- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Henker2 #5500 üzenetére
Na, most a fórum olvasgatása közben vettem észre szinte azonos helyen és méretben egy sárga foltot. Ehhez már volt szerencsém egy Alcatel Idol 2 mini S-nél. 3-szor cseréltek kijelzőt, egyszer komplett készüléket, de mindig újra előjött. Ezután cserélték egy Idol 3 4,7-re. Nem akarom újra ezt az utat bejárni... (Kollégám is ugyan így járt az Idol 2 mini S-el.)
-
riki
senior tag
válasz
Henker2 #9354 üzenetére
Szia. Neked a Ninkin tok,ablakos előlapja, becsukódik rendesen ? Nekem nem. Tokba helyezés után a teló azonnal felismerte ,és érzékeli rendesen.Egy összetartó pántot tehettek volna rá.
Csatlakoznék Gloobhoz ,hogy miért kell annyi szabad memoria ? Az Ms is most jött rá a Win 10.nél ,hogy ne használjon lehetőleg lapozó memoriát, minél jobban kiaknázza a rendelkezésre álló fizikait. Ezt a droidtól vette át ,mert az alapból jól kezelte. Én 7-es droidot , miui 9 -et használok és a sokak által fellelt hibákat én nem tapasztaltam. Gyors a teló,jó a gps ,nincs tele extra appal .A gyártó támogatja a telót ,nem úgy mint sok másik gyártó ,aki kiad, egy két frissités azt utánna l@szarja.
-
vadkörte
addikt
válasz
Henker2 #7639 üzenetére
"Ez is stabil Global ROM?"
Nem. Dev, vagyis developer = fejlesztői. Állítólag nem minden készülék kapta meg, itt a topikban is volt aki igen, volt aki nem. Keress vissza, előtted pár10 (~50-60) hsz-sal linkelte valaki.(#7648) Oldman2:
Kaposváron csak depó van, ez nem tudom csomagpont is-e egyben. Ha nem az, akkor szívtam...
Olyan bizonytalan vagyok... vagy mégsem???Lehet, felfújom a pofám és még a héten megrendelem
-
harry3
őstag
-
-
kelly416
veterán
válasz
Henker2 #5680 üzenetére
Pl. nekem. Páromnak meg 3/32. Ha az övén nem lenne üveg, össze is keverhetnénk a kettőt, mert használatban, gyorsaságban, ilyenekben semmi eltérés.
Az enyém valamivel jobban merül, de igazából a droid ragad be és eszik többet. Az meg barkivel előferdülhet, vagy valami rosszat telepítettem vagy nem tudom. Mostanában jobbnak tűnik a dolog, de ettől eltekintve teljesen jó. Igazából mondom, a 3/32-höz képest nincs nagy valtozás. -
vargalex
félisten
válasz
Henker2 #5500 üzenetére
Nekem anno egy Alcatel Idol 2 mini S-en jött elő többször ez a sárgásodás (később barnás árnyalatú lett). 3-szor cserélték a kijelzőt érintővel, egyszer komplett készüléket, végül kaptam helyette egy Idol 3 4.7-et. Az Idol 2 mondjuk melegedett rendesen, nekem inkább azzal kapcsolatos problémának tűnt. Kollégám Idol 2 mini S-e ugyan így járt, azt is cserélték végül Idol 3-ra.
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest