Új hozzászólás Aktív témák
-
vergilx
őstag
Sziasztok!
Érdemes lenne leválltani a 4870 emet 5850 re?Vagy még várjak vele?(4870 el is megy minden maxon).illetve egy 3,6~3,8GHz re húzott E8200 megbirkózna vele? -
vergilx
őstag
válasz
cowboy_bebop #2384 üzenetére
hopppáááréé,gut gut,schön schön!
-
vergilx
őstag
válasz
sniper elite #573 üzenetére
a kis telhetetlen
-
vergilx
őstag
igen,azt gondoltam,h átlagkörülmények között high poly val lassulna a dolog,csak még nem nagyon vagyok képbe ezzel a tesszelálással kapcsolatban,aliens es képeket is néztem,ott sem találtam sok értelmét,max ezt a poly-s dolgot
zuchy:de az AMD még nem Intel(lehet sose lesz olyan szinten),még nem teheti meg,hogy igy pofáncsapja a vásárlóközösségét,nincs akkora befolyásul/részesedésük a piacon.
-
vergilx
őstag
ahogy a tesszelációs képeket nézem,ez az egész arra jó,h a polygonokat fölbontja több kisebb poly ra,igy rajzolva szebb képet?
-
vergilx
őstag
tudom h nem nekem van címezve de:
én driver re gyanakszom inkább,de a mem szávszél sem kizárt.kb 2x olyan gyors mint a 4870,de a mem sávszélessége "csak" ~40gb/s el nagyobb,ami nagyon aránytalan szerintem.ha kijött/vesz valaki,igazán megnézhetné mennyire hálás a mem. tuningnak -
vergilx
őstag
csak én nem látok különbséget battleforge dx10 és dx11 között?
-
vergilx
őstag
hát én csalódtam a kártyákban,az előzetes híresztelések után.nyilván driver el még fog gyorsulni,de többet vártam tőle(techpowerup gépbe minek van 6 giga ram,mikor 32bites os van fönn??)
szerintem nem érnek annyit,mint amennyire beárazták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest