- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Így van, ott vannak a mindenkori elérhető fastboot ROM-ok minden készülékre. Alternatívaként használhatod ezt is https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/mido/ mert itt is a hivatalos ROM linkek vannak összeszedve. Esetleg a https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/mido/ de itt a file-okat már ők tárolják.
-
crok
Topikgazda
Akkor az a driver nem megy - persze hogy nem ismeri fel a fastboot.
"Az MiFlash oldaláról próbáltam drivert szerezni" -- nem tudom miről beszélsz ugyanis évek óta magában a MiFlash-ben van a driver, a MiFlash hivatalos helye pedig a Xiaomi honlapján itt a Fastboot flash guide. A kicsomagolás után ott van a driver mappa benne a zip-ben de amúgy a MiFlash-t ha elindítod ott van benne a driver install menüpont.
Csak fontos lenne hogy most a felkiáltójeles vackot töröld, driver-estől, mindenestől. És kezdd elölről. -
crok
Topikgazda
És amúgy az eszközt háromszögben felkiáltójellel jelöli? Vagy honnan van a driver hozzá? A MiFlash-ben levő driverek közt próbálj már meg kerestetni vele driver-t. Mert az "sima" driver gond, akkor már jó az út mert él a készülék és ha a driver egyenesben lenne már lenne EDL-en keresztül fastboot / MiFlashPro / etc.
-
crok
Topikgazda
Pontosan, most lehet nem is toltodik.
A piros villogas toltesi hiba (lehet a BMS, az USB toltesvezerlo vagy az akku / BMS miatt is).Nem mondtam, hogy trivialis lesz.. ha nem tudod bekinlodni egyikbe se akkor johet az EDL mod test-point-al (szetszedessel..) es mehet fel egy gyari fastboot ROM. Esetleg nem MiFlash-el hanem MiFlashPro-val, XiaomiTool V2-vel, Xiaomi Utility tool-al.. [link]
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
all 3.18 kernels are compatible with 3.18 build and
all 4.9x kernels are compatible with 4.9x build
and better not to flash vice versa ( may cause toubles )
and from now ill try to give the details of update in this post
so be updated with comment section
thanks for using crdroidÉs megemlítik még, hogy az emberek ritkán olvasnak, általában csak írnak XDA-nEz nagyon vicces volt a számomra, én jót nevettem rajta, ennek nincs köze hozzád csak megemlíettem
-
crok
Topikgazda
Brutál mennyire nincs mostanában időm.. hétvégén se lesz, utazunk.. :\ Egyébként gondolkodtam a Note 8T-n én is, csak mivel úgy alakult megléphető volt a 9 Pro így nem gondolkodtam.. A led nekem is nagyon hiányzott volna.. és persze hogy maradok csak valahogy most munka meg család mellett most kevesebb idő marad, ez most ilyen.. :\ Az nem feltétlen gond ha nem pörög a mélyvíz mert akkor nincs túl sok gond se - és ahogy látom van ROM fejlesztő is ott
Lehet itt is kellett volna egy kettéválasztás.. már mindegy.. :\
-
[lAyCsI]
addikt
a fényerő csúszka kapott egy always on opciót, tehát nem kell duplán vagy a smart pull down-t hadznalni ha allitani akarod.
Meg lett pár jópofa új óra stílus opció is a zártképernyőn.
Std Lineage kernel váltotta az előző Notkernelt.
Sajna az SeLinux statusz maradni fog úgy néz ki... -
crok
Topikgazda
Egyelőre én is 8T-t néztem hogy talán, engem csak azért nem fogott meg teljesen - és vettem meg - mert nincs értesítési led, még egy sima fehér se.. én nagyon szeretem hogy egy csomó appot meg tudok adni külön színnel, így ami fontos értesítés lehet azt megnézem mert olyan forrásból jött.. ami meg nem azt tudom hogy van.. oszt'kész
Mi 9T se lenne rossz csak a pop-up kamera.. nem szeretem az ilyesmit, jó meg minden, de nem.. Note 9 Pro.. esetleg 9S.. Már ha maradna a Xiaomi.. egyébként a feleségem Note 7-je (koppkopp) kiválóan megy nála, nem rossz készülék az leszámítva egy kis proximity sensor hülyéskedést, de az ugye Xiaomi együttható is szerintem.
-
pulutodurumo
őstag
A Redmi Note 8 azért nem olyan vészes. Alig drágább mint amennyiért ezt vettem annak idején. Bár most egy 9S-t fizettem ki, mert rászántam magam a cserére.
Ebbe kéne egy új akksi, új kijelző. Tegnap sikerült berepeszteni az alját. Egyébként nem mondanám hogy lassú, vagy hogy eljárt felette az idő, de vonz az újdonság.
-
SteveHarris
csendes tag
Ne haragudjatok az értetlenségem miatt. A bal oldali képek között megtaláltam a negyediket, amit aRm1n említett. Az tiszta sor. De a rendelhetőek közül nekem akkor az ötödiket kell választanom, a redmi 4X-et? Vagy az elsőt, ami a redmi note 4 global (4,5 $)? Feltételezem az elsőt. Csak mert note 4X-et nem látok.
-
SteveHarris
csendes tag
Köszönöm szépen a tippet!
Sikerült szétszednem, megmozgattam, kiszedtem, visszadugtam, de sajnos ugyanaz a hiba. Nagyon úgy néz ki, hogy a kamera adta meg magát.
Tudnál segíteni, hogy melyik kamerát kell hozzá megrendelnem? Amelyik a felső képen van? Amelyiket Crok is mondta, a 4X-be valót? Ahogy írtam Qualcomm-os a készülék. Nem tudom van-e a különbség a 3/32 és a 4/64 modell között. -
[lAyCsI]
addikt
A QS ikonok távolságát amúgy eddig is lehetett állítani, csak default volt a szélén...
SE Linux sajna maradni fog Permissive, a maintainer azt írta (bár sokah hisztiztek miatta) hogy meg tudná oldani minden gond nélkül, csak az több lehetséges bug lehetőséget hozna magával... -
crok
Topikgazda
Igen, az lesz a mostani legfrissebb Underground kernel, az R53.
Ha kellene itt van az összes release.
Megjegyzések:
- ha váltani akarsz másik kernelre akkor előtte flash-eld az Underground uninstaller zip-et ÉS a ROM stock kernelét (boot.img.. vagy dirty flash-el a ROM-ot ha az könnyebb)
- ne használj thermal engine mókolást mert az Underground-ban VAN
- és pont ezért Underground kernelt mindenképp csak Magisk-al használjatok mert a thermal zone konfighoz KELL a Magisk. -
crok
Topikgazda
Nem igazán a recovery a lényeg a 4.9-es kernelnél hanem majd maga a ROM. Nem lehet olyan ROM alá 4.9-et tenni amit alapvetően 3.18-ra írtak meg. A Kud fejelsztője csinált egy TWRP-t amit most elég sokan említenek 4.9-es ROM installra, az a legelső Treble kompatibilis verzióra épít, kb. az az utolsó amit nem a mostani dev-je csinált/adott ki. Az fstab az ami fontos lesz és lényeges. Mivel úgyis 1:1 partíció flash-ek vannak mindegy mi a kernel verzió igazából a recovery-ben. De kialakul ez. Nem láttam még sehol sem, hogy az OrangeFox-ot ajánlották volna 4.9-es kernel-t tartalmazó ROM-ot telepíteni.. meg mostanra elég fura irányba mente el az OFox fejlesztése, a külsőségek valamiért nagyon sok fókuszt kapnak, a portolhatóság miatt lett egy saját API-uk is (de hogy a backend kb. negyvennyolcadjára lett átírva.. meg hogy még mindig úgy megy a fordítás, hogy jön egy verzió és akkor minden ami előtte volt az kuka és kezdd elölről..).. de úgy nagyon kiadás se volt Mido-ra Jan 12 óta, de más hír sincs a Mido-ról. Kérdezték egyébként a 4.9-ről az OFox dev-jét pont mostanában, de ő is csak annyit kérdezett vissza, hogy mi a baj a 3.18-al
Semmi, ugyanúgy megcsinálja az a pár alacsony szintű műveletet mint más, csak tudja futtatni a shell-t meg azt a pár parancsot (:
Az infra fura dolog.. Pie ROM-ok saját és egyes custom kernelekben is találkoztam vele hogy nem megy - pontosabban nem úgy megy.. AnyMote-ban pl. ha átállítom alternatív módra az IR Blaster működtetését akkor azonnal működik minden. De ez nem minden ROM-on, nem minden kernelnél jött elő eddig. -
crok
Topikgazda
Ezer más dolgot is néznek a programok manapság.. Magisk topik összefoglalót ajánlom.. példa: Ingress vagy a Pokemon Go, nézi hogy van-e TWRP könyvtárad.. ha van akkor nyilván van custom recovery, akkor van nyitott bootloader tehát "módosított rendszer" van és kilép..
-
crok
Topikgazda
Ez nem úgy működik hogy engedélyezed egy kapcsolóval.. ha ki van kapcsolva okkal van kikapcsolva. Akkor a ROM ezek szerint még nincs teljesen felkészítve a SELinux-ra és nincsenek meg a megfelelő kontextusok. Ha átbillented valószínűleg megáll a rendszer mint a szeg. Ez nem csak kernelfüggő. Ha nagyon kell átverheted az ellenőrzéseket, csak tedd fel a MagiskHidePropsConfig modult és az alapból "elfedi" neked ezt. De ez nem ennyi, hogy egy kapcsolót átbillentesz és jónapot, ez egy kemény security feature - ami nyilván kényszerből lehet kikapcsolva alapból (véletlen ilyet nem szokás ROM-ban hagyni).
-
crok
Topikgazda
Ja igen, még pár hír tegnapról..
- crDroid Pie: most volt az utolsó Pie build, nem lesz több elvileg.
- Carbon: kapoot Pie build-et de nem tudom mennyit fog még..
- 4.9-es kernel: na sikerült elindítani, meg 4.9-es kernellel recovery-t build-elni.. kb. semmi se működik még benne
de egy LOS 17.1 elindult már vele.. most ez az új "valami" amire mindenki ráharapott.. ezért most az Android 10-re is majd mindeki 4.9-es kernelt akar majd faragni.. Hát most egy kicsit be fog lassulni minden (rengeteg teszt és vér + izzadtság) aztán vagy lesz belőle valami vagy nem - de az biztos
-
crok
Topikgazda
Igen, csak ez egy telefon.. ARM csomagok meg sajnos nem mindenre vannak.. ha már elkezdeném hogy legyen linux.. akkor legyen is az, én linux-ot használok magáncélra is. Arra meg ez nekem bőven kevés.. játékszernek jó lenne, ha lecserélem lehet szórakozgatok majd vele, de hogy élesre átállni - arra (nekem) nem elég jó.
-
crok
Topikgazda
Én már a nyúl részen túl vagyok, szétolvastam az AOSP forrást és úgy nézem nálam egész jól működik amit találtam, de ugye egyrészt a Mido-ban nem sok memória marad egy Pie/Q ROM saját rendszere után.. meg ugye egy mérés nem mérés.. vagyis ha reprodukálható lenne akkor én spec. örülnék
Logout blogomban keress arra, hogy "Activity Manager". Továbbá van pár build.prop amiket még tesztelek/keresem merre van az AOSP forrásban a leírása ha van egyáltalán és nem csak snake oil..
-
crok
Topikgazda
Érdekes, mert ezek mind a Chrome-ot használják.. Chrome Beta, Chrome Dev és a Chrome Canary is csinálja? Lehet dolgoznak már a dolgon csak még a stabilban nincs benne a fix?
-
crok
Topikgazda
Én magam egyáltalán nem találkoztam ilyennel, se XDA-n se Telegramon.
Nem lehet a WebView mert a Chrome is rossz azt írod, márpedig a Chrome nyilván a saját motorját használja. Tettél fel bármi Magisk modult vagy módosítottál valamit kernel reszelő appal? Csak a weboldalakkal csinálja? Nézd meg Via-val vagy OH Browser-el csinálja-e (ez a kettő pl. 100% a WebView-t használja). Esetleg játékokban nincs gond? -
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy megint előveszem ezt a témát, de hihetetlen idegesítő... senki nem találkozott még ilyennel? Kb percenként megszűnik frissíteni a kontentet a Chrome és a Google Search app is... Lehet, hogy a WebView megvalósításhoz volna köze? crDroidon csak AOSP elérhető, így azon van... Áttúrtam érte a netet, és semmi...! -
loosht
senior tag
Én már kipróbáltam vagy 50 féle Gcamot, de egyik sem volt 100%-os, valami gebasz minddel volt. Vagy a szelfi kamera csinált zöld képet, vagy az éjszakai mód nem ment, vagy a portré mód hiányzott belőle, vagy random szétfagyott. Most is három van fent, mert egyikben ez jó, másikban az.
-
crok
Topikgazda
A crDroid unofficial Android 10 mondjuk? Vagy nem akarsz még beta OpenGApps-al szórakozni (hivatalos Android 10 OpenGApps még ugye nincs)? Vagy Pie inkább? A Pixel Experience-ből is van Pie (PE és PE+) de van Android 10/Q unofficial is. Bár szerintem a PE vastagon nem "tiszta", mármint persze, "vanilla" Pixel érzés meg minden de nálam sose volt nyerő hogy tartalmaz egy bazi nagy GApps csomagot (mert minek.. Nano-t használok saját .gapps-config-al, szóval igazából csak Pico+ mert a Pico tartalmához a Nano-ból csak a BatteryUsage-et teszem be. még a DialerFramework-öt is leszedetem).
Az AICP is nagyon jó szerintem amúgy. De nem tudom milyen tapasztalatot szeretnél pontosan hallani. Milyen testreszabhatóság kellene hogy legyen a ROM-ban amit szükségesnek érzel?
A GCam hogy érted hogy nem működött? Van belőle n+1; n>15 build különféle emberektől és abból is van min. y+1; y>5 verzió, kicsit szűkítsd le mert mindegyiken megy a GCam, valamelyik biztosan, csak max. Oreo-ra akartál olyat telepítani aminek a minSDK-ja már Pie és ha akarnád se tudnád telepíteni mert a package manager elszáll. Pl. Mido-ra a Parrot043-at dícsérik (a linken ott a story hogy és miért lett végül a Bulkin043-ból Parrot043 és hogy került vissza a celsoazevedo.com-ra).
-
ktomcat
senior tag
Köszönöm, valóban munka közben kicsit megfujkáltam és ott bárhogy mozgattam a kábelt nem eresztette el a töltést
előtte persze mindegyik usb portból rendeltem egyet ami szóba jöhet
Nem akarom még szétszedni ez lenne az első meg amúgy még garis is de hónapokig nem fogok várni egy 5 perces műveletre
-
szetcsuszott
aktív tag
-
szetcsuszott
aktív tag
A kollégám már vagy 10 törött telefonban cserélt hobbyból kijelzőt, baráti alapon, köztük a feleségem és egy kollégám redmi 4A-jában. A kijelzőt kerettel együtt veszi általában most már az aliról, mert az ebay-jel beszopta párszor (köztünk szólva szerintem is cigány az a platform egy csomó trógerrel).
Metódus:
1."display redmi note 4x" beír,
2. majd rendez a vásárlások sorrendjébe,
3. a legelsőt a kosárba tesz,fizet
4. Megérkezik, beszerel, örül.Vett így samsung kijelzőt ami eredetinek volt hirdetve, valóban samsung felirattal is jött és sanszos, hogy tényleg az. Miután a xiaomi meg echte kínai, ráadásul nem is valami sosem hallott dzsunkamárka, simán el tudom képzelni, sőt, valószínűnek tartom, hogy ha a fentiek szerint jársz el, és az első három boltból veszed meg, amiből a legtöbbet vásárolták, akkor tényleg eredeti lesz. Eddig még nem fürdött be egyikkel sem, mind patentül ment a helyére, tette a dolgát.
u.i.: Ha csak az üveg sérült, alatta az LCD nem, akkor lehet venni külön üveget 4-5 $-ért, de óva intelek tőle, mert eddig kétszer próbálta a kolléga elválasztani az üveget az lcd-től youtube videók alapján, de egyrészt az öntökönszúrás kategóriája, másfelől meg kvázi esélytelen, egyszer sem jár még a siker közelében sem.
-
pulutodurumo
őstag
Tessék próbálkozni, hátha működik valamelyik.
-
djtörök
senior tag
Észrevettem, hogyha be van kapcsolva az optimalizáció, akkor nem hagyja futni a háttérben az appokat (figyeltem a futó folyamatokat). Meg volt hogy pl. a messenger üzenet késve jött meg. Aztán ahogy kikapcsoltam megszünt ez a probléma, illetve látom hogy bent van a futó folyamatok közt.
-
crok
Topikgazda
Nem lehet megint csak a GMS vacakol mint általában?
Logout blogom > keresés > "GMail nem jelenít meg értesítést új email érkezésekor"
-
djtörök
senior tag
Nálam ugyanez volt a többi pie rom alatt is, késve jöttek az értesítések. A megoldás:
Beállítások/alkalmazások És értesítések/különleges alkalmazás-hozzáférés, és itt kiválasztod az akkumulátoroptimalizálást, majd a kívánt alkalmazásoknál kiválasztod, hogy "ne legyen optimalizálva", és akkor engedni fogja futni a háttérben. -
Tomi_Sci
őstag
Csináltam logcattel pár logot, de nem lettem okosabb. CRC hibákért sír, de az már inkább a folyománya az exceptionnek és nem a kiváltó oka.
De ma a Strava is cserbenhagyott, folyton Location Access-t kért, ami amúgy volt... Cellainformációk alapján trackelte az egész napos bringázásom. Asszem ma este legyalulom a crDroidot végre
-
crok
Topikgazda
-
kmarci25
veterán
Nem, nem ez volt. Hanem a beépített Óra app. (Egyébként DND nélkül sem ébresztett, egyet pittyent és utána semmi, a beállított hang nem szólt.) Letöltöttem a Google Clock-ot (ami teljesen ugyanaz kinézetre, mint a beépített), és működik.
Valami mókolós beállítás, vagy bármilyen megoldás nincs arra, hogy memóriában tartsak app-okat? -
kmarci25
veterán
Én is ott kerestem, de nem találtam. Ok, akkor így jártam.
Viszont asszem találtam egy bug-ot. Ha BT kapcsolatban van a telefon, és be van állítva, hogy beérkező hívásnál villogjon a vaku, és hívás érkezik, akkor onnantól kezdve folyamatosan villog a vaku, akkor is ha vége a hívásnak. Csak a restart segít. Kipróbálnád, hogy nálad is így van-e? -
crok
Topikgazda
Plusz a SoT nem mérvadó..
annyiszor leírtam már hogy csináltam rá egy GitHub Gist-etmindenkinek más a használati módja, ezerféle helyen lakunk ezerféle rádiós környezetben, nem mindegy hogy egész nap egyetlen rádiós cellában ülsz és egész nap 5/5 Wifi van melletted vagy egész nap mozogsz és roamin-ol a cellák közt a telefon, keresi a tornyokat, más és más programokat használunk, van aki játszik, van aki olvas, van aki Facebook-ot cicerget. Nem, nem mondunk le pl. a mobilnetről, de mondjuk ha van Wifi minek kéne LTE..? BT karperec? Van? Nincs? Helyzetmegosztás? Időjárás widget állandó helymeghatároással? Az pl. percenként nézi hogy volt-e változás, vagyis percenként nem alszik a készülék mert ott van az NLP wakelock.. vagy GPS navigálás? 1 SIM / 2 SIM? 2G/3G/LTE? Proc. freq. használat? Nagyon nem mindegy.. Egy óra PUGB max fényerőn != egy óra olvasgatás 50% fényerőn - mégis mindkettő 1 óra SoT.. [1] [2] [3] [4] [5] A free RAM pont olyan mérvadó, mint a SoT ( : Ezer összetevős a dolog. A SoT érték használati stat. nélkül nem ér semmit - szerencse, hogy Fudi meg is osztotta már sokszor, hogy hogy használja a telefont [1] [2] [3] [4]. Hasonlítsd össze a saját szokásaiddal és ahhoz mérd a kapott eredményt. Szakadjunk el a SoT-tól mint önmagában vett univerzális mérőszámtól ; ) -
fudi2002
nagyúr
Az automatizálás részt javaslom nézegesd meg.
Barátom így használja a Pocofon-ját ahogy Te (kb), nála a fenti leírások alapján hekkelve, 10-12 óra Sotokat hoz ki belőle 1-2 nap készenléttel. Megjegyzem, az ottan egy 845-ös snapdragon
-
Csabi100
csendes tag
-
crok
Topikgazda
Ezzel pont hogy szivatod magad, ezzel nem "memoriat adsz" vagy tartasz fenn annan a tipusnak hanem pont azt mondod meg, hogy ha az allokalatlan (free) memoria eleri ezt a szintet (tehat lecsokken erre a szintre) akkor az oom_adj es az aktivitas fuggvenyeben elkezdi kiloni az appokat - pont forditva, mint ahogy szeretned. Az okolszabaly az LMK parameterekre nem veletlen 1x,2x,3x,4x,5x,6x. Olvasd el a linkeket alaposan, addig ne allitgasd. Osszetett a mukodes.
-
crok
Topikgazda
Nem biztos hogy ezt te "szúrod el", a memóriakezelés meglehetősen összetett dolog és nem is csak a ROM-on hanem a kernelen is múlik.
Az LMK minfree 6 paramétere határozza meg hogy az egyes aktivitástípusok közül milyen memóriatelítettségkor (mennyi free mem van épp) mikor kell elkezdeni kilövögetni a legkevésbé aktív folyamatokat - ez kernel oldali beállítás.
Az aktivitástípusoknak nemcsak ilyen LMK memórialimitjük van (hiszen akkor akár egyetlen folyamat is kiéheztethetné a többit..) hanem számszerű limitjük és a működéshez használt egyéb paraméterük is van vagy 15 - ez viszont build.prop értékekkel vezérelt.
És ezen felül még ott van, hogy melyik app melyik folyamata egyáltalán hogy kap súlyozást (lmk_adj).. etc.. etc..Logout-omon ki van vesézve milyen paraméterek vannak, aztán
Googleduckduckgo ( :Nem tudom a crDroid milyen beállításokkal dolgozik, megmondom őszintén nincs rá erőm, hogy a 20..30 paramétert a forrásából kikeressem és lehet nem is érdekel majd az eredmény : D Mindenesetre a legtöbb ROM + kernel kombón a zram kikapcsolása (swap torpedo) és az LMK "szivének lágyítása" általában sokat segít.. még a MIUI-n is.
-
ktomcat
senior tag
Igen ezen a részén túl vagyok, mindegyik színt és appot úgy állítottam be ahogy kell és engedélyezve van minden, és mégse jelez. Akkor is kéne villognia amikor előjön a színskála, de nem teszi se a battery menüpontban, se itt...
Egyetlen "bűnöm" hogy franco kernelt használok ami februári kiadás, lehet ennek köze hozzá? Volt régebben egy new_led.zip de az nougatnál működött utoljára.. -
crok
Topikgazda
Akkor meg lehet érdemes lesz még kicsit várni mert a 10.x már beta 5 fázisban van, lassan kijön az is, akkor lehet megint lesz módosítás mert a teljes UI megújul, bekerül egy Magisk Manager is a recovery-be, etc..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest