Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
madgie
üzenetére
majd kiderül, enni nem kérnek
...más: volt ma a kezembe egy nokia N8 .. kicsit nyomkodtam.. első észrevételem h akad mint a picsa, mindenre vár. régi nokiák nem erről voltak híresek... bár akkor még lehet nem symbian volt.. na az meg a másik hogy az az érintős symbian szerintem egy ipari szemét...
csináltak egy jó hardvert, mert amúgy nem lenne rossz készülék, de rátettek egy összehegesztett valamit, oprendszer gyanánt... nem tudom, legyen rá büszke aki csinálta, meg még-büszkébb aki megveszi
nem értem se a nokia üzletpolitikáját ( MS.. ) se a nokia fun-okat... de hát lehet én vagyok a bonyi. kicsit 
(#45753) Mephistoone : navitel .. rengeteg gps volt már a kezembe, meg szoftver, és próbálgattam őket, ládázni, stb.. de nagyon kellemeset csalódtam benne! annyira jó hogy csak na
ha tényleg érdekel a dolog, adhatok priviben pár 5letet hozzá....
Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
ha tényleg érdekel a dolog, adhatok priviben pár 5letet hozzá....