- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #36795 üzenetére
Na ha TWRP-ben se.. akkor OS gondot gyanítok.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #36793 üzenetére
ROM? Stock? Fejlesztői menüben USB mód?
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #36791 üzenetére
Az MiFlash-el ment fel és fastboot kellett hozzá, az nem MTP, nincs hozzá köze.
Akkor mégiscsak a linket ajánlom a #36790-ben meg hogy TWRP-ben vagy más custom recovery-ben megy-e az MTP (ugyanis abban is van és alapból be van kapcsolva). -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #36789 üzenetére
Err.. USB-n MTP vagy miről van itt szó? Ment valaha? Nem [ebbe] futottál bele?
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #36341 üzenetére
Egy januári kérdéskor aminél ugyanez volt a gond ez volt a válasz, azóta is mindig ezt mondja a fejlesztő:
Send email to support@swiftapps.org from the blocked account to get unblocked. Don't use v2 anymore. Use only the latest versions of the app from Google Play.
Szóval lehet, hogy valamikor egyszer akartál kapcsolódni.. de valamiért félrement a túloldalon, írj neki egy emailt és megoldja pikk-pakk (esetleg Telegram support csatorna vagy privát üzenet Telegramon @dknchris). (Az említett v2 az a Swift app 2.x változatát jelenti, most ugye 3.x van már jó ideje.)
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #36338 üzenetére
Azt hogy érted hogy "elutasítja a megnyitást"? Minek a megnyitását?
-
ktomcat
senior tag
válasz Tidzsi1953 #35334 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget, a probléma megoldódott a régebbi erste appal!
-
Fishor
senior tag
válasz Tidzsi1953 #35135 üzenetére
Köszi, de azt hiszem, ha eddig ment most meg nem a 8.4 és nem emgy a 9.4 sem, akkor nem hiszem hogy a tied működne, valami elment, de ha 0 ról felrakom akkor sem megy, egyszerűen nem riaszt. Sd-ről van a zene, de a sima csak rezgés típus sem megy, tehát más gond van ott. Lehet a miui 11 kavart be, bár szerintem az még december közepe előtt volt, tehát még akkor nem volt gondom. 2020 kavart be, meg előtte a 2 hét pihi, de végleg úgy tűnik. Lehet, használom a gyárit az a biztos, még egyszer nem szeretnék elaludni... Valószínűleg leveszem a rezgőt a reggeli ébresztésről, és a csengőhangra emelkedőn lájtosan fel tudok talán kelni.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #35135 üzenetére
Felteheted bárhova meg linkelheted itt is, ha csak ideiglenesen akkor pl wetransfer, tresorit.. de mehet gdrive-ra, mega-ra, dropbox-ra, mediafire-re, toldacuccot-ra.. bárhova.. ha nem fizetős APK.. amúgy apkmirror-on vagy uptodown-on nincs fent az a verzió ami kell?
-
Fishor
senior tag
válasz Tidzsi1953 #35133 üzenetére
Nem jó. Kezdem feladni. Nem riaszt. Egyszer riasztott 2bperccel később miután kézbe vettem a telefont és felébresztettem. Nem tudom mitől ment tönkre. Évek óta nem volt gondom vele. Most az év végén kikapcsoltam 2 hétre mindent, aztán január 2-án meg koppantam, mert nem ébresztett. Azóta semmit nem csinál. Újra raktam sokszor, próbáltam importálva is a régi beállításokat meg riasztásokat is meg anélkül is teljesen 0 beállítással, de sehogy nem megy.
-
Fishor
senior tag
válasz Tidzsi1953 #35131 üzenetére
Ez jó hír, mert nekem még 8.4.x.x. van. Most találtam egy 3.9.4.4-et, meg próbálom azzal. Majd írok, sikerült-e.
Üdv: Fishor
-
sandró60
addikt
válasz Tidzsi1953 #33976 üzenetére
Ilyenkor felmerűl a kérdés?
A konkurenciának az eladásait valahogy javítani kell?
Szólni kell a "szakiknak" csinálnak mindjárt egy kis cikket!Ezáltal talán több készüléket tudnak eladni
Lásd(Huavei)esete[ Szerkesztve ]
-
[lAyCsI]
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #33667 üzenetére
Escobar1945 féle 9.7.25-es Pie Port a Mido-hoz.
Pont most tett bele amúgy OTA lehetőséget is:Build & Upload Date : 27 july
Version : Pie 9.0Bugs:
- Wi-fi display (erre nincs - még - megoldás)
- Reading mode (erre van fix, lásd lentebb)Hozzáadott tartalom:
- OTA Updates and Addons
- WeatherM8
- Kernel Franco upstream 3.18.140Letölthető innen:
https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117925042Itt van Escobar1945 összes ROM file-ja egyben:
https://androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=217062A Mido Pie mappája:
https://androidfilehost.com/?w=files&flid=296703Azon belül a build-ek:
https://androidfilehost.com/?w=files&flid=296944Azon belül az Add-on-ok:
https://androidfilehost.com/?w=files&flid=296730Nem tudok róla hogy lenne XDA thread,
én csak a Telegram csoportját ismerem:
https://t.me/Escobar1945Roms
Telegramon belül meg:
@Escobar1945RomsAzt írja, hogy ha egy téma nem működne:
Flash-eld ezt:
https://drive.google.com/file/d/1_l8jGfh76oa8YrI4T7VmiNX1XxG5cu25/view?usp=drivesdk
reboot aztán alkalmazd a témát
Vissza TWRP-be:
Flash-eld ezt:
https://drive.google.com/file/d/1VBBxZ-fB4SrtJVgHLPzltjQMyPV8eY7r/view?usp=drivesdk
aztán alkalmazd a témát megint (ezt írja.. nem teljesen értem én se minek..).Az olvasó módhoz van külön fix amit flash-elni kell - de azt csak Telegramra tette fel eddig.. úgyhogy feltettem a Mega tárhelyre a ROM > Escobar1945_MIDO_PIE_PORT mappába. Tettem mellé egy GCam-et is amit Escobar1945 "ajánlott".
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #33177 üzenetére
Rafináltak. Úgy csinálnak, mintha vmi urambocsá' isteni szálgáltatás lenne ez a volte... inkább szégyellnék el magukat, hogy még mindig nem alap funkció mindenkinek...
The Truth is out there...
-
kanyi51
senior tag
válasz Tidzsi1953 #33070 üzenetére
Felhívtam ügyintézőt, azt mondta hogy be van kapcsolva és annak mennie kell, ha nem megy a telefonon kell beállítani. Megköszöntem letettem. KB: 10 perc eltelte után jott az SMS, de csak 72 óra múlva lesz bekapcsolva illetve azon belül, azt írták. ennyi, még nem megy.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #33066 üzenetére
Persze, a Telenor magától nem kapcsolja be senkinek, csak akinek S8 vagy S9 van, de még azoknak is van, hogy kérni kell.
-
kanyi51
senior tag
válasz Tidzsi1953 #33066 üzenetére
Igen , próbálkozhatsz vele, vagy-vagy. Nekem egyenlö a nullával a Voda. Telenort nem próbáltam mivel ott nincsen netem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #33063 üzenetére
Telenornál necces bekapcsoltatni, mert nagyon nehezen veszik le a tiltást, akinek nem hivatalosan támogatott készüléke van, ami jelenleg kimerül az S8-9 szériákban...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #33046 üzenetére
Jól van akkor nem csak én nem tudtam mi az a csomagtartó meg felépülés...
-
Mano66
senior tag
válasz Tidzsi1953 #33061 üzenetére
Szolgáltatóval bekapcsoltattad a Volte-t?
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #33046 üzenetére
Jajj, még majd meglátjuk mi lett belőle mert a fordító weboldal XML-jét néha átemeli néha meg nem, néha csak egy részét és néha Telegram-on kért fordítást egy-egy sorra ami amúgy a webes felületen nem is volt benne az XML-ben, de volt, hogy valamiért GTranslate-es dolgok kerültek vissza mert az automata fordítás volt legeslegelején az XML-ekben.. borzasztó merge-ek voltak, nem tudom ez azóta megoldódott-e, az R9-ből pl nem emelt át semmit (több száz sor fordítás.. ment a levesbe) aztán újra lett kezdve az egész, a MIUIHU-s Milestone2 is rengeteget tett hozzá úgyhogy nagyon nem saját az érdem - de köszi ( :
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #33044 üzenetére
Van, fordítottam is bele - bár én tényleg nem nagyon látom értelmét ( :
[ Szerkesztve ]
-
Whist
aktív tag
válasz Tidzsi1953 #32209 üzenetére
Nem csak ott, Globe-on se. Frissítés után is loop és TWRPből is loop.
-
Tidzsi1953
tag
válasz Tidzsi1953 #32095 üzenetére
Azt hittem, hogy nálam is minden rendben van!
Az a hihetetlen helyzet állt elő, hogy a Hangok és rezgések beállításnál bármelyikre kattintok, mindegyikben a Témák jön elő. Hiába töröltem a Témák adatait, valamint vipe cach is volt, nem változik! Nem tudok se csengőhangot, sem értesítési hangot változtatni.
Találkozott már valaki ilyen hibával? EpicROM-ról van szó. -
sandró60
addikt
válasz Tidzsi1953 #32093 üzenetére
Most állítottam be,hogy ne frissítse automatikusan.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #31916 üzenetére
Jakérem, hát ha már így van több info akkor volt már szó erről: az nem véletlen nem fog menni. Nougat-ra maradnak a régiek..
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #31910 üzenetére
Milyen ROM? Pixel Experience?
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #31882 üzenetére
Az .apk.apk kiterjesztéssel is megy nálam simán, mert mindegy neki.
Át is nevezheted vagy itt van a kicsit újabb MGC_6.1.021_XCAMBase_N4X_v12uk.apk -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #31826 üzenetére
A 8.3-ban meg az en forditasom van, igen ( : A 10 betaval meg varj, mert pl. a Magisk Managert frissiteni/ujrairni kell a Magisk 19 ujitasai miatt.
-
vornia
senior tag
válasz Tidzsi1953 #31495 üzenetére
Jaj ne fáradj,köszönöm szépen!!!
Nincs semmi ami érdekelne, én is nyűstöltem azt a romot, és végigzongoráztam a reklám kikapcsoló leírás alapján mindent,de volt ahol azután is tolt nekem reklámot. Szóval visszatértem miglobe-ra...
Most meg vacilálok, maradjon a miuihu,vagy vissza globe utolsó stabilra...(naptár miatt.Bár arra meg pontjó a google is.)[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #31497 üzenetére
Ha a rendszer maga megfelelt miert ne?
De miért 8.4.19? Az utolsó MIUI9-es Epic a 8.6.8 Special edition volt.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #31497 üzenetére
Ez a link mar vagy n+1; n>5 alkalommal biztos megfordult a forumon, nem az en erdemem : )
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #31495 üzenetére
Végig kellett egy csomó dolgot zongorázni mert a Globál rendszerszinten volt megszórva reklámmal (mondjuk a kínai is.. csak mi azt már úgy kaptuk hogy jó részét kigyomlálták (Xiaomi.EU, MIUIHU..). Az utolsó 9-es Epic amúgy elég jó volt. Custom kernellel (mondjuk StormGuard vagy Octopus) még vihető tovább, mert lenne security patch..
-
vornia
senior tag
válasz Tidzsi1953 #31488 üzenetére
Most visszanéztem, igen kb az volt amit utoljára próbálgattam, és szinte mindenhol tolta a reklámokat.,így elhagytam..
Tényleg a globe volt a legjobb viszonylag
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #31491 üzenetére
Persze hogy nem hoz újabbat, ugyanezt a verziót linkeltem én is a #31479-ben és mivel nincs még global developer ROM így nincs is mire alapuljon egy új ROM ; )
-
vornia
senior tag
válasz Tidzsi1953 #31488 üzenetére
és nem hoz fel OTA frissítést?
-
ftsaba28
csendes tag
válasz Tidzsi1953 #31393 üzenetére
Már csak a kijelzője garanciás.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #30262 üzenetére
WinXP, Win7 de meg Win8 is hibatlan, virtualis gep alol is, sot linux alol is flasheltem fastboot ROMot, nem az a gond.
Ha nem volt rendesen kicsomagolva, hat.. le van irva hogy kell ; )
Meg nincs tisztazva, hogy esetleg mas telefon ROMjaval lett flashelve veletlen vagy nem.
Ha esetleg.. Akkor sincs gond, meg kell patkolni a bat-okat vagy kezzel flashelni egyesevel az image-eket.[ Szerkesztve ]
-
Tidzsi1953
tag
válasz Tidzsi1953 #29901 üzenetére
Újratelepítés előtt vagyok, remélem tud valaki pozitív választ adni a feltett kérdéseimre!
-
Tidzsi1953
tag
válasz Tidzsi1953 #29889 üzenetére
Ha hosszan nyomok a persyst.sys.usb.config fájlra, akkor megjelenik rajta egy kis kék pipa, majd a jobb felső sarokban levó 3 pöttyre kattintok, megjelenik a Megnyitás mint után rábökve a Szöveg feliratra, kiválasztva a ES szövegszerkesztő lehetőséget: HUH - - - mtp.adb - - található benne
Oszt mégsem teszi a dolgát
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29887 üzenetére
Felkiáltójel amiatt van mert nincs jogod megnézni a tartalmát.
Ehhez kell a root.
ES file manager
bal felső három soros kis gomb
Eszközöket kinyitod (legutolsó)
legörgetsz
Root Explorer - engedélyezedRáböksz a file-ra, kérdezi hogy miként nyissa meg - text
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29885 üzenetére
Root jogot adtál neki? A nagyságát meg tudja mondani jogosultság nélkül is - a tartalmát csak root-al.
-
Upo
addikt
válasz Tidzsi1953 #29847 üzenetére
mtp,adb lesz az, az pont 7 byte!
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29847 üzenetére
FX File manager-el vagy ES File explorer-el nyisd meg
(nem mappa az hanem file, csak ugye nincs kiterjesztése). -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29826 üzenetére
Ez egy baromi érdekes kérdés. Itt írtam már róla.
Nálam soha nem volt még vele gond amúgy.
Egyszer bementem a fejlesztői menüben az USB-t MTP-re állítom és ennyi - de nem használom a Security app-ot egyáltalán, márpedig annak az "optimalizációja" kicsapja a fejlesztői menüt.. mindenestül.. úgy értem ki is kapcsolja meg kikapcsolja ezáltal az összes ott átállított dolgot is. -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29823 üzenetére
Igazán nincs mit ( :
A mentés nagyságához: bekapcsoltad a mentés tömörítését? Nem-e csak azért nagyobb, mert amúgy az említett program is tömörít, de te a recovery-kben ezt nem kapcsoltad be? A backup beállításainál a második (középső?) tabon lehet bekapcsolni.
Az, hogy miért működik: mert alapvetően a telefon elindulásához a /system, a /data és a /boot kell, az EFS nélkül is elindul de nem lesznek hardverazonosítók (emiatt amúgy beakad egy pár folyamat ami miatt nem alszik a telefon és merül mint nyeletlen balta a Balatonban) meg úgy egyébként se használható a telefon telefonálásra (nincs IMEI), nem megy a mobilnet (nincs IMEI) és a Wifi se (nincs MAC) valamint a BT se (nincs MAC). Nem kell mindig menteni se. Tényleg. Arra ott van a QCN mentés & visszaállítás, Fudi logout blogjában le van írva (ha nem találod akkor az enyémben ott a linkje, meg ott a linkje a teljes QCN újraépítésnek is.
Az, hogy miért nem megy a visszaállítás.. oh boi, annak kilométeres a history-ja.. XDA-n sokszór volt róla szó, kézzel vissza lehet állítani.. de asszem amúgy is vissza lehet állítani csak a mount-ot át kell állítani - kézzel. Mert az meg ki van hagyva a menüből. Hogy ne tudja bárki kilőni maga alól - plusz hogy ne lehessen cserélgetni! Az milyen lenne, hogy A ember elmenti az EFS-ét, B megszerzi majd felnyomja magának a sajátja helyett.. erős visszaélésekre adna lehetőséget az R1 felhasználóknak. -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29817 üzenetére
Az EFS particiot nem kell visszaallitani ha nem volt gond vele. Jol van ugy ha a tobbi viszont ment.
(Az EFS tartalmazza a hardverazonositokat (IMEI, WIFI MAC, BT MAC..))
Azt nezd meg hogy a wifi megy-e, IMEI szam rendben van-e. -
Tidzsi1953
tag
válasz Tidzsi1953 #29813 üzenetére
Furcsa egy helyzet állt elő. A TWRP backupban megnéztem a recovery log leírást: Starting TWRP 3.2.1-mido.
Ezzel índít egy hosszú leírás elején. Megkerestem a 3.2.1 hivatalos verzió zip fájlt, amit a telepítéskor rögtön hibásnak érzékelt, a fájl sérült! Így az img verziót telepítettem fel, azt már hibátlanul. Sajnos a TWRP mentés vissza tétele ugyan úgy kezdődött és fejeződött be, hibával:Nem található partíció a biztonsági mentés neve alapján: cmnlib64
................
E: Unable to find filesystem (first period)a visszaállítás befejezésekor:
Megnyitási hiba: /sdcard1/TWRP/Backups/3a4d......//EpicROM......./efsg.emnc.win' (No such file or directory)Ezek után tettem vissza az OrangeFox.8.3-at és meglepetésemre az újraindítás után a régi mentésem fogadott! Nagyon nem értem. Hátha érti valaki rajtam kívül. Jelenleg így áll a visszaállítási kísérletem.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29811 üzenetére
Nem, nem mindegy, akkor valószínű a "piros" rész a cust visszaállításánál volt. Tegyél fel pl. 3.2.3-0-t vagy egy 3.2.2-0-t.. vagy saccold be mikor csináltad (hátha a backup nevében bennehagytad a dátumot) és nézd össze hogy melyik TWRP volt előtte kiadva - egyáltalán hivatalos TWRP volt vagy valamelyik custom Treble kompatibilis mert használtál custom nem-MIUI ROM-ot?:
3.2.3-1 - 2018-10-16
3.2.3-0 - 2018-07-30
3.2.2-0 - 2018-07-01
3.2.1-0 - 2017-12-09
3.1.1-0 - 2017-05-17
3.1.0-0 - 2017-03-10A 3.2.3-1 az első "Treble kompatibilis" TWRP a Midora, az előtte levők nem voltak azok, egyik se. Ebben a cust már eleve vendornak van hívval - és mindegy hogy a telepítendő ROM custnak vagy vendornak hívja azt a partíciót tudni fogja mit kell tenni installkor, mentéskor. Ellenben amivel csináltad még nem volt Treble kompatibilis és a mentésben még custnak hívta - viszont ezzel a 3.2.3-1 már nemigen tud mit kezdeni. Az egész Treble szívás alapja az, hogy a Mido alapvetően nem úgy van partícionálva hogy Treble kompatibilis legyen - nem véletlen nem adtak ki rá gyári Oreo-t.. mert nem is akartak.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #29801 üzenetére
Nagyon egyszerű : D
Tedd fel OrangeFox alól azt a TWRP-t amivel a mentés csináltad (install, választ az image-et, tallózd be a TWRP image-t majd válaszd ki hogy recovery image és hadd menjen, majd), restart, majd visszaállítod a kívánt ROM-ot backupból és visszaflash-eled az OrangeFox zip-et. 10 perc.
-
vornia
senior tag
válasz Tidzsi1953 #29500 üzenetére
Hát felpakolhatom a zip-et egy onedrivra ha gondolod,ez elvileg "hivatalos" ki tudja az itt-ott találtak mik.Mi érdekel?Ebben pl nincs gcam
[ Szerkesztve ]
-
vornia
senior tag
válasz Tidzsi1953 #29497 üzenetére
8.11.8 előbb feltettem a 8.9.6 ot mert az urpdaterebol megy a 11.8 külön sehol nem találtam az új verziót
-
ktomcat
senior tag
válasz Tidzsi1953 #28517 üzenetére
Nem lehet hogy a G az a Global rövidítése?
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #27664 üzenetére
Amúgy ez csak miuihu-n van, hogy a Facebook alkalmazásban sok videó nem lejátszható? Böngészőben megnyitva ugyan azok a videók gond nélkül mennek. Ezt már kb 2-3 hónapja csinálja! Elég idegesítő és most frissen telepítve a miuihu 8.4.26 és most is ez van. Van erre valami megoldás?
Nem válasz akart lenni bocs![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #27664 üzenetére
Sikerült! Ez az utolsó miuihu 9 és ez is volt a telómon . Csinált egy két furcsaságot és inkább újraraktam a telót. A miui 10-el várok még.
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #27662 üzenetére
Nagyon kösz!
-
Iborka
tag
válasz Tidzsi1953 #27534 üzenetére
Köszi!
-
Oldman2
veterán
válasz Tidzsi1953 #26806 üzenetére
Frissült a Treble Check!
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26841 üzenetére
Privátban keress meg, csinálj screenshot-ot hogy mit ír ki pontosan a recovery amikor installálnád vagy küldj logot mert így vaktában ez semmire se jó. (OrangeFox-ban van lehetőség pl. screenshot készítésére három ujjal lehúzással (mint MIUI alatt)).
-
Oldman2
veterán
válasz Tidzsi1953 #26834 üzenetére
Mivel a cél az volt, hogy hogyan lehet feltenni, nem pedig hogy mi az amit elronthattál, így túl vagyok a telepítésen.
Red Wolf Recovery 5.1 Treble
Teljes Wipe után, az előzőleg a külső SD-re felmásolt zip fájlt simán telepítettem.
Wipe Dalvik/CacheReboot után nálam 4 perc után gond nélkül bebootolt az Epic ROM Last MIUI9-es verziója.
Beállítás után megy minden, Rootolva alapból nincs.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26833 üzenetére
A /system RWre van mountolva?
-
gallimi
tag
válasz Tidzsi1953 #26832 üzenetére
Igen mindent töröltem. A belső tárhelyet is!
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26829 üzenetére
MD5 ellenorzes ki van kapcsolva? Milyen recovery milyen verzió?
-
gallimi
tag
válasz Tidzsi1953 #26825 üzenetére
Én felraktam bár tiszta telepítéssel. ( red wolf) Töröltemmindent a belsőről. Egy hibát találtam eddig benne, kimaradt az e-mail alkalmazás a romból, de orvosoltam. Minden oké vele gyors nem zabálja annyira az akkut. Nekem egyenlőre marad.
-
Oldman2
veterán
A kedvedért megnézem ma. Igaz a crDroiddal SEMMI bajom, így megy is majd vissza azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Mi a hiba amit ir? Enelkul max. talalgatni lehet, mert a ROM alapvetoen jo. Ha Error1 vagy Error7 arra 99% van megoldas.
-
Attipapa
aktív tag
válasz Tidzsi1953 #26621 üzenetére
https://cloud.mail.ru/public/2kCo/sTFU8gLHK
Nem tudom működik-e regisztráció nélkül. Én reges vagyok,nekem indul.
[ Szerkesztve ]
-
bala6120
senior tag
válasz Tidzsi1953 #26465 üzenetére
Nekem felment teljes wipe után TWRP alól.
Mostanában nem volt MIUI a telón, de ez nagyon rendben van szerintem. -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26451 üzenetére
Bizony, a MIUI cleaner a file tisztító (vagy hasonló..) részben ha nem figyelsz oda akkor simán lepattint mindent amit feleslegesnek tart (pl. APK-kat, ROM ZIP-eket, de pl. nagy video file-okat is amik nem a DCIM-en belül vannak). Csudálatos találmány.. főleg automatizálva..
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #26299 üzenetére
Root van? [Ezzel] se kapcsol be? Mert ha nem akkor elég nagynak látom az esélyt a hardverhibára..
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #25370 üzenetére
Azt nem fogod tudni letlitani hogy egy SSID-t ne is mutasson többé ha az amúgy szórva van. Nincs is értelme, mert pl. egyszer letiltasz pl. egy hoteles SSID-t míg a hotelben vagy akkor soha többé olyan névvel nem látsz és nem láthatsz SSID-t (a BSSID-t ki se írja a telefon ugyanis)? A lánc másik hotelében se? És soha nem fogsz tudni hozzá csatlakozni, csak ha kézzel megadod? Elég kényelmetlen kib.*s tudna lenni.
Elfelejtetni vele csak a csatlakozáshoz szükséges infokat lehet (jelszót, nevet+jelszót, tanusítványt).
[ Szerkesztve ]
-
vipviform
senior tag
válasz Tidzsi1953 #25370 üzenetére
WIFI beállítások-mentett hálózatok kezelése-kiválasztod és törlöd... így csináltad? Nálam simán elfelejti.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
vipviform
senior tag
válasz Tidzsi1953 #25309 üzenetére
"Valaki feltette-e már az új, Epic 8.4.19 ROM-ot? Eddig vártam, hogy megjelenik az enabled kiegészítője is, sajnos nem. Létezhet olyan, hogy esetleg magába a ROM telepítőbe lett integrálva?
A másik kérdésem az lenne, a wifi beállításoknál ha egy hálózatot letiltok, hálózat elfelejtése módon, pl Telekom Fon, hogyan lehetséges, hogy újból és újból visszajön, és megpróbál csatlakozni is! Ráadásul lényegesen alacsonyabb a jelszintje, mint a sajátom."Ma feltettem OTA- val. Látványos külső változás nincs, de gyorsabb lett a WIFI, simán felcsatlakozik az 5 Ghz- ra is, valamint a GPS is látványosan jobb lett. Az akkuidőről, majd egy hét múlva.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Trailblazer
veterán
válasz Tidzsi1953 #25309 üzenetére
Szerintem később jelennek majd meg a statusbar enabled/disabled zipek, így szokott lenni.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24734 üzenetére
Kipróbálnád [ezzel] a Magisk mod-al?
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24732 üzenetére
Root van?
-
tordaitibi
veterán
válasz Tidzsi1953 #24708 üzenetére
Bocsánat, nem írtam hogy én RR romot használok, de sikerült látom.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24726 üzenetére
A Mi-Globe-ban választható mod, ahogy előttem írta trebrona.
Ha letöltöd a GlobeROM ZIP-et (mindegy milyet, mindegy mit kattintgatsz be, úgyis a filenév dönti majd el mit fog telepíteni) akkor lesz benne egy file, mégpedig a
META-INF/com/google/android/globeROM/xylon/framework-res.apk
Amit ide kell másolni ide felülírva az eredetit: /system/framework/
(esetleg nevezd át mittomén' framework-res.apk.backup-nak)Majd restart.
-
trebrona
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #24726 üzenetére
Aki régen az sMiui-t csinálta, az most a mi-globe.
Xylon SystemUI Animations most is benne.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24724 üzenetére
MIUI f.*zságolás csak..
USB debugot is kapcsold be.
Tárcsázóba üsd be, hogy
*#*#717717#*#*
majd nézd meg a dev. options-ben mi a default restart után
meg próbáld ki egy USB kábellel géppel hogy MTP-e.
Nem tudom root van-e de akkor lenne egy build.prop attribútum is amivel lehet ezt állítani meg egy file a /data-ban. Meg van rá app is.Nem telefon hardware hiba..
-
tonerz
aktív tag
válasz Tidzsi1953 #24721 üzenetére
Én mondjuk Global Stabilt használok, de ha rádugom a gépre akkor nálam is a töltés az alapértelmezett.
De engem nem igazán zavar, mert lehúzom az értesítési sávot és rábökök az MTP-re, kb 2 másodperc. -
kelly416
veterán
válasz Tidzsi1953 #24721 üzenetére
Nem hiszem, nálam miui és rr romok alatt is mindig át kell állítani töltésről mtp-re.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24719 üzenetére
Elvileg.. de nalam MTP a default es megjegyzi.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Tidzsi1953 #24713 üzenetére
Ez nálam is így van, mindenféle ROMon (GlobalEU, Dev/Stable)...
B.Cs.
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24713 üzenetére
A MIUI optimalizaciot kapcsold ki - akkor megjegyzi (ahogy emlekszem).
@Gemini: zsebpiszok
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24711 üzenetére
Settings -> About phone -> MIUI version -> nyomkodd sokáig - ezzel a developer option-t bekapcsolod
majd
Settings -> System & device -> Additional settings (utolsó) -> Developer options -> Select USB configuration -> itt állítsd át MTP-re (meg is kellene jegyezze).
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #24708 üzenetére
Angolul használom a telefont EPIC-el - de ez egyébként minden Xiaomi.EU és kínai alapúban is így van ha jól emlékszem:
Setting -> Additional settings -> Privacy -> SIM lock -> Change SIM PIN
-
tordaitibi
veterán
válasz Tidzsi1953 #24705 üzenetére
Nálam
Beállítások-->Biztonság-->SIM beállítások -
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #23897 üzenetére
Ugy emlekszem annak a programnak a fejlesztese leallt es azert nem mutatja az ujabb telefonokat mert mar nincs tamogatva.
http://en.miui.com/thread-414449-1-1.html[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #23897 üzenetére
5-ös androidverzió feletti eszközöket nem támogatja, kár is próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #23341 üzenetére
Hát az epic rommal nekem fele annyi sot volt mint miuihu-n. Miuihu-n 11-13 óra szokott lenni epic romon meg 6 óra körül. De lehet valami más gond volt nálam úgyhogy majd mindenképp kipróbálom megint.
-
Imi1981
veterán
válasz Tidzsi1953 #23338 üzenetére
Epic romot egyszer próbáltam de valamiért iszonyat ette az aksit. Ha jól emlékszem az android os zabálta. Az tetszett benne, hogy nagyon smooth volt (smoothabb mint a miuihu) és gyors is. Majd lehet megint kipróbálom azt is de most érdekel ez a globe rom is. Nem szoktam sűrűn romot cserélni (persze kinek mi a sűrű) csak mikor elkap a romozhatnék . Ha elmúlt a romozhatnék akkor 2-3 hónapig elvagyok az adott romon. Amúgy a miuihu-t használtam eddig a legtöbbet a jó aksikezelése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
válasz Tidzsi1953 #22549 üzenetére
Tartsd nyomva a power gombot 10-15 mp-ig,és amikor fekete lesz a képernyő,azonnal nyomj egy hangerő+ gombot,és tartsd is nyomva a mi logóig.Ekkor ismét TWRP be fog bootolni és folytathatod ahol abbahagytad. Feltéve ha tényleg fenn van a TWRP😁
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Tidzsi1953 #22549 üzenetére
Én a helyedben fastboot-ban MiFlash programmal csinálnék egy tiszta telepítést. Itt egy szájbarágós leírás. Csak a linkekkel vigyázz, mert ez Note 3-hoz készült. A folyamat ugyanaz, de a rom link nem jó.
Itt kereshetsz romot, plusz itt van a MiFlash is. Plusz ezen a linken is van leírás hozzá.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
trebrona
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #19049 üzenetére
Még meg nem érkezett telefonon nem tudsz bootloadert nyitni, úgyhogy jól.
Ha megérkezik, fejlesztői menüben társítod a Mi fiókot és a telefont, azután viszont jó esetben csak 72 óra pihi, rosszabb esetben akár 360.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #19047 üzenetére
Mostanában sokaknak egy órán belül.
-
guftabi96
addikt
válasz Tidzsi1953 #19044 üzenetére
Ékezetek és szóköz nélkül írd.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest