-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz adrian94 #34830 üzenetére
Az ingyenes még mindig 5GB? Nemrég megduplázták a csomagokat, én prémiumon vagyok és azt is megtolták 25-ről 50 GB-ra. Az ingyenest nem látom, nem lehet hogy az is 10GB lett?
Én a képek kivételével mindent szinkronizálok (mert azt nagyon hülyén kezeli), híváslista, sms, jegyzetek, kontaktok, naptár, wifi, rögzített hívások, stb.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
dobolan
senior tag
válasz adrian94 #34735 üzenetére
Szia!
Közben ezt találtam egy fórumon, hátha ez segít, ha még nem sikerült megoldanod azóta:
Affected Devices:
Redmi Note 4
Update: A solution for this issue was found by the community. To fix this issue, open the security app and start a scan. At the end, you will be notified that some elements are not displayed correctly. If you press "Fix it", the Day Mode will be restored. -
fert1976
lelkes újonc
válasz adrian94 #30402 üzenetére
sziasztok! segítséget szeretnék kérni. van kb 1,5 éves note 4 em. pár hét fórumolvasgatás után mindig frissítettem. most a 10 es miui van rajta, nem rootolt stb. normál verziójú. az osztrák bank nevezetesen a Bawag PSK Security appje mióta frissült nem jelenik meg azonnal az alkalmazás leállt üzenet fogad. Ritkán használom de most derült ki ha valamiért nem megy, az eddigi verzióknál ment be tudtam lépni. tulajdonképpen a tranzakciókhoz ad egy kódot ez az app. minden engedély adott . most nem megy. valaki érthetően megírná merre nezegessek a menüben h újra menjen? köszönettel András
-
Whist
aktív tag
válasz adrian94 #30402 üzenetére
Ha az 5-re nem is, a 6-ra inkább lenne érdemesebb váltani.
Esetleg Honor 8X/ Honor Play.
Mate 20 Lite egy kicsit drágább, de mindenképpen jó vétel lenne.
Utóbbi háromnak nem 4000,hanem 3750 mAh az akksija.Sajnos az árfekvésben magasabban elhelyezkedő Huawei Mate széria rendelkezik ilyen kapacitásúval.[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
-
Uthenger
aktív tag
válasz adrian94 #26786 üzenetére
Ha nem felvenni akarod a videot, hanem streamelni, akkor tudja.
Viber es skype eseteben is tudod a kamerat valtogatni a videohivas kozbenFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Ármester
válasz adrian94 #24131 üzenetére
Összefoglalóban van egy külön rész a tokoknak.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
veterán
válasz adrian94 #23472 üzenetére
Nem.
A legjobb mindig 100%-ra feltölteni. A merítési érték egy érdekes dolog, itt a DOD, depth-of-discharge (kisütési mélység) a nagyon döntő faktor az akku élettartama és ciklusszáma szempontjából. Nem akarnám mélységeibe kivesézni a témát, egy táblázat sokkal beszédesebb:A táblázatba nem telefonakku, hanem egy ipari li-ion cella szerepel, a kilowattokat ne nézd, de az elv ugyanaz.
A litium-ion alapú celláknál manapság ennek már kisebb a jelentősége, de ugyanúgy meghálálják ha nem hagyod tökre lemerülni, én a 30-40% állapotot tartom ideálisnak, azaz ekkor töltőre tenni.
Amúgy ennél a telefonnál a 100% DOD az átlagosan 3 nap, a li-ion akkukra ilyen igénybevétel mellett min.350-500 ciklust garantálnak, azaz 4-5 év, akkorra a telefon műszakilag és mindenhogyan amúgy is nullára amortizálódik.Valamint, én szeretem az eszközeimet (autó, ssd, telefon, fűnyíró stb.) de azok vannak értem, az autóval járok télen a hóba is, a ssd-t írom olvasom swappolom hibernálok, a telefonról néha letörlöm a sikitó port meg a koszt, a fűnyírót nekieresztem a térdig érő gaznak is stb. Nem babusgatni kell hanem használni.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz adrian94 #23486 üzenetére
A statuszbaron láthatod, hogy ha lenémítod, akkor eltünik a rezgés is. Itt vissza kell kapcsolni. Tehát alapból nekem pl be van kapcsolva a rezgés. Megnyomom a némítást, akkor utána viszza kell kapcsolni a rezgést, ha azt akarom, hogy rezegjen, mert a némítással a rezgés is kikapcsolódik. A kínaiaknál a néma igazán néma, még a rezgőmotor hangja sem fér bele...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
mrszitya
senior tag
Töltés: attól is függ, hány évre tervezel vele. A legjobb az akksinak ahogy írod, nem fullra feltölteni és lemeríteni. Ha >2 évig használni akarod és nem akarsz akksit cserélni, akkor célszerű erre figyelni.
300-500 töltési ciklus után már jelentősen visszaeshet a kapacitás, ha valaki mindig csontra tölti, illetve töltőn hagyja egész éjszakára.
(Magisk modullal vagy appal szabályozni lehet a töltési limitet, és így éjszaka sem engedi tovább töltődni). -
KamuMazsola
őstag
Az első kérdésedre szerintem nem. Az aksi hókusz-pókuszt meg szerintem hagyd! Én két három naponta töltöm, olyankor egész éjjel a töltőn lóg. Sokan így csináljuk, semmi baja. Régebben fel is ajánlottam valakinek, hogy én töltöm így, ő meg tudományosan és egy év múlva hasonlítsuk össze. Fél év már letelt.
Üdv.: KamuMazsola
-
nrg_52
addikt
Igen ezt en is hallottam, de sosem csinalom igy, es abban a kb 2 eves ciklusban amig egy telefont hasznalok, meg sosem volt belole hatranyom. Altalaban este rakom toltore esnem kelek fel ejszaka, hogy lehuzzam. 😀
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Dell notebook topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZEN.com
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest