- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
NielsX
tag
Sapphire 5870 Vapor-x kártyának mennyi a stock voltage értéke? Olvastam különböző fórumokon - főleg külföldi - többféle értéket is 1.125V-1.15V - 1.162V-ig. Szeretném egy kicsit felhúzni tesztek erejéig, és jó lenne tudni hogy 950mhz körül mi a max általatok még jónak ítélt voltage érték. Alapvetően nem húztam még, alap órajeleken használom, de szeretném letesztelni mit tud, mennyire érdemes az órajelet stb állítani és ezzel mennyi fps-t nyerhetek bf3 alatt 1680*-ban. Kösz előre is.
-
NielsX
tag
Sziasztok,
Van egy Sapphire Vapor-X hűtésű 5870-em, és ahhoz szeretnék tippeket/tanácsokat kérni hogy a ventillátor "csicsergő" hangját megszüntethessem. Csak alacsony fordulaton csinálja, akkor sem mindig, de szeretném megszüntetni ez a hangot. Mit lehet ezzel csinálni? Le kellene szednem a hűtést és a venti csapágyakat műszerolajjal kenni? Valaki csinált már itt ilyet? Üdv!
-
NielsX
tag
Ti milyen értékeket hoztatok ki az 5850-ből core/mem/fesz./gyári vagy 3rd party hűtéssel?
-
NielsX
tag
válasz
NielsX #23381 üzenetére
Kipróbáltam hogy 775/1125-n járatom az 5850-t ami ugye a sima overdrive értéke, és ha trixxel állítom akkor szétfagy a gép, ha simán ati driverrel akkor semmi gond nincs, nem fagy, nem restartol.
Lehetséges hogy valami gond van a Trixx-el?
Másik jelenség, sima overdrive-al, már egy ideje csinálja hogy amikor játszom néha pár másodpercre belassul 2-3 fps-re, szaggat nagyon, aztán megint szuperül megy. Ez mi? Kevés a memória (1gb) ? bc2 minden full/max 1680-as res.
-
NielsX
tag
válasz
Sandrew #23380 üzenetére
Proci azóta megy 4ghz-en mióta megvettem a mugent tőled, és eddig egyszer sem fagyott.
1.392v-t kap max terhelésen, ezt nem is állítgattam mert több órás teszt és game alatt is stabil volt mindig a konfig.Ma szórakoztam először a vid. kártya 800mhz feletti tuninggal, és azonnal restartolt.
Vrm 80-83 fok körül van stabilan maxon. -
NielsX
tag
Tudnátok segíteni mi lehet a gond? Felhúztam a kártyám - 5850 sapphire 1gb - és game alatt (battlefield bc2) fogja magát és egyszerűen megakad a hang majd újraindul a gép fél óra játék után. Húzás előtt egyszer sem csinálta ezt eddig értelemszerűen.
konfig:
x4 955 4ghz-re tornászva, rajta egy mugen2+noctua
4giga ram 1333
fsp 400 ghn (85) táp - erre gyanakszom amúgy, de ti jobban értetek hozzá remélhetőleg5850 setup:
core 850
mem clock 1125
voltage 1.137Ezen a kártyán van egy arctic accelero twin turbo pro hűtő terhelésen is hangtalan max 58-60 fokra melegszik a gpu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SkyShowtime
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest