- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
Én a helyedben csak a BIOS-ból tuningolnék de mindenkinek a magánügye
Itt kaphatsz segítséget az alapokhoz..
http://prohardver.hu/tema/tuning_kezdoknek_szajbaragosan/hsz_1-50.html
-
MK VII
veterán
Szerintem tényleg inkább kezd azzal, hogy az összefoglalót lenyitod és 3x átolvasod.. Aztán, ha azután sem értesz valamit akkor még mindig itt a topik és a segítőkész kollégák, de így nehéz lesz, ha alapvető dolgoknak nem nézel utána.. Szerintem..
Illetve az adatlapodat töltsd ki amit már fentebb kértek tőled.. Írd be a cuccaidat, hogy miből áll a géped!! -
ViZion
félisten
Procit nem tudsz frissíteni, max veszel egy újat.
Alaplap drivereire, biosra érdemes ránézni, hátha van érdekes javítás, de ált. ami műxik azt nem piszkáljuk. Leginkább VGA drivereket kell figyelni. Erre progi felesleges. Alaplap cserénél is telepíteni kell a drivereket hozzá. Régiét ha zavar, akkor törlöd. Bios frissítés az első új lapnál, mert sokszor nagyon régi van rajta. -
Broomi
tag
Nekem az I5 ajánlották,mert az már elegendő hozzá,ezért a biztonság kedvéért vettem egy I7 6700-at màr össze is ràntottam,ez már hasít rendesen és arról nem is beszélve,hogy mennyivel hűvösebb az egész ház!
Ezúton is köszönöm a infókat Grave444 fórumtársnak!
Megyémbeli srácnak! -
Omli85
őstag
130-140K feletti vga-k véleményem szerint nem érik meg az árukat. Én húztam a szám a 390-ért is de relatíve jó áron sikerült elcsípnem. Mocsokmód elkurvult a hardverpiac és pofátlanul túlárazva árulják a felső kategóriát. Persze lehet ez csak magyar pénztárcához viszonyítva ilyen szar helyzet.
-
Omli85
őstag
-
Omli85
őstag
Szerintem is várj inkább a Zen-re addig meg OC-t a 8350-nek kb ugyan ott leszel teljesítményben mint egy FX-9xxx kockával.
.
(#61979) jakusj : Egy szálon erős procit igénylő játékok esetén sajnos hiába lesz plusz kraft a rendszerben az SLI miatt, ha a proci nincs kihasználva normálisan az lesz ami "megfogja" a teljesítményt. Persze több lesz az fps a dupla gpu miatt de ahhoz meg még az is kell, hogy normálisan működjön az SLI. Jobban járnál szerintem egy combosabb single gpu-val.
Amíg nem lesznek normálisan több szálat kihasználó grafikus motorok a játékok alatt addig sosem látjuk meg az FX igazi erejét. Bár Battlefront beta alatt már elég szépen megvillantotta az öreg kocka magát
pedig ott még dx12 sem volt elvileg.
Amúgy közben szépen lassan felkúsztam 4.7-re 0-24-es használatban
-
Methionyl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest