- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
Pár napja linkeltem egy oldalt ahol az angol nyelvű cikk ezzel foglalkozott.
4GB felett Fat32 az ajánlott ugyanis az összes journaling filerendszer (ntfs, ext3, ext4, stb) fokozottan igénybe veszi a kártyát és csökkenti az élettartamot a több írási művelet következtében. -
bagyusz
őstag
Először milyen romod van fent? Mert, ha kelzsoca féle romok egyike akkor azok már tartalmazzák ezt a "beállítást".
Root jog szükséges hozzá, valamint kell még egy rootexploler. System mappában megkeresed a build.prop file-t és szerkesztőnézetben beírod az utolsó sor előtti részbe.
-
Norbeee01
tag
Igen,mert a töltőben lévő transzformátor folyamatosan átalakítja azt az áramot amit felvesz...
De tessék ittvan még egy példa:"A töltők azonban standby üzemmódban is fogyasztanak. A Nokia számításai szerint az elektromos hálózathoz csatlakoztatott, de mobilakkumulátor feltöltésére éppen nem használt töltőeszközök számlájára írható a mobiltelefonos kommunikáció során felhasznált villamos energia kétharmada. Ha a világon jelenleg működő több mint hárommilliárd mobiltelefon tulajdonosa beruházna egy négy-, vagy ötcsillagos töltőbe, akkor két közepes méretű atomerőmű teljesítményével felérő energiát lehetne megtakarítani."
-
Norbeee01
tag
Nem is olyan egyszerű meghatározni, hogy mikor nem üzemel egy készülék. Például a tévénézés után távirányítóval kikapcsolt készülék valójában üzemel és energiát fogyaszt. Nem túl sokat, úgy 10-20 wattot, de sok kicsi sokra megy. Ha nem távirányítóval kapcsolják ki a tévét, hanem a készüléken a kikapcsoló gomb segítségével, akkor az előző állapothoz képest csökken az áramfogyasztás, de még így sem lenne nulla a tévé villanyfogyasztása. Ez ugyanis csak akkor érhető el, ha készüléket kihúzzák a konnektorból. Ugyancsak jó példa a mobiltöltő, amelyet ha használat után sem húznak ki a konnektorból, közel ugyanannyi áramot fogyaszt, mintha még töltené a telefont.
Az említett példák a standby (készenléti) és az úgynevezett off (üzemen kívüli) módban történő áramfelhasználás jelentőségére világítanak rá. Egy az Európai Unióban 2005-ben készített felmérésből kiderül, hogy a 25 tagállamban 3,7 milliárd olyan készülék volt használatban, amely standby vagy off állapotban áramot fogyasztott. Ez az áramfogyasztás 20 millió tonna széndioxid-kibocsátással egyenértékű energiafelhasználás, euróban kifejezve pedig 7 milliárd euró (1629 milliárd forint) energiaköltséget tett ki - hívta fel a figyelmet közleményében a CECED (a háztartásigép-gyártók európai szervezete) Magyarország Egyesülés.
Forrás:
http://hvg.hu/Tudomany/20080715_kikapcsolt_keszulek_aramfogyasztas_cecedEleketrotechnikát tanultam
-
-
Genius007
őstag
Nálam is ugyan ez a helyzet, de nem hiszem, hogy a rom hibája, mert v2-nél is ezt csinálta nekem. Hálózatról gyorsan feltöltötte magát, USB-ről pedig 1év volt ...
Btw, már este felraktam az Ice Armort, amint kiraktad a hozzászólásban kelzsoca.
Elég ütős lett, annyi beállítás van, hogy mire végig nézem ....
Egy oldalt tudnál linkelni nekem ahol témák vannak esetleg? Megköszönném.Mod.:
apeelme: Rendben, megkeresem.
Megtaláltam: Témák -
apeelme
addikt
egyértelműen NEM!
az USB port 100mA-tól max.500mA-t képes leadni, a teló olyan ~600-700mA-t venne fel töltéskor ezt igazolja a gyári töltő is, mivel nincs annyi így megelékszik avval amit kap tehát USB-ről sokkal lassabban töltődik főleg ha közben használod is telefont, vagy pl. usb hub-ot használsz...
-
kelzsoca
félisten
Ez egy alap gyári launcher, kicsit megpofozva, lényegében a beállítási lehetősége a nullával egyenlő
Azért került bele, mert egyrészt ingyenes, másrészt a launcher az, amit általában az első hogy lecserélnek a felhasználók.
Kell egy másik launcher, pl: adw ex, gp launcher, launcherpro, ezek már nagyon testreszabhatóak, sőt akár témázhatóak is (dock, ikonok képesi is)
(#7468) viperabácsi
A böngészőt nem indítja el a témaváltás, ott valami nem kerek Nálad.
(#7467) badmad
Mit jelent, hogy leállnak?
-
malwy
senior tag
Egyelőre most nincs fent, az oldalon, valószínűleg elfogyott. De pár nap múlva ha visszanézel, tuti lesz. Lényeg V960ra kell keresni, nem skate-re.
Ilyenre gondoltam, [blade full housing with buttons]. Illetve láttam külön csak hátlapot is.
Lehet kapni érintőképernyőt, egyéb dolgokat is.(#5261) kelzsoca: Köszönöm válaszod!
Illetve köszönöm a többi topiklakónak is.Lacko32:
Amiket kipróbáltam, használtam:
quake3, warcraft2 (wargus), Trial 2, Angry Birdsek, Cut the Rope, Hexxagon, Fruits&Fun, Jenga (3d), Manic Mechanics, Plants vs Zombies, Prince of Persia, Reversi, The Enchanted Kingdom, Where is Waldo, Apparat, Worms mind-mind kifogástalanul működnek.Nem kifejezetten játékok: Piano Perfect, Solo Lite simán fut.
Angry néha belassul nagyobb pályákon, manic mechanicsnek meg a pályák közti töltése egy-két másodperc.
-
apeelme
addikt
hát a backupod valszeg megsérült...és valszeg a memkari miatt...lehet hogy megdöglött...esetleg PC-n kártyaolvasóban próbáld meg újrapartícionálni, hátha...
u.i.: nálam a héten adta meg magát 11hónap után egy adata 4GB CL6-os kártya...most partícionálom az újat! (sandisk 4GB CL6)
-
mrskatejoe
aktív tag
Nos nem akarlak elszomorítani, de nekem is így kezdődött és behalt az sd kártyám Maxell 8 GB.
Próbálj meg fényképezni ( lehet azt fogja kiírni, hogy nincs sd kártyád ) no akkor gond lesz
milyen ROM van fent neked ? és milyen az sd kártyád ?
nem tudom miért de van egy olyan sejtésem, hogy a gyengébb sd karikat kinyírja az ext partíció . Túl sokat kell neki írni olvasni ? nem tudom nem vagyok spiller a témában. Talán zsoca vagy ux1 esetleg tudna bővebbet róla.
-
mrskatejoe
aktív tag
Csak tippelni tudok.
Szerintem állítsd le a telefont , majd vedd ki az aksit. Indítsd újra a tellót.
a telefon látja az sd kártyát ?
a beállításoknál nézd meg ...
Akkor próváld meg az ASTROT újra telepíteni, vagy egy másik file kezelőt telepíteni.
Nem kártya gond lesz hanem szerintem file kezelőd szarakodik (szerintem )
-
Genius007
őstag
" Az SD kártyámon 3,2 GB szabad hely van, tehát szépen levette az 512 MB-ot. Link2SD-ben rámentem az ext-3-ra, majd újraindítottam a telót. Viszont a rendelkezésre álló belső tárhely 16,52 MB, tehát változatlan.
Mi lehet a megoldás? "Ugyan ez van nálam is.
+
Erre valaki valamit? [link]
-
Gorky01
tag
Igen pontosan érdemes rom telepítés előtt egy backup-ot csinálni így ha nem tetszik a rom vagy valami gebasz van akkor csak nyomsz egy restore-t és már vissza is kaptad az addig használtat minden beállítással együtt.
Én úgy szoktam rom cserénél hogy az SD kártyán marad a bacup legalább egy hétig mert ha az alatt jön elő valami hiba akkor is megvan. (Persze ez attól is függ hogy mekkora az SD kártyád)
-
kelzsoca
félisten
-
ux1
addikt
Persze hogy lehet... Ha egy kicsit áldozol rá akkor véleményem szerint a legjobb: Smart Keyboard PRO
2. a Go Keyboard ez ingyenes is -
kelzsoca
félisten
Majd ha lesz telefonom, talán jövő hét közepe felé már lesz
(#2662) wwenigma
Emlékszem még az első szériás Blade-nél aminél ugye le volt tiltva a RAM méret fele, és csak 256MB-ot látott a rendszer, ott valóban hasznos volt a swap, de mint tudjuk, azért 512MB memóriához pont annyira nem kell mint a compcache.
Egyébként vettél egy Skate-et?
-
atillaahun
veterán
Igen nagyon úgy tűnik. Elitemovil egyébként azóta se magyarázata meg ezt a swap-es dolgot, csak annyit mondott, XDA-n javasolta egy másik fejlesztő, hogy építse bele a kernelbe.
De legalább már akkor ezzel sem kell foglalkozni. Juhéjj.
Csak a tetves Tré küldené már a pénzemet. Múltkor nyolcadszorra végre hajlandóak voltak kapcsolni a webshopot, ami az előző 7 ügyintéző szerint nem elérhető, és azt mondták, hogy már a visszaküldés másnapján jóváhagyták a csomagot, 2 hete meg a pénzügyön ülnek rajta, hogy feladják a postán. De a poén az, hogy átutalással nem hajlandóak intézni, mer az biztos gyorsabb lenne, meg olcsóbb... -
kelzsoca
félisten
ezt írta egy user:
USBDeview-val szedd le az usb drivereket a gépedről, majd csatlakoztasd a skate-et, arról elindul a telepítő, ha végzett indíthatod a progit, akkor szerintem megint keresni fog a neten drivert és közben felfogja ismerni a telefont rendesen. Nálam így működött.
Illetve megpróbálhatod még feltenni hozzá ezt: volt akinek ez jött be
-
Jano_023
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest