- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz aytukabozs #37111 üzenetére
Nekem is PE 9-es van fent. Gondolkodom a PE 11-re való áttérésre. Legalább itt alapból fent vannak a Google szolgáltatások, így nem kell a GAPS-al bajlódni. Nekem a hivatalos TWRP van fent. Gondolom az alól nem lehet feltelepíteni a Kud TWRP-t.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #37109 üzenetére
Nincs olyan, hogy legkiforrottabb Olyat meg előre megmondani mi fog "megmaradni" az lehetetlen, egyet gondol aki csinálja osz' vége mint a botnak, sőt, egyik nap még azt kérdezi hogy milyen funkciókat tegyen a ROM-ba és hogy nagyon várja a listát majd két nap múlva kuka az egész project ahogy van.
Mindenesetre ezeket már "elég rég" csinálja valaki olyan, aki jó ROM-okat készít:
Android 10:
Nusantara A10 LTS, PixMi (ehhez majd lesz ott lent a TG letöltőcsatorna)Android 11:
Pixel Experience (Plus), Nusantara A11.. meg ami official-okat NBD_ERICK (összes ROM lista) csinál, pl a crDroid, vagy amiket Smokey_18 (összes ROM lista) csinál, pl. az ExtendedUI, a Sagarrokade féle OctaviOS, esetleg az Aryan féle Pixel ExtendedAndroid 11-hez még mindig nincs OpenGApps, ahhoz másik
GApps csomag
ot kell használj.. pl. FlameGApps, NikGApps, BitGApps..4.9-es kernelt használó ROM-hoz a Kud TWRP ajánlott (saját szerverük épp nem megy, a Mega linkjük viszont megy), vagy OrangeFox.
De az installhoz azért leírnak általában mindent neked előre.
Mindent megtalálsz itt a Telegram letöltőcsatornán, ROM-ot, GApps csomagokat, megy Telegram account nélkül, simán böngészőben.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35788 üzenetére
Már a Note 5 se kap 12-t.. én meg szerintem visszamegyek MDroid Oreo-ra nem nagyon maradt ugye Pie amit tovább akarnának vinni.. Most kb. ez van:
- vagy kivár aki akar és lesz olyan Android 10 ami stabil lesz és nem lesz benne lag meg bug (olyan lagot csinál egyik-másik Android 10-es telefon (nem csak a mido, vatta új készülékek is)) hogy hiába tapizod a kijelzőt egyszerűen nem történik semmi, de hosszú másodpercekig.. Twitter/Youtube tele van most..
- vagy valamelyik MIUI portot használja aki akarja (én személy szerint nem ajánlom, ki tudja mikor hagyja azt is abba aki csinálta aztán lehet továbbköltözni, abban is vannak piti és nagyobb bugok is (alsó gombsor világítás pl. csak egy csúnya workaround-al megy amihez én csináltam Magisk modult.. de nagyon csúnya megoldás))
- vagy én lehet visszamegyek LOS16-ra (LilBlinx) vagy az AOSiP Derpfest Pie-n maradok (most tesztelgetem) mert ezek elég stabilnak tűnnek, max. kernelt cserélek alatta a havi security patch release után..
- de amin most még annál is jobban elgondolkodtam az az MDroid vagy vissza a LOS Ext-re vagy egyenesen MIUI 11
-
csurgoi
aktív tag
válasz aytukabozs #35686 üzenetére
Akkor minek luggalták ki mind a két oldalon?
Vagy csak csel, hogy azt higgyük hogy szterejóóó?[ Szerkesztve ]
https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35438 üzenetére
Az, hogy gyanítom a Magisk-es gyorstalpalón nem mentél végig és nem nézted meg Root Beer-el pl. hogy min bukhat (pedig 5 percen belül írtam hogy nézd meg) és gyanítom a nagy szériádban a dirty flash-el egy olyan kernel ment vissza ami SELinux Permissive volt (és ezt amúgy írta a PE maintainer úgy emlékszem). Ami instant fail, még akkor is ha elrejted a Magisk-et meg a Manager-t is, mert semmi köze a root-hoz (a gyorstalpalóban írtam hogy "legyen egyenes a ROM"). Az Ethereal meg SELinux enforced, ami jó, az egy jó kernel. Azóta nem írtál (előtte a Cam2API incidensed volt csak), erre nem válaszoltál, én meg nem kérdeztelek. Ennyin ment el.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #35377 üzenetére
No csak egy kis érdekesség:
Nem nagyon volt időm foglalkozni a dologgal, (utólag is elnézést hogy már a segítő szándékkal feltett kérdésekre sem reagáltam) de most megint elkezdett idegesíteni hogy gépről kell bankolnom
Szóval nem annyira lett volna kedvem most backupolni, clean flashelni, és visszaállítani,
úgyhogy egy hirtelen ötlettől vezérelve újra flasheltem az addig használt kernelt
Most újra működik a Raiffeisen appDe mi lehet erre a magyarázat?
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35377 üzenetére
Magisk topic osszefoglalo, rootbeer mit mond? Pixel megvmindig? Az SELinux permissive most, nem? Arra is van trukk.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35369 üzenetére
Ha nincs akkor OK!
@4pda belépés ha kéne: nem is kell tudni a jelszót, még a bejelentkezéshez se.. vagyis a trükk.. ha nem tudod a jelszót akkor nyilván jelszóemlékeztető, GTranslate segít, majd a kövekező belépéskor a belépési oldalon kitöltöd a nevet + jelszót + van egy checkbox hogy "nem tudom megadni a capcha-t" és küld neked egy emailt az egyedi belépési linkkel (ha jó a név+pass) és emailben a linkre kattintva be is léptet (:
(Leírtam mert így vissza tudom majd keresni ha valakinek kellene)
-
pulutodurumo
addikt
válasz aytukabozs #35364 üzenetére
Nekem a GCam (Arnova8G2 verzió: 8.3 build: 5.1.018.....) tud 60 FPS-t AEX romon.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35366 üzenetére
Bakker, mondom hogy MIUI-ra, ott van benne a 4pda leírás címében a végén, hogy (Android N) - remélem van TWRP mentésed... .. . Még jó hogy nem léptél be és töltötted le (azért mondja hogy 404 mert nem vagy belépve.. megy ha be vagy lépve) és flash-eltél összevissza mindenfélét, mondjuk megmagyarázza hogy miért van most az ami
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35364 üzenetére
Elvileg.. Úgy néz ki talán igen de szerintem MIUI-n..
De ilyesmiben nem mélyedtem el, sose érdekelt. -
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35362 üzenetére
De lehetne, de az csak egy apk volt, nem? Semmi ZIP-et nem látok.
Írtam hogy tudtommal ilyet csak úgy lehet összehozni ha spec. XML-eket átírsz.
Szóval akkor önts kérlek tiszta vizet a pohárba: mit is csináltál eddig pontosan? -
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35360 üzenetére
A "helyesen forog-e a kép"-et úgy értem:
Működik a gyro a telefonban? Elfordul a kép ha bekapcsolod az automatikus forgatás funkciót?persist.camera.HAL3.enable=1
persist.camera.eis.enable=1Ezeket te adtad hozzá a rendszerhez?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35358 üzenetére
[Közben szerkesztettem, szóval:]
Moment, PE-d van, igaz? Camera2API-val csináltál valamit külön?
Magisk Modul-al vagy MagiskHidePropsConfig-al?
Terminálban ez mit ad vissza?
getprop | grep -i camera
Meg amúgy helyesen forog a kép ha forgatod a telefont?[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35356 üzenetére
Nincs annak az appnak a beállításaiban mirror camera menüpont?
Moment, PE-d van, igaz? Camera2API-val csináltál valamit külön?
Magisk Modul-al vagy MagiskHidePropsConfig-al?[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35315 üzenetére
Bármit csinálsz nyilván backup backup backup.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35313 üzenetére
Csináltál-e még valamit? Mert ez kb. csak egy (vagy két) spec. XML átírásával hozható össze.. vagy az app-an van olyan menüpont hogy video vagy image rotate? Ha nem, akkor ROM dirty flash..
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35171 üzenetére
En mar nem fogok tobb idot es energiat beleonteni, 4x lett mar nullarol ujraira mert "torlodott" aztan jott mindig az autoGTranslate es innentol meg mar nem erdekel, ugy erzem nincs a munkanak ertelme, a szakma nyelve az angol, a legtobb dogot amugy mi itt is angolul irjuk le. Elengedtem. (Mar boven a 8.x elott is forditottam..)
-
vadkörte
addikt
válasz aytukabozs #35060 üzenetére
A telefont azért vettem, hogy használjam. A használati szokásaim viszont valószínűséggel eltérnek az átlagtól.
Nálam pl. nincs állandó mobilnet, Wi-Fi, BT, GPS. A telefon, mivel 24 órában elérhetőnek kell lennem, mindig üzemel, bár 21:00-7:00 között DND-ben van. A fenti szolgáltatásokat ha kell, bekapcsolom, a hálózat fix 2G, persze, ha szükséges, pl. navigálás miatt, akkor LTE-re váltom. Beszélni és SMS-ezni 2G-n is lehet, a különféle szinkronizációk meg lefutnak, ha kap netet.
Torrentre ott a NAS, zenét melóban fejhallgatóról tolom a PC-n, otthon meg RPi-v Volumio-val, ha olyan helyen vagyok, akkor esetleg telefonról kihangosítva.
Így általában 4-5 napot van el, ritkábban 6-8 napot. A mostani 14 napos rekord idő csak azért van, mert a szokottnál is ritkábban használom, szerencsétlen tablettel ellentétben mivel még szabadságon vagyok.Üdv. V. Körte
-
fudi2002
veterán
válasz aytukabozs #35065 üzenetére
Cél: A készenlét alatt napközben 4g-ről 2gre leváltani a kártyá(t/kat). Így a készenléti merülés nagyon minimális lesz, cserébe az értesítéseid megérkeznek. Ahogy képernyő be, rögtön 4gre váltás. Tasker és https://labs.xda-developers.com/store/app/com.cygery.togglenetworktype.xda eme kombinációja segít.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz aytukabozs #35062 üzenetére
Annyira magabiztos vagy, illetve le is osztottál kapásból embereket, hogy kár lenne ilyen tapasztalt, rutinos embert megzavarni a tapasztalatommal...
-
fudi2002
veterán
válasz aytukabozs #35060 üzenetére
"Kötve hiszem hogy emellett a felhasználás mellett bármilyen varázslattal elérhető a fent bemutatott akku teljesítmények bármelyike."
Fizetsz egy sört ha mégis van?Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
csurgoi
aktív tag
válasz aytukabozs #35054 üzenetére
-
csurgoi
aktív tag
válasz aytukabozs #35052 üzenetére
Nem, csak ezt a hármat amit írtál
-
KTU
addikt
válasz aytukabozs #35047 üzenetére
Jövőre, holnap, nem 2020 lesz.
Vagy szakadás volt a tér-idő kontinuumban?Akku idő engem nem nagyon izgat, szintén "csak" használom,
kilőve minden energiatakarékosság,
megakarom kapni az értesítéseket mindenhonnan, azonnal.
Megy mindenféle kamera, riasztó, banki alkalmazások, VoIP, stb. jó néhány duplikálva.
Csak menjen el több mint 24h-t, éjszaka úgyis töltöm.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
guftabi96
addikt
válasz aytukabozs #35033 üzenetére
RR Luis, Englezos Kernel, 2 SIM, 2,5 éves telefon (Netezés, messenger, youtube, instagram, gmail, discord). Mondjuk ezzel a használattal, 2+ éve, 1 simmel még valamelyik 7-es droiddal csináltam egyszer 14 órás SoT-ot is
#KeepFightingMichael
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #35033 üzenetére
Úgy értem ERRE
Csak nem találtam a PH appban hol lehet kimásolni a HSZ linkjét.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35004 üzenetére
PC-ről root nélkül adb-vel:
adb shell dumpsys batterystats --resetVagy terminál appból a telefonon root-al
su
dumpsys batterystats --resetvagy
su -c dumpsys batterystats --resetEgyébként a megfelelő csatornán jelenteni a hibát: @XDA és|vagy @Telegram - csak a Pie-hoz már nincs és nem is lesz frissítés..
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34973 üzenetére
Egz apró hiba, első start / setup alatt nincs az első SIM-en kívül megjelenítve a második - nem nagy kaland, egy restart után minden okay. Ha valódi gond lenne hidd el az indiaiak már telef.*ták volna a Telegram csatornát de admin vagyok és nem csipog a Telegram tömeges report miatt
-
FLATRONW
őstag
válasz aytukabozs #34968 üzenetére
Ha nem oldódott volna meg a gondod, akkor a mobilnet kikapcsolt állapotát jelzi a rendszer, mégpedig így:
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #34968 üzenetére
Na most, storno minden.
Egy recoveryben tett látogatás után (ahol csak nézelődtem, de semmit nem piszkáltam) ez a helyzet:szóval akkor most az új kérdésem az hogy wtf?
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #34967 üzenetére
De ha már itt vagyok legyen egy kis ON is;
Miután a globas st. MIUI 11 frissítés gyakorlatilag használhatatatlanná tette a telefont,
a leutolsó tippek alapján feltettem a pie alapú official Pixel Expreience-t,
és ha már lúd, legyen kövér alapon, egy kernelt is alá, ami meg az Ethereal.Eddig minden nagyon szép, az akkuidő további finomhangolgatás nélkül is minimum másfélszerese a
gyári MIUI-nak, de pár dolgot nem értek, nem találok.Pl. csak 1db térerő jelző ikonom van, noha 2 kártyát használok, és ráadásul hiába megy a mobilnet, ezt semmi nem jelzi az értesítési sávon.
Ez vajon alapból ilyen vagy csak én bugzok? Hogy lehet megoldani hogy legyen 2 jelerősség jelző ikonom, és aktívan jelezze is épp melyiken megy a net?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34887 üzenetére
Jó (értsd: működő) forrás nincs nyilván nincs a Xiaomi-tól magától (a Xiaomi még mindig Nougat-ot ad ki a telefonra), rápatkolni (értsd: más hasonlóan szerelt készülék forrását működőképesen átportolni) még nem sikerült. Hogy fog-e.. voltak dolgok amiket megoldottak (pl. Treble kompatibilitás), voltak amiket nem.. senki se tudja előre, ha tudná már lenne működő forrás. Folyamatosan próbálkoznak vele a megfelelő emberek. Többek közt ezért sincs hivatalos LOS17. A Pie-ok pedig egyáltalán nem ilyen dolog miatt indultak ujjlenyomatolvasós hibával, az egy teljesen más probléma volt. De annyi ROM van, Pie is, rengeteg, nagyon jó kis ROM-ok - mire kell az Android 10? Van benne valami ami égetően fontos de nem érhető el valahogy Pie-on? Azért annyi újítást nem hozott szerintem a Q..
-
[lAyCsI]
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34845 üzenetére
Miről hogy álltál át pontosan?
Persist és a /vendor-ból lett /cust valszeg' kimaradt a telepítésből ha simán úgy mentél hogy Syberia -> valamilyen MIUI 10 de csak recovery zip-ből, aztán erre recovery zip-el MIUI 11 (visszakerestem a hozzászólásait és kb ennyit említettél az elmúlt időben). Gyanítom akkor a régió is kínai most és nem is tudod átállítani.Én fastboot ROM-ot tennék fel MiFlash-el - akár fact. reset-el vagy akár csak úgy, hogy nem kérsz se visszazárást se user data törlést se mást, csak dobja fel a ROM-ot firmware-estől, persist-estől, cust-ostól.. mindenestől.
Annyi, hogy fastboot ROM telepítés után TWRP-re / lazyflash-er-re vagy Magisk-re figyel majd.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34704 üzenetére
Szerintem neked is csak lehalt a magiskd és csak a nyomait fedezte fel az app mert nem ment a hide - bővebben itt.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34702 üzenetére
Biztos nem csinal olyat, hogy egy ideig jo aztan frissites nelkul (valtozas - kodvaltoztatas nelkul) gondja lesz, en is Raiffeisenes vagyok, aktiv apphasznalo, Magiskkal. 10es MIUIval is szarakodik a V20.1 Magisk, uj app elso root kereset fel se hozza.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34700 üzenetére
Biztos nem, mert nalam nem szarakodik..
Ha visszaolvasol irtam, hogy a gyari MIUI 11 szarakodik a Magiskkal.
Ja, meg neked amugy Note 4X van vagy sima 4X van?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34698 üzenetére
Tedd vissza a V20.0-t.
Magisk Manager el van rejtve? Az en blogbejegyzesem a temaban megvolt?
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34339 üzenetére
Magiskes Logout blogom hozzaszolasaiban pont most jott elo a Telekom app..
-
jocek13
tag
válasz aytukabozs #34283 üzenetére
szia elvileg mindkettő 3/32 linkelem a hirdetést ha az segit
időközben a 3 special edition elvitték igy ezek maradtak amikből választanék kell a 32gb min memória mert kell két simes használat a kijelző méret nem gond ha nem brutál nagy igy a 4x is szimpatikus nekem de mi a lényegi különbség és ha veszek akkor mi az amire figyeljek előre is köszönöm a válaszodat
https://www.jofogas.hu/budapest/Xiaomi_Redmi_Note_4__3_32__96918629.htm
https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Xiaomi_Redmi_Note_3_32GB__hasznalt__96912452.htm
a 4x nél azt irja az eladó hogy lezárta és nem tudja kinyitni ez olyasmi mint az icloud?
https://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Xiaomi_redmi_4x_elado_96889825.htm -
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #34279 üzenetére
Megoldottam Pitch_Black-kel, köszi.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #34277 üzenetére
Nevezd atve es torold utana.
Ha ez nem akkor a Mega tarhelyemen talalsz egy fingerprint reset zipet.
A miflash szerintem nem anyazna emiatt, viszont a kotott mi account jelszo megvan?[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #23945 üzenetére
Múló rosszullét.
Tesód sokat tudna mesélni.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #23941 üzenetére
Közben kifutottam a szerkesztésből.
Jól emlékszem, hogy nyitva a telefonod és TWRP van fent, ugye?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #23941 üzenetére
Küldd rá a lazyflashert!
Illetve most látom, nézem, hogy nem csak logo-d van, így wipe cache, dalvik cache ismét, hátha magához tér.
Szerk: szvsz adatok nem vesznek el, miért is vesznének? Gondolom Data partíciót nem bántja ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #22031 üzenetére
Passzolom, biztosan az ismerősökkel való megosztáshoz van köze, vagy valami hasonló. Nem tudok kínai fejjel gondolkozni.
(#22032) tordaitibi:
Álló helyzetben az élőképen látod a tájolást.[ Szerkesztve ]
-
ht42
senior tag
válasz aytukabozs #18810 üzenetére
Szó sincs berhelt vasról. Nálam sima 9.0.5 gyári MIUI, ritkán van 10 óra alatt a SOT. Nem mintha érdekelne, csak ne fitymáljuk már állandóan a gyári rendszert...
Én általában napi 1-2 órát olvasok, 1 óra zene, sokat krómozok, levelezek, keveset telefonálok. MIUI optimalizálás bekapcsolva. Fényerő automata. Wifi, bt, GPS állandóan bekapcsolva. Mivel a modem a legnagyobb fogyasztó, utcán nemigen netezek. A telefont általában 2-3 naponta töltöm, 20 % alatt teszem fel, és 100-ig le sem veszem. -
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #17403 üzenetére
Az EZ iCam Google Play értékelése tele van azzal, hogy az utolsó update óta nem tudnak csatlakozni a telefonjukkal a felhasználók a cam-hez.. oldalakon keresztül, tele 1csillagos értékeléssel.. csak mondom.
-
regener
veterán
válasz aytukabozs #16384 üzenetére
Ne lehelgesd, a másik felét nyomkodd
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #16377 üzenetére
Nedves ruhával le lehet szedni.
-
Oldman2
veterán
válasz aytukabozs #15966 üzenetére
Beépített Hangrögzítő?
Mármint a Hangrögzítő app, vagy valami valódi Hívásrögzítő, mint MIUI alatt?
Ez nekem új...
-
Janou
őstag
válasz aytukabozs #15973 üzenetére
Megnéztem, van ebben az AEX-ben is. Hogy kerülte el a figyelmem...
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #15216 üzenetére
A crafted Google keresés nem segít ilyenkor..? De ( :
google aztán pl. így keress:
inurl:mobilarena.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20 valamiamitnagyonkeresel
..és meglesz, szinte biztos, már most be van cache-elve pár mai napi hozzászólásom.. Nyilván nem az első találat lesz valszeg', nyilván előfordul, hogy a cached version-t kell megnyitni.. de így szinte biztosan meglesz.
A Google-t is meg kell tanulni használni ( :
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #15139 üzenetére
Új HSZ=>Korábban feltöltött képeim listája=>Kiválasztott kép töröl
Nem kell hozzá modker.
-
vipviform
senior tag
válasz aytukabozs #15135 üzenetére
Ott a pont, Te mélyebbre mentél, én csak a felső sort olvastam.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
vipviform
senior tag
válasz aytukabozs #15122 üzenetére
Én se habla espanol, de a kiírás szerint a tpu tok az csak plusz ajándék...
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
zileut
tag
válasz aytukabozs #15049 üzenetére
Félre olvastad. Valódi rezgő üzemmódot írtam, és nem néma üzemmódot. A képen lévő kapcsolókat használtam én is, de azt nem tudtam beállítani, hogy rezgő módban hívásnál ill. értesítésésnél csak rezegjen, mert a képen mutatott kapcsolokkal csak a hívást állítja be rezgőre az alkalmazás értesítést nem.
-
kukinyo
addikt
válasz aytukabozs #15038 üzenetére
Én is valahogy olyan tájban nyitottam. És szintén nem voltam túl aktív a MI fórumán.
No majd meglátjuk, holnap itt a készülék.
Köszönöm szépen a választ. -
Termi92
tag
válasz aytukabozs #14888 üzenetére
Janou (#14881):
Érdemes esetleg Ressurection Remixet is kipróbálni, én úgy vettem észre sokkal simábbak benne egyes animációk (bár ez lehet csak az én hülyeségem ) és sokkal több testreszabhatóság van benne mint LoS-ban. Telepítése ugyanúgy zajlik. Egyetlen hátránya, hogy Final, szóval frissítések nem várhatóak hozzá valószínűleg (bár van akinek ez előny, nem mindenki szereti ha hetente babrálni kell telefonnal frissítés miatt).[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz aytukabozs #14888 üzenetére
A MIUI féle borzalom után megváltás a rendszer.😃
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
vipviform
senior tag
válasz aytukabozs #14540 üzenetére
Ködben még a Nikonom se készít jó képet!
-
micafighter
nagyúr
-
ThorsHUN
őstag
Levettek a viewing distance-t
-
Simba86
senior tag
hajnali 6kor, amikor Szegeden belül többel tudtam menni, mint városon kívül... az érzés megfizethetetlen...
lassan már 5kor kell majd elindulnom, hogy fél 7re beérjek munkába...Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
sandró60
addikt
Én is ilyen képet"készítettem" a szememmel amikor reggel 7-óra környékén ki néztem az ablakon
-
lkristóf
senior tag
Vegyél bele sony szenzort.
-
crok
Topikgazda
💩
( )
( ) (
) _ )
( \_
_(_\ \)_
(____\___)) -
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #14526 üzenetére
... állítólag.
BTW frissítéseket sem fog keresni.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Indian74
senior tag
válasz aytukabozs #14498 üzenetére
NAGYPAPA
-
Susana
tag
válasz aytukabozs #14436 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit összezavarodtam(#14437) helixP : az a baj a boltban sem tudják hogy mi a különbség a note 4x és 4 között! Ráadásul keverték a 5colos 4x-szel. Nem vagyok kisegítve velük. Nekem kellett felvilágositani őket.
Ami biztos, hogy magyar menüs ázsiai töltős és a 4x külsejű (infra, hagszórok stb).
Megnézem majd higy mi hajtja -
borzosmorzi
tag
válasz aytukabozs #14349 üzenetére
Köszönöm a linket, ez biztosan frissebb változat.
-
plus44
veterán
válasz aytukabozs #14210 üzenetére
Halas koszonet!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Susana
tag
válasz aytukabozs #14171 üzenetére
Holnap szerintem lesz egy kis időm a gép elé ülni. Aztán átnyálazom a képeket meg a forumot.
Köszönöm. -
Susana
tag
válasz aytukabozs #14165 üzenetére
Másik topikba irtam, ide csak bemásoltam. Igen látom a képeket de telefonról néhéz megállapitani! (Ezek jó fényviszonyok között készültek)
Viszont engem az érdekel hogy a meizu m2 note-hoz képest jobb vagy rosszabb? Ehhez tudom viszonyítani.
Feleségem említett telefonja megrongálodott és redmi note 4 vs huawei p9 lite között dilemma.Ui: 2éve mikor vettem ezt a meizut akkor a xiaomi redmi note 2 rosszabbnak bizonyult mind kamerában szoftver.. Stb. De látom azóta sokat fejlődött.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #14147 üzenetére
2. csak akkor él, ha a 3. bekövetkezett, különben nincs szükség igénylésre.
-
fudi2002
veterán
válasz aytukabozs #14144 üzenetére
Nem értem mit nem értesz. Mondat végén van kérdőjel. Az jelzi, hogy véget ért. Ezek szerint a zárójellel vagy gondban, no újra:
Fiókra kapod az engedélyt és nem hozzárendelt eszközre?
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #14144 üzenetére
Lassan négyéves a regem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz aytukabozs #14141 üzenetére
Fiókra kapod az engedélyt és nem hozzárendelt eszközre (eszközönkénti 1x 72 óra)?
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #14141 üzenetére
Van, hogy visszavonják az engedélyt, ha nem vagy elég aktív felhasználó MIUI fronton.
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #14138 üzenetére
Akárhányszor váltottam, mindig saját fiókommal nyitottam az új készülékeimet, nem kell újra engedélyt igényelni, mivel a fiókomnak van. Már nyitott telefonra nincs 72 órás procedúra. Hacsak nem más fiókkal volt nyitva, nem sajáttal.
Fastboot flash is csak flash all and lock esetén zárja vissza.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #14133 üzenetére
Az engedély fiókra szól, nem telefonra. 30 naponta lehet újabb telefont nyitni, a már nyitottat pedig akár naponta tizenötször is.
-
razorka777
veterán
válasz aytukabozs #14133 üzenetére
Él még a havonta csak egy telefon nyitható dolog?
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
kelly416
veterán
válasz aytukabozs #14053 üzenetére
Még a z1c idejében vettem, ahhoz természetesen nem használtam, de tudtam, amint váltok, hiányozni fog a mágneses töltés. Király kis cucc, főleg úgy, hogy akár gépre is dughatnám vele, mert adatátvitelre is képes. Csak kár, hogy vinni kell a kábelt, vagy venni legalább kettőt, autóba és otthonra.
Egyéb:
Párom mondja, hogy csík jelenik meg néha a kijelző alján és csak újraindítással tűnik el. Persze nekem egyből eltűnt kijelző kikapcsolással is, de azt mondja, nem ez a jellemző. Na, ma én is észre vettem a sajátomon a csíkot, de csak messenger meg viber közben jön elő néha. Tapasztal más is hasonlót? Én program hibára gondolnék első körben. -
holozis_HUN
veterán
válasz aytukabozs #14073 üzenetére
Mennyire stabil töltésre? Lehet nyugodtan közben telózni?
Van egy jó kis kábelem, 1 méter 80 centi szövetbevonatú, de ez a mágneses bejön Z3-ra is wsken mágneses kábelem volt.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
helixP
nagyúr
válasz aytukabozs #14068 üzenetére
Melyik kérdésre bólogatsz?
holozis_HUN: én úgy emlékszem, hogy igen!
[ Szerkesztve ]
-
Rickeffe
aktív tag
-
MrChef
aktív tag
válasz aytukabozs #14033 üzenetére
Ha profin oldanám meg, akkor repülőmakettek üvegének ragasztására való spéci folyadékot használnék. Volt nekem olyan régebben. Nem hagy foltot, nem marja meg a műanyagot.
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #13980 üzenetére
14000 hsz. egyharmada ilyen.. Te 2 hete kezdtél ide írni, nem tudhatom mennyire voltál read-only.. de olvasgass vissza nyugodtan, volt nap amikor el lett lőve 100 hsz. is ilyenek miatt. És én spec. unom.
-
F.B.I.
veterán
válasz aytukabozs #13902 üzenetére
Szerencsére nagyon olcsón vettem, alájuk tudok vágni.
Most vagyok 85% aksin az A1-el, 1 óra 4 perc SOT-al, első töltés után auto fényerőn, volt már 10 perc telefonálás, 20 perc Spotify. Végül is annyira nem vészes.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz aytukabozs #13893 üzenetére
Tettem bele pontosvesszőt! Még alszom, 24 órás meló után vagyok, te grammarnáci!
Csak a Note 4 hw hibája miatt vettem egy stock droid Xiaomit, de nekem meg az nem jön át, bár rohadt gyors, azt aláírom, öreg vagyok már, nem sietek.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
juve600
nagyúr
válasz aytukabozs #13880 üzenetére
pont a túlságosan bonyolult és logikátlan rendszer elől menekültem
akkor pont az RR való neked -
Black_Raven
veterán
válasz aytukabozs #13880 üzenetére
így tényleg logikus köszi.azért kérdeztem mert még nem használtam ezt a funkciót egyszer sem. köszi.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
válasz aytukabozs #13875 üzenetére
Miért jó a klónozott app? mire használod?
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
juve600
nagyúr
válasz aytukabozs #13875 üzenetére
rakd fel az RR 5.8.5
abban sokkal több beállítási lehetőség van mint a Lineage-ban -
Dißnäëß
nagyúr
válasz aytukabozs #13797 üzenetére
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Oldman2
veterán
válasz aytukabozs #13795 üzenetére
Nálam már hosszabb idő óta a 14.1-es Lineage fut. Végre, semmi gondom. Elég volt a MIUI automatizmusaiból.
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #13768 üzenetére
Gyári rom, custom recovery kombó esetén kell.
-
Termi92
tag
válasz aytukabozs #13768 üzenetére
Nem, az csak a global rom bármilyen módosításához kell (Magisk, SuperSu, stb).
-
Feri1977
senior tag
válasz aytukabozs #13722 üzenetére
Open camera.. Mindenki isteníti, de miért? Parkolóban napfényben kocsiról csináltam képet vele, meg a gyárival is, meg egy helységről. A gyári szebb képet lőtt élesebbet stb.
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok