- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kondás
tag
válasz
johnsmithnex #11505 üzenetére
Iphone-ra.
-
crok
Topikgazda
válasz
johnsmithnex #11454 üzenetére
Megerősítem, nálam is előcsalható - de csak óriási zoomolással.
-
Fulár
senior tag
válasz
johnsmithnex #10768 üzenetére
Nem akarok túl nagy baromságot mondani,csak tippem van.Lehet,hogy nincs semmi gond csak egész egyszerűen megtörik a fény a lencsén.
-
Upo
addikt
válasz
johnsmithnex #10693 üzenetére
A dev verzió a build.prop-ban még átírja az eredeti sort ro.product.device=xiaomi -ra, a másik hagyja az eredetit. Hogy ez mire jó, azt nem tudom.
-
Upo
addikt
válasz
johnsmithnex #10680 üzenetére
Érdekes. Lazyflashert próbáld meg utána újratenni.
Most nézem, a linkelt helyen is írja szép kékkel, aláhúzva:
To help in preventing bootloop, Please make sure you disable DM-Verity check from Advance Options / Settings of TWRP. ZCX TWRP and many others well-known TWRP have the option to disable DM-Verify (see picture below).
If your TWRP doesn't have the option to disable DM-Verify, You can flash LazyFlasher (the LazyFlasher also works in Redmi Note 4x, you can read more about LazyFlasher here) right after you flash the Mod (flash Mod, flash LazyFlasher, then boot) to help preventing bootloop (thanks to @MohamadReza91 & @Suspect008 to pointed this out). -
Ájvé
veterán
válasz
johnsmithnex #10619 üzenetére
Dev ROM frissebb, mindjárt megkapod az újításokat, ez az előnye. Hátránya ahogy írtad az előforduló hibák, de azért annyira nem vészes. Ha OTA-n frissíted akkor jó eséllyel meg se kapod már, mivel addigra észreveszik és nem adják ki OTA-n. Másik a stabil ROM néha elég lassan frissül, szóval ebből a szempontból is jobb.
holozis_HUN:
Stabil se mindig tökéletes, előfordulnak benne hibák. -
válasz
johnsmithnex #10481 üzenetére
Fuuu hogy bírod? Én nem tudnám elviselni h karcos. Folyton az járna a fejembe, lenne új. Juuj szeretnék így elmenni a dolgok mellett.
-
válasz
johnsmithnex #9802 üzenetére
Nos csak sikerült az általad ajánlott manuális proxy beállításos módszerrel megoldani a gondom,szóval 1000 hála és köszönet.
Ha megkapom az engedélyt,ugrik is fel a MIUI helyére az RR. -
education
tag
válasz
johnsmithnex #9875 üzenetére
Koszonom , igy sikerult.
Ilyet en meg nem lattam (LG G3 at hasznaltam 3 evig).Nem egy baratsagos dolog.
-
crok
Topikgazda
válasz
johnsmithnex #9875 üzenetére
"Promoted apps" a neve és igen, így kapcsolható ki..
-
juve600
nagyúr
válasz
johnsmithnex #9869 üzenetére
gboardra helyett Swiftkey
-
juve600
nagyúr
válasz
johnsmithnex #9864 üzenetére
próbáltad az RR-t ?
gördülékenyebb mint a MIUI -
válasz
johnsmithnex #9802 üzenetére
Megpróbálom köszi!
-
válasz
johnsmithnex #9622 üzenetére
Én aliexpressen már láttam pár eladónál,ha jól emlékszem olyan 10-12$ körüli áron.
A minőség viszont kérdéses.Szerk.:
Most néztem,"tele" az ebay is: [link]
Tudtommal a Note 4 Globalhoz a Note 4X háza való,de azért várd meg egy témában nálam jártasabb személy tanácsát is,mert sajnos név után nem mindig lehet menni,elég keverés van az elnevezésekkel. -
Gloob
addikt
válasz
johnsmithnex #9281 üzenetére
Annyira, hogy nélküle nem fogod tudni kinyitni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
johnsmithnex #9140 üzenetére
Az IPs problémára megoldás a VPN. Ha közbe tullépted az SMS korlátot akkor várni kell
Nem tudom mennyi pontosan, elöször én is túlléptem, de másnap (13 órával késöbb az sms korlát tullépése után) próbálkoztam és akkor már engedett elsöre, és 20 perccel késöbb küldték, hogy engedély megadva
-
guftabi96
addikt
válasz
johnsmithnex #9140 üzenetére
Én az Avast vpn-jével csináltam, azzal elsőre működött.
-
crok
Topikgazda
válasz
johnsmithnex #9137 üzenetére
-
holozis_HUN
addikt
válasz
johnsmithnex #7566 üzenetére
Azért van, mert van képernyőfedvény: aktív chat head, rounded corner app, fényszabályzó app, 3rd party reader mode app, ilyenek...
-
juve600
nagyúr
válasz
johnsmithnex #6769 üzenetére
értesítést megkapod ??
-
juve600
nagyúr
válasz
johnsmithnex #6766 üzenetére
Viber/Messenger/GMail ,stb üzenet nem jelenik meg, csak miután feloldottam a képernyőzárat, mi lehet az oka?
Rejtett szöveg becsukás
A fenti alkalmazások zavartalan használatáért kövesd az alábbi lépéseket:1.: Kattints a Biztonság parancsikonra és nyisd meg az Engedélyek menüpontot.
2.: Kattints az indítópult menüre, és engedélyezd a kívánt alkalmazás automatikus elindulását.
3.: Lépj vissza az Engedélyek menübe, és nyisd meg az Engedélykezelő menüpontot.
4.: Itt válaszd ki a kívánt alkalmazást, és engedélyezd számára a felugró ablakos értesítéseket.
5.: Menj vissza a kezdőoldalra, lépj be a Beállítások menübe, ott nyisd meg az Értesítések menüt, azon belül pedig az alkalmazások értesítéseit.
6.: Engedélyezd az alkalmazás értesítéseit a képernyőzáron.
7.: Menj vissza a Beállítások menübe, ott válaszd a Rendszer menüpont Akkumulátor almenüjét.
8.: Itt válaszd ki az Alkalmazások akkumulátorhasználatának kezelése opciót, és válaszd ki a "Ki" lehetőséget.
9.:Menj vissza a kezdőoldalra, nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, majd nyomd meg a Home gombot (A 3 gomb közül a középső lent )
10.: Az engedélyezendő alkalmazásra helyezd rá az ujjad, és egy határozott mozdulattal húzd el lefelé. Ekkor egy lakat fog megjelenni az ikonján, innentől kezdve nem törlődik a memóriából (Hacsak nem rakod tele azt mindenféle felesleges alkalmazással, ami megeszi a RAMODAT, és a rendszer stabilitása végett a MIUI fogja magát és le nem lövi)
11.: Nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, és győződj meg róla, hogy be van-e kapcsolva a "Chatfej" vagy a "Felugró ablakos értesítés" magában az alkalmazásban is, mert ha nincs, feleslegesen dolgoztál. -
ath
senior tag
válasz
johnsmithnex #6761 üzenetére
az app nem jó, nem nálad/nálunk a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Automata kávégépek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest