- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
banderasz77 #7095 üzenetére
Nekem is fagyott minden a smartdoctor-ral; s már majdnem elhittem h. egy ilyen antituningos vga-t fogtam ki.
-
SimonYana
addikt
válasz
banderasz77 #7072 üzenetére
Valamiért nem is engedi 1.175 felé !
Hiába húzom 1.184-re vissza dobja. -
madgie
titán
válasz
banderasz77 #6957 üzenetére
Nem cikizem én, csak pont a DiRT 2-nek nincsenek nagy igényei, lazán elfutkos full HD-n egy kevésbé erős karival is. Jó, persze, hol van még a "normális" DX11... én csak remélem, hogy az 5770-em el fog bírni korrekt beállítások mellett az AvP-vel is, ti meg majd lazán nyomjátok
-
Goldmen75
őstag
válasz
banderasz77 #6952 üzenetére
Erre gondoltam csak nem akartam ideírni, kimondani
-
DigitXT
félisten
válasz
banderasz77 #5784 üzenetére
Mert az aliasing nagyon zavaró jelenség. Állóképen lehet, hogy nem látsz sok különbséget AA-val és nélküle, mert nagy felbontáson valóban kicsik ezek a "recék", de ha az egész megmozdul... Na az tud fájni.
(Azon lehet vitatkozni, hogy mekkora mértékű élsimítást kell használni, mivel ez egyéni preferencia kérdése. A lényeg, hogy addig kell elmenni, amíg számodra - adott képméretben, adott felbontáson, adott távolságból - megfelelő az eredmény: ha pl. te már nem látsz különbséget 4xAA és 8xAA között, akkor nem érdemes a nagyobbat használni, mert feleslegesen lassabb. Ellenben nem nagyon hiszem, hogy 0xAA és 4xAA között lenne bárki, aki ne venne észre különbséget, ha egy izgő-mozgó számítógépes grafikai jelenetet tesznek elé. Akár FullHD-ban.
)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5784 üzenetére
Csak tesztelgetem mit tud,és nagyon jó Szuper minta vezérelt AAnál is,2xNormál AA és SzuperAA társaságában is kemény amit produkál,így nem lesz sosem CPU limit.
FC2 1600x1200 DX9 UltraHigh 2xAA/Szuper AA -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5748 üzenetére
Nem kell,elég ha a Hotfixet felrakod!
-
Gerisz
addikt
válasz
banderasz77 #5380 üzenetére
Próbáld akkor ki a Dirt 2-t ugyan ilyen felbontásban. (minden maxon) Ott rendesen megreccen
Pedig a procit is megrángattam, mert azt hidtem kevés 3,4-en, felvittem 3,8-ra és ugyan az.
De majd javul ez vagyis remélem még optimalizálnak rajta.
Mondjuk az MW2-t Öcsém is fullon tolja FullHD-n egy 512-es 4850-el. Ezért nem kellett volna ilyen kari. -
TTomax
félisten
válasz
Azért négy G RAM beférhetett volna a"gémer" gépedbe mielött "fullhádé" monitort veszel...
Amugy egy GTS250-el ugyanigy megy röccenésmentesen 1920-ba... és mennyi lové maradt a zsebembe...
-
válasz
A MW2 egy agyonoptimalizált játék, én egy 4850-el toltam ugyanebben a felbontásban reccenésmentesen. Persze ettől függetlenül az 5850 is egy kiváló kari.
monitor javaslat: Dell U2410 -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5257 üzenetére
Hát mert felülírja a pályákat,van olyan hely ami tök ködös lesz eredetin meg nem volt!
omikron23 Azzal valójában nem kell mivel az 5850 is erősebb nála!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5216 üzenetére
Az a lassúság legtöbb játékban 2-5%között mozog csak azonos órajelen,sőt van ahol egál vagy gyorsabb a 5850.
Ennyire nem számít úgy néz ki a +160 Shader és +16 Texturázó száma.
Egy másik tuningteszt. -
zuchy
őstag
válasz
banderasz77 #5216 üzenetére
De érdekes, hogy alig van különbség a kettő közt 160SP ide vagy oda.
Ez a 10%-a és van ahol kisebb a különbség, mint 10%.
Többet hoz a freki emelése, mint hogy a számolóegységeket emelnénk ugyanolyan arányban. Volt és van is gbors-nak erről tesztje, igaz GT200-asokkal. -
gombcomp
senior tag
válasz
banderasz77 #5199 üzenetére
Én próbáltam a leírtak szerint,és egész jól ment minden...nem értem mi lehetett a gond.
-
Gerisz
addikt
válasz
banderasz77 #5197 üzenetére
Nem mintha nem lenne elég bőven még a 19"-ra az alap, de gondoltam mire jön hétvégén az új monitor akkorra toppon legyek és csak lövöldözzem az órajeleket csuklóból
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #5118 üzenetére
Jók ezek a kártyák, és még a driver is alakul rendesen. Helyes...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
3400Mhz
3550Mhz
Tudom hogy így is kevés gbors tesztében szerepelt eredményhez,de a 4%-os órajelemelésnél is gyorsult a játék 13%ot mégiscsak van benne valami hogy nem elég neki a proci,de ennél már jobban nem akarom húzni 2666Mhzről ez is szép úgy gondolom.
FarCry2 nél is kb ez az arány,nagyobb cache memóriás procival még jobban ki lehetne használni a kártyát?
Ha egy Intel Core2 Q8200 procit vennék hozzá jobban járnék vele mint a mostanival úgy általánosságba? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Akkor a 24%-os Warhead gyorsulás nem utolsó,főleg ha az új játékok is így skálázódnának majd DX11 alatt.
-
boeing
őstag
válasz
banderasz77 #5050 üzenetére
Igy van no para,és csak garis dolgokat kell venni.Ha meg szar lesz a 1 éven belül akkor csere.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5104 üzenetére
Este megnézem a Warhedet,FEAR2,Dragon AGE
rigins
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5100 üzenetére
Indítsd el 32biten ott mennie kell,patch van is hozzá.
De a legegyszerűbb ha ezt a Benckmarkot felteszed és a Benchmark CPU tesztet futtatod le rajta az én beállításaimmal. -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5089 üzenetére
Crysist tudnál futtatni hogy te ott mit kapsz benne,azokkal a beállításokkal amit belinkeltem?
Azért a 22FPS csökkentés valamitől lett nálam is,lehet hogy a játékkal van valami bibi!
-
barks
csendes tag
válasz
banderasz77 #5089 üzenetére
Köszi ez azért megnyugtató.Ugyanis nemrég álltam át AGP-ről...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5057 üzenetére
Én nem húzom azt tudom,ennek a kártyának felesleges a tuning abban a febontásban ahhol én használom!
-
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #5055 üzenetére
nekem 5870 van, de pontosan ugyanezt tuningnál elő tudom idézni.
lehet hogy ez simán a kártya tűréshatárát jelenti, és mindenkinél lehet ilyen ha piszkálja. néhol egyszerűen "becsúszott" pár olyan kártya, ahol már alapórajelen is előjön. mert talán már ott van a tűréshatáruk... lehet azok a 70-esek 50-esnek készültek, csak összekeverték -
zuchy
őstag
válasz
banderasz77 #5050 üzenetére
Mér a tied is csíkozik?
Persze a gari megoldja, de az is egy nyűg.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5042 üzenetére
Ezen az MSIn másabb lehet a hűtő?
Végül is tök egy árba van a sima 5850 kártyákkal,ha extra hűtős lenne akkor nem egy árban lenne velük. -
losi73
senior tag
válasz
banderasz77 #5034 üzenetére
üdv vágom hogy még az msi honlapján sincs
de nekem van már holnap dobok felképet is a dobozrol,de remélem nem azért kérted mert azt hiszed csak kitaláltam
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5026 üzenetére
Az frankó,remélhetőleg holnap itt is van!
losi73:És így hogy OCs mennyivel került többe mint az alapverzió?
Igazából túl sok Mhzet nem pakoltak rá de gondolom az árát jobban megkérték. -
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #5026 üzenetére
na felvettem
-
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #5022 üzenetére
ez a milyen gépem van és stb?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5022 üzenetére
Sikerült a futár?
losi73 És milyennek tartod a GTX280után?
Látom a tied gyárilag OC,milyen órajeleken megy? -
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #5019 üzenetére
milyen adatokra gondolsz?
-
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #5017 üzenetére
hány fokig szaladt fel a kártya?
Nekem 80 a max furmarkkal, bár eléggé meg van feszelve. Heavennel 78ig szokott. -
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #5015 üzenetére
nyilván ezek csak szoftverek, hibákkal és emberi tényezővel, így lehet hogy jelenlegi beállításokkal sem feküdne soha semmi más, nem tudható.
de ha már mindenféle nagyon különböző dolog stabilan futkos jó sokáig (pl3dmark, furmark, heaven, gamma), az már nem rossz.
ne nyomj neki benchmarkot, hanem csak hagyd futni, jó sokszor egymás után.úgy vettem észre, bár ez szubjektív, mintha ez a teszt gyötörné legjobban a kártyát. talán a teljes dx11 kihasználás miatt. mert a többi még nem használja a GPU dx11 hardveres részét, ez pedig fullextrásan kihajtja a kártya minden tudását. de ezt csak tippelem.
-
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #5007 üzenetére
banderasz77
javaslom teszteléshez használd még a unique heaven demót, nekem az volt a legérzékenyebb, a 3dmark simán lefutott többször is, miközben az már elsőre eldobta magát.
természetesen tesselation on beállítással. ha az lemegy vagy 3-4x egymás utána, akkor fajin. -
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #4954 üzenetére
Na már meg Dec. 4-et ír a Steam Dirt 2-re.
mod.: esetleg a rivatuner már kezeli az 5850-eket? monitorozni szeretném a hőmérséletet gém alatt
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4949 üzenetére
Aha hát mind1. Nekem alapon is bőven elég az 5850-es kártya.
Valaki tud valamit a dirt 2 megjelenési dátumáról? Steamen aktiváltam a példányomat és azt irta még nem jelent meg a játék majd értesítenek amikor aktív. IGN-en is meg Gamespoton is az van a megjelenéshez írva hogy december 1.A demó meg kijött közbe. xd
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
banderasz77 #4949 üzenetére
Ez legyen a legnagyobb gondunk!
-
Ribi
nagyúr
válasz
banderasz77 #4947 üzenetére
Ez mekkora gáz
Értem én hogy sietni kell a kari kiadásával, de azért ilyet nem vesznek észre ? -
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4918 üzenetére
Igen zsír eredmény!
Most kapaszkodjatok meg: Amit gyárilag mellékelt a gigabyte 2 db 6 pines átalakító azt nem lehet beledugni a vga-ba! Azért akartam az egyiket a vgaba dugni mert mikor komolyabban tuningolom a vga-t hallom hogy leesik a fordulata a ventilátornak. A hipro 700w-os tápomnak van 2 db 6 pines csatija alapból amugy. Úgy akartam hogy az egyiket bennehagyom a vgaba és 2 ágról szívná a másik átalakító az áramot és ezt a vga-ba dugtam volna hogy stabilabb feszt kapjon de mind1. Visszalőttem a gyári biost már elégszer kiteszteltem tuningba a vga-t.
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #4896 üzenetére
Upsz, lehet, hogy még sem veszek (kicsit húzós a kicsike), bár csábító a 3*25A 12V-on.
darky@: na akkor fel sem teszem, ha csak 85%-ban hajtja ki a GPU-t, marad neked a 3dmark06 referenciának holnap de. megcsinálom 8:00-ra fent lesz legkésőbb.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4896 üzenetére
Ha már ez is fagy 84%os gpu terhelésnél akkor a 3dmark 06 mennyi eséllyel fog lemenni?
0%
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4889 üzenetére
Ok mondani bármit lehet. Tudnád bizonyítani képpel is az állításod? A szünetmentest pihentesd egy kicsit a teszt idejére. Nekem az is jó ha ezzel futtatod a fenti beállításokkal 10 percig:[link] Afterburner látszódjon a képen és a cpu z is. Előre is kösz!
Az én karim keményre fagy 980as gpuval 1,2v-on.
-
real named
csendes tag
válasz
banderasz77 #4892 üzenetére
Tudod mi az a VA?
VA=VoltAmper
VoltAmper pedig nem más, mint Watt.
Ugyanis:
P=teljesítmény [W]
U=feszültség [V]
I=áram [A]
P=U*I [V]*[A]=[W] -
real named
csendes tag
válasz
Miért VA-t írsz W helyett?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Áramszünet miatt kell a szünetmentes, vagy védelem miatt, villám tulfesz stb ...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4885 üzenetére
Akkor ez mégsem stabil órajel tehát FAIL.
-
RI/OS
addikt
válasz
banderasz77 #4847 üzenetére
de megy.
Csak boxon 3 hónapja kint van.
PC-re azért csúszott, hogy majd megcsinálják a grafikát faszán..
Aztán ugyanúgy néz ki, mint egy 40-50k-s boxon. -
tom_tol
addikt
válasz
banderasz77 #4729 üzenetére
1,3
-
Core2duo6600
veterán
válasz
banderasz77 #4745 üzenetére
Nekem is asus van.
Melyik ez a szörösfánt teszt ? -
tom_tol
addikt
válasz
banderasz77 #4724 üzenetére
normál beállítások mellett más a kép
-
WesTM
őstag
válasz
banderasz77 #4724 üzenetére
Ez itt 8Xaa 16X af. Úgy nem hiszem hogy többet megy.
De abban igazad van hogy már nem az igazi. -
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4699 üzenetére
No hali! Szépnek szép eredmény. Afterburner végig futott a háttérbe? És ott a max hőfok amit megjegyzett a progi azt olvastad le és az 56 fok? Vagy lelőtted a markot aztán megnéztél egy gpuz szenzor hőfokot? Nagyon gyorsan hűlnek le ezek a chipek.
-
Goldmen75
őstag
válasz
banderasz77 #4690 üzenetére
Na én a VGA-t sosem húznám,húztam! CPU más, igaz tx3-as hűtőm van rajta, de sosem szerettem a tartósan megemelt órajeleket...nyilván nem lesz baja a CPU-nak, csak az élettartama lesz rövidebb max, illetve fesz emeléssel a környező kondik s a többi alkatrész is hamarabb használódik.
-
maflame
aktív tag
válasz
banderasz77 #4671 üzenetére
Ja, mondjuk a 06-ot én is XP alatt néztem. ..azt mondod win7 alatt más lenne? Ki fogom talán próbálni. (2 op van a gépemen)
win 7 alatt csak Vantage-t futtattam. Abban volt azért látszata ha húztam a kártyát. -
maflame
aktív tag
válasz
banderasz77 #4668 üzenetére
Ez tök normális eredmény. A cpu-score is. ..vagy nem ez a kérdés?
Nálam alapon 21000 körül ad, ha meghúzom 920/1300-ra, akkor is annyi.
CPU Score 6000 körül.
Totál cpu limitben van már a 3DM06. Legalábbis az alap teszt.Ja, hogy "Megy ez rendesen.." -ezt nem láttam elsőre
-
eszakas
őstag
válasz
banderasz77 #4667 üzenetére
vista 64 a mérések idején a 9.11 CC van fent. Nem tudom hol marad alul esetleg ha megírod tudok rá mondani valamit.
-
zuchy
őstag
válasz
banderasz77 #4651 üzenetére
Akkor úgy látszik, driver gubanc volt. Mert az is lehet (talán) hogy a kevés fesz miatt itt ott hibázik a GPU, és közben javítja ami visszaveszi a teljesítmény.
-
zuchy
őstag
válasz
banderasz77 #4641 üzenetére
Vagy adj neki több feszt.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4641 üzenetére
Jó a kérdés! Csinálj egy screensotit after burner legyen a képben meg a cpu z is meg a vantage vagy a 3dmark 06 és az fps eredmények. Az fsp Bluestorm tápod elégnek tűnik. De a kártyád még is lassul táp ellátási gond is lehet talán. Próbáld szabad ágra kötni az egyik 6-os csatit ami a kariba megy a másik meg a tápból gyárilag ami kijön 6 pines csati azt dugd még. Ha igy sem jó akkor 2 teljesen szabad ágról hozd össze 2 gyárilag kapott táp átalakitókkal.
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #4638 üzenetére
Win7 alatt Vantage pontnak ez jó? VGA alapon. GPU - 13000, CPU - 11800
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4636 üzenetére
Ventit minden esetben 45%ra tettem. 1,225v kell a 950 mhz-s mag órajelhez igy stabil órákig 8x aara tolt crysissal. 1,150v kell ha jól emléxem a 900 mhz-hez ez egy 5870 alapfesze.
Alap órajeleken van a vga mert semmi értelme tuningolni amíg nem jön ki játék ami kihasználja a képességei nagy részét. A dirt2 szép lesz 5850 a határ amin jól fut dx11 módba majd oda kap 900 mhz gpu tuningot meg 1200 mhz-s ramokat.
A driverhez direct link: [link] -
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4633 üzenetére
8.663.1_Beta4_Hemlock_VistaWin7_Nov6 ezt használom jelenleg is. Az 5970hez találták ki elvileg több optimalizálás javitás van benne mint a mostani 9.11 catába.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4621 üzenetére
MSI Afterburner progiba adtál egy kis feszt a vganak? A catalist controllcenterben az ati overdrive menüpont alatt milyen maximum megadható órajeleket látsz? Nekem 1550 gpu 2550 mem van. Meddig próbáltad alapfeszen tuningolni egyáltalán?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4619 üzenetére
Hali! No mizu? Sikerül túlhúzni a vgat? Látom asus karid van.
-
Goldmen75
őstag
válasz
banderasz77 #4612 üzenetére
Itt az ideje egy CPU cserének is
, ahogy elnézem a konfigod
Ahhoz a VGA-hoz elég volt, de ennek már kevés!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4563 üzenetére
A gyári asus bios tudtommal nincs unlockolva. Órajelieg értem. Vagy msi vagy asus unlockolt biost kell beszerezni.
-
KlezOne
tag
válasz
banderasz77 #4512 üzenetére
Nekem is tetszene az a 75 max fok
Sajnos nemtudom miért, de nekem gigabyte hd5850-em van és terhelés alatt mikor 100%-on megy a kártya, 88-90 fokos szokott lenni, pedig a hűtője jó, egyedül mikor 2d-be vált vissza kis cirip van addig.Cm-690-es házban van, és a ház oldalán lévő hűtő fújja ráfele a levegőt de így is terheletlenül 45-48-50 fokos szokott lenni, csak azt nem értem hogy olyankor se emeli meg 26%-nál tovább a ventit mikor 90 foknál van már. (Amúgy lehet vmit kezdeni hogy kicsit többet forogjon a venti külön terheletlenül, meg terhelve?) -
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #4512 üzenetére
köszi, megnyugodtam
-
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #4509 üzenetére
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/23415-sapphire-radeon-hd-5870-1gb-gddr5-review-21.html
náluk is 83-ig szaladt. persze gondolom biztosan jobb ha alacsonyabban marad...
-
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #4509 üzenetére
a hőfok fixen ennyi minden alatt, akár az új stalker benchmark, akár furmark, akár uq.heaven, akár 3dm vantage alatt. télleg sok amúgy?
eredetileg örültem hogy nem ment 80 fölé. úgy tudom még az is normális... de lehet rosszul tudom. -
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #4506 üzenetére
...szóval vajon probléma egy maradandó 1.237-es feszültség?
-
ndlx
aktív tag
válasz
banderasz77 #4506 üzenetére
nem, természetesen csak akkor instabil amikor gyári feszen 890 fölé viszem
a 940-hez már sajnos kell neki az 1.237, az 1.22 is kevés volt.
nem ez a legjobb tuning kártya sajnos... -
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4359 üzenetére
Igen ahhoz is kell. Ha majd aktuális elküldöm neked emailben majd dobj egy PÜ-t!
Zk: Azt még nem teszteltem ki azt majd hétvégén fogom szombaton!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4353 üzenetére
Na hali nekem van egy gigabyte 5850 és biost cseréltem unlockos msi 5850 biosra és így működik az msi afterburnerba a gpu fesz állítás. 1,225-re állitottam a feszt és 950 mhzig néztem a gput a ramokat meg 4,4 ghzig. Igy beton stabil 24/7-re és igen így beéri az 5870et 1 ghzs gpuval meg 4800 mhz ramokkal már 5870 felett van teljesitménye kicsivel. De ehhez 1,3vot kell adni én nem adtam nem kínzom.
-
zuchy
őstag
válasz
banderasz77 #4264 üzenetére
Nekem 30cm hely van neki a CM 690-ben, de féltem hogy esetleg nem férne be és majd barkácsolni kell, de szerencsére nem.
Én úgy tudtam, hogy 11 egész, valamennyi inch, azaz ~27cm körüli.
(#4267) barks: Az jó, és más játékot nem néztél?
-
lordyrol
csendes tag
válasz
banderasz77 #4240 üzenetére
megnéztem és 16x a bus speed
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4048 üzenetére
Pont akkora mint egy 4870es! Ez még simán befér az átlag gépházakba!
-
Lacika001
aktív tag
válasz
banderasz77 #4011 üzenetére
nem tudom mi nem világos, ha kb 950MHzre húzod az 5850et akkor kb egyenrangú egy alapórajeles 5870-el.
-
Lacika001
aktív tag
válasz
banderasz77 #3995 üzenetére
Alapfeszen simán nem, feszemeléssel, az alapórajeles HD5870 szintje elérhető.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
banderasz77 #3840 üzenetére
Ha holnapra nem lesz kész, akkor semmiképp. Pénteken már nem rakunk ki nagyobb cikket. Vagy szerda, vagy jövőhét hétfő.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
banderasz77 #3838 üzenetére
Épp azon dolgozik fLeSs.
-
WesTM
őstag
válasz
banderasz77 #3565 üzenetére
Én erre annyit tudok válaszolni, hogy bár igaz 3dmark nem sok mindenre jó, BUT! éppen most volt 2 éves a vistám, mielőtt vistára váltottam, semmi újratelepítés stb. ugyan úgy tudtam 9.10es, vagy esetleg 8.5-ös netalán 8.1 es driverrel jó eredmény produkálni, grafikai bugokat már nem láttam nagyon rég óta, és sebességre sincs semmi okom panaszra.
Természetesen ha valaki ezzel nem ért egyet, az nyugodtan írja le véleményét, de sok éves tapasztalat alapján merem állítani hogy itt a hibák 90%-a user error.
-
janos666
nagyúr
válasz
banderasz77 #3042 üzenetére
De, sokkal, majdnem 40%-al drágább, de eddigi tesztek alapján átlagosan alig 20%-al gyorsabb, főleg ha mindkettőt tuningolod.
De valószínűleg olyanok vettek első körben bármilyen HD5800-ast, akik minél gyorsabb kártyát akartak a gépükben tudni.
Nekem 50-esem lesz jövőhéten, és szénnéhúzom víz alatt. -
Voyage
aktív tag
válasz
banderasz77 #2968 üzenetére
Csendes, maxon hajtva nálam 57fok volt, alapon 32 körül van, viszont mikor elővettem dobozból, azt hittem eldobom, az egész hűtője recsegő, nyiszegő, fénylő, tipikusan gagyi szar műanyag.
-
arn
félisten
válasz
banderasz77 #2950 üzenetére
ha tuningolod, akkor jo, ha 10% van kozottuk. es ez a jovoben sem fog valtozni (itt nincs 2x savszel, etc).
-
luw2win
őstag
válasz
banderasz77 #2950 üzenetére
Ez attól függ mivel játszol, milyen igényeid vannak,(szűrők stb).
Ha jelenleg az ár is számit akkor 5850 szvsz, mert egy kis tuningal szépet megy, meg az ára se olyan borzasztó mint a 70-esé.
De ezt az te igényeid és persze pénztárcád dönti el.
-
zuchy
őstag
válasz
banderasz77 #2924 üzenetére
Igen. Eddig az összes HD5xxx ref.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest