- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12299 üzenetére
ICS további fejlemények...Szerintem még mindíg gyerekcipő, törlöm is...Kamera nem ad képet(nem látod mit fotózol),videót nem lehet készíteni, beállítások egy kisebb művelet után random kifagy,home gombbal lassan életre lehet kelteni,viszont onnantól csak reboot után tudsz belépni a beállításokba, GPU legalább 5fps-el lassabban muzsikál még a modaco-s egl update-el is(Ice Armor III-hoz viszonyítva), néha a kijelző 4sarka közül valamelyikben kb. 1x1 cm négyzetben elkezd villódzni a kép, wifi jelerősség eszméletlen gyenge(közvetlen a router mellett is csak 3 egység a 4-ből, 3m-el odébb már csak 2 kb. 10m-re meg már meg se találja), netsebesség szintén, számomra a színek mintha fakóbbak lennének, töltés közben rohadtul melegszik,akkut szerintem zabálja, marketról néha gondol egyet és a keresés gomb lenyomására kidob, nagyon nehéz rávenni arra hogy usb tárnak használhasd...Néha érthetetlen hülyeségeket csinál ezzel a rommal a telefon ezért számomra jelenleg használhatatlan. Ami pozitívum hogy a marketre való belépés után rögtön frissített google playre,a menüje gördülékeny,szép és rohadt jó a bootanim,de nekem itt ki is fújt az élvezet. Később még biztos valami jól sül ki ebből én egyenlőre megvárom hogy már majdnem teljesen kiforrja magát. Remélem pár emberben felmerülő kérdésre adtam választ!
Jah és a végén 1-2 benchmark pontszám:Zte Skate 960mhz, 4gb samsung microsdhc class4:
Antutu: 1852pont (IA-n 2075pont)
Linpack: 10.456Mflops (IA-n 12.078mflops)
Quadrant: 1297pont (IA-n 1696pont)
Neocore: 37fps (IA-n 43fps)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest