Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Na megvan!
[link] -
válasz
miresz
üzenetére
Turbo core es az APM miatt ugralhat az aramfelvetel. Fokent az elobbinel, amikor ratolja a TC-hoz megallapitott jo magas feszultseget. Az AMD TC-je elegge el van reszelve sajnos, fokent az oltari tulfeszeles miatt

kovi831: Azt nem allitom, hogy igy jo, de legalabb eleg nagy valoszinuseggel igy legalabb tudjuk, hogy mi okozza.
-
A 100W-ba azert eleg sok minden belefer. 95W-os kategoriaban vannak eleg jo procik, mint pl. 6300, vagy a 8300.
Kicsit gondolkoztam es olvasgattam ciripelessel kapcsolatban. Par helyen ezt annak tulajdonitjak, hogy az FX/nel sokkal finomabb, kissebb idointervallumonkent szabalyoz a power managmenet. Ez a magasabb frekvencia es sokkal tobb tuske okozhatja a ciripelest.
-
lee56
őstag
válasz
miresz
üzenetére
Az FX-eket úgy ahogy vannak, több mint valószínűleg soha
, egyszerűen nem érné meg nekik. A Trinitys selejtekből viszont letiltott IGP-vel, L3 nélkül már most is van, Athlon 750 pldául, igaz ezek is max 2 modulosak mint a Trini. Az a baj hogy ugye az FM2-es lapok egyszerűbb felépítést/tápellátást kaptak stb, ott ugye 100W az abszolut max.. Szóval a lapok jó részét is át kéne tervezni, ahhoz hogy egyáltalán fogani tudjanak többmodulos FX-eket, és ez már tényleg sok lenne. Volt erről szó igen én is emlékszem, de csak elméletben, hivatalos infót erről nem láttam sehol. 
-
malacka87
őstag
Hello! Valaki tudna mondani 1 jó beállítást FX6100+asus m5a99x evo kingston hyperx 1600! Próbáltam a szorzót 20-ra tenni de prime már halálozott!
[link] -
kovi831
aktív tag
válasz
miresz
üzenetére
Az egyik ismerősöm felajánlott egy cserét is lappal együtt cserélne velem,neki egy i5 3570K-ja van,de sokat renderel,videót szerkeszt,vág,stb. Kipróbálta az én gépemen is,és gyorsabb volt mint neki.
Úgy ahogy mondod, nkem egy 25 gigás 6 órás anyagot 1.5-2 óra alatt összedobott/konvertált úgy, hogy mellette netezhettem is meg még egy 720p film megnézése is bőven belefért.
Szerk.
Az f1 2012-re visszatérve, nekem eredeti van, már kijött a 10-11-es patch.Így is bugos még?
Csak az a gond, hogy a 650ti-nél be kell kapcsolnom a vysincet mert ha nem akkor megblondítja kormányt, ez viszont levesz a ez "erőből", míg a 8600gt-vel nincs ilyen gond, ott nem kell a vsyncet bekacsolni a kormány miatt. -
miresz
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gondolkodom rajt én is.
Az egyik ismerősöm felajánlott egy cserét is lappal együtt cserélne velem,neki egy i5 3570K-ja van,de sokat renderel,videót szerkeszt,vág,stb. Kipróbálta az én gépemen is,és gyorsabb volt mint neki. Nála is 4Ghz-n megy a proci,viszont,ott ha renderel,akkor már nem tud mellette semmit sem csinálni úgy lefogja a procit.Az FX-en meg a Core0-án letiltotta a renderelést,az így felszabadul,és még bármi mást tud a renderelés mellett csinálni.
Viszont nálam már járt jó pár i5,raktam össze vala gépeket,de nem voltam tőle elájulva,játékban átlagban (ott sem mindenhol) +5-10 fps-t hoz,más programokban meg semmiben sem jobb,mint a 8120-am. Szerintem FX8320 lesz belőle.
Még arra lennék kíváncsi,hogy az FX-eket mikor hozzák le FM2-re ,mert erről is volt szó. FM2-ben sokkal jobb mATX lapok vannak,mint AM3+-ben. -
Malibutomi
nagyúr
-
miresz
veterán
válasz
kovi831
üzenetére
Az F1 2012 egy igazán szarul optimalizált játék,,nem a procival lesz ott a gond,hanem a kártyával. Nekem a 7870-el sem a legjobb. Tele van buggal,a játék.
(#17568) Malibutomi: Köszönöm.
Csak azért voltam kíváncsi rá,hogy érdemes-e cserélnem,de szinte pontra ugyan ennyit hoz a 8120-am 4Ghz-n. + 6e-be fájna a csere. De azért csak hajt a kíváncsiság.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovi831
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ok, köszi, megyek a másik topic-ba.

-
Malibutomi
nagyúr
-
=HG=
addikt
válasz
kovi831
üzenetére
Tuning csak bios-ból ! Ezt olvasd el kezdésnek. Amit állítgatsz, az a digi tápellátása a lapnak. Állítsd vissza alapra egyenlőre !
-
kovi831
aktív tag
Sziasztok.
Van egy FX8120 procim, szeretném kihasználni az erejét mert a videókarimat(Asus gtx630ti) nem tudom vele kihajtani.Csak, ha húzom, de nem tudom, hogyan húzzam.
Ha F1 2012-be szokott néha bele szaggatni, ha húzom az Asus ai suite 2-vel akkor eltűnik a jelenség.
Alaplapom Asus Sabertooth 990fx r2.0.Képek, az Asus ai suete 2.0-ról.
[link]
[link]Szerk.
Asbee
Javítok, félre írtam, GTX 650 TI van.
-
k.soma
senior tag
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Köszönöm,várom.

-
miresz
veterán
Akinek 8320-a,vagy 6300-as FX-e van attól kérhetnék egy cinebench single core,és multicore pontszámot.Két felállás kellene,alapon TC bekapcsolva,és fix 4Ghz-n TC kikapcsolva. Előre is köszi.

-
Bali27
addikt
Fura hogy a cpu / gpu %-a nagyon egy vonalon mozog, és olyan 205 körül mutatja. Mivel 60-70 FPS em van, gondolom ez a kihasználtságot mutathatja.. Habár a win8 teljesitmény figyelője nem 20%-os procihasználatot mutat

-
Bali27
addikt
Aki nem ismeri Battlefield 3 rajongóknak kötelező . Most találtam.. A konzolos résznél előhívhatsz egy hardver teljesítmény figyelőt, és a cpu renderelésed te magad állithatod be. Nagyon állat.[link]

-
Trevi
tag
Ez lehet a tuning miatt mert nekem is így ciripel a táp de nálam halkabban ...youtube 3.3ghz-en is csinálta ezt!
-
MiklosSaS
nagyúr
Az AMD a piledriverrel lemosta nevet. A meloban szimulaltam egy altalam osszerakot gepen (8350@4.7 ghz/16 gb ddr3) egy programot, aztan megcsinaltam otthol is. Sajnos kepeket nem tolthetek fel, de 4 masodpercel ravert a 2600K(4.7 ghz/16 gb ddr3) -ra ugyanazon az orajelen. (mondjuk a meloban senki sem huzza rajtam kivul
). A szimulalas linuxban tortent (ubuntu).A 6100-as 4.5 ghz-en annak idejen csunyan kikapott egy sandy 2400-tol, sot meg az i3 is ravert.
8350@4.7 ghz - 32min49sec
2600K@4.7 ghz - 32min53secMindegyik gepben van ssd (m4 crucial 128 gb), szerintem a tobbi lenyegtelen.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
soultrapp
üzenetére
Gigaból csak UD végűt (Ultra Durable), azon van rendes hűtés.
Amúgy nekem is volt 970 ext 4, és amúgy nagyon jól felszerelt lap, de engem szét idegelt ezzel, ugyhogy csere lett.
Amúgy ha Giga nem szimpi, az Asus M5a97 is befér 25 alá, arról jokat mondanak, én nem ismerem. Pár ezresből megúszod a cserét.De amúgy lehet megér egy próbát a 8320, mert asszem most valaki itt megpróbálta és megy neki rendesen az Asrockban.
Szerk: 8350 volt és ext4, de ez nem zárja ki hogy te is sikerrel járj. [link]
Amúgy a procid nem lenne hűvösebb, de nem is amitt throttlingol a táp rész, az átfolyó áram miatt melegszik fel. Azért kell erősebb táp rész meg jobb hűtés rá.
-
lee56
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
"Ellenben a gigáról csak azt hallom,hogy így szar meg úgy szar.." - Na igen, ezt azoktól hallod főleg akiknek régebbi giga lapjaik voltak és azokkal volt valami bajuk. Az FM2-es és AM3+os lapjaik egész jók lettek, olvass utána inkább, ne higgy vakon a propagandának.

-
MrM94
addikt
válasz
kenyervagyok
üzenetére
En meg nem lattam ra megoldast... nekem eddig mindket videokarim cicergett..
-
soultrapp
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
egyébként a 990xa-ud3 és a 990fxa d3 között mi a különbség??
És az lehet,hogy hűvösebb lenne a proci egy jobb lapban?
vagy melyiken van jó vrm hűtés?(elfogadható árban)mert a jelenlegi az miatt throttlnigol.
meg gondolom ne 4+1fázis legyen rajta. -
soultrapp
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
elviszi ez még húzva is csak prime alatt jön elő a throttlning...játékok alatt nem.
Egyébként meg a régi lapom is asrock volt és semmi bajom nem volt vele.
Ellenben a gigáról csak azt hallom,hogy így szar meg úgy szar..
meg amikor tavaly vettem még az enyém is 24vagy 25e volt. -
MrM94
addikt
válasz
kenyervagyok
üzenetére
Coil Whine nak hivjak ezt angolul ha nem a tap ciripel akkor nincs baj ez normalis jelenseg..
-
kenyervagyok
csendes tag
Segítség!
Adott egy Asus SABERTOOTH 990FX alaplap egy KINGSTON 8192MB HyperX Predator DDR3 2400MHz CL11 memória kit és egy AMD AMD FX-8350 proci.A probléma az hogy a gép elég dúrván "ciripel" (elektormos hang) . Nem tudom miért. Terheléskor ugyanúgy. Ha nem futtatok semmit (csak asztalon vagyok) akkor a ciripelés elmúlik. Teljesen új benne minden alkatrész.
-
soultrapp
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
valahogy nem akarok giga lapot

Egyébként az lehetséges,ha jobb lapot vennék akkor nem lenne ilyen meleg a proci?
-
Cseneles
őstag
válasz
kolazsolti
üzenetére
Én találkoztam ilyesmivel csak a vga-m csinálta fix 60%-os terhelésen ment win indítása óta! Megoldás bármennyire is hihetetlen, egy istenverte vírus okozta! Kémprogram eltávolítóval leszedtem és láss csodát azóta minden jó! A progi nem IOmalver ha jól emlékszem

-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kolazsolti
üzenetére
Virus/fereg irtas?
-
kolazsolti
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problémám volna, hogy 2 hónapja van egy fx6200-as procim, és kb. egy hete csinálja azt, hogy már rögtön a windows bebootolása után a 6-ból 2 mag folyamatosan 100%-on pörög és a hőmérséklete felmegy állandó 50-55 fokosra! A feladatkezelőben kilőttem minden lehetséges folyamatot amit lehetett és a helyzet változatlan maradt. Jó lenne ha tudna valaki mondani nekem valami okosságot erre, mert nem nagyon szeretném, hogy egyszer csak megadja magát a procim!
Előre is köszi a válszt -
Stepo
aktív tag
válasz
soultrapp
üzenetére
Ha a 6100 throttlingol húzva,akkor a 8320 alapon is throttlingolhat,de ez csak egyféle képpen deríthető ki.Ha van rá fölös keret akkor nyugodtan cserélhetsz legfeljebb lapot cserélsz.
(#17540) Én is cserélnék 8320-ra,de most gitár erősítőt akarok csinálni+gitárt venni nameg a horgász engedélyt kiváltani szóval szóba se jöhet

-
soultrapp
senior tag
-
Stepo
aktív tag
válasz
soultrapp
üzenetére
Ha a játékok/programok amiket használsz kihasználják a 6+ magot akkor érdemes,gyorsulást biztos éreznél(kicsit erősebbek az új modulok 1 szálon+jobban bírják a tuningot és hűvösebbek).
Az én 560Ti-met kihajtja a 6100,szerintem a tiedet is.8320-hoz új lapot is ajánlott venned,az ext3-ban majdnem biztos,hogy throotlingolni fog. -
soultrapp
senior tag
hy!
szerintetek a 6100-at érdemes lenne lecserélnem egy 8320ra?lenne játékokban különbség?egy sapphire69501gbal vannak együtt.lehet jobban hajtaná a karim?
vagy inkább a karimat cseréljem le jobbra? -
lee56
őstag
válasz
SupperPato
üzenetére
Az igen, akkor lassan megközelíted a tuning világrekordot, csak az az apróbb különbség, hogy ott úgy -200°C körül tartották a procit hozzá.

Valószínűleg APM miatt mutathat ennyit, ha az nem lenne már füstölne a lapod, szóval csak óvatosan a további tuninggal ha kikapcsoltad.

-
bozont
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én mondjuk azzal a TX3-mal, nem nagyon adnék 1,3v-nál többet, inkább azt kellene kitapasztalni, hogy a 4GHz mekkora fesz mellett megy, mert nagy valószínűséggel 1,3 alatt is menni fog és azt még azért eltudja hűteni a TX3 is.
-
Anaren91
senior tag
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
SupperPato
üzenetére
Ne az overdriveban állitsd a tuningot, hanem biosban, az 1,5V-ot pedig felejtsd el sürgősen a TX3-al!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem 1,44V-on és 4,5GHz-en megy ugyanez a proci elfogadható hőmérséklettel, csak épp egy 20.000Ft-os Alpenföhn K2 hűtővel.
A jelenlegi hűtőddel olyan 1,36V- 4GHz-ig mernék próbálkozni.
Stabilitást prime 95 programmal tesztelj, small fft beállítással, és úgy tuningold a procit, hogy ez alatt olyan 65-70 fok fölé ne nagyon menjen szerintem.Biosban kapcsold ki az APM-et és a Turbo Core-t. és úgy kezdd emelni a szorzót.
-
SupperPato
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
rendeben köszi!
Írok még mi jött össze
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SupperPato
üzenetére
A BIOS-ból próbáld az órajel emelést, hagyd az Overdrive-ot.
-
SupperPato
csendes tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
nem is nagyon értek hozzá azért kértem segítséget

AZ Amd Cpu OverDrive futtatja még a tesztet ezeket az adatokat irja
Cpu Órajel 6100MHZ
CPU Szorzó 29,5X
CPU Feszültség 1,5V
Tesztelt Frekvenciák száma 25
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
SupperPato
üzenetére
Szerintem valamit nagyon félrenézel.
6GHz-et biztos hogy nem megy a processzorod, de az 5 is meglepő lenne, főleg egy TX3-al. -
Anaren91
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát a gyári alapról 1 el van feljebb véve nemtom pontosan most megmondani letöltés miatt nem akarom most újraindítani de ha kész lesz megnézem. Az is azért kellett mert 4ghz n alapfeszen nem ment 1 mag prime 95 ben.
-
SupperPato
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
azóta folyatattam overdrive-al most éppen 5,6GHZ-en megy 6,0-nál tovább már nem érdemes vagy igen?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SupperPato
üzenetére
Automatic Power Management, Turbo kikapcs a BIOS-ban, szorzókkal emel, amennyire gondolod, először persze alapfeszen.
Aztán egy Prime95 teszt alatt figyelni a hőmérsékletet CoreTemp-ben.Nekem is ilyen hűtőm van, de relatíve jól szellőző házam, és persze gyengébb procim, ki kell tapasztalnod, mennyire megy fel.
-
SupperPato
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja tettem össze ezt a konfigot:
Mis 970A-G45
Amd Fx 8320 3.6GHZ
2DB 4Gb Corsair 1600 MHZ
Radeon HD 7870 OC 2GB
Az alap Amd CPU DRIVE-al 5100Mhz-nél megálítottam az automatikus tuningolást mert féltem hogy túl melegszik vagy valami baja lesz a gépnek ez a hűtő van rajta CoolerMaster Hyper TX3 szerintetek meddig érdemes húzni még?
Előre is köszi!
Üdv

-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Van egy Asrock 970 Extreme 4 lapom amibe van egy Fx-6200 as proci. Jelenleg 4ghz ketyeg. most be van lőve stabilra prime 95 alatt is max 66 fokra ment fel. Kérdés: amikor felraktam 4.2 ghz re és emeltem 1 egységnyi feszt akkor instabil lett/ kifagyott prime alatt. Emeljek még feszültséget vagy fölös tovább húzni mert esetleg már túlmelegedne? Procihűtőm Thermaltake Contac21.
-
Trevi
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elég lenne egy ilyen fajta hűtő is max 4.5ghz-ig gondoltam én is. Ha nyáron meg tudja tartani terhelésnél azt a 50°C akkor nem lenne rá panasz.
-
-
Trevi
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Gyári hűtéssel is megy húzva a processzor,de kevés a tuningra. Hűtést szeretném majd leszerelni mivel lehet még húzni bőven a processzort. Jelenleg nem tudom még melyik lenne rá alkalmas.
-
Trevi
tag
Nekem van egy FX 6100-as procim 4.0ghz-en üzemel! Nincs rá panasz elég gyors a ps2 emulátoros játékoknál. Kikapcsolva turbo core mellet és bekapcsolt Cool'n Queit mellet BF3 játék terhelésnél nem megy fel 50°C felé a proci gyári hűtéssel! Ha lesz pénzem rá veszek egy 12cm-es hűtőt! Nyáron a 30°C meleg szobában izzadni fog a gép

-
miresz
veterán
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Ez valószínűleg az FX modulos felépítésemiatt van.Ugye ott modulonként 2 feldolgozó egység van amik osztoznak az erőforrásokon. Nálam a teszt single bench része,1 szálon futott,a többi parkoló pályán van,mivel a win8 már támogatja. Elméletileg az ilyen egyszálas alkalmazásokra szolgálna a turbo core,ami emelné az órajelet,és egy szálra engedné az erőforrásokat.A másik dolog,de ez már csak az én elgondolásom,hogy a single tesztnek 1 modulon kellen futnia,nem egy szálon.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Valami szerintem nem OK, a ketmagositott sempron 145, alulfeszelve (1.15V ) es huzva 3.1 ghz-re single-ben ugy teljesit mint egy 3.5 - 4.5 ghz-re huzott FX ? Valami nem passzol a tesztemben, mondjuk kb a felet kellene adnia, nem ? Ugyebar a sempron az 45 nm az FX pedig 32, na meg a sempron az sempron (hiaba ketmagositott es athlonak latja a win7) es az FX az FX.
Megcsinaltam 2600K-al a tesztett multiban kb 6xk es single az 5xK 4.7 ghz-en. Szerintem az FX-ne single-ben hoznia kellene a 3xK. -
k.soma
senior tag
-
miresz
veterán
válasz
k.soma
üzenetére
Rosszul gondolod.A kártyád kb. 60-70%-on mehet. A 4,1Ghz-ra húzott PHII nem elég neki.Kb egy 7850,gtx 660 amit így ki tudna szolgálni. A Phenom tuningot ne hasonlítsd az FX tuninghoz,mert itt már jópár más dolog is befolyásol. APM,turbo core,Thermal Trothling,a lapod vrm védelme,stb. Ezek a menüpontok elő sem jönnek a lapodban phenommal,csak FX-el. A 970extr3 lapok 8xxx procival,már elég sűrűn visszaveszik az órajelet,terhelésen,még alapon is tc mellett,a vrm-ek miatt,és ezzel nem tudsz mit csinálni. Sajnos nem a legerősebb a tápellátása a lapnak.
-
k.soma
senior tag
válasz
miresz
üzenetére
Hát a jelenlegi procim 3,2Ghz-ről 4,1Ghz-re van húzva.. szerintem ez az "izmosabb" tuningba tartozik már.

Ezen az órajelen már úgy érzem, hogy kellően kihajta a videókártyámat, bár néha azt gondolom lehetne stabilabb is az fps..
Single csak ritkán játszom, a fő profilom a multiplayerezés. -
miresz
veterán
válasz
k.soma
üzenetére
Indokok,hogy miért érné meg cserélned:
-A kártyádat a jelenlegi procid nem igazán hajtja ki.
-A teszt ellenére is ami mellesleg single,nem multi,az FX8xxx nagyon jól skálázodik,több szálra.Multiban,meg főleg,ami legfőképp a minimum fps-ekben mutatkozik meg....miért nem érné meg:
-A lapod tápellátása nem a legjobb,valószínűleg megfeküdne egy izmosabb tuning alatt.
-Ha csak single játszol
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) 1.3V vagy 1.35V az alapfesz.Utóbbin biztos mennie kellene.

Csak azért voltam kíváncsi rá,hogy érdemes-e cserélnem,de szinte pontra ugyan ennyit hoz a 8120-am 4Ghz-n. + 6e-be fájna a csere. De azért csak hajt a kíváncsiság. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Esetleg privátban is megírhatod, hogy ne offoljunk itt.