- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
Robi BALBOA #8340 üzenetére
Neked is köszi!
Igen 80 körüli áron sikerülne a 5870-et beszerezni, ha 90-100 felett lenne, nem lenne kérdés!
Annyit nem is ér meg a kártya nekem, na meg két 4870-et adok el és pótolok ki, szal a beruházandó kp is max 25-30 e Ft lenne, így éri meg csak nekem!
Teljes kp-ért nem venném! -
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Egy 5870 vagy egy 5850 vásárlása előtt állok.
Olvasgattam a fórumot ez ügyben és láttam, hogy jó a konfigurációmhoz a kártya.Csak a biztonság kedvéért megkérdezném a tapasztaltabbakat, hogy egy Q6600 2.4@3.2 processzor képes kihajtani rendesen egy 5870-et vagy tornásszam feljebb, vagy maradjak egy 5850-nél inkább? Mik a tapasztalatok ez ügyben?
Lehet láma kérdés, de nem mindegy hogy melyiket veszem, hisz nem kicsi az ár különbség?!
Előre is köszönöm!
-
Tanisz
senior tag
válasz
janos666 #4311 üzenetére
Köszi az infót!
Hmm...az a baj, hogy a 4870 ref. hangját sem ismerem, mivel nekem egy ilyen : [link] van jelenleg és hát hogy is mondjam nagyon jól megy,de nem kicsit zajos a kicsike. Néha majd megőrülök tőle, ha huzamosabb ideig kínoztatom a kártyát és el kezd pörögni, pláne, hogy ultraszellős a házam és távozik belőle minden zaj!
Szóval nálam vagy az van, hogy a jelenleginek lecserélem a hűtőjét egy halkabbra, vagy beruházok egy 5850/5870 -re, ha csendesebb és ár/teljesítmény/beruházás arányában megérné.Igaz jelenleg 3,4 GHz-en ketyeg a proci, de asszem nem fog problémát jelenteni, hogy feljebb toljam, ha muszáj!
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Tudni valamit arról, hogy milyen zajos egy ilyen kártya? Úgy látom, hogy csak ref. hűtéssel árusítják.
Erősen gondolkodom, azon, hogy meglepem magam valamelyikkel, csak nem tudom, hogy egy Q6600-os 3 GHz fölött kihajtja-e a kártyákat, de gondolom nem jelent gondot neki, ahogy a teszteket olvasgattam?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest