- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ht42
senior tag
Én átállítottam, dingókutyavesét se számított...
Más.
Írtam 2 gondomról nemrégiben.
1. Időnként felébred a telefon, értesítés nincs, aztán visszafekszik.
A probléma megszűnt amikor az analytics, mab, msa appoknál minden adatforgalmat letiltottam és minden jogot elvettem. (amit root nélkül enged a rendszer)
2. Ha töltőre tettem a cuccot remountolta néha a 128 gigás Sandisk kártyát, aminek néhány proggy nagyon nem örült.
Egyszerűen kikapcsoltam az USB hibakeresést, azóta nem jelenkezett a dolog.Hátha hasznos valakinek...
-
ath
senior tag
Hja.. az eu adatroaming. Telenoros elofizetest kotottem egy honapja, tudtam van 2,5Gb eus orszagon belul, de az istennek se akart csatlakozni. Jo ket oramba telt, mire kiderult a mytelenor oldalon, hogy alapbol blokkolva van, es engedelyezni kell ezt a lehetoseget, erre ra nagyjabol 1 percen belul elt is az lte kapcsolat, szoval ezzel sincs problema.
-
lkristóf
senior tag
Ha az ES file explorerből a mentés ide opciót választod akkor ki tudod választani a számítógéped mappáját vagy nem szoktál ilyet csinálni? Eddig így mentettem előző telefonnal a gépre a képeimet stb, most meg ennél a telefonnál azt írja, hogy nem támogatott funkció. Ezért most a fájlkezelő FTP-jét használom.
-
Archttila
veterán
Igen, azt használok. Mindegy akkor erre valami megoldást keresek mert ez így rettentően idegesítő.
Viszont minden más tökéletesen működik és valami hihetetlen villámgyors a rendszer a testre szabhatóság pedig határtalan...szerk.: figyelmetlen voltam, én állíttattam el
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Rick4
félisten
Mindegy is, de persze sokféleképp lehet érteni, talán a + vám + áfa egyértelműsítette volna. De ha az árban így is meg úgy is benne van az áfa, és neki nincs áfa levonási joga, tehát mindenképp 49900-at fizet, nem mindegy?
Lapozzunk szerintem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Simba86
senior tag
tévedés... nem az app a hibás, hanem a MIUI-ban külön meg kell adni a hálózati hozzáférést az egész google alkalmazás-csomagnak. Nem tudom fejből, hol kell beállítani, de megcsináltam korábban.
A drive se szinkronizált, akkor kellett megtalálnom a megoldást.[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
nekem is fullos a kijelző, pedig DIREKT leteszteltem újonnan is és most 2 hónappal később is
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
ath
senior tag
vááá.. fáradtság => figyelmetlenség..
amikor engedélyezem a light managerben fbt, messengert, írja, hogy az appon belül le kell tiltani. csak átfutottam eddig, és a disable nem tűnt fel balga hiba..
most már csak egyedül egy dolgot nem tudok: flip to mute funkciót hol kéne megtalálnom?? -
Ha ezzel kezdted volna, hogy nem Telenoros kártya...
(#6185) Phae2bef: az, hogy nem lehet tudni, hogy mikor lesz ,ha lesz egyáltalán még. Szerintem vagy a nagy kereslet, vagy a Note 5 megjelenése az oka.
(#6191) skyrush7: ami rajta van, az nem a napi használatra tervezett fólia, vagyis le kell szedni. Ennek ellenére, sokan használják úgy, de nagyon sokat ront a kijelző minőségén.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ath
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest