- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #7843 üzenetére
Nekem a multis élmény után egyértelmű hogy veszem eredetibe! Évekig elleszek vele!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #7834 üzenetére
Kiadtak valami steam update cuccost meg az avp3 demo is frissült valamivel azóta lehet jáccani! marinéval kinyirtam mindenkit meg predatorral is xd
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #7822 üzenetére
Olyan hogy nem csatlakozik egy szerverre sem már dél óta.
-
->Raizen<-
veterán
Nesze neked geforce! [link]
Fasza kis furmark szétpukkantotta!Az új 1.8as furmark jól sikerült megújult egy kicsit + mégjobban főzi a vgat auton hagyva a venti felkúszik 56%ra is és 91 fokra a gpu.
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #7170 üzenetére
Egy helyszínen túl sok az ismétlődés. Ez az ami pl nekem nagyon nem jött be és a vége felé nagy pályákon jópárszor kell végigmenni minimális különbségeket látni a pálya vonalán.
Olyasmi karrier mód jobb lett volna amivel a dirt 1 rendelkezett ugyanis abba a játékba egy percig nem unatkoztam mikor x360on toltam végig! -
->Raizen<-
veterán
Közbe rájöttem 720pbe tökéletes mikor 1080pbe toltam át a hiba akkor jelentkezett a monitorom csak 19" 1440*900at tud mégis megjelent kicsibe a videó 1080pe is és láthatóan részletesebb volt tehát a hiba adott kérdés másnál is ez van? A cpu 6-10%ba van leterhelve csak holott ezelőtt 35-38%ot kapott!
-
->Raizen<-
veterán
Nah beleástam kicsit magam a flash playeres gpu gyorsításba és működne is a dolog látom gpuzbe hogy felmegy 57 fokra a kari meg hogy simán fut a 1080p-s big buck bunny videó viszont egy idő után elsötétül a képernyő és kiirja a win a vga nem válaszolt ezért alaphelyzetbe állt és a videó zöld képes lesz. Na ez meg mitől van?
[link] a beállítás gpu gyorsításhoz
[link] a videó amivel tesztelve lett. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Cheater-666 #6533 üzenetére
850/1200-ig elég lesz. 1,115v-os gpu fesszel vinni fogja 100% 40% venti fordulat fixen ajánlott!
Ilyen órajelen mindössze 3-4 %-al lesz lassabb mint egy 5870es kari. -
->Raizen<-
veterán
Csíkozós vga-k és a tulajdonosaik! Próbáljátok meg azt hogy újrateszitek a win7 64-bit op rendszert és a windows update-t átállitjátok hogy csak az user engedélyével telepítődjenek a frissitések. Én nekem nincs felrakva egy frissités sem a mostaniak közül és nincs semmiféle problémám a karival! Olvastam hogy w7 64-biten jellemző ez a hiba általában és sztem akkor az egyik frissitéstől csikoznak a vga-k kb! És azért gyanus ez a dolog nekem egyre jobban mert ennyi vga-t egyszerüen nem kellene átengednie a végső teszter gépnek a gyárban amelyik csíkoz már terhelés nélkül is azt meg pláne!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gamekiller01 #6254 üzenetére
Zsír köszönöm!
Dragon: Futtasd le ablak módban az unigine benchmarkot és nézd meg közben catalyst controll centerben overdrive menüpont alatt hogy átváltott e 3d órajelekre.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gamekiller01 #6230 üzenetére
Az én gigabyte karimon szebb a festés!
Jó a kép te kis kockahasú!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Black Dragon #6248 üzenetére
Próbáltad már driver sweeperrel teljesen lepucolni csökkentett módba az ati drivert? Egymásra installálod a vga drivereket? Mer úgy nem jó.
-
->Raizen<-
veterán
Az lehet hogy most a 9.12-es lassabb viszont abba gondoljatok bele mennyi játékprogihoz ill alkalmazáshoz kell alakítgatni a drivert hónapról hónapra és akkor a régi játékok is jó lenne ha futnának iszonyatos feladat majd lesz ez még jobb is. Azt figyeltem meg ha 1-2 játékhoz jelentős teljesítmény növekedést érnek el új catalysttal akkor pár játék lassul de ez van ez történt most is a shift kapott durva optimalizálást ezúttal.
-
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
[link] Inkább ezt nézzétek meg! Fps nyerhető very high-ban!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
MikaVejneGI #5234 üzenetére
9.11-es catalystot kell mert ebben van a legtöbb hibajavítás meg optimalizáció eddig. Win7 kötelező egy ilyen kártyához másképpen nem fogod tudni kihasználni a dx11-es képességeit SM 5.0 tessalation stb.
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
A dirt 2 nagyon jó multiplayer módba skacok!
Közel a tökéleteshez a netkódja.
-
->Raizen<-
veterán
Sok boldog mikulást mindenkinek! [link]
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
eszakas #5111 üzenetére
Szia [link] letöltöd a steam klienst feltelepited olyan partícióra ahol van bőven hely ez fontos különben nem fog felférni a dirt 2 majdnem 11 giga hely kell neki! Aztán csinálsz egy free accot megadsz létező email címet stb. Belépsz a steam progiba games menü activate products on steam. Beírod a kódodat ami a kuponon van aztán a my games menü pont alatt lesz a dirt 2-d rámész hogy install és kezdi tölteni ennyi!
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #5036 üzenetére
Akkor sztem pakolhatod is össze ha érdekel a pár új kocsi!
Az öt új kocsi - Toyota Supra Mk IV, 1967 Shelby GT500, 1967 Chevrolet Corvette Stingray, 1969 Dodge Charger R/T and the 1971 Dodge Challenger R/T
-
->Raizen<-
veterán
No az igyenes dlc pack 1.2-es patchel körítve csodát művelt a need for speed shifttel! Teljesen hibátlan sebességgel fut azokon a pályákon is amik nagyon kevés frameot produkáltak sok kocsi se gond már!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4949 üzenetére
Aha hát mind1. Nekem alapon is bőven elég az 5850-es kártya.
Valaki tud valamit a dirt 2 megjelenési dátumáról? Steamen aktiváltam a példányomat és azt irta még nem jelent meg a játék majd értesítenek amikor aktív. IGN-en is meg Gamespoton is az van a megjelenéshez írva hogy december 1.A demó meg kijött közbe. xd
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4918 üzenetére
Igen zsír eredmény!
Most kapaszkodjatok meg: Amit gyárilag mellékelt a gigabyte 2 db 6 pines átalakító azt nem lehet beledugni a vga-ba! Azért akartam az egyiket a vgaba dugni mert mikor komolyabban tuningolom a vga-t hallom hogy leesik a fordulata a ventilátornak. A hipro 700w-os tápomnak van 2 db 6 pines csatija alapból amugy. Úgy akartam hogy az egyiket bennehagyom a vgaba és 2 ágról szívná a másik átalakító az áramot és ezt a vga-ba dugtam volna hogy stabilabb feszt kapjon de mind1. Visszalőttem a gyári biost már elégszer kiteszteltem tuningba a vga-t.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4896 üzenetére
Ha már ez is fagy 84%os gpu terhelésnél akkor a 3dmark 06 mennyi eséllyel fog lemenni?
0%
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4889 üzenetére
Ok mondani bármit lehet. Tudnád bizonyítani képpel is az állításod? A szünetmentest pihentesd egy kicsit a teszt idejére. Nekem az is jó ha ezzel futtatod a fenti beállításokkal 10 percig:[link] Afterburner látszódjon a képen és a cpu z is. Előre is kösz!
Az én karim keményre fagy 980as gpuval 1,2v-on.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
banderasz77 #4885 üzenetére
Akkor ez mégsem stabil órajel tehát FAIL.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #4877 üzenetére
Az a legszebb hogy a dirt 2-be sincs szinte "semmi" változás.
Csillagvizsgálóval észrevehető a különbség.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Core2duo6600 #4872 üzenetére
Na megoldódott minden problémám a cata 9.11 felrakása után.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Core2duo6600 #4872 üzenetére
"Azt hittem a karinak vége de minden más progi mark stb tökéletesen megy". Olvass a sorok között kérlek!
-
->Raizen<-
veterán
Gyönyörű ez a tégla mióta háttértároló?
A többieknek akiknek gond van az 5870essel: Nekem pl a ninja blade-ben kockás a füst amikor ide oda ugrok gyorsan és ilyen "kondenzcsíkot" húzok
az az effekt is kockás. Úgy vettem észre ha kap anizotróp szűrést akkor megszűnik a probléma. Aztán a crysis is valamiért meghalt mert a képen láthatóak piros foltok meg kékesek és azok a helyüket változtatják random. Azt hittem a karinak vége de minden más progi mark stb tökéletesen megy. Driverbe van még hova fejlődni dúrván az 58xx szériás kártyáknak!
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
--Rawlings-- #4810 üzenetére
Esetleg nem jól fekszik fel a hűtő! Én levenném a helyedben újrapasztáznám és megpróbálnám auto venti szabályozással használni a vgat.
-
->Raizen<-
veterán
Amíg az xbox360 a porondon marad és jönnek az x360 portos játékok addig a 8800 GTS is elég kis felbontásra. Még jó hogy. Nem ájultam el egyáltalán. Én linkeltem be a demóról a képeket elsőnek és összehasonlitottam máshol dx9es képekkel 0 a különbség. Sasszem kell hogy észrevegye az ember. Reménykedni még lehet hogy a teljesbe látványosabb különbségek lesznek pl dzsungeles pályarésznél.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #4790 üzenetére
Hát ha a teljes is "csak ennyi" lesz dx11-be akkor átkúrás szagú. Inkább tolom 80-90 fpsel dx9-ben minthogy pár alig észrevehető effektért feleződjön.
-
->Raizen<-
veterán
Ez most úgy jött le nekem hogy miért fut jól miért nem kevesebb?
Ne legyen már baj hogy normálisan megy én rosszabbra számitottam.
Amúgy meg amit észrevettem hogy hullámzik a víz mikor átmennek rajta kocsik van fizika rendesen meg a tömeg úgy tűnik jó sok poligonból épül fel sehol egy kicsi szögletesség a tesszaláció működik. Szerintem nagyon szép játék lett. A fizika elég érdekes de a rallys feeling ott van ha akarom nagyot és sokáig csúszik kanyarba a gép
-
->Raizen<-
veterán
No eléggé jól optimalizált a dirt 2 demo. 1440*900ba 4x aa-val mindent ultrán dx11 módba tökéletesen simán fut 60 fps átlaggal benchmarkkal mértem.
-
->Raizen<-
veterán
A fermi gyengébbnek tűnik a cuda magokkal oldják majd meg a tesszalációt míg az 5xxx szériába fix funkciós van. Meg az 1x-es pontosságú teljesitménye a legerősebb asztali ferminek is kb 1,6 terraflops. Mondjuk 2x pontosságba pár kört ráver a 2xx szériára.
Valaki mondja már meg a frankót hogy az 1xes pontosság meg a 2xes pontosság-ot hogy nézik meg és milyen területeken érik el a vgak játék esetleg renderelés?Én 2 évre vásároltam be ezzel az 5850el. Sose adtam még ki ennyi pénzt 1 vgaért sem. (62k)
-
->Raizen<-
veterán
Ha már a dirt 2 ismét szóba került: Íme dx11 ingame képek a dirt2 demóról! [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Core2duo6600 #4746 üzenetére
Furmark lenne a tisztességes neve.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nagynozi #4741 üzenetére
Gyakorlatilag csak a furmark képes ilyen mértékben leterhelni a vgakat hogy elérje vagy túl is menjen a 90 fokon. Az 5xxx szériába be van építve egy olyan szintű védelem hogy ha elér egy kritikus hőfokot a kari akkor visszább veszi a feszt meg az órajeleket gyakorlatilag ezzel a progival is lehetetlen megsütni egy ilyen kártyát. MSI Afterburner progiba lehet szabályozni fix fordulatot lehet a ventinek adni. Vagy Ati tray tools ott van jó pár hőfok érték ahhoz lehet hozzárendelni ventilátor fordulat számot %-os értékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest