- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
Szia!
Nálam is ezt csinálta, majd végleg elsötétült.
Kijelző csere lett belőle.
Én a Miuiszervízben cseréltettem. Most tökéletes.
Házilag nem mertem vele próbálkozni, ahhoz béna vagyok, és leírások alapján az Ali/Ebay-en vehető utángyártott panelek között is sok a gagyi. Csak 2 pontos érzékelést tud, bevilágít oldalról stb.
De ha találsz megbízható forrást, és értesz is hozzá, jóval olcsóbban megúszhatod. -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Snapdragon 625-ös Mido-d van biztosan? Nem MTK-s Nikel? Mert az összefoglalóban csak olyan TWRP van. Az, hogy a Mi Recovery jött be az csak annyi hogy kihagytál egy lépést (flash után nem volt boot csak megszokásból restart és nyomtad a gombokat, nem?). Melyik TWRP-t tetted fel? A legutolsó 3.2.1.0-t?
-
Oldman2
nagyúr
Itt láthatod, hogy az opengapps csomagok miben különböznek egymástól.
A pico a legjobban kiherélt opangapps csomag.
Szerintem problémádat megoldja a nano vagy a micro csomag feltelepítése.
A rendszert nem szükséges újratenned, csak a fenti csomago(ka)t telepítsd fel TWRP-ből.
Utána Wipe/Cache, majd Reboot. -
vipviform
senior tag
Töltsd le ezt:
http://www.androidbrick.com/download/qualcomm-qdloader-hs-9008-edl-usb-driver/?wpdmdl=3173
majd telepítsd a gépedre, és amikor megjelenik az eszközkezelőben a felkiáltójeles MTP, akkor az illesztőprogram frissítésénél manuálisan tallózd be a gépedről az MTP USB drivert, menni fog.
-
micafighter
nagyúr
A hola / Flyvpn éppp az IP-s probléma kiküszöbölése miatt kell magához az unlock kéréshez, tehát a flyvpn se utána kell egyébként. Biztos jól megy a 2 hola app?
Nekem is volt amugy mindenféle hibaüzenet, IP-s is, sms korlátot is tulléptem (napi 10) az egy másik üzenetet dobott ki, de úgy ahogy leirtam a linkelt hsz-ben úgy ment.
-
Promi
aktív tag
Töltsd le az aktuális verziót How to Unlock. Nemrég lett írva, hogy azok a régi verziók nem működnek. Nem tudom miért nem törölték még az összefoglalóból. Pár hónapja én jeleztem elsőként, hogy nem megy az azonnali nyitás. 72 órát kell várni (ha jól emlékezek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest