- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Google gmail appjában beállítottam az egyik gmailos címem frissítésre. Amikor levél jön, 2x pittyeg. Egyszer, hogy milyen levél jött, egyszer meg hogy fontos levelem érkezett. Valahogy ki lehet kapcsolni a fontos jelzéses értesítőt?
-
Jamboo529
senior tag
válasz borzosmorzi #16317 üzenetére
Az is lényeges, hogy a mappa nevében ne legyen szóköz. Az ilyen mappákat nálam kihagyta a keresésből.
Más:
Feljött nekem is a miui 9 frissítés. Felrakhato? Vagy várjak még inkább? Úgy látom a fórumon vegyesek az érzések. Ha frissitek minden megmarad az eredeti állapotában?[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Egy hete nyúzom. Nekem tökéletesen bevált, pedig kicsit ódzkodtam tőle. Simán ajánlom viszont bárkinek. Ekkora tepsi és három napot röhögve elvan folyamatos wifi, mobilnet (2sim), és költözködés alatti sok nyomkodással együtt is.
Én ilyen tokot rendeltem rá, nagyon bejött. (A navy kéket. )
Viszont a tempered glass még nem jött meg, és már nagyon szívesen lenyúznám róla azt a gyári opálos fóliát.
Ötlet valakinek, hogy s.o.s. szállítási határidővel honnan szerezhetnék rá üveget?[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Ez a MI fiók nincs még beállítva. Milyen sms-t akar küldeni? Van valami leírás, hogy mire jó, ha oda beregelek?
-
Jamboo529
senior tag
Azt hiszem nagyjából sikerült belakni a telefont. Néhány észrevétel.
Az akksira csak 4000mah-t ír ki, de nem bánom mert 1 napi aktív nyomogatas után is csak 75%.
A másik, hogy még a miui fiókot nem állítottam be. Ha sima user vagyok dev és root nélkül, akkor is érdemes megcsinálni? Mit tud? Mire jó?
Zene lejátszás kell még. A gyári mennyire ajánlott? Vagy maradjak az aimp-nal?
Végül egy gyors kérdés. Hogyan tudom osszedrotozni a régi telefonnal, hogy adatokat atkuldjek róla? WiFi direkt, vagy egyéb App?[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
SOS kérdés !
A sim kártya pinkódját hol tudom megváltoztatni?
Meglett. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Ma megjön a telefonom. Elkezdtem felkészülni az átállásra.
A névjegyek eleve a gmail fiókba mentődnek, de az sms-eket hogyan lehet átköltöztetni?
A képeket lementem a pc-re, az a legbiztosabb. Mivel másik play fiók lesz beállítva, ezért az appokat úgy is újra kell raknom egyesével. Ez lesz még sok idő.Jelenleg egy Lenovo A536 telefonom van, ezt váltja a Note 4.
Mit hagytam még ki, mit kell mentenem a régi telóról?
-
Jamboo529
senior tag
Megrendeltem ma én is egyet, szóval belépek a táborotokba. A kérdésem, hogy ha holnap megjön a teló, és nem akarok szórakozni a dev verziókkal, akkor a globalt magától befrissíti a legújabb verzióra bekapcsolás után?
A másik kérdésem, hogy ha van egy gmail fiókom a telefonos névjegyzékkel, de ezen a telón másik fiókkal operálnék, akkor mi a legegyszerűbb módja a névjegyzék átmentésnek?
-
Jamboo529
senior tag
válasz #08054973 #6291 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az pontos információt.
Rendelem a tokot és az üveget. Ha megjönnek, rendelem a telót is.
Üdv!
p.s.
Mégy egy gyors kérdés.
Ennek a Xiaominak nincs meg az a betegsége, hogy a jack dugónál nem ugyanaz a kötési sorrend mint az itthoni füleseknek alapból?
Nem tudom melyik xiaomi modellnél olvastam ilyet, és mivel sok zenét hallgatok vele, ezért fontos volna.[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Úgy érzem a Note 4 lesz a befutó.
Ha ezt a modellt rendelném az eustockról, akkor milyen tokot és üveget keressek hozzá az ebay-en?
Note 4, vagy Note 4x-hez valót? -
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 4X és a Note 4 között vacillálok. A kérdésem az volna, hogy melyik éri meg jobban a kettő közül?
Fényképezőgép, kijelző fényerősség (méret nem számít), üzemidő, és strapabíróság szempontjából melyik javára dől el szerintetek a mérleg (külön-külön is akár)?
Eustockról rendelném, van valami infó esetleges hibás sorozatokról?
Droid mindkettőn ugyanaz a verzió megy?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!