Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
KoSa
csendes újonc
Tegnap frissített a telefonom, most már működik a fényképeken a dátum kijelzés, nem ír ki hibaüzenetet.
Megtudnátok mondani, hogy a beépített víruskereső miért csak wifin engedi frissíteni az adatbázist? Mert ezt üzeni" "A frissítés túl nagy méretű, használjon wifit a letöltéshez..." A beállításokban a mobil adat használata engedélyezve van. Nonszensz!
-
zileut
tag
Meg tudná vki mondani, hogy a nem rootolt, alap MIUI a meglévő 3Gb RAM-ból mennyit használ?
-
Atas76
csendes tag
Sziasztok a következő problémákra keresek megoldást. Van egy Huawei Color Band A1-es karperecem amit arra használnék hogy ha hívnak rezegjen de nem minden hívást kezel (nem rezeg minden hívásnál) nem tudom mi az oka pedig minden más funkció működik a karpereccel. A másik gond a naptár szinkronizálás valamiért az sem működik kézzel kellett a naptár bejegyzéseket beírni (redmi 4x-en működött) az ünnepnapok mutatása is be van kapcsolva és semmi infó. A 3.probléma tegnap automatikusan frissítette magát a teló 8.5.8.0.-ra pedig kivan kapcsolva az automatikus frissítés ha van ötletetek a problémáim megoldására azt megköszönném. Ui:én a telefon kamerájával megvagyok elégedve Huawei P8 Lite után
-
guftabi96
addikt
válasz
csattila01
üzenetére
Ez a fajta tok sajnos felnyomja a full cover üveg széleit.
-
micafighter
nagyúr
válasz
mediumgecso
üzenetére
Nem biztos hogy fel fog menni a módosítások miatt. Ha felmegy akkor lehet a recoveryt ujra kell flashelni meg a magisket magát, de a modulok megmaradnak, azokat nem kell ujra rakni.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Bocs, nekem nem rootolt, így ami nekem nem veszett el, az neked nem mérvadó.
-
pandur99
aktív tag
Sziasztok!
Aki a telefonálás mellett főleg netre, facebookra, alkalmi fotózásra normál körülmények között használja és nem játszik, nem mókolja a rendszert, hanem úgy hagyja, ahogy megkapta, annak megéri-e várni a Mi A1-re, illetve megéri-e a plusz 15.000 Ft-ot, vagy vegye meg nyugodtan a Note 4-et? 2 év múlva ez is jó lesz még? -
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Kérdés: jelenleg 8.5.4.0-n vagyok, root, twrp, magisk...ha frissítek 8.5.8.0-ra, minden elveszik, újra kell pakolni mindent? Megéri feltenni egyébként? -
KamuMazsola
őstag
A hangosodó csengőhangot hol lehet kikapcsolni? Egyszer már megtaláltam, de most nem lelem.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Akkor ebbol full cover lesz!
Csurgoi: koszonom!
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy Note4 3/32-nek, eustocktól jött minden rendben van vele.
Rootoláshoz még mindig ez a leírás az aktuális? Egyelőre tetszik a MIUI rendszer, de root kellene a reklámblokkoláshoz.Teljesen custom rom kell ehhez, vagy a gyárival is megoldható?
-
vorikiraly
újonc
Üdv mindenkinek.
Egy hete van ilyenem, tényleg: takarékos -nagyon! Megy rajta minden szépen, de a képernyő forgatás SMS íráskor nem- a telepített alkalmazásokkor meg a hívó neve bemondó nem működik.. Tudtok -e erre megoldást?
-
csurgoi
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Bocsi nem nekem szólt a kérdés, de én használtam.
Óvatosan kell felvinni a gélt, mert ha befolyik a kijelző szélén lévő résbe foltosodást fog okozni.
Én úgy csináltam, hogy a folyadékhoz kapott kis ecsettel (a felvitt oldalt mindig felfelé tartva) óvatosan végighúztam a fólia szélén.
Ahogy felvittem a gélt a felesleget rögtön le is töröltem, az elfolyást elkerülendő.
A gél egy idő után elterül(kitölti) a levegős részt és ilyenkor még egyszer egy papírzsepivel letörlöm a felesleges mennyiséget.
Az összes oldallal hasonlóan kell eljárni, különösen figyelve a felső mikrofon felőli részre.
A lényeg, hogy ne tocsogjon a géltől a teló. -
csattila01
tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de lehet aktiválni a Camera 2 API-t root és BL nyitás nélkül? Láttam YouTube-on ezt-azt és most nem tudom, mi az igazság.
-
helixP
nagyúr
válasz
Fejlesztő13
üzenetére
Teljesen normális!Nyers, RAW, semmilyen zajszűrés nincs rajta. Kell egy szerkesztő alkalmazás, és lehet szűrni a zajt.
-
nagyra
tag
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Sem Fejlesztő13, sem én nem fizkáztuk a "sötét" teljesítményét a kamera terén a telónak, pusztán arra volt kíváncsi, hogy sötétben, másnál is ilyen zajos-e a kép. És igen...
Amúgy meg nem kell 5 millás gép, én 29 000ft-ért vettem obival együtt az ebay-en egy Canon 350D-t. Mind sötétben, mint nappal 20x jobb képet készít, mint ez a telefon, de nem is ugyanarra találták ki a kettőt, és igen csak szarul érezném magamat, ha mindenhová magammal kellene cipelni a Canon-t

-
iff
senior tag
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Nekem Nikon D5000 van és nem került 5 misi-be. Teljesen jó képeket készít "sötétben" is. Viszont nagy és már meguntam hordozgatni. Ezért szerettem volna egy mobilt amivel azért elfogadható képeket lehet készíteni. Azt mondom, hogy a redmi note 4-el lehet. Beállításon múlik.
Tapasztalatom: a képek készítésére maradtam a camera FV-5 (beállítások miatt), viszont a videókra az open camera, mert kisebb bitráta beállításnál is szép videók készíthetők, és kisebb helyet foglal.
-
Toth_Jani
őstag
Aki sötétben és minden körülmények között jó képet akar csinálni annak ajánlom a Leica S-E (Typ 006) Digitális fényképezőgépet, most akciósan "csak" 5 millió forint, de ingyen kiszállitják!!

-
nagyra
tag
válasz
Fejlesztő13
üzenetére
Akkor sajnos nincs tippem a pöttyökre, és az egyéb képhibára.
Az ilyen mértékű zajosodás sajnos a mi Samsung szenzorunk esetén normális. Ezért kértem pár (száz) hozzászólással ezelőtt Sony és Omnivision szenzoros telefon tesztalanyt, hogy a többi szenzornál is megnézzem ezt a nagymértékű alapzajt magas ISO esetén. De sajnos csak egy kolléga jelentkezett, akinek szintén Samsung szenzoros telefonja van.
-
Soybex
őstag
Hali! Öcsémnek keresek üvegfóliát+tokot. Honnan érdemes rendelni és milyent?
Ali,Ebay nem játszik mert 3 nap múlva kapja meg a telefont, az előző telefonja ezek hiánya végett lett defektes
-
-
droti25
őstag
Sziasztok
Csak kíváncsiságból akik használják a stabil V8.5.8 stabil romot, nézzék már meg mit hoz Antutu-ban!
Köszi előre is. -
Fejlesztő13
tag
válasz
nagyra
üzenetére
Elvégeztem pár tesztet és úgy vettem észre, hogy csak akkor van gond ha több kép készül gyorsan egymás után vagyis nem feltétlen HDR, lehet az "éjszakai kép javító" is, például ekkor omlik össze a gyári kamera app. Próbáltam Google Camera és Open Camera appal RAW-ban fotózni foltosan, de ilyenkor nem jön létre a nyers kép, csak a feldolgozott jpg. Észrevettem egy újabb jelenséget is ami eddig is lehet volt, csak nem tűnt fel. Sötétebb képeknél csak a kép közepén elfogadható a zaj, körbe erősen zajosodik és kékül a végeredmény, kamera apptól és rendszertől függetlenül. Ami egészen lesokkolt az a teljes sötétségben készült képek, főleg a RAW. Ez normális?
[Sötét RAW] [Sötét JPG]
[Zaj RAW] [Zaj JPG] -
regener
veterán
Most találtam egy ilyet az Optimalizáció megöli az XY alkalmazásaimat ellen:
Biztonság app / Beállítások / Sebesség gyorsítása / Alkalmazások zárolása
Amik itt be vannak kapcsolva azok amiket lehúzással lakatolt eddig az ember, de itt végiglehet kattintgatni a programlistát ami egyszerűbb....
A Biztonság app takarítása után ugye feldobja a random hirdetéseket.
Megoldás:
1. Biztonság app / Beállítások / legörgetsz alulra és Ajánlások fogadása ki
2. Biztonság app / Beállítások / Tisztító / legörgetsz alulra és Ajánlások fogadása kiUgyanezen a 2 helyen lehet bekapcsolni hogy csak wifiről töltse be azokat a hirdetéseket, amúgymeg eszi a mobilnetet nyugodtan...

...
Akkumerülés értesítés kikapcsolása:
Biztonság app / Beállítások / Akkumulátorhasználat / Akkumerülés értesítések ki -
Termi92
tag
Aki követi annak: Android Oreo LoS15 ma frissült XDA-n. Elvileg javítva a bluetooth bug (ami miatt eddig nem használtam DD-nek). Jelenleg épp telepítem, ha valóban működik bluetooth, akkor 1 hétig biztos tesztelem.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
pergabb
üzenetére
Az eszi a netet kissé* túlzás. Annyira brutálisan alacsony az a sávszél amit ír hogy abba tényleg csak kb a heartbeat fér bele, ráadásul úgy tudom, hogy az az érték a teljes forgalom, vagyis ami ki- és bemegy a telefonba összesen, ez pedig tényleg csak egy "hé, ott vagy? > ja, itt vagyok" üzenetváltásra elég. De ha ennyire para vagy akkor ezt meg ezt ajánlom root után, aztán hajrá, ez megmondja mivel forgalmazol. Vagy a PC-det AP-vé kell alakítani aztán csatlakozz a PC-hez és mehet a Wireshark. (Linuxon ez a művelet kb. 3 perc, mindenestől.)
*nagyon..
-
pergabb
senior tag
Igyekeztem a kerdest ugy feltenni, hogy senki sem nez hulyenek... Azaz amiket irtal mind meg voltak, gyarin van a telefon, semmit sem mokoltam. Indexen, acr hivasrogziton stb kivul semi extra nincs a telefonon. Mindentol megvontam az internetelerest, nyilvan bizonyos rendszerszintu dolgoktol nem tudom. Ellenorzom egyesevel mi mennyit hasznal es mikor, akkor nincs nyoma. Azaz felul latom a savban, hogy hopp vmi eszi a netet, de a telefon mar azt irja semmi sem hasznalta. Innen jott a paranoias felvetes, hogy a kinaiak wifi eseten vmit porgetnek maguknak esetleg. Nyilvan nem, mert mar kiderult volna es tudna rola mindenki.
-
crok
Topikgazda
válasz
pergabb
üzenetére
Mit jelent nálad hogy "mindent offoltál"?
Pl. Security > data usage > restrict data usage > installed tab > minden wifi kilőve megvolt-e? Ha ezután szigorúan egyesével visszaadod a programoknak a wifin való internetelérés jogosultságot akkor melyiknél kezd el megint forgalmazni? Play frissítés keresés be van-e állítva? Ha igen akkor csak wifi-re van-e állítva? De pl. system apptól így nem tudsz wifi netet elvenni, és ott van pl. a mi Cloud, lehet az sync-el.. ki van kapcsolva az is? A security > virus scan > check for updates > ez is automata wifin és nem tudod kilőni szerintem.. GMail sync, Google heartbeat, Facebook, mittudomén' Youtube értesítés frissítés, Viber állapotdrissítések a kontaktjaidhoz, mindenféle hasonló háttérforgalom.. egyáltalán MIUI van fent vagy egyéb? Az eddigi hozzászólásaidból is csak következtetni lehet ezen appokra.. úgy kb..
Azért érzed, hogy ennél kicsit több infora lenne itt szükség mert sokfelé sokmindent lehet állítgatni, és azt se tudjuk milyen appok vannak telepítve.. de még azt se írod milyen rendszert használsz. Meg ez a 0.75KBps ez 6kbps összesen.. egy mono netrádió - ami eleve közepes minőségű - az is 64kbps általában.
[Kéne valami szabályszerűség, hogy a kérdések valahogy úgy legyenek feltéve mint az autószereléssel foglalkozó topikokban, valahogy úgy, hogy "hello, ilyen és olyan rendszert használok emilyen módosításokkal és ez meg az a bajom.. szerintem nagyon megkönnyítené a válaszadást vagy válaszkeresést.]
-
pergabb
senior tag
válasz
pergabb
üzenetére
Semmi ötlet wifi esetén mit csinál a telefon? Kínaiak használják a netem és a telefonom egy kis munkára, vagy mi ez? 4G eseten meg sem reccen, wifiné viszont használja a netet akkor is, ha mindent leállítok. Hordozható wifi hotspotom van, ergo nem korlátlan ez sem, de amúgy sem támogatnám, hogy a telefonom más használj és a netem pörgesse.
-
G48
senior tag
Sziasztok.
Az RR fejlesztését leállították? -
válasz
csattila01
üzenetére
Én erre azonnal rájöttem, a full cover ezzel a tokkal nem nyerő, mert bele akartam tenni a telefonomat amin full cover van. Tudod én comboba rendeltem a tokhoz adtak fóliát, kitöltő anyagot, a széleken a tokhoz mérve van 1mm hely kb. Így adtam oda anyumnak a telefont és jó lett azt kell mondjam. Rendeltem még egy garnitúrát ebből és a 4/64-et is ezzel a felállással kapom majd meg.
-
nagyra
tag
válasz
Fejlesztő13
üzenetére
Nálam is engedélyezve van a Camera2 API (nem rootol-t, kézzel módosítottam a build.prop-ot ADB-n), de nincsen semmi problémám egyik kamera app-pal sem (gyári MIUI). Én megnéznék egy nyers képet (DNG-t), ha azon is foltos a kép, akkor hardveres hibára gyanakodnék.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Fejlesztő13
üzenetére
Nálam rootolt gyári stable rom (8.5.4) semmi hasonló hibát nem produkál, a gyári appból se, se open camera, se fv5, se better camera, se portolt google camera. API2 engedélyezve nálam is, Upo magisk modulja által.
-
Gabernier
tag
Sziasztok!
Sikerült megoldanom a korábbi problémámat simán megy otg kábellel a hdd kezelés.A következő problémám lenne: szeretném otg - HDMI kábelen küldeni a képet tv re tud valaki erre megoldást?
Köszi!
G. -
frewwy
tag
Sziasztok! Szeretném nyitni a bootloadert. A szükséges lépések után, amikor a telefonszámra adott sms-t elküldte a kóddal, megróbáltam a kódot beírni, majd kiírta, hogy az IP-m blokkolva lett? Mit tudnék tenni?
-
csattila01
tag
Szeretnék egy gyors összegzőt írni.
Jelenleg az összefoglalóban található tokkal használom a telefont: https://mobilarena.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20/hsz_1032-1032.html
Lecseréltem a sima üvegfóliát egy full coverre, ami szintén az összefoglalóban volt. Csak a bosszúságot okozta, mert 2 nap után felvált és nem is simult rá a kijelző közepére. Ütés során ebben az esetben nem véd semmit, csak a karcok ellen. Nem beszélve arról, hogy a képernyő széleit jobban meg kell nyomni, mert annyira eláll a kijelzőtől, hogy nem is érzékel. Rendeltem egy újat a simából, mert inkább a buborékokat nézem minthogy újra full coverem legyen.
A másik téma a zene minősége. Itt egy Wolfson DAC-os Galaxy S3-hoz tudok viszonyítani. Egy komolyabb Sony MDR fejhallgatóval teszteltem és azon kívül, hogy egy kicsit mélyebb hangja van mint kéne semmi negatívat nem vettem észre. Ez a probléma EQ-val könnyedén orvosolható. Emiatt nem érzem hiányát a Mi A1-ben lévő HD audionak. Persze nézem minden nap, hogy jött-e ki újabb A1 videó.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
mrThomi
üzenetére
Sebességteszt
Lakásban. A működéssel sincs gond, sem lassulás eddig. -
mrThomi
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
az enyemen van egy üvegfolia, lehet ettől ? ezt hogy erted h nem egyforma a kijelzo tipusa ? le lehet ezt esetleg ellenőrizni valahogy ?
-
Fejlesztő13
tag
Üdv ismét!
Korábban írtam tapasztalatokat, hogy a Camera2 API engedélyezése az adott MIUI rendszert végérvényesen tönkrevágta fotózás terén. Azóta történt észrevételeket szeretném most megosztani és segítséget kérni a megoldásban. Kipróbáltam AEX 2017/09/17 és Xiaomi.eu 7.9.21 romot is de a helyzet változatlan. Nyers AEX-re telepítve (alapból engedélyezett az API) portolt v.3.8 GoogleCamera és egyéb alkalmazások [ilyen] és [ehhez] hasonló képet készítenek HDR mód bekapcsolása mellett vagy csak kilépnek hibával. Emellett videózás közben bizonyos fényviszonyok mellett jól láthatóak az [itt] említett pöttyök gyári kamerával és más alkalmazásokkal is. A pöttyökkel még együtt lehetne élni mert nem mindig jön elő, a Camera2 API-t viszont szeretném használni MIUI vagy más rendszer alatt, de mindig a fent leírt eseményekkel találkozom. Külső szemlélőként hardveres hibára gyanakodnék, de MIUI alatt ha nincs engedélyezve a Camera2 API akkor mindenféle appal hibátlan képek és videók készülnek HDR módtól és fényviszonyoktól függetlenül, (pöttyöktől és minőségtől eltekintve) úgyhogy ezt nem tartom valószínűnek. Szóval bárkinek bármi ötlete, hogy milyen irányba haladjak? // Samsung szenzor // -
Ájvé
veterán
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Tudom hogy ez a különbség, de Xiaominál akkor se tudni.
Note 4 se Európába készült, hanem Indiába, csak megjegyzem, ha már mindenki ilyen okos itt. -
mrThomi
addikt
válasz
Toth_Jani
üzenetére
atrakom haver netes kartyajat es ha azzal is lomha akkor tenyleg baj van.havernak is ugyan ez a teloja van egyszerre rendeltuk, es azt vettuo eszre hogy az en telomon a feherek sokkal vilagosabbak
nala meg sargabbak a szinek es nincs elallitva semmi.neki meg eggyel regebbi miui van fent ,lehet az ujon mar allitottak a szinkorrekcion ? -
-
-
vigyori78
őstag
Azt ugye vágod hogy a két telefonra ugyan az a ROM van
Redmi Note 4 Qualcomm Global-ra is HMNote4XGlobal rom jön.vipviform : Szedd le a 7.6.8 (MIUI9)-es romot és próbáld azzal, amikor betallózod ellenőrzi online is mivel amit te akarsz telepíteni romot már törölték valószínű nem fog menni.
-
Ájvé
veterán
válasz
vipviform
üzenetére
Jó ROM-ot töltöttél le? Innen a Qualcomm Global-t kell leszedni. Aláírásodban Note 4X szerepel, akkor viszont ez a ROM kell hozzá. Egyébként Mi Recoveryből is fel lehet tenni. Átnevezted egyébként update.zip-re? Lehet segít.
mrThomi:
Nem fogyott el a havi kereted? Akkor lekorlátozzák a sebességet ha előfizetésed van. -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Sürgős segitsegre lenne szüksegem. Az a problema, hogy a telefon mobilnet eseten olyan lass mintha E, lenne pedig irja a 4G-t. Böngeszo, fb, messenger applikaciok egyszeruen lomhak es kepeket is googlebe nagyon nehezen vagy be se tölti. Mi lehet a problema ? note 4 global, legfrisebb 8.5.8.0 Rom !! Wifin pattan minden azonnal. Koszi a segitseget
-
Melorin
addikt
Az mennyire normális, hogy a régió automatikusan kínára vált vissza egy kis időt után, hiába tettem már vagy 10x Magyarországra?
Egyébként mit befolyásol a régió? -
-
Ájvé
veterán
Hát azért nem csak picit jobb az a kamera (lehet 100 alatt ez lesz a legjobb kamerás mobil, de az biztos hogy az egyik legjobb) és más is szól mellette. HD audio se rossz, USB Type-C is van még, alapba 4/64-es és ugyan ennyi a Redmi Note 4 4/64 is (szóval nincs érte felár). GG3-as üveg se rossz ezen felül. Persze lehet mondani ezek apróságok, de valakinek lényegesek.
Szoftver dolgot én se értem, Redmi Note 4-re sok modrom van, köztük van a Lineage is, szóval nem értem ezt a hiány érzetet. -
Fulár
senior tag
Feri
e haragudj meg mert ez most szemétség lesz tőlem!-Én remélem,hogy a teló szar mert hátha akkor eladod végre a francba!Annyi gondod van vele mint 10 másik embernek egyszerre!Hidd el,neked is jobb lenne!Ne vedd ezt személyeskedésnek,de én így gondolom.A Note 4-re kismillió"főzött Rom érhető el.Van köztük olyan is ami teljesen "nyers"android alapú.Ezért nem annyira értem miért kellene neked pont az A1 rendszere.
Azt nem tudom,hogy milyen az integrált hangchip a Note 4-.ben,de azt igen,hogy miután tettem rá egy Viper4fx progit és játszadoztam egy kicsit a beállításaival valami félelmetesen jó hangzást sikerólt elérnem egy középkategóriás fülessel. -
Land
veterán
Nagyon várom a Xiaomi A1-et. Sokat várok az Android One-tól. Videós tesztek alapján pörgősebb is, mint a MIUI-s 5X.
Elvileg kamerában jobb, mint a Note 4 és azért a kisebb aksi ellenére korrekt üzemidőt képes produkálni.
Szerintetek a Note 4-re valahogy rá lehet majd rakni az A1 szoftverét? Mert akkor igazából max a picit jobb kamera szólna az A1 mellett.
Ami még eszembe jutott, hogy az A1-ben korrekt audio erősítő is van, így fülesen keresztül leég jól szól. Ez a Note 4-ben is megvan? -
Feri1977
senior tag
válasz
snpetit
üzenetére
Megpróbálom köszi, de a pc boltba a gépen simán megformázta, az én gépem meg írásvédettet ír rá, win 10-em van amúgy..de megpróbálom hátha, ha nem akkor, lehet gáz van a telefon olvasójával..?

U:I. most utána: a kártyaolvasóba hiába teszem be, a gépbe a lemezkezelő meg az easeus partició manager látja, de semmit nem tudnak vele kezdeni mert irásvédett :-((((((( a te programod amit most küldtél az sem látja megőrülök. A pc üuzletbe meg azonnal formázta, és az ő telefonja látta.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) stable 8.5.8.0. nem találom ezeket a lehetőségeket ?

e lett
Redmi Note 4 Qualcomm Global-ra is HMNote4XGlobal rom jön.