- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Jelen pillanatban a PC hanyatlófélben van, és ezt kellene megfordítani, reklámozni, júzereket megtartani, és átcsábítani a PC-s játékvilágba. A konzolok erősek, egyre erősebbek, és ha ezt meglépi az AMD akkor ez még inkább a konzolok irányába fogja terelni a júzereket. Hozzáteszem...jogosan. Nehogy a nagy harácsolásnak csúnya vége legyen.
-
zack
nagyúr
Ezt kizártnak tartom.
Ha ezt megcsinálja, sok júzert fognak bukni. Nagyos sok RV770/RV790 talált gazdára az elmúlt 1 évben, hiszen jó volt az ár/érték arányuk. Sztem óriási botrány lenne egy ilyen lépésből, mert ezzel burkoltan arra köteleznék a júzereket, hogy váltsanak kártyát, hiába van hardveresen tesszelátor a 4xxx sorozatban is.
Patkányság lenne ha szoftveresen letiltaná az ATi.
-
zack
nagyúr
Értem én
, de jelenleg csak azt tudjuk összehasonlítani ami már van. Ami "majd lesz" azt nem igazán.
Majd ha kijön egy játék displacement mappinggel fűszerezve, akkor majd lehet le fog esni az állunk. De ahogy a dolgok állnak, kétlem hogy ilyet 2010 Q2-Q3-ig látni fogunk.
Talán a Crysis 2-be beleteszik...ha van egy kis eszük.
Igazából eddig kicsit olyan szaga van ennek a "DX11 hype"-nak mint a DX10 vs. DX10.1 között ami volt...látványban majd hogy nem nulla volt a javulás, és sebességben is volt ahol jobban ment volt ahol kevésbé. Amikor az ATi elkezdte beépíteni a DX10.1-et a kártyáiba emlékezzünk vissza mekkora volt a hype...nem most volt, még a 3xxx szériánál. Aki megvette, jóformán a 4xxx széria debütálásáig alíg tudott játszani DX10.1 játékkal. És így hogy eltelt 2 év, még mindig azt tudom mondani, hogy amiket eddig kiadtak DX10.1-es játékokat...egyik se ér egy kalap xart se. Hiába a HawX igényes látványvilága, ha a vége felé már dög unalom a játék. STALKER CS...hiába DX110.1 ha elfelejtették optimalizálni. Olyan mintha nem is lenne. Battleforge? Stormrise? Pffff....Hiába minden, ha a játékok össze vannak csapva, mert ezen még a látvány sem segít.
Ellenpéldaként még mindig a Crysis DX9 módját tudom felhozni, ill. még ide tartozik a Dead Space is. Sok mai hiper-szuper DX10 játékot szorít maga mögé látványban még mindig és sztem ez így is fog maradni a Crysis 2-ig.
Ott van a kezükbe a fejlesztőknek a technika....de nem élnek vele. Ez a szomorú valóság. Értem én hogy sok pénz... de nem éri meg? Crysis + Crysis WH hányszorosan is hozhatta vissza az árát? A mai napig is veszik, és nem rosszak az eladási statisztikák, pedig nem mai játék. Miért? Mert egy minden szempontból igényes alkotás lett, ami hiányzik az azóta kiadott játékok 99%-ból... -
zack
nagyúr
válasz
janos666 #445 üzenetére
Én semmiféle nagy durranást nem látok a képeket összehasonlítva.
Bár az is lehet hogy bennem van a hiba. Ha ennyi lesz a különbség képileg, akkor mondhatjuk hogy csak gyorsaságban lehet javulás a DX10-DX10.1-hez képest. Nagy blama lenne ha nem tudnának többet kihozni a DX11-ből.
-
zack
nagyúr
Ezt a folyamatot amit felvázoltál az AMD árképzése egyébként is lassítani fogja, arról nem is beszélve hogy közel sincs még vége a válságnak. A globálisnak se, és Magyarország külön válságának se. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Nagyot akar szakítani (végre) az AMD, csak borzalmas rossz az időzítés egy drága kártyacsaládhoz. Majdnem mindegyik DX11 játék csúszni fog, amiből a STALKER-t már hivvatalosan is bejelentették, szóval nagyon nincs még értelme DX11-re váltani. Ez az egész 5xxx széria "DX11 bullshit", ami csak azért kellett ilyen korán, mert a Win7 októberben fog debütálni. Ez csak a Microsoft-nak jó, az AMD-nek egyelőre kevésbé.
-
zack
nagyúr
Kíváncsi leszek az új STALKER hogy lesz optimalizálva.
Mert ha úgy, ahogy CS akkor tök mindegy, lehet DX20 is...
Idén 2 cím miatt felesleges beletenni a pénzt az 5xxx-be. Ráadásul a Battleforge DX11-re patch-elt összhasonlítását illetően nagy különbséget nem látok.
Talán csak annyi, hogy kicsit lágyabbak a textúrák, de lehet hogy én vagyok vak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest