Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Én egy realme-t próbálnék ki, de nuku custom support. Nagyon feltörekvőben vannak, megkockáztatom még tán a minőségre is figyelnek. De ha hozzá akarnék nyúlni - mert hozzá akarnék- akkor még egy twrp sincs szinte.
Más:
Croknak írtam nemrég, xiaomi és a minőség. Ghost touch problémás kijelzővel jött ki jó sok x3 nfc. Erre mit csinál xiaomi? Gondolom megmaradt jó nagy készlet ebből a hulladékból, kiad egy frissített telefont amibe beleszereli a maradékot, ebből lett az x3 pro-m. Rájönnek, hogy nem kafa, szoftveresen elkezdik hekkelni, gondolom az érzékenységet visszavették és kiszűrik az x ms alatt történő több érintést, de nem, vissza nem hívnák őket. Á minek. Ócsóért jó a népnek végül is. Akik játszanak a telefonnal, azok rögtök kiszúrták a szoftveres mókolást, mert játékok alatt nem úgy viselkedik érintésre, húzásra. És múltkor, hogy felhúzta magát pár fórumtag, mikor kijelentettem, hogy a "poco a xiaomi hulladékalkatrészeiből felépített brand", pedig tartom továbbra is. Sajnos ide jutottunk, pedig évekig (míg felfelé törekedtek) kiváló cuccokat gyártottak a szoftvertől elvonatkoztatva. Ma meg akkorák, hogy ez így "belefér"... -
fudi2002
nagyúr
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Poco x3 pro, használhatatlan közelségérzékelő, kalibrálás után is. Már odáig jutottam, hogy híváskor kézzel kinyomom a kikapcsgombbal a kijelzőt, mielőtt földhöz vágnám mérgemben. Poco x3 nfc asszonyé, legalább ennyire fos. Komolyan félek, mi a túrót veszek ha egyszer a sajátom bekrepál ami custom rom támogatott és nem 150ezer+?
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Oh, van Derpfest Android 12 is:
https://www.pling.com/p/1687335/ -> Files tab ->
DerpFest-12-Official-Shion-mido-20220120-0407.zipMeg Project Arcana is van Android 12:
https://sourceforge.net/projects/project-arcana-releases/files/CLAIR/MIDO/
ProjectArcana-3.1-CLAIR-mido-OFFICIAL-GAPPS-20220119-1128.zip -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Melyik topikban pontosan? Mert pl. a mido + miatoll-ban vagyok.. crok néven de @crokbic azonosítóval. Most elég limitáltan vagyok jelen..
Nem biztos hogy MIUI 12 a kérdés, mert inkább a tárcsázóban néznék szét.. nem tudom milyen ROM, MIUI tárcsázó vagy Google.. mert ugye lehet nem mindegy.. mindenesetre a Tárcsázóból nekem EUXM ROM-ban Beállítások - Hangok és rezgések - Rezgés rész - Rezgés híváskor.. Rezgés néma módban.. Haptikus visszajelzés ezek vannak. De ha kikapcsolom akkor nem rezeg..
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Elnézést az offért, esetleg aki MIUI12-t használ tudja a választ?
"hol lehet kikapcsolni hogy telefonlás közben (kapcsolat létrejötte, miután megszünt)
rezegjen? Amit találtam mindenhol kikapcsoltam, de továbbra is rezeg...
köszi!"A miatoll topicban nem lakik egy crok sem...

-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Lehet most simán elég.. de ha kicsit is hosszabb távra tervezel a takaró hosszáig húzd ki a RAM nagyságát, egy AOSP alapú Android 10/11 rendszer mini/full GApps-al simán elnyelhet 1.3..1.5GB memóriát önmagában. EMMC nagyságot is érdemes minél nagyobbat választani ha megteheted. Csak hogy szemléltessem: önmagában a Google Play Services tárhelyfoglalása most olyan 500..600MB, memóriaigénye 250..280MB.
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Megvagyunk, köszönjük szépen
Szerintem nem rossz, egyedül az új Security app miatti új Battery stat ami kiakaszt, legalábbis engem, mert az brutálisan használhatatlanra sikerült.. de végülis mindegy, úgyis BBS-t és|vagy Battery Historian-t nézek ha kell. Járt már rajta ez-az, mivel össze lett vonva a Note 9 kb. összes fajtája egy ernyő alá (miatoll) így talán a fejlesztés is lesz olyan mint a legendás Mido-é.. Már vannak jó Custom ROM-ok (RR, Pixel Experience..) és van Xiaomi.EU (csak nem kínai dev-ből mert az erre nincs.. de nem is baj). Ahogy hozzájutottam úgy nekem megérte (pl. kaptam egy Mi Home kamerát). Most a Note 4 odavan egy munkatársnál hotspot-ként míg a költözést lebonyolítják és kötnek az új helyen netet nekik. De stabil 
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
A Tárcsázóban a *#*#INFO#*#* Phone info alatt a hálózatkiválasztási lista közt van LTE vagy ott sincs? LTE-Only-ban se talál semmit? A SIM beállításokban ha rámész arra hogy hálózatkeresés ott szüttyög majd sokat.. de ott talál bármit ami 4G? Saját SIM-ed másik készülékben próbálva volt-e már? Mert lehet a SIM is de akár a modemed is rossz.. A zip-et nem tudom miért flash-elted, az nem ilyesmire való, az VoLTE-re való, ahhoz meg kell LTE.
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Elfelejtettem szólni, mert nem gondoltam hogy valaki van még azon a Pie-on pedig az nagyon fain kis ROM, mondjuk ez a frissítés csak security patch.. de akkor is
Meg ctrl nem tudta miért van olyan note hogy #posts_by_crokaztán szóltak neki, meg el is olvasta, aztán dumáltunk egy keveset

-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Esetleg ebben találsz hasznosat? Ilyen heads-up notification..?
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Feloldás után ott vannak az értesítések.. az értesítési sávban

Komolyra fordítva max. annyi ötletem van, hogy Notification log widget vagy ennek a Notification log-nak a widget-je esetleg, de az nem lebegő ablak. Nem tudom lebegő ablakos van-e.. tényleg nem tudom, én átnézném a notification log history appokat hogy van-e ami tud lebegő ablakot..
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Ezért kérdeztem én is hogy mi az elvárt működés, mert a beállításokban a zárképernyő beállításaiban asszem' be lehet állítani custom ROM-okban is hogy mi jelenjen meg, úgy értem hogy egyáltalán jelenjenek-e meg az értesítések és ha támogatott akkor még azt is, hogy mi jelenjen meg egy-egy értesítésből (pl. teljes tartalom vagy csak fejléc).
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Egyelőre nincs konkrét hír crDroid-ról.. csak amolyan pletyka. De most az egyik stabilnak mondanám.. megint elárasztotta a "piacot" a sok ROM.. aztán megint az van hogy egyik-másik kang király egy-egy build után abba is hagyja.. én ezeket ide nem is hozom mert teljesen értelmetlen.
Naptime: persze, van értelme csak ugyanúgy kétélű fegyver mint a Universal GMS doze.. szóval amit nyersz a réven vesztheted a vámon. Ha neked belefér akkor OK. Én nem szeretem a késő értesítéseket.. a mail értesítés annyira nem érdekel de az instant messenger-nek nem véletlen ez a neve. Ha meg kernel szinten van túlfogyasztás azon a Naptime semmit nem segít.
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
3.18-as ROM build?
crDroidAndroid-10.0-20200721-mido-v6.8-3.18.x.zip
UndergroundKernel-mido-20200730.zip
Via 4.0.5
Mert akkor felteszem és belenézek..@(#36314) ktomcat tudom, el vagyok maradva ezekkel a tesztekkel is, elvileg lesz egy kis "pihenésem" - hát remélhetőleg azalatt lesz rá időm (:
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Hát igen, a funkcionalitás mint PoC megy.. de hogy az optimálistól messze van, mint Makó vitéz Jeruzsálemtől.. az egyelőre még bizonyítottan biztos..
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Kis történelem..
Hát, maga a 3.18 már akkor EOL volt ('17 Jan) mikor a Mido kijött (szintén '17 Jan. de nyilván ez a bejelentés.. jóval előtte meg kellett csinálni a kernelét és a modulokat..), ezért is volt mindig is cinkes a Mido fejlesztése kernel szempontból (mert a Google és úgy általában a gyártók (CAF miatt) akkoriban még vastagon használták a 3.18-at, ez volt a legalja kernel verzó az Oreo-hoz eredetileg (amit egyébként 4.4-re változtattak ("nem régebbi, mint 4.4")) amit mi ugye sose kaptunk meg gyárilag mert.. elfelejtődött.. na jó nem, csak ugye 1 Android főverziófrissítés megy ki.. csak hát a kezdeti Marshmallow alig volt használva, egész gyorsan megkapta a Nougat-ot (2017 Aug körül a MIUI 8.5..) és utána leálltak.. Nougat-ra már nem volt 4.9 kernel-es ROM, meg úgy semmi se). A "nagy" bejelentés 2019 Májusban volt, hogy a 3.18.140 a Linux oldalról jövő utolsó update a 3.18 vonalon és hogy mindenki álljon át és a user-ek is ba.*tasság a hardvergyártókat (nálunk meg maradt a MIUI V11.0.2.0 Nougat Novemberben és nem volt 4.9-re upgrade, maradt 3.18.. nemhogy Oreo, ahhoz kellett volna már régen a 4.9..). Ezután szállt ki Englezos is Októberben (Telegramon volt róla szó, csak ugye törölte a csatornát..) és Franco se csinált 2019 Aug. óta build-et (R21 / Aug. 27). A legtöbb custom kernel "belefejlesztés" backport volt és|vagy CAF-ból jött - csak már most nincs kedvük se backport-olni mert ugye nem egyszerű, plusz egy pár kernel modulnak a forrása nincs meg 4.9-re portolva (infra.. ujjlenyomatolvasó.. DIRAC.. miegymás) szóval marad a CAF, és mostmár majd az is kifut. De ettől még egy évig így is ment a 3.18.140-el a sok ROM, innentől a ROM dev-ek és maintainer-ek dolga hogy maradnak vagy 4.9-re mennek, aztán a user-ek hogy mennek-e velül az úton ahol egyelőre vannak hiányosságok, bugok, ami vagy meg lesznek oldva vagy nem. Az új nem feltétlen jobb, nyilván ha valakinek valamiért a security patch level mindenképp kell akkor nemigen lesz más út. De látod te is hogy van aki (egyelőre) két ROM build-et is ad ki: 3.18-al és 4.9-el (pl. crDroid, Aryan LOS17.1-e). -
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Van Telegram-od, igaz? @swiftbackupsupport nézz bele, keress rá hogy Textra, hát "speciális" kis app a Textra, messze nem egyszerű ebből a szempontből, elég sokszor előjött

-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Nem, mennek ezek tökéletesen ingyenesen is. A Migrate meg amúgy is ingyenes. A TiBu a split APK-sokra nem jó, egyszerűen ezt nem követte le (évek óta..) hogy rendesen menjen, split APK-s appokat úgy lehet visszaállítani vele, hogy Play-ről (vagy alternatív forrásból) felteszed az appot és csak az adatot állítod vissza. De amúgy a Migrate és a Swift is kezeli a split-eket, kiválóan. Ma már előrébb sorolom a Swift-et mint a TiBu-t. A Swift/TiBu és a Migrate közti különbségről itt írtam kicsit.
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
"vigyázz, mert a 4.9-esre nem rakhatsz 3.18-as kernelt..."
Nem minden esetben, attól (is) függ milyen beállításaid vannak épp a ROM-ban meg melyik ROM meg.. van ami boot-ol, van ami nem is boot-ol, van ami fastboot-ba teszi.. nem biztos, hogy megy a decrypt ha volt titkosítás, boot után nem megy az ujjlenyomatos feloldás.. etc.. inkább nem megyek bele mi mivel mert borzasztó végtelenszer végtelen a kombináció/variáció, tényleg egyszerűbb azt mondani hogy ne rakj fel 4.9-es kernelt 3.18-as ROM-hoz, se fordítva - ha váltani akarsz akkor clean flash. Ott van a Migrate ha gyorsan akarsz váltani, meg a Swift meg a Titanium backup..
-
Upo
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Én is nézegettem a Note 9S-t, egyelőre úgy nagyon problémát nem látok rá.. csak ugye még annyire nincs fejlesztés rá - de crDroid már van rá

-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
..ezért is kérdeztem rá a changelog-ra (mert magára a verzióra van..) de device specific még nincs.. meg nem is igazán a kernelt kell kezelni, hanem a ROM-okat amik 4.9-el jönnek ki, mert más lett a partícióelnevezés talán..
-
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Ugyanazt tudom mondani mint a #36116-ben. Repeater-nél számold hozzá, hogy az osztott közeg (RF tér) eleve half duplex, te erre teszel még egy half duplex kapcsolatot, mert az, amire csatlakozik meg a repeater az egy kapcsolat, a telefonod meg a repeater mégegy, és mindeg frame ami a telefonod meg az első AP közt kelle menjen minden backoff timer-t és minden, osztott közegből érkező negatív tényezőt 2x él meg. Sőt, ha a repeater bridge-elt SSID-ja ugyanaz, mint amit szór a telefonnak akkor mégrosszabb a helyzet, mert még a beacon-ök is ennyivel többször foglalják az időt, így minél több lesz a host hatványozottan annál rosszabb lesz minden. Belemehetünk a matekjába, sajnos elég sokat szívunk vele. Ha a repeater és az AP amire csatlakozik is tud fix csatornán működni, akkor itt is érdemes volna követni a nem átfedő csatornákat, vagy pl. a bridge létrehozására 5GHz-es vivőt használni a telefonra szánt SSID-n meg 2.4GHz-et, vagy fordítva pl.. ez mind mind mind az aktuális RF tértől, az aktuális környezettől függ. És el se igen képzelitek mennyire durván befolyásolja a dolgot a BT vagy egy nyavajás (pedig zárt!) mikrósütő, egy-egy spektrumanalizátoros felvétel egészen durva képet adhat, érdemes elgondolkodni mi minden zavarhat.
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Erre mondtam hogy még kell idő az új maintainer-re álláshoz..
@aRm1n: A permissive-et át lehet billenteni root-al kézzel is enforced-ra, csak akkor meg vagy megáll a rendszered mint a szeg, soft-reboot-ol vagy force-close-ol majd egyik-másik app (attól függően mennyire nincsenek még kész a SELinux alrendszer jogosultságkezelési ACL-ei) szóval jönnek a válogatott finomságok. Ezért is kérdezik egy-egy új ROM esetén hogy SELinux enforced (vagyis már eleve kitesztelt, jól megírt SELinux alrendszerrel jön) vagy permissive (és a file jogosultságokon kívül nincs más "belső védelem", bármi csinálhat bármit az API-okon belül). Nehéz ezt így elmagyarázni ha nem tudod mi az a SELinux....
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
crDroid v 6.6 OFFICIAL is here
Maintainer : GHOST
crDroid Version : 6.6
Build Date : 25 May 2020
Size : 660 MB
===== ChangeLogs =====
- Brought Back Face Unlock
- Now Banking Apps Will Work Without Root
- Fixed Low Quality Audio From Mic while Video Recording
- Improved Signal Strength
- Fixed Full Screen Gesture Navigation
- Fixed Wifi Issue
- Fixed Quick Settings Padding Issues
- Updated Some Blobs
- Some Underhood Optimizations
Akkor szerintem frissithetsz (: -
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Ha elolvasod a Magisk Öszefoglalót akkor van ám vastagon ötlet mit lehet nézni ami nem is biztos hogy root.. mindenesetre azt nem kötik az orrodra hogy root vagy bármi. Nyilván, hiszen csak azt szűntetnéd meg.. azt mondja hogy módosított rendszer. Te meg állj szépen át a gyári ROM-ra, mert az nem módosított (példa: Pokemon GO + Ingress: ha a belső tárban van TWRP vagy FOX könyvtár akkor van custom recovery, ha van custom recovery akkor van nyitott bootloader, ha van nyitott bootloader -> ez így módosított rendszer.. még ha lehet root nincs is vagy el van rejtve).
-
vadkörte
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Melyik bank? Mert az Erste mobil app-ja is felismeri, (nem rejtettem el) de "csak" figyelmeztet, ennek a veszélyeire. Viszont ettől függetlenül tökéletesen működik.
Nem tudom a biometrikus azonosítás mennyire hack-elhető, de telefonról, "csak" jóváhagyom a tranzakciókat, anélkül meg nem hajtódnak elméletben végre. -
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Akkor.. végigmentél a gyorstalpalón? Ha a SELinux permissive akkor még a MagiskHideConfigProps van meg a nem kicsit bonyolult EdExposed-os megoldás.. De SELinux permissive-el nem okos alapból.. erről én inkább írnék az új maintainer-nek hogy mi a terve a jövőben ha most permissive..
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
crDroid 6.6, friss, ropogós Q, 3.18.140-es kernellel - de már az új maintainer-től!
A régi maintainer meg - állítása szerint - csinál Pie build-et, annak ellenére, hogy azt ugye már "leadták", volt belőle egy hónapja "final build".. tényleg nem látom most hogy szarkazmus vagy tényleg..
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Az AOSiP az egy ROM, az AOSiP Derpfest meg egy abból leszármazott másik. Kb. ugyanannyira testreszabhatóak egyébként, az AOSiP most adta ki az első 10-es alapú ROM-ot midora 5 napja.
-
-
vadkörte
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
"...unom mar hogy mire atkoltozom és belakom az uj romot mindig történik vele vmi ami miatt újat kell keresni"
Ismerős érzés. Ezért horgonyoztam le AICP-n. Telepítettem, ráment 2 napom a belakásra, finomhangolásra, "öreg vagyok én" már ahhoz, hogy napokat szórakozzak ilyenekkel. Nekem működő eszköz kell. A készenléti ideje mesés - 12-13 naponta töltöm (a Home Office előnye, hogy a kutya se keres
) mindent tud amire vágyom. -
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Aha, másik kell. De a KudKernel készítője csinálja (legalábbis úgy néz ki az most kvázi standard lesz..) úgyhogy kein panik, bitte (: Sok ROM már nem fog csak 4.9-el jönni (elvileg, pert ugye progresszívnek kell lenni). Ezeket most vagy bevállalod ("teszt tengerimalac" vagy nyúl, kúltúra kérdése
) vagy vársz még vele míg nem lesznek benne bugok.. az infraport például egyáltalán nem megy, meg softreboot-ok azért vannak még erre-arra. Jópár dev. nem is gondolkodik még 4.9-ben, pont a Kud kernel dev-je posztolta most nemrég, hogy "3.18 and 4.9 builds will be properly tagged starting this version, since I'll be building both 3.18 and 4.9 maybe forever, if less than 50% made transition, or never." 
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
A Derpfest Pie az ilyen.. jön, jövöget, mikor úgy érzi a srác akkor csinál build-et. Ez talán az egyetlen Pie ami még frissülhet.
Meg a Carbon.. bár azt is csak Discord-ról lehet sejteni, hogy aki most a maintainer az Q-t nem akar rá csinálni viszont a Pie-t vinné tovább vizsgaidőszak után.
A crDroid Pie 5.12 az final build.
-
kmarci25
veterán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Köszi, de ez sajnos nem jött be... Már azon gondolkodom, hogy lehet hogy a ROM-ban van valami elcseszve. Ha nem tudják holnap megcsinálni a másik telóm, akkor kell erre valami megoldást találnom. Mi most az ajánlott rom? Mindegy, hogy miui vagy custom, csak működjön, stabilan.
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Őszinte leszek: eddig én csak himi-humi "jobb lesz a performance" jellegű megjegyzéseket olvastam erre válaszként.. persze az az egyik említett dolog hogy EAS támogatás.. csak az azért hibázik mert hiába tudja a kernel ha a SoC nem támogatja rendesen.. márpedig a Snapdragon 625 nem támogatja rendesen.. az EAS-os kernelek erre a SoC-ra nem hoztak annyival jobb üzemidőket szerintem sose, nálam totál ugyanolyan volt minden, szerintem placebo.
-
ktomcat
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Bár az xda-s topikban nem írt senki semmit, de ma beléptem discordba és feltűnt hogy bentvagyok az aicp-s csoportba ahol ezt írták április 5-én:
"@everyone ...it is this time of the year, WHERE WE STOP ALL PIE BUILDS FROM NEXT WEEK ON (6th of April). We would like to advise everyone to store their last working builds! As not all devices are ready and will get Android Q builds immediately, please do not ask for an ETA for your device. The list of devices that get official builds first are: cheeseburger dumpling chiron beryllium jasmine sprout wayne hima zl1 m8 m8d enchilada (I will not update the list, so just pass by on the download page to check.) On a last note: please, contact the maintainer or post on the appropriate XDA thread for more information about flashing the Q builds. Devices might need a vendor, firmware or even full ROM update beforehand. So a flash via the OTA update is not suitable for every (esp. newer) devices!"
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Nem is látom egyelőre semmi értelmét 10-re váltani, engem annál jobban már csak a sok hülye jogosultságkezelési dolga zavar.. meg a most bevezetett új SafetyNet metódus.. Igazából én úgy nem is látom hogy bármi jött volna azzal, hogy Nougat után Oreo jött, Oreo után Pie, Pie után most Q.. nekem semmit nem adott pluszban. Ha lenne mondjuk Nougat LOS aminek naprakész a kernele nekem megfelelne.. itt is van amiről beszélek csak ugye unofficial.. nincs még build bot se.. ha a srác nem csinálja meg akkor nincs build.. azt ígérte amint lesz kint security patch csinálja, na az 1.5 hete volt - ezért se szeretem az unofficial build-eket egyébként, ki is fejtettem a LOS Telegram csoportban (ami official-ból lett most unofficial).
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Tudom, más is kérdezte, volt online a maintainer XDA-n de egyelőre nem válaszol..
Meg úgy néz ki hogy az AEX Pie unofficial-t is egyik pillanatról a másikra igencsak abbahagyja a maintainer.. :\
Akkor nem sok Pie marad talpon.. az Android 10-ek meg még mindig be-belagolnak, és nem látják hogy miért - nekem van ötletem csak időm nincs a tesztelésre mert elég összetett a dolog.. ):
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Ha kezzel a QuickTile LTE-t kikapcsolod majd beallitod GSM/WCDMA Auto-ra vagy GMS/WCDMA Preferred-re a beallotasokban es utana kapcsolod az LTE-t a QuickTile-al akkor utana GSM/WCDMA/LTE-re all (LTE preferred..) ha meg kikapcsolod akkor arra all at amire allitottad elotte.
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Egyelőre nézegetem az AEX Pie unofficial-t mert van egy apróság benne, de ha azt megreszelik (azt mondta a dev megnézi) akkor az lesz. Az AICP meg még az AOSiP is nagyon jó szerintem (karantén + Home Office megteszi a hatást..), ezt a kis képernyő DPI dolgot kell átállítani esetleg.. nekem volt vele más gondom is de az szerintem már inkább telefon mint ROM baj (minden második restartkor tudott LTE-re csatlakozni, de szó szerint minden másodikra.. egyik boot OK, másik boot NOK.. : D de ezen kívül én meg voltam vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- BestBuy topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Note 4-en AEX van, azon XiaomiEU. Nem vészes, de kéne már rá valami "rendes".
Meg natív awesome GCAM-om van. Nem kell gcammodokkal b.szakodjak.

De a férjem óva int eme lépéstől...
crok