- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
válasz
yakuza.tora #4224 üzenetére
Azzal tudok lőni, de kell hozzá fény is.
Holnap délután tudok vele képet csinálni, ha az még neked megfelel. -
Voyage
aktív tag
válasz
yakuza.tora #4221 üzenetére
Sajna képet akartam csinálni, de mikor megcsináltam a gépről a képeket, pénteken, utolsó képei voltak a fényképezőmnek. Mostanra teljesen halott.
-
Voyage
aktív tag
Infó!!!
Srácok, aki hűtőt akar cserélni rajta, az csak nyugodtan!
Arctic Cooling S1 Rev. 2 simán ráment!!!
Gondolom a Twin Turbo is rámegy.
Csak a bal alsó 4 lamellát a legszélső heatpipe fele vissza kell hajtani, mert ott a dupla magasságú dvi csatlakozó. De tökéletesen rámegy, terheletlenül 25fokos szobába 31 fok a kártya. -
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4171 üzenetére
Na ja, kár, hogy egy betűt nem értek belőle.
Illetve minden 32bit-es win-hez való, atiflash frankón megmondja, hogy nem jó a 64bit-es win7-hez.Lacika001: Oké, hogy utolsó oldalon húzgálom a csúszkát, de azt max egy bios file-ba tudom lementeni. Na de a bios fájlt hogy applikálom rá a vga-ra?
Anno talán 8800gts-el mintha mégis csináltam volna ilyet, de ott hulla jó volt, egy fájlt kiválasztottam, rámentem hogy flash, végigment egy csík, majd restart, és kész. -
Voyage
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #4173 üzenetére
Van egy 5870-em és egy 5850-em is.
Eddig Stacker 830 és CM690 volt, mindkettő kevés volt, most van ez, meg érkezik lassan egy kis miniitx-es Lian Li.Srácok, köszi a linkeket, helpet, megnézem, mit tehetek...
-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4169 üzenetére
Imi87: BIOS modról mit lehet tudni?
Hogyan kellene csinálni?Olyat még nem csináltam sose...
-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4164 üzenetére
MSI is van, de van itt minden...
Van MSI 5850-em is, giga 5850-em is, volt giga 5870-em is, meg még volt egy pár vga-m 58xx-es sorozatból. -
Voyage
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #4161 üzenetére
Tegnap előtt vettem.
60.000ft-os házat nem dobok ki, inkább veszek 10k körül egy másik hűtőt.
Többet ér a ház, mint a vga 1 hónap múlva... -
Voyage
aktív tag
válasz
janos666 #4130 üzenetére
1,174 V-ot kellett neki adnom az MSI Afterburnerben.
Csak most vettem észre.
Abban hogy a csudába adsz feszültséget?
Itt nekem nem enged semmit a jelenleg is látott értékeknél feljebb.
Bármit feljebb teszek, és rányomok, hogy apply, vagy save, rögtön 775-re visszapakol, feszültséget meg nem is enged állítani. -
Voyage
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #4158 üzenetére
1.5 hónapja 5850/70-es kártyáim vannak, tudom mit tudnak.
Jó a refhűtő, ha vízszinten van. De ha függőlegesen van, karcol, zakatol. -
Voyage
aktív tag
Szóval valaki tud infót, hogy milyen hűtő megy rá az 5850/70-es kártyákra?
Illetve eladó 5db 5870, ha valakit érdekel!
-
Voyage
aktív tag
5850-re vagy 5870 felmegy valami normális hűtés?
Twin turbo, accelero s1, musashi, auras fridge, stb.
Ha igen, mit kell hozzá barkácsolni, vagy mennyire? -
Voyage
aktív tag
válasz
koxminator #3206 üzenetére
2-3 játék csak megvan nyitva, mivel a gép csak HW cserekor van kikapcsolva, ezért van, hogy egyik-másik játék csak úgy meg van nyitva 2-3 napig, nem játszok vele.
Viszont néha melózni is kell, mikor meg pihennék egy kicsit, szimulátorozok, vagy lövök egyet-kettőt, és olyan típus vagyok, akinek nincs kedve/türelme várni. Ha nem nyílik meg mihamarabb, inkább el se indítom. -
Voyage
aktív tag
Elolvastam, de nem foglalkozok olyan tesztekkel, ahol 1 procival tesztelnek, és ráadásul egy másfél éves, 2 magos, már megjelenésekor középkategóriás procival tesztelik a legcsúcsabb vga-kat. Inkább olvass guru3d-t, computerbase-t, tom's hardware-t, azokban legalább nem spórolnak az alkatrészen. Meg nem 2gb rammal használják a gépet.
Amúgy nekem e8400-am volt ph2 előtt, igaz, csak 3.8ghz-et bírt, azt is magas feszültségen, de úgy egyáltalán nem nyűgözött le. Megbántam, hogy q6600-at arra cseréltem... -
Voyage
aktív tag
válasz
Blood Mage #3180 üzenetére
Tippre kb februárban már 35k lesz az 5850 és 50k az 5870...
-
Voyage
aktív tag
Tesztet nem láttam, de lehet, hogy úgy van. Én magamnak nem csinálok tesztet, azért veszem a vga-t, hogy játsszak vele. Eddig GTX 260-am volt, de az kevés volt szinte minden játékban. Ha alapon volt a cpu, akkor 5850-el se nagyon mentek fel az fps-ek, viszont ahogy húztam rajta, mindenhol megnőtt.
Wolfensteinben már én sem vagyok biztos, de shift, és prototype biztos, hogy egyenletesen leterheli mind a 4 magot, ha fel van téve hozzá a driver.
HD4xxx szériával még nem sok dolgom volt, erről nem tudok mit mondani.Azt írtad, clock2clock, szóval azonos órajelen, azt nem írtad, hogy szálanként, úgy természetes, hogy igazad van, ezért is gyorsabb a yorkfield, mint a ph2.
-
Voyage
aktív tag
VGA-t nem húzom, viszont alapon hajtva, és 3.6-3.8 ghz-en kb 20%-al is nőttek az fps-ek.
1920x1080-ban. Játékokban beállítható max részletesség mellett.
Batman, Wolfenstein, Borderlands, Prototype, NFS Shift, GTA4, Dirt 2 is az lesz, meg még van pár, több nem jut eszembe hirtelen.
Nekem Firefox általában kb 25-30 lappal meg van nyitva, winrar se tétlenkedik sose, 3-4 abból meg van nyitva, 50-60gigákat darabolgatok szét, winamp is megy kb 10.000 számmal, yahoo-msn-skype mindig megy, photoshop is meg van nyitva, meg általában excel és powerpoint is. No meg nem ritka, hogy 2-3 játék fut egyszerre.
Erre volt jó a 8gb ramom, de 4 elszállt. 4gb ram már kevés, és így bizony a 4 magos proci az egekbe húzva is kevés.Azt nagyon nem hiszem, hogy e8400 gyorsabb azonos órajelen, mint egy phenom 2, illetve, hogy az i7 10-20%-al gyorsabb. Akkor nem lenne intel hülye, hogy i5-t bevezesse, meg i7-t, hanem még vagy 1 évig csak wolfdale-ből élne, jó nagy haszonnal, aztán majd 1 év múlva, mikor kevéske, akkor dobná csak be i5-öt, meg i7-et...
Crysis 2 éves játék, 2 magot teljesen jól kihasználja, többet nem.
Amúgy még közben eszembe jutott, RE5 is jól van optimalizálva több magra... -
Voyage
aktív tag
Figyelj, nekem a húzott 4 magos phenom 2 nem elég az 5850-hez...
E8400 a fasorban sincs.
Utóbbi időben megjelent játékok meg mind támogatják a 4magot, és ami jönni fog, az is fogja támogatni.
Meg nem mindegy, hogy megy a játék, 2 magot 100%-ra leterhel, vagy 4 magot 50-50%-ra, és mellette fut egy böngésző, egy winamp, msn, p2p, skype, stb....Egyébként DX11-től nem kell hasra esni, kb 5-6 játék lesz, ami kihasználja, és fél év múlva úgyis jönnek új kártyák, pl 5890, 5870x2, 5850x2, stb....
wannabeinla: Minél kisebb felbontáson játszol, annál erősebb proci kell hozzá. Minél nagyobb felbontásban, annál gyengébb proci is elég ezekhez a vga-khoz.
-
Voyage
aktív tag
válasz
wannabeinla #3159 üzenetére
Igen, erre gondolok.
Egy XFX 4890 XXX verzió kb az a max, amit az E8400 mellé tennék. NV oldalról esetleg GTX 275... -
Voyage
aktív tag
válasz
wannabeinla #3154 üzenetére
Szvsz 4890 a max. Annál feljebb nem érdemes menni.
-
Voyage
aktív tag
Akadt nekem egy kis bajom az Asus 5850-el.
Ma szétszedtem a gépet, portalanítás miatt. Előtte szuperül ment 4 napig, semmi baj nem volt vele. Összerakom, ahogy szoktam, indítom, majd iszonyat hang, venti 100%-ra felpörög, de se kép, se hang. Lehúzom tápkábelt, akkor csipog. Visszadugom, megint süvít, egészen addig, míg tápot le nem kapcsolom. Ha simán hosszan nyomom a ki-bekapcs gombot, semmi nem történik.
Ilyenkor mi a frász van?
Megnéztem, hátul, a kis lyukon, a venti csatlakozó ugyanúgy van, mint előtte, és különben is csak le volt téve az asztalra, semmit nem csináltam vele. Kétszer szétszedtem, meg összeraktam megint a gépet, csak 100%-on jár a venti, és továbbra is se kép, se hang.
Mi lehet a baja? -
Voyage
aktív tag
válasz
banderasz77 #2968 üzenetére
Csendes, maxon hajtva nálam 57fok volt, alapon 32 körül van, viszont mikor elővettem dobozból, azt hittem eldobom, az egész hűtője recsegő, nyiszegő, fénylő, tipikusan gagyi szar műanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest