- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
Arról valaki tudna infót adni, hogy a kártyához kapott Dirt2 kódot hogy lehet használni. Vagyis hogy és honnan tölthető a dirt.
-
eszakas
őstag
Azt hogy lehetne megtudni a kártya szétszedése nélkül, hogy milyen tipusu memóriák vannak a kártyán. Mert akkor a modul specifikációjából mert meg lehetne nézni kb. mennyit bír.
-
eszakas
őstag
válasz
- = Zk = - #4657 üzenetére
-
eszakas
őstag
válasz
banderasz77 #4667 üzenetére
vista 64 a mérések idején a 9.11 CC van fent. Nem tudom hol marad alul esetleg ha megírod tudok rá mondani valamit.
-
eszakas
őstag
válasz
- = Zk = - #4660 üzenetére
Igen szerintem is jobb választás a 5870 alá. De úgy gondolom egyenlőre kevés az ami megfogja ezt is.
-
eszakas
őstag
válasz
- = Zk = - #4657 üzenetére
Hát mi is mondjak?
http://hbii.granc.hu/e107_files/public/1256555740_8_FT129_kzs.jpg
http://hbii.granc.hu/e107_files/public/1258906844_8_FT56_2006.jpg
értékelhető mérést csak a 3d mark2006-ról tudok feltenni. Húzás nélkül megy a kártya. A játékok amikkel játszom folyamatosan akadás mentesen mennek nekem.
Call of Duty Modern Warfare 2 SP
Wolf2
Need for Speed™ Carbon
Crysis
Ezekkel játszom a Heaven Benchmark v1.0 nem nagyon mutat különbséget.
Viszont másban jelentkezik a proci jobb tulajdonságai, de az más topik. Szerintem a QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955 nagyon jó ehhez a kártyához.
Ja egy Athlon64 x2 6000+ volt az elődje.
-
eszakas
őstag
válasz
- = Zk = - #4654 üzenetére
Nekem 5850-es van
-
eszakas
őstag
Érdekes mi a franc lehet ez? A Heaven Benchmark v1.0 ezzel a hibaüzenettel nem indul. Tudtok rá valami megoldást? Érdekes módon a Futuremark tesztjei nem nyöszörögnek ilyeneken
de az nem jelenti azt hogy megbízhatóbbak.
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-11/06/42146_jcuwdzcrtiunobuj_teszt.jpg
-
eszakas
őstag
Ez az első ez nem jó
-
eszakas
őstag
Az egész nevetségesen kezd hasonlítania a 3DFX Glide cirkuszára.
http://hu.wikipedia.org/wiki/3dfx
Ott a Microsoft-NV páros döntötte el hogy a 3DFX a süllyesztőbe került.
Utána egy darabig elszálltak saját maguktól. De a játékgyártók sem írtak megfelelő játékokat a Voodoo kártyákra hiába gyorsabbak voltak és szebb volt a kép 3DFX-ben.Ez a nevetséges psyhic motor is ilyen lesz szerintem. Az MS nem fogja engedni a DX-et.
-
eszakas
őstag
Ebben a cikkben megtalálod rá a választ.
http://gamepod.hu/hir/batman_es_az_nvidia_physx.html
PhysX technológiát az ATI GPU csak egy szálon számolta valamikor és ez lassította a kártyát.Most hogy le van tiltva a más kártya használata esetén a PhysX technológia. És át van dolgozva az Unreal engin, nem hiszem, hogy az ati kártyák itt brillíroznának.
-
eszakas
őstag
válasz
Razermazer #3273 üzenetére
A kritikus fordulat a forgó /mozgó/ alkatrészeknél van amikor az forgórész rezgésszáma megegyezik a környező test /jelenesetben a maga az egész kártya/ rezgésszámával ilyen esetben berezonál a teljes test /gondolj a hullámzó hidakra/ ezt a kritikus fordulatot igyekeznek mindenütt gyorsan átlépni. És akkor nem károsodik a tárgy.
-
eszakas
őstag
válasz
Razermazer #3270 üzenetére
Nekem nem villódzik semmi. Alacsony fordulaton 2d van egy ritmikus zizegés de az a ventilátor kritikus fordulata miatt van. Szerintem nem kellett volna oda leengedni a venti fordulatát mert egyrészt nem tesz jót a ventinek másrészt kellemetlen is.
-
eszakas
őstag
válasz
bigdigit #3217 üzenetére
Szia.
Vagy ugyan az a kártya nem gondolod? Csak most nálad van. A P/N-jét esetleg felírhatnátok és ide ki kellene tenni, hogy tudjuk. 1.vagy egy egész rossz széria van. 2. Vagy az eladó csak ugyan azt a 1-2 kártyát adogatja másnak, valaki hátha megtartja. És lecseréli a hűtést róla. -
eszakas
őstag
Szerinted kicseréli akkor? Szerintem nem fogja. Valószínűleg netten rendelte és ez nehezíti egy kicsit Írd meg neki hogy ha nem cseréli ki akkor felteszed a nevét a nem megbízható eladók listájára. Ha boltja van akkor fogyasztóvédelem, mivel második kártya valószínűsíthető hogy tudott róla, akkor ez csalás! 20e felett pedig már bűncselekménynek számít.
-
eszakas
őstag
Ti tapasztaltatok valami hasonlót?
http://ipon.hu/?news=9278
-
eszakas
őstag
válasz
BullKoxa #3011 üzenetére
Nagy fordulatokon a nem kiegyensúlyozott tárgyak ütnek, esetleg kattognak mert a csapágyakat tönkre vágják. Ha kikerült valami szarul öntött széria, amit azért adtak el hogy megvedd a kártyát de kicserélik de te már akkor is megvetted ezt a ATI kártyát. Azért mondom hogy próbáld felvinni a fordulatot vagy megterhelni a kártyát hogy pörögjön fel a venti.Ez lehet amire én gondolok. A kereslet akkora hogy mindent ki kell árusítani hogy ne maradjon kártya nélkül vevő de ha rossz majd kicserélik de akkor sem veszel NV-t.
-
eszakas
őstag
válasz
BullKoxa #3008 üzenetére
Hát nem tom? Sajnállak mert ha már kifizeti az ember a pénzt érte minimum hogy jól menjen.
Minden fordulaton ezt csinálja? Próbálj manuálisan állítani rajta, vedd ki vissza a kártyát és az kézzel forgasd meg akkor mit csinál? Nem ér e bele kábel?Rendesen rögzítve van e? Mind két csavart beletekerted és szorul is? A venti alatt a nyák csavarok be vannak e tekerve? Ha az ujjaddal megpörgeted úgy látni kellene hogy akad e a ventilátor. Ha nem akad akkor csak valami balansz problémája lehet. -
eszakas
őstag
válasz
BullKoxa #3004 üzenetére
Több lehetőség van, vagy nagyon szemfüles vagy és minden kicsi hibára odafigyelsz, vagy pedig valami szemétdombokra kitett valamiket vásárolsz amiért nem irigyellek és nem bántásból mondom. Két kártya ugyan azzal a hibával kicsit gyanús. És mind kettőt te kapod?
Gondolom a Bandi bazárba vásárolsz mert ott is láttalak? Esetleg küld vissza ezt is mert ha bedöglik a hűtés cseszheted a gari meg ugrik ha azért megy tönkre.Az én kártyámat 75-ért kézhez kaptam de semmi baja. A villózás lehet mem hiba vagy driver. A ventilátort nézd meg ha feljebb állítod a fordulatot akkor csinálja-e? Vagy nem kattog a venti csak te annak hallod mert egy bizonyos fordulaton hallani egy ritmusuk ismétlődést de az nem kattogás. -
eszakas
őstag
Hogy lehet kikapcsolni hogy a kártya összevissza szabályozza magát?
Alapon van minden. -
eszakas
őstag
válasz
tom_tol #2715 üzenetére
Ebben maximálisan igazad van! Valószínűleg azért van hogy ki tudják adni az 5900-az ugyan ez a kártya magasabb órajellel esetleg 512b-es mem vezérlővel. Az ATI sem szentek tömkelegéből áll és ezt ki is használja csak azt nem értem az ASUS hogy tudja ezt kikerülni?Érdekes!
-
eszakas
őstag
Igazad van! De ez kit zavar? Ezek szerint senkit
. Megvan a kártya tuning ezerrel.
Más:
Jó jó szorítok nektek a tuningban is! De? Véletlenül nincs a fórumozók között olyan hétköznapi lelkületű ember aki megkapta a kártyát és ahelyett, hogy ellenállhatatlan tuningolási vágyát hagyta volna felülkerekedni, Urambocsá! esetleg simán játszott a kártyával és ide hétköznapi nyelvezeten leírná a tapasztalatát. Még ha nem volt vele gond azt is szívesen elolvasom. Esetleg ha valaki cod4-el játszott vele azt meg különösen.
És elnézést hogy megszakítom vele a magasröptű tuning eszmecserét. -
eszakas
őstag
Nekem egyenlőre az a gondom hogy nem kapni 5850-est
-
eszakas
őstag
Nincs olyan topik, hogy tápok energialeadása? Ott meg lehetne nézni nem? Én nem találtam ilyet de még attól lehet.Esetleg ha tudtok linket ?A kártya fogyasztását már tudjuk tapasztalatokat várunk azoktól akinek van.
-
eszakas
őstag
Nekem egy 450W-os Chieftech van remélem el fogja bírni. De én már reménykedek benne hogy már a gyártók át állnak külső videokártyára külső tápellátással. Jobban járna mindenki
-
eszakas
őstag
Itt látni egy pár adatot a fogyasztással kapcsolatban.
http://ipon.hu/elemzesek/a_radeon_hd5850_szinre_lep/560/2
-
eszakas
őstag
Sehol
és lehet hogy a táp is necces lesz így.
Szerintem egy ilyen kártyához kell a deszka is. Nem rakhatsz alá asrockot. Esetleg meggondolnám a 3 magos proci helyett egy két magost és később lehet belőle 4. És ha olyan procit veszel van benne gyári hűtő az maga egy 10-es spórolás. -
eszakas
őstag
válasz
tom_tol #2424 üzenetére
Valószínűleg aki tudná hogy miért szar az írná ezután a drivert.
Az ati-nv kártyákkal én is úgy jártam 3Dfx kari átunna atik és rá egy NV8800GTS itt is volt olyan hogy vissza kellett rakni a régi drivert mert az ép aktuálís játék rettentően akadozott az új meghajtóval. Viszont a videóban és a színekben nagyot csalódtam az NV-nál, úgy hogy vissza a Radeonhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest