- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Tényleg annyi hiba van vele, főleg hardveres
Akkor hadd kérdezzem meg, hogy tízezres hsz-ekkel rendelkező iPhone topicic azt jelzik, hogy minőségileg szar az alma? Ennyire nem gondolkozhatsz faék egyszerűséggel.A MIUI-t tényleg megszokod, vagy megszököd, de HW gondok nem jellemzőek, pláne nem vállalhatatlan ( HartgeH3-2.8 ), ne terjesszünk már valótlanságokat.
-
tsabeekaa
aktív tag
Még jó hogy nem szaladtál bele, én meg jó hogy bele szaladtam. :-) Az egyik legjobb telefonom....
Ja és inkább nem olvass topikot, mert akkor minden telefon sz@r lesz, és nem szaladsz bele a végén semmibe.Mellesleg azt gondolom, hogy a legtöbb hiba rom, esetleg app függő, ill user error. A nagy számok törvénye alapján, nyilván van hw hiba is.
-
vadkörte
addikt
EuStock-nál jelenleg 49.9E a 3/32-es szürke. Ha délig leadod a rendelést másnap a kezedben a doboz, szomszédból jön, se vám, se ÁFA.
A beszédhangszóróval nekem semmi problémám. Mintha mellettem állnának. Hátránynak mondanám, hogy a vékonysága miatt figyelni kell rá. Hajlamos csúszkálni az ember kezében. Az alsó lyukak közül az egyik hangszóró, a másik alatt a beszédmikrofon van. Így tehát monó.(#8545) iff:
A fekete gyönyörű szép, harmonikus, de igazad van, mocsok módon gyűjti a zsírt, győzöm törölgetni (a szilikontok még utazik) -
iff
senior tag
Szia! Múlt héten kaptam meg a telót B20 Global. 51.000.- Most nézem, hogy 66.290.-
sötétszürke. (nekem a fekete azért nem tetszett, mert minden mocsok meglátszik rajta, meg eddig jobbára fekete volt) A fekete picit olcsóbb lett. Itt vettem, szombaton rendeltem, nem volt raktáron, de szerdára megjött.
Sztereo a külső hangszóró?: Az egyik hangszóró, a másik meg mikrofon.
Elég hangos a beszéd a hangszóróján? : Eddig nekem megfelelt.
Milyen hátrányai vannak a telónak?: Nekem a töltőfej eleve rossz volt,illete ez a temérdek beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest