag kicsit fentebb van, a memó meg kicsit lentebb. Szerintem jó ez.?
-
banderasz77
addikt
Nekem egy ASUS 5850-em van kb. 1-1,5 hónapja, napi 10-12 órát megy a gép és eddig semmilyen gond nem volt vele kopp.kopp.kopp.
-
banderasz77
addikt
Nekem kb. 50-60 pöttyöt gyorsult a 3DMARK, mást nem néztem.
-
banderasz77
addikt
Na most nézem, van új driver.
-
banderasz77
addikt
Hazavittem a Gémer gépem, és örömmel tapasztaltam, hogy a MW2 1920*1080-ban minden maxon zökkenőmentesen szaladgál a kis 5850-el (vga alapon) a TV-nken. Jó ez a kis kari na....
Most már komolyan gondolhatok egy FullHD monitor beszerzésére is. Mit is kellene venni 24"-ban? -
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #5118 üzenetére
Jók ezek a kártyák, és még a driver is alakul rendesen. Helyes...
-
banderasz77
addikt
Egyébként nekem ez a jelenség akkor fordult elő, amikor tuningoltam a kártyát, de én azért már 980Mhz-nél jártam bőven, amikor előjött a hiba. Ráadásul a feszekkel játszadoztam és stabilizálni tudtam a dolgot 1,1125V-on. Tehát tutira GPU hiba, vagy a GPU VRM nem ad elég feszt neki...
-
banderasz77
addikt
Igazad volt, +1 lépcső kellett neki. Bár csak a végén jött egy szürke háttér, amikor mutatta a végeredményt és kilépett alap képernyőre, mindíg lefutott a teszt rendesen, de akkor is.
4*AA, 16*AF, TessN 1280*1024 beállításokkal toltam, gondolom akkor már gém alatt sem jöhet elő semmi
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #4954 üzenetére
Na már meg Dec. 4-et ír a Steam Dirt 2-re.
mod.: esetleg a rivatuner már kezeli az 5850-eket? monitorozni szeretném a hőmérséletet gém alatt
-
banderasz77
addikt
Azt hiszem megtaláltam a kedvemre való 24/7-es beállítást. 3DM06 és Vantage lefut szépen többször egymás után, gémek ez után jönnek. A GPU 1100mV-on meghalt először teszt közepén, ez pedig a következő lépcső. Lehet menne 10-20 Mhz-t még pluszba ezen a feszen, de nem tökölök tovább. Jó lesz ez, ha a Crysis is fekszik neki.
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4952 üzenetére
nekem 2-át írt rá ma
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4946 üzenetére
Érdekes ez a kábel dolog. A venti fordultszáma nincs összefüggésben a táppal. A gyári venti, több, mint 1A-t emészt fel ha kissé megemeled a fordulatot (mérések alapján), ezért maga a venti vezérlő áramkör nem tudja tartani a fordulatot 3D terhelés alatt, amikor a GPU megszívja magát. Hiába volt rajta egy 1000W-os táp, akkor is ezt csinálja.
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4898 üzenetére
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #4896 üzenetére
Upsz, lehet, hogy még sem veszek (kicsit húzós a kicsike), bár csábító a 3*25A 12V-on.
darky@: na akkor fel sem teszem, ha csak 85%-ban hajtja ki a GPU-t, marad neked a 3dmark06 referenciának holnap de. megcsinálom 8:00-ra fent lesz legkésőbb.
-
banderasz77
addikt
válasz
real named #4893 üzenetére
Hogy te mekkora láma vagy vazze....link
Ha egyszerűen ezt így szokták ezeknél a termékeknél jelölni, akkor a fas.ért mondjak W-ot!!!???
Te atomfizikus.
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4894 üzenetére
3DMARK06 sem fut le neked 980-al? Holnap felteszem ezt a cuccost, amit linkeltél, most otthonról netezek. Tápot is cserélek a rend kedvéért, kevésnek találom a mostani 2*17,5A terhelhetőséget. Veszek egy Enermax pro82+ 525W-ot.
-
banderasz77
addikt
válasz
real named #4891 üzenetére
Mert a szünetmentes tápoknak (UPS) ez a jellemző paramétere.
Core2duo6600: sajnos áramszünet ellen kell, de most korlátozó tényező lett..
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4887 üzenetére
Örülnél neki mi? Tisztán hálózatról lefut szépen. A szünetmentes túlterhelésvédője miatt lelőtte magát, kevéske a 650VA, bár bírta még vagy 10 mp-ig is, határeset lehet. Na mind1, be kell szereznem egy 1000VA-es darabot minimum.
-
banderasz77
addikt
Én meg tesztelgetem a vasat.
1200mV-on 980Mhz a GPU, 1200 a MEM (ennél többet nem akartam, meg ki tudja van-e értelme), szépen lefut minden teszt. Kivéve a furmarkot, ami 50% körül már a 650 VA-es szünetmentest csipogtatta és le is állította.
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4708 üzenetére
Futott végig, ez volt a diagramon a max. érték.
-
banderasz77
addikt
Na tesztelgettem a karit. 1,2V-on a GPU 970-en stabil, 985-ön lefagy a 2. tesztben a 3DM06. Ez elég jó eredmény aszem...
Venti 40%-on, max. 56 fok volt a cuccos. Ház nyitva, 18,5 fokos helységben.
Érdekes, hogy a tuning alatt voltak olyan Mhz-ek, ahol néha döcögősre fogta magát a teszt. Ha jól emlékszem 930 fölött már nem jött elő. Ez mitől lehet? Mhz lyuk?
-
banderasz77
addikt
Gyerekek, ne legyünk már amatőrök!!!
VGA-t húzúnk szarásig, procit meg nem? A legújoncabbak is simán tolhatják neki feszemelés nélkül, amit csak bír prime stabilan. Semmi baja nem lesz. Ha kicsit is értenek hozzá mehet a fesz emelés a megadott ajánlott maxig 24/7-re, figyelve a hőfokot és mehet itt is maxig. Semmi baja nem lehet, csak ész nélkül nem lehet csinálni!!! Nem olyan ördöngős dolog, főleg, ha jó lap is van alatta.
-
banderasz77
addikt
Kevés fesz miből is lehetne? 500W-os Bluestorm-mal? Külön ágról táplálva meg főleg! Elbírt ez még HD2900PRO 512 bit 1 GB CF-el is anno...
eszakas: milyen oprendszered van? esetleg win7x64? mert akkor megmondhatnád milyen drivert használsz. Nekem a CPU-m több pontot kap a VGA még is alul marad a tiédhez képest
-
banderasz77
addikt
Lepucoltam a 9.11-et és feltettem a gyári CD drivert. Láss csodát, megjavult a dolog, a tuninggal skálázódik most már rendesen (és nem lefelé), szóval jó lenne már ha meg lenne a 9.12.
1,225V 950 Mhz GPU (lehet megy többet is, nem próbáltam), 1175 Mhz memó (1200-on elhasal) 46% venti mellett 56 fok max. a GPU.
Szerintem nem rossz..
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4637 üzenetére
45% 1,225V 950Mhz
Lefut a teszt, de kevesebb pontot ad, mint alapon. Miért is?
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #4638 üzenetére
Win7 alatt Vantage pontnak ez jó? VGA alapon. GPU - 13000, CPU - 11800
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4637 üzenetére
Win7 x64-re is jó?
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4635 üzenetére
Esetleg linket tudnál dobni? Hány voltot adtál a karinak 24/7-re? Ventit állítgattad mellé vagy auto-n van?
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4627 üzenetére
1200 GPU 1400 MEM
Adtam neki feszt is. De nem értem, alapon is gyengén megy, tuningolva meg még kevesebbet is ad. Mi a szartól van ez? Nekedd melyik driver van fent?
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4620 üzenetére
Hi!
Nem igazán. 3DMARK06 indulásnál szürke képernyő és annyi.
-
banderasz77
addikt
Na bent van az 5850-em, csak az a bibi, hogy kevesebb pontot csinál mint a volt 4830-asom...
Jó kis upgrade volt...
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4577 üzenetére
Na akkor megtartok magamnak egy ASUS-t, az van kéznél. Holnap reggel be is teszem.
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4548 üzenetére
A gyári ASUS bios az jó nem? Ahhoz nem kell hozzányúlni.
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4361 üzenetére
Ok, köszi.
-
banderasz77
addikt
válasz
->Raizen<- #4358 üzenetére
Sapphire kártyánál is kell majd az MSI Bios?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
HD5850-et tervezek venni, már be is foglaltam. Kérdésem az lenne, hogy mennyire lehet ezeket tuningolni és VoltageTweak-el foglalkozott-e már valaki? Mennyi fesz adható neki 24/7-re? Esetleg 5870 vagy fölötte tud-e teljesíteni?
-
banderasz77
addikt
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az 5850 milyen hosszú? Olyan, mint egy 4870? Vagy esetleg hosszabb? Mert akkor necces, hogy befér a házamba.
-
banderasz77
addikt
5850-ek mennyit mennek tuningban, elérik a nagytesó szintjét kb?
-
banderasz77
addikt
Mikor jön már PH-s 5850 teszt??????
-
banderasz77
addikt
Régebben én is így csináltam, nálam sem volt semmi panasz sosem. Viszont nem is néztem tesztet, esetleg mennyit gyorsult vagy lassult a kártya egyik driverről a másikra és igen, jobb letakarítani a gépet előtte, mert sok szemét bent marad és sokszor az új driver nem is érvényesül rendesen.
-
banderasz77
addikt
válasz
BullKoxa #3119 üzenetére
Ez hülye bazzeg! Hát nem egyszerű neki visszavinni a nagykerbe, ezt a tökfejet. Ezt még egy láma szervizes 10 dioptriás szemüveggel is látja, hogy a lapát el van szabadulva....
Menj, be az üzletbe, vidd vissza mindenestől és mondd meg neki, ha nem intézkedik beszólsz a fogyasztóvédelemnek. Azok meg úgy is szeretnek csekket írni... -
banderasz77
addikt
Mikor lesz már a PH-n 5850 teszt???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest