Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na megjöttek a fólia a telefonomra, felrakás nem nehéz, teljesen hólyagmentesen sikerült felraknom,passzol a kijelzőhöz is, mondjuk direkt erre lett legyártva szóval persze hogy passzol.
Viszont nagyon nagy csalódás ért, mármint pozitív szempontból, kelzsoca mondta azt hiszem, hogy felesleges mert jó üvegből van, és nagyon nehezen karcolódik. Ami lehet így is van, de mikor felraktam, és hozzáértem csak lestem mivel alig marad ott az ujjam nyoma, az üveggel ellentétben meg tiszta mázgitás lesz az egész, ég és föld így használni sokkal kellemesebb főleg fényen nézve. Érintésben meg semmit sem változott ugyan olyan érzékeny. Szóval csak ajánlani tudom.Ja és van 3db-om még ha valakit érdekel, de csak egyben eladó...

Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX 512GB kék titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumulátor: 91% Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont nagyon nagy csalódás ért, mármint pozitív szempontból, kelzsoca mondta azt hiszem, hogy felesleges mert jó üvegből van, és nagyon nehezen karcolódik. Ami lehet így is van, de mikor felraktam, és hozzáértem csak lestem mivel alig marad ott az ujjam nyoma, az üveggel ellentétben meg tiszta mázgitás lesz az egész, ég és föld így használni sokkal kellemesebb főleg fényen nézve. Érintésben meg semmit sem változott ugyan olyan érzékeny. Szóval csak ajánlani tudom.