Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
válasz
Omli85
üzenetére
én a tápodra gyanakodnék ,mert nem a legjobb tápok amit tudni kell róluk ,hogy olcsó gyenge alakatrészekből dobták össze ami instabilitáshoz vezet rosszabb esetben hazavágja a cuccod mert hajlomos a kicsike túláramra .
Teszteld le egy mínőségi darabbal hogy azzal mit csinál a konfigod ha van rá lehetőséged .UI:ezért a pénzért kaptál volna minőségi tápot is.

-
Tomko78
addikt
-
Omli85
őstag
válasz
Tomko78
üzenetére
Nem hinném, hogy a hűtés kevés lenne vízzel van hűtve "szupermaci" MX blokkal DDC 18w Phobya G-Changer 480 V.2. A szenzor értéknek se nagyon hiszek mert a kupak meg a mag hőmérséklet között van vagy 20+ fok elérés terhelésen, szóval szerintem össze vissza mér a deszka
... Mivel ki van kapcsolva biosban, hogy ne szabályozzon le a cpu ha túl melegszik akkor se így nem tartom valószínűnek, hogy amiatt dadogna le. Inkább a gyári suta vrm bordára gyanakodok, úgy látszik nem elég neki az sem ha ventivel van fújatva :/. -
Shaza
senior tag
Akkor ezek szerint nem érdemes Am 3+ lapot venni?Van egy 8350-em asrock 970 pro 3-as lapon amin nem nagyon merem húzni 4gb viszont manapság kevés .Mit ajánlotok?
-
-
Shaza
senior tag
Azt lehet tudni hogy az 9xxx amd procik után mi lesz a következő sorozat?
Már csak az alaplap foglalata miatt kérdem mert most szeretnék venni egy amd lapot 40-45k körül (9xxx sorozatnak) és kiváncsi lennék hány évig bírná?
Köszi -
-
Tomko78
addikt
Béláim gondolkodjunk !!!!!!!! Az FX-6300 cpu istennek se akar bele menni a LGA-2011 foglalatba
pedig már a lábakból is szedtem le , tudd valaki valami jó módszert , hogy lehet bele tenni ?? -
Omli85
őstag
Költői kérdésem lenne, prime alatt bemászik a kupak 65 fokra hwinfo szerint no ilyenkor jön az, hogy bedroppolja az órajelet és a feszt is. Jól gondolom hogy ez a lapnak a nyűge lehet ergo a vrm melegszik el a deszkán és "bedadog" ? 4.6 1,400v alatt futott a teszt olyan 10 perc után jelentkezett a fenti jelenség. Prime nem dobta el magát hibával csak be ejtette az órajelet a cpu, illetve ugyanekkor a vcore is beesett 1v alá.
-
Johni5
őstag
Én 18 vagyok,19-edjére ünnepeltem idén.
Jó lenne nekem is egy kis őszi szünet. 
--
nem jó tette fel a kérdést. P67 lapban mekkora fesz kell az 5GHz-hez egy FX 8350-nek.
Akkor kapott volna választ. 
-
Habugi
addikt
válasz
zsoleszka17
üzenetére
O tunik gyerekesnek mi?
Olvasd mar vissza magad..
Oszi szunet van, menjel ki szepen labdazni a pajtijaiddal, szep ido van. -
paleinho
senior tag
reggelt Urak!
Látom 12 olvasatlan hozzászólás, gondoltam valaki nyomott egy IBT VH-t 6GHz-en
...áhh csak valaki eltévedt
-
válasz
zsoleszka17
üzenetére
Elnézted a topikot, amire kaptál egy vicces reakciót... és ezen duzzogsz még... Keresőt is használhatod, de amiért ilyen jófej vagy, megkerestem neked: [link]. Ott keresd meg a deszkád, elolvasod és kész.

"olyan embereknek mint te élni se kéne" ilyenekkel meg inkább ne próbálkozz, mert kibaCCnak innen, joggal. Ha valamit Te ba#ol el, akkor mindig mást hibáztatsz?
-
rambustibi
őstag
válasz
zsoleszka17
üzenetére
Az alaplapnak megfelelő topikjában tedd fel a kérdésed és ott kapsz érdemi segítséget, mivel a kérdésedben szereplő alaplap gyínteles, ezért itt ne várj el egy amd topikban választ, vagy segítséget.
Mindent a megfelelő helyen kell kérdezni, és megfelelő válaszod is lesz. -
Tomko78
addikt
válasz
zsoleszka17
üzenetére
személyeskedni nem illik , és van a p 67 alaplapoknak topikja ott kérdezősködj legközelebb

-
zsoleszka17
tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
köszi
-
MK VII
veterán
válasz
zsoleszka17
üzenetére
Ne haragudj, de ez olyan mintha a péket megkérdezted volna, hogy hogyan raknak össze egy aratógépet.. És, ha nem tudja a választ még neked áll feljebb..
Szerintem inkább keresd meg a megfelelő topikot és kérdezz ott.
Tudod mit? Segítek!
(#61873) zsoleszka17
Tudod mi a baj ezzel a világgal?.. A hozzád hasonló számon kérő, azt hiszi övé a világ írni nem tudó emberekkel van tele..

-
Taifa Díaz
őstag
válasz
zsoleszka17
üzenetére
-
Tomko78
addikt
válasz
zsoleszka17
üzenetére
De ez már túlmegy a lázítás határán
FX topikba Zinteles kérdést feltenni , kérdezd csak meg Zintelesnél hogy a FX-8350 cpu jó lesz gamere , fogsz ott kapni pár kedves hszt
kevesebbért is lincseltek már meg embert ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomko78
addikt
válasz
zsoleszka17
üzenetére
Hát ha ez van Asrock p67 , akkor rossz helyre írtál , a sötét oldalon kérdezd meg milyen
Amúgy gyenge lehet mert nem AMD-s alaplap 
-
zsoleszka17
tag
sziasztok nem ide tartozik de szeretnék választ kapni
és itt láttam vannak hozzá értő emberek.
van ez a lapom: http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20P67%20Professional/ez hány fázisu? és melyik a jó? láttam 6+2 meg ilyenek én úgy olvastam 16+2 ez a kap.
akkor ez mit jelent? kurv@ra lehet húzni vele a cpu-t? mert sok áramot tud leadni?

-
Madai95
tag
válasz
Johni5
üzenetére
Szerintem nem fogja túlélni a 960-as lap , nekem fx8320 at hajtott 1,35v 4500 on ,GTA V közben elolvadt egy fet , pedig csináltam rá hűtést is , régi s775 ös lapok northbridge hűtőjéből , plusz egy 12 centis venti teritette oda a levegőt, amugy jó kis alaplap csak még arra nem jöttem rá hogy mire

-
Methionyl
senior tag
-
Shaza
senior tag
Egy amd fx 8350 kevés egy gtx 980-hoz?
-
Johni5
őstag
válasz
falijja
üzenetére
Innen is megy egy nem. A 6350 125W,míg a 6300 95W TDP-vel rendelkezik.
--Csinálok ma egy összehasonlítást a 960GM-vgs3-fx és az Extreme9 lappal.A processzor 4500-on fog menni vélhetően 1.3V-on mind a két lapban.Hőmérséklet különbséget fogok nézni.A vélhetően arra vonatkozik,hogy bírja-e a 960-as .Realbench alatt 51 fok volt a max hőfok extreme9-ben PSChech P0-ban,a többi tiltva volt,tehát maxi gázon ment a proci végig.Hűtés Freezer 13 pro. -
Shaza
senior tag
Én sajnos nagyon nem értek a lovakhoz ,most egy asrock 970 pro 3-am van.Ezekről az alaplapokról amikről most beszélünk "lehűtik" a procit? Várhatok valamiféle hőmérsélket csökkenést vagy gyorsabb lesz a gép?(amd fx 8350 van most)
-
Shaza
senior tag
Akkor ez megfelelne ha 2-3 évig nem szeretnék alaplapot cserélni ,de mégis lépést tartani a "procik fejlődésével? Gigabyte 990FXA-UD3 alaplap
-
falijja
őstag
fx 6300 és fx 6350 közötti 3-5 ezer ft különbség megéri...?
-
Tomko78
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Irigykedtek mi , bezzeg ilyen minőségi cuccok Asust messze elkerüli , kellet nektek Asust venni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Johni5
őstag
Nálam a Fatal1ty a 3 utas sli nem támogatása miatt nem nyerő.
---Közben 1.29v 4500 stabil,minden RAM slot foglalt.--- -
Tomko78
addikt
válasz
rambustibi
üzenetére
Vagy ott van még a legjobb AMD-s alaplap a ASROCK Fatal1ty 990FX Professional , a numero uno , a number ván
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Omli85
őstag
No sebtében leteszteltük cimbora 8320E-s kockáját 1.4v 4.5Ghz simán stabil volt.
Rá eresztettem 8-10 kör C15-öt nem dobta el magát 65 fokon megfogta a hyper 612 v2. igaz elég hűvös volt a szobában. 35K volt boltból szerintem teljesen jó vétel volt ez a kocka ennyiért
. -
Szelep
senior tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Akkor egyszerre tudom le a cserét. Köszönöm.

-
Szelep
senior tag
válasz
belaazallat
üzenetére

De akkor a 95W-os TDP sem könnyíti meg a lap életét?

-
Szelep
senior tag
Üdv!
ASRock 970 Extreme 3 alaplapom van. Ebbe mennyire jó ötlet berakni egy FX-8320E-t? Alapvetően ez egy átmeneti megoldás lenne, szóval a tuning nem játszik így. Az új alaplap kapcsán honnan érdemes kiindulni? -
Johni5
őstag
+1 6300 megette a 8150-et reggelire.+20 %-ot hozott a gtx 760 mellett.
----Lap témára visszatérve.Egy Asrock 970 pro3-at vettem először .Az FX 4100-at nem bírta el.Dropp hátán dropp volt alap feszen is.8150 alá vettem meg a 990xa-ud3 lapot.6300-hoz aztán elég lett volna gyengébb deszka is,de rá kellett döbbennem,hogy a 970 chipset multi VGA-nál vicc.A mostaninál kb 2 hónapja kötöttem ki.Itt nincs dropp 1.8V-on sem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
falijja
őstag
Köszi a válaszokat..
Ebben az árban akkor a 6300 as a legjobb választás 20-30 ezerben...? használtan is lehet.. -
falijja
őstag
Helló mindenki ...ide is beírom a kérdésem..
Na szóval eddig úgy volt hogy intelest veszek, mert ugye amit a procin nyerek amd-n, azt visszanyerem alaplapon...de használt piacon ez nem nagyon igaz szvsz...így most megint amd-lesz lehet...
Kérdés...egy fx 6300 vagy egy fx 8120 a jobb játékra...? kb egy árban látom őket (25 ezer) vagy ha tudtok jobbat ebben az árban akár használtan is akkor jöhet...
-
Habugi
addikt
Főleg Asrock extravaganza volt de akadt más is, sajnos ezeknek a lapoknak a gyári oldalán is fel van tüntetve a "8core" vagy "125W TDP support", a gyakorlatban azonban nagyon csúnyán elvéreznek.
Kifogott procitól függően azért alapórajelen némi alulfesz mellett lehet őket "stabilizálni", főleg ha a VRM is kap extra levegőt de ez utóbbi szerintem azoknak a lapoknak sem árt amiken van több, 6+2/8+2 fázis és borda is. -
Shaza
senior tag
Akkor ez megtenné? Gigabyte GA-990XA-UD3 .Tudom hülye kérdés, de erre rátudom fabrikálni a procihűtőt?
-
Shaza
senior tag
Én csak játékra használom, max 55-57 fokig szokott felmenni(kiv. Far Cry 3 ami valamiért 63 fokra is feltolja)
-
-
mackosajt
addikt
970 extreme4-el volt a kezdet. 8120-al.
Nekem.Meg még sokaknak is.
Nekem a 8120 még alap beállítások mellett sem volt az igazi. Sőt.
Annak hűtve volt a vrm bordaval. Tettem rá ventit, de a szívás megmaradt. Azóta van a mostani lapom. Giga 990xa ud3 rev1
Ezzel nincs baj. A 8120 4.4-en ment ebben, csak nagyon forró volt, így 4.2 volt a 24/7.
Az éhes 8320 4.4-en ment, most a 8350 4.6-on, és hűvös.
Meg stabil.Megfelelő válasz?
-
Habugi
addikt
Van, volt a kezem alatt pár darab amivel kezdeni kellett valamit hogy ne fetrengjen bennük a 8320/50.
ASUS-ból olyan is volt ilyen 4+1 / hűtetlen VRM-es csodából, ami alatt egy 6300as is lépten nyomon megkotlott alulfesszel..A nyáron egyébként merre jártál vagy az év első felében? Olvass vissza mennyi gond volt az ilyen lapokkal a topicban.
-
Shaza
senior tag
Nem tervezek tuningot.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Habugi
üzenetére
Tapasztalatod van?
Elvileg elbírja. Vannak akik ilyenben hasnzálják.
Azért, mert itt szeretik habzószájjal megtámadni azt aki 4+1-es lapba bele meri tenni?Ha van akinek tényleg nem ment benne az tényleg érdekelne.
Shaza: 8350 után 9xxx? Nem lesz sokkal gyorsabb, de persze ami jólesik.
Ha meg így kezded akkor lehet értelmesebb választ is kapsz.
Tuning lesz? -
Shaza
senior tag
Akkor ajánlanátok egy alaplapot amire "ráfér" egy cooler master hyper 212 evo .(később tervezek egy fx 9xxx )
-
Shaza
senior tag
Most egy cooler master hyper 212 evo-m van (a ház hátulja felé tolja a levegőt)
-
Shaza
senior tag
Elbír ez az alaplap (Asrock 970 Pro3 R2. 0) egy Amd fx 8350-es procit és egy gtx 660-as videókártyát?
-
-
Johni5
őstag
válasz
mrrr74
üzenetére
Én is.
Például,hogy 2600/2600 nem jó frekire.de 3xxx/2600 az igen.A ramok 1600-as Hyperx-ek.
6110 MHz -10!!! fokonAmi érdekes,hogy 2600-as HT-n 5720 és GameOver
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... Mivel ki van kapcsolva biosban, hogy ne szabályozzon le a cpu ha túl melegszik akkor se így nem tartom valószínűnek, hogy amiatt dadogna le. Inkább a gyári suta vrm bordára gyanakodok, úgy látszik nem elég neki az sem ha ventivel van fújatva :/.

pedig már a lábakból is szedtem le , tudd valaki valami jó módszert , hogy lehet bele tenni ??

Én 18 vagyok,19-edjére ünnepeltem idén. 

kevesebbért is lincseltek már meg embert