- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChef
aktív tag
válasz
Jamboo529 #9143 üzenetére
Eléggé védőüveg-és tokfetisisztavagyok, ezért szakmai kérdésem, hogy mennyire helytálló ennek az eladónak a meghatározása a Note 4 normál és global közötti különbségre?
Azaz bármely tok (keresése) esetén figyelni kell erre? -
trebrona
nagyúr
-
Departed
őstag
válasz
Jamboo529 #8411 üzenetére
Az első bekapcsolás után feltesz pár kérdést, az egyik az automatikus frissítés. Ha arra igent mondasz akkor hamarosan frissíti is magát 7-es androidos 8.5.4.0-ra. Ha nemet akkor te indíthatod.
nzsolt24: Igen az ujjlenyomatos módszerben pont ez a remek, csak hozzáérsz és már használhatod is a telefont. Hamar megszokható én imádom.
Pin-t újraindításkor kér így csak.
-
kelly416
veterán
válasz
Jamboo529 #6298 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor asszem pont almáék vezették be, és sokan egyből majmolták. Ezért van az, hogy 15000Ft-os füles még mindig parlagon és majdnem érintetlenül hever a fiókomban. Tudom, van rá fordító, meg van lustaság is. Motoroláék egy időben megoldották, hogy mindkét szabványt felismerte a telefon és úgy kezelte. Most nem tudom mi a helyzet, főleg azért, mert egy Xiaomi fülesem van.
-
RaZroX
addikt
válasz
Jamboo529 #6250 üzenetére
Szia!
Én Galaxy S6-ról váltottam Note 4-re, kijelzővel elégedett vagyok, 3 naponta töltöm csak a telefonom úgy, hogy nem spórolok semmivel, minden be van kapcsolva mindig. Kamera csapni való (szerintem), nagyon szeretek fényképezni, de amióta ez a telefonom van, nem csinálok képeket. Alapvető képekre persze jó, amit az ember 1-2 alkalommal megnéz utólag, de pl sosem lesz fényképből hátterem. Dobálni meg nem szoktam, Nillkin tokot ajánlok rá, az masszív.
-
helixP
nagyúr
válasz
Note 4 van március óta, 4X asszonykának. A procik közti különbség el is tűnik a felbontások közti különbség miatt. Amúgy a két teló szinte tök ugyanaz, kamerában, rendszerben, kinézetben. Az üzemidő is nagyon hasonló, nagyban függ a felhasználás módjától.
Tényleg a méret az egyetlen lényeges különbség. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Note 4 Mido javára dől a mérleg, ez valami szörny üzemidő terén.
6.0 az android a globál stable-n amivel jön, de a globál dev már 7.0-n fut.
Mivel snapis így tömérdek rom van hozzá.
A hátulütője a videó felvétel hangja de valószínűleg javítják MIUI9ben. Most a MIUI8hoz is vannak hozzá módszerek.
Hiba ritkán, hogy egy-egy pixel bedögölhet a kijelzőn vagy csak beakad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Vicces képek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Robot fűnyírók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest