- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
AMATŐR!
nakos most cseréltette ki az INNO3D-t Asusra!
Kerreget neki is!
Nagyon úgynézki,hogy nem csak a matrica a külömbség,hanem a hűtő ventik minősége is külömbség lehet!
Na de ezért vettem én inkább csak egy 5850-et és rá a vízblockot.Ennek biztos nem lesz gondja a ventijével!
Csak tudném hogyan lehet és mivel rendesen felhúzni!
Na nem mintha szaggatna a COd6! -
TomiLi
addikt
Hát ez nem túl jó előre vetítés, de sajnos lehet benne igazság....
Ha lenne egy valamire való vga-m akkor nem nagyon érdekelne a téma...várnék még egy-két hónapig, vagy a fermi-ig....
De jelenleg sajna semmilyen vga-m nincs és venni akarok valamit.... Most vegyek jó sok pénzért egy lottószelvényt???? Úgy értem 100K-ért vagy , jó lesz ,vagy nem.....
ez itt nagy problémám.... 5970-ből sajna még nagyon kevés van.... Remélem azzal szerencsésebb leszel!!!! -
sniper elite
senior tag
-
TomiLi
addikt
Öszinte részvétem!
Ez nem túl jó hír! Ami forgalomban van VGA az is sz@r???? (tudom nem mindegyik, de elég szép számban csikosak) És mit fognak adni helyette?
Majd beszámolsz arról is nekünk, ha megkérhetlek, hogy mit ígérnek majd gari ügyben?
Úgy értem mikorra cserélik!Sajnálom!
-
ndlx
aktív tag
csíkozós - fagyós témában egy kis tapasztalat...
alapbeállításokkal semmilyen módon nem sikerült megfektetnem a kártyát, így valszeg nincs baja, bár csak egy este próbálkoztam, úgyhogy biztosra inkább egy hét stabil működés után mondanám. viszont.
nem bírtam magammal és ismét meghúztam a teljesítményt kissé, de most a memóriák nélkül, tehát azok maradtak alapon, 1200. és lám... nem volt baja. így sem sikerült megfektetni. se csík, se fagyás, se induláskor se utána, pedig sok-sok órát ment egyfolytában a furmark és a unique heaven + némi crysis. érdekes.
majd még tesztelem, de ez így elsőre szimpatikus. úgy tűnik a memória semmilyen formában nem tolerálja a piszkálást... -
ndlx
aktív tag
nekem kicsit az a félelmem, hogy visszaviszem, aztán kapok egy ugyanilyet. ezek még sztem egy szériából valók. illetve még az, hogy talán driverhiba.
emellett ha alapbeállításon rendesen fut az enyém (még nem teszteltem ki rendesen), akkor nincs gari. nyilván.
szóval, még várok, tesztelek és gyűjtöm a saját és mások infóit. -
--Rawlings--
tag
Nekem meg ott nem jon elo. Na ki erti ezt? Utanna neztem egyre tobb embernel jon ez elo. ATI forum-on is vannak mar ilyen temak. Overclockers-en, Hardforumon is lattam. Mondom teljesen random baj. Valakiknel az segitett hogy az ATI HDMI bizbaszt letiltottak a control panelban. Nalam az nem segitett. Ha a 9.12 nem javitja ki ezt a hibat, akkor felveszem a kapcsolatot a gyartoval. Ha idokozben megtudsz valamit legyszi dobj meg egy privattal! Koszi.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Jah, értem. Akkor nem magadnak szerettél volna kedvezni ezzel a kis kéréssel, hanem a többieknek. Én magamat a többiekhez sem venném egy E5200-al. Nagyjából 5Ghz-en kellene járatnom.
E7/8000 széria is elég ugyan úgy mint a q9xxx-ek é társai, ha a játék 2 magnál többet nem használ. Ez sem teljesen igaz, mert egy 4 magos konfiguráció alapból gördülékenyebb, és gyorsabb mint egy 2 magos. (háttérben futó alkalmazások, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest