- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
Feri1977 #15051 üzenetére
Feri!
Mi működik fordítva? Ha a néma be van kapcsolva, akkor néma üzemmód van, azaz nincs hang. Azért néma a kapcsoló neve. Esetleg még lehetne némítás a neve. A rezgő ha be van kapcsolva, akkor rezgés van. Ha ki, akkor nincs rezgés. Mi ezen a fordított működés?
A másik pedig, jó lenne megtanulni helyesen, és főleg magyarul fogalmazni, hogy meg is lehessen érteni?
"ha a néma be van kapcsolva akkor se rezeg se hang legyen"
Namost ez itt mi akart lenni? Én nagyjából megfejtettem, de lehetne pontosan is fogalmazni! -
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Feri1977 #14907 üzenetére
annyit észrevettem, hogy pl. ha gyorsan egy kézzel mondjuk egy feljegyzést akarok lefotózni amit a másik kezemben tartok (szerintem életszerű) akkor a gyári kamerával és pl. az Lcamerával is gyakran bemozdul exponálás közben. a google cammal valamiért nagyobb százalékban sikerül jó kép. de nem tudom miért. viszont a gyári kamera videózás közben meg gyorsabban alkalmazkodik változó fényviszonyokhoz. egyelőre nem találtam olyan kamera appot ami hasonlóan viselkedne.
-
Termi92
tag
válasz
Feri1977 #14907 üzenetére
Igen, ami kell, bootloader nyitás, TWRP recovery, root. Én Magisket használom, ennek van camera2api modulja (ez kell a Google hdr+ camera működéséhez). Ezután lehet telepíteni innen az apk-t. (Van egy újabb verziója is de nekem ez az első jött be).
https://androidfilehost.com/?fid=889764386195922284Ha custom romot használsz, valószínűleg engedélyezve van alapból camera2api, így csak az apk-t kell telepíteni.
-
B2man2
aktív tag
válasz
Feri1977 #14846 üzenetére
Szia. Én csak azt szeretném kérni, hogy egy "csíkos" videó felvételt fel tudsz tölteni valahová?
Nem emlékszem, hogy rajtad kívül valakinek is lenne ilyen problémája.
Nálam sosem volt gond a fényképek minőségével, előtte Honor 4x-em volt, kb egy kategória, az is jó volt élmény fotózásra.
A videó minősége nálam bőven jó arra amire használom. Én 720p-ben veszek fel, így a tv-re stream-elés közben nincs akadás, és a 40"-os tv-n teljesen élvezhető.
A 7-es android frissítés után a hang minőség is jó.
8.5.8 stabil, nincs bl nyitás, Samsung szenzor. -
Gloob
addikt
válasz
Feri1977 #14846 üzenetére
Igen, csakhogy aki újraindította, az csinált is valamit ez ügyben. Te viszont csak nyafogsz állandóan, meg az eddigi telefonjaidat dícséred, hogy azok milyen jók voltak. Csak azt nem tudom, hogy akkor mi a f@szért cseréltél!? No mindegy, de ezt a nyavajgást felejtsd már el, addig amég nem tesznek lapátra pár napra a fórumon. Ez jótanács!
-
-
borzosmorzi
tag
válasz
Feri1977 #14834 üzenetére
A "számolás" és a HDR kép mentése alatt már nem számít a bemozdulás, a 3 képet gyors egymásutánban készíti el, csak azután fésüli őket össze. Persze, a három exponálás alatt stabil fogás szükséges. A baj a HDR-rel, hogy a témának sem szabad mozognia, de ez a DSLR vagy MILC gépeknél is így van.
-
crok
Topikgazda
válasz
Feri1977 #14829 üzenetére
Most komolyan, te tényleg ennyire write-only vagy vagy szelektíven olvasol és értelmezel? Vagy már tényleg nincs több ötletem hogy hogy születnek ezek a hozzászólások..
(#14824) fudi2002: "Leírtam, nem én moddoltam, 4pda.ru-ról szedtem. Hogy csinálták, kérdezd őket. Abban más, hogy nincs az eszeveszett miui zajszűrés." - kérdezd meg tőlük, hátha oroszul is tudsz.. a verziószáma a signed APK-nak 1-es, valószínűleg azért lett ennyire más beállítva mert egy moddolt eredeti APK és hogy ne lehessen összekeverni egy gyári app frissítéssel. Nem újabb vagy régebbi - modolt.
És akkor bedobsz egy ilyet, hogy "De már megszoktam úgy szeretem ahogy van :-)" - mi ez, ha nem oximoron? Ha már beletörődtél akkor nem mindegy?
-
borzosmorzi
tag
válasz
Feri1977 #14823 üzenetére
Azt írod:
1. Nincs benne autofókusz, így életlen mosódott lesz sok kép.Hát ebben nagyon tévedsz, a hátlapi kamerában van autofókusz. Ami nincs, az az optikai képstabilizátor, ami a kézben tartott telefon beremegését kompenzálná, és a bemozdulásból fakadó elmosódást csökkentené.
-
vigyori78
őstag
válasz
Feri1977 #14726 üzenetére
Legalább 4-5 hozzászólást olvass vissza
(#14722) ****** : nem kell mókolni többen így telepítettek: letöltöd a rom-ot és bemásolod a belső tárhely/downloaded_rom mappába, elindítod a Frissítés appot, majd jobb oldalon fent a három pöttyre rányomsz, ROM telepítés kiválasztása és itt betallózod a romot.
-
vipviform
senior tag
válasz
Feri1977 #14726 üzenetére
Feri, olvasni kellene az angol , vagy a miuihu- topicokat,esetleg az XDA-t sok infót megtalálsz. Én igazán nem akarlak cikizni,de iszonyú sok szemetet tolsz a fórumba, pedig csak utána kéne olvasni. A google a barátod, használd.Nem tudom, hogy mit vársz tőlünk, mert amit simán el tudnál érni egy egyszerű kereséssel, de nem teszed. Vagy lusta vagy, vagy arra vársz, hogy valaki helyetted oldja meg a gondjaidat. A fórum mindenkinek segít, de nem úgy, hogy nem veszed figyelembe a leírt posztokat. Gondold át, hogy mit posztolsz, és ne csak gyűjtsd a hozzászállósásaidat. Engem egy másik topicban megfenyítettek, töröltek x számú hozzászólásomat,pedig a közelében sem volt ennyire kedélyborzoló,Te ezt még itt még megúsztad, mert nagyon liberálisak a topic gazdák. Ha lehet akkor gondold át, mielőtt felteszel valamit, mert ez a topic nem arról szól, hogy valaki folyamatosan szívatja a csapatot. Mégegyszer javaslom, hogy legyen a Google a barátod!
-
crok
Topikgazda
válasz
Feri1977 #14585 üzenetére
Ha érdekel - ugyan más telefonnal - hasonló szimptómákra egy munkatársamnak azt mondtam hogy törölje a wifi hálót a mentettek közül (forget a connect helyett), restart majd add hozzá újból (persze ehhez kell hogy tudd a jelszót, rootod gondolom még mindig nincs hogy megnézd/elmentsd). Azóta azzal nincs baja. De ez csak tipp volt.. mondjuk bejött.
-
crok
Topikgazda
válasz
Feri1977 #14608 üzenetére
Nem a gyárit használom egyik Androidon se hanem a Google Android Messages-t.. ebben van egy beállítás (meg szerintem a te gyáridban is) hogy "use simple characters" - ez kell neked.
-
Upo
addikt
válasz
Feri1977 #13846 üzenetére
Az aquás hírben van egy kép. Kattints rá a linkre amire hivatkozik, ott a kézben fogós kép, ami nem hasonlít az aqua képére. De most jobban megnézve, a háta az redmi note4, nem is kellett sok munka, a komplett kamera-led-ujjlenyomat egységet lecopyzták a kamera alá. Az eleje fent gyanúsan megint a note4, ismerős a hangszóró nyílás a két körrel, csak kijjebb festették a képernyőt. Nem egy profi munka szerintem. És mintha a sarkok görbülete nem annyira stimmelne az eleje és háta képen. De láthatóan vannak akik egy ennyire átlátszó hoaxnak is felülnek...
-
Upo
addikt
válasz
Feri1977 #13841 üzenetére
Feladat: Keresd elő, hogy a note4-et megjelenés környékén mennyi pénzért írták, meg hogy mikor tényleg elkezdték árulni akkor valójában mennyibe került. A kettő hányadosa ad egy szorzószámot, amit összeszorzol a te összegeddel, és akkor megtudod hogy kb. mennyi lehet a kezdő ára.
Elárulok egy titkot (ami kb. minden kínateló megjelenés topikban többször benne van): Az értelmes hazai média a kinti kínai belpiacos, nettó árat szokta felszorozni a renminbi aktuális árfolyamával. Tehát 52000-ért megkapod ha elutazol kínába, és arra még rájön a forgalmi adó, export vám. Plusz ugye az utazás költségei. Tisztára megéri.
De jobb ha minél előbb meghirdeted, mielőtt kitör a para...A másik, ugye nem azt a mostanában felbukkant fotosoppolt kép párost láttad aminek az eleje és a hátulja két különböző készülékből lett átgagyizva?
Amúgy az én telefonomon is baltól jobbig ér a kijelző, sőt fentről egész lentig is... -
crok
Topikgazda
válasz
Feri1977 #13784 üzenetére
..és mivel a nyitáshoz kell PC így nem lehet PC nélkül - még ha működik se.. de ha meg már a nyitáshoz kell a PC akkor a kínai reklámokkal meg malware-el telepattintott app helyett nem jobb egy tiszta, open megoldással csinálni? Csak kérdezem.. de mindenkinek a saját döntése. Ja, ha már itt járunk szerintem rájöttem mi volt az SD kártyáddal. Most van nálam egy 64-es Samsung amit gyárilag exFAT-ra formáznak. A Microsoft mobilok ezt alapból kezelik, mivel ez exFAT eleve egy MS termék (3.90$ a licensz ára telefononkén asszem') de a MIUI nem tartalmazza ezt a támogatást, nem olvassa ezt a partíciót. Úgyhogy a te kártyád nem volt jó a te telefonodban de a boltiban meg amiben volt támogatás abban működött, meg a gép is felismerte. Szerintem ez lehetett a baj (mondjuk én pl. mondtuk hogy formázd FAT32-re).
-
micafighter
nagyúr
válasz
Feri1977 #13721 üzenetére
A gyári camera app lecserélésnek a fő lényege hogy olyan appot teszel fel, ami a camera api2-őt ki tudja használni. Ha nem rakod fel a kamera api2-őt és nem használod az általa lehetővé tett manuális beállitásokat, akkor nem sok különbséget fogsz látni.
(#13723) Feri1977 mert a camera api2őt ki tudja használni.
-
iff
senior tag
válasz
Feri1977 #13721 üzenetére
Persze létező app, de ha nem tudsz egy szót értelmezni, akkor sajnálom...
"Nekem" volt új, mert ezt nem használtam még, sajnos keresnem kellett egy olyan appot, ahol lehet ennyire finoman állítani. (eddigi telefonoknál ez nem volt gond) Teljesen jól működik, eddig semmi fagyás nem volt. Ezek szerint a telók ennyire különböznének? Mindegy, ezzel a WB-vel van bajom. Ha ezt valahogy megoldanák a gyáriba, akkor okés lenne. De nem hiszem, hogy hardveres lenne, ez valami szoftveres lehet, gondolom vagy passz..
-
aytukabozs
addikt
válasz
Feri1977 #13723 üzenetére
Ki mindenki..?
Én pl. tuti nem.
Egyszerűen vannak gyártók akiknél a kamera app nem adja vissza a beépített szenzor képességeit, és ott néha csodákra képes.
Az ebböl a tapasztalatból kiinduló felhasználók -én is- kipróbálják időnként az új telefonjaikon, ha annak a képeivel nincsenek megelégedve.
Mi ebben az istenítés? -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Feri1977 #13617 üzenetére
A probléma nem az android-dal van, hanem az Opera-val,
tedd vissza ezt és a jó öreg opera újra a régi lesz -
Fulár
senior tag
válasz
Feri1977 #13681 üzenetére
Na elmész már a pi....ba!Nem ezt írtam pár hsz-el korábban pont neked egy válaszban???Segítek!De igen!Pont ezt írtam!Most már nekem is van egy olyan érzésem,hogy ezt már direkt csinálod.De mi vagyunk a hülyék amiért nem ignoráljuk ezeket a hozzászólásokat!A fórum többek között arról szólna,hogy segítsünk egymásnak de kezd alaposan szétcsesződni.Részemről átváltok csak olvasó módba.
-
crok
Topikgazda
válasz
Feri1977 #13677 üzenetére
Nem hiszem hogy itt az értelemmel volna gond.. az hogy nála is van valami gáz amit pl. én képtelen vagyok reprodukálni az más kérdés. De olyannyira képtelen, hogy az itthon levő aktívan használt összes készüléken és a fiókban pihenő régieken is lepróbáztam és *semmi* (volt itt négyes androidtól Nougat-ig minden, LG/Lenovo/Xiaomi/Sony/Alcatel..).
Azt mondjátok már meg nekem hogy az hogy van hogy nálam semmi baja nálatok meg "lagol"? Mivel másabb a ti összeállításotok mint az enyém? Egy nullás app, telepítés után egyből megnyitva a facebook.com-ot majd belépve és rommá görgetve le-fel, linkeket végignyomkodva nem akad, nem szerencsétlenkedik, teszi a dolgát - nálad vagyis nálatok meg "lagol". Mi lehet a különbség?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Feri1977 #13669 üzenetére
Szia. Nekem ugyanezt csinálta a Opera, az Opera frissitése után(a legfrissebb verzió). Megoldása egyszerű, kivágtam a francba és felraktam a 2 verzióval korábbit, és egyből megoldódott a probléma. Playről meg nem engedem frissülni. Ennyi. Remélem segitettem, próbáld ki. Én is évek óta csak Operát használok, de ilyen xar még nem volt egy frissités után.
-
crok
Topikgazda
válasz
Feri1977 #13666 üzenetére
Az FB+Opera kombót úgy értettem hogy Operában megnyitottam a Facebook-ot.. nem hittem hogy nem egyértelmű. Hiszen nem vagyok hülye, felfogtam amikor kifejtetted hogy utálod a saját, natív appját. Nálam se MIUI 8.5.8.0 se a legutolsó official AEX-en nincs ilyen gond. Opera Data saver-t kapcsold ki esetleg.. de szrintem lesz azzal a telefonnal valami - és nem tudom hogy te vagy a vevőd fogja garanciáztatni.. de hogy én ha megvenném jóhiszeműen ezt így én visszaadnám neked. Főleg hogyha visszanézném itt miket írtál eddig.. akkor meg se venném. Szerintem két/három fő lehetőség van: vagy megszabadulsz tőlünk valahogy vagy belefogsz a "mókoldásba". Vagy harmadikként az Operánál lejelented hibára, van reporting funkció benne. Negyedikként meg minden marad így ahogy most van: U3phcnVsLg==
És azt hiszem én itt befejeztem mert nekem úgy tűnik hogy a kooperációra nem nagyon hajlasz, tényleg mindegy ki mit mond semmit nem csinálsz csak mindig mást és mást.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Feri1977 #13666 üzenetére
És aki itt írt 3 napja erről egy másik tagunk, szintén neki is ez volt a problémája, szaggat be be akad görgetésnél. A kollégámnak is ilyen telója van, neki is kb. 2 hete ugyanez. És nem tudjuk mitől, szintén operát használ, még én beszéltem rá operára kb. fél éve ő is imádja/ta..szintén ezzel facebookozik. Amúgy ha át állítom a telefonon tábla gép módra, akkor jobb a helyzet, csak az hülyén néz ki menüben stb. bár úgy is eltünik görgetésnél mert teljes képernyőre raktam beállításoknál, lényeg a táblagép mód jónak tűnik, csak ez nem telóra való ugye, meg normál módba kéne, hogy legyen jó.
-
crok
Topikgazda
válasz
Feri1977 #13645 üzenetére
Kiprobaltam a FB+Opera kombodat.. gyorsan lefele gorgetve valoban megakad - de ez a mobil FB hibaja, ugyanis addig tolti le az oldalt.. utana a js szol hogy a bongeszo toltheti a tobbi tartalmat is. Ha nem tul gyorsan gorgetek akkor a megjeleno utolso poszt eleresekor elkezdi leszedni a kovetkezo posztokat. Ez kerem se nem ROM se nem app hiba.. ez nem is igazan hiba.. a mobil nezete a FBnak igy probal sporolni. Nalam a tobbi browser is ezt csinalja, csak gyorsabban igy gordulekenyebbnek hat.. de ez szerintem ennyi, nem Opera motorra van optimalizalva. Viaval, Chromeal, Firefoxal is jo amugy.
-
Fulár
senior tag
válasz
Feri1977 #13635 üzenetére
Értelek,de pont azért is mondom mert az asszony, 1-2 barát és a kollégáim nagy része is Opera fan.Náluk sincs semmi probléma.Szoktam őket buzerálni,hogy ne hanyagolják el a frissítéseket tehát mindenkinél a legújabb verzió fut.Esetleg kipróbálhatod az Opera béta verzióját.Goole Playből az is elérhető.Hátha bejön.Bár én a helyedben csinálnék egy Backup-ot és legyalulnám még a rabok fa**át is.
Ez csak egy személyes megjegyzés és ne is vedd sértésnek!:
Az Lg G3 egy meglehetően korrekt készülék volt(szerintem)minden szempontból.Amikor én vettem már meglehetősen jó ár-érték aránnyal is bírt.De én pont kifogtam egy nem túl hálás példányt és ami elromolhat egy telóban az el is romlott.Elég unalmas volt,hogy többet volt szervizben mint amennyit használni tudtam.(kamera modul halál.Alaplap.Végül kijelző.Szoftveres hibák és anomáliák viszont folyamatosan.)A végén már legszívesebben széttiportam volna mert a mindennapi használhatóságot sem tudtam vele eszközölni.Már rühelltem.Megszabadultam tőle és jött a Redmi.Nagyon szeretem.Semmi esetre sem szeretném lecserélni még jó sokáig!És nyugodt vagyok....Szóval szerintem ha valaki ennyit szív és ennyi gondja van egy adott telefonnal akkor érdemes fontolóra venni a lecserélését mert egyelőre úgy tünik,hogy a büdös életben nem fogsz megbarátkozni a Note 4-el ahogyan és sem barátkoztam meg anno az Lg-vel. -
aytukabozs
addikt
válasz
Feri1977 #13636 üzenetére
Bocs de tényleg uncsi hogy rólad szól a topic, holott a redmi note 4 telefonról kellene szóljon.
A SoT nálam pl nem így működik, még egy 5 perces töltés után IS az aktuális adatokat kapom a telótól,
lehet hogy 0-ról újra kellene rakd a telefont.
Szóval jó lenne ha gatyába ráznád a telefonodat, és addig átmennél read only módba, mert rém unalmas vagy.A topictól elnézést a hangnemért.
-
iff
senior tag
válasz
Feri1977 #13636 üzenetére
Esetleg újratelepíteni az alkalmazást, vagy csinálj egy teljes rendszer visszaállítást. A frissítés után érdekes dolgokat csinált a teló, visszaállítás után helyrerázódott. Nálam pl. a wake on lan először működött, aztán el se indult, újratelepítettem most működik. Volt más appal is, ez azért érdekes.
Tölteni a tolót 100%-ra szoktam.
-
Fulár
senior tag
válasz
Feri1977 #13617 üzenetére
Amióta az eszemet tudom az Operát használom mobilon.Mindig frissítem és naprakészen tartom.Jelenleg is hasít.Nyoma sincs laggolásnak.Tehát ha két ugyanolyan tipusú mobilon ugyanazon progi nem ugyanúgy működik akkor borítékolható,hogy az nem az adott program hibâja hanem valamilyen user error.
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Feri1977 #13486 üzenetére
Kapcsold ki a beállításokban a helymeghatározást, akkor nem azonosítja a helyet, nem lesz figyelmeztetés sem.
(#13464) wierra: TUHUWH 13$
(#13463) Upo: Nem vitaindítónak szántam, csak leírtam a tapasztalatomat. Vettem egy mi band 2 karperecet, pont mikor frissítettem a telót 8.5.8.0-ra és volt egy megszolott 2,5-3 napos használat kb 2 hétig. A napokban telepítettem a google fitnesst, itt követtem el azt a figyelmetlenséget, hogy ezt az opciót engedtem (nagyon pontos mód) és azt tapasztaltam, hogy azonos használat mellett kb 2 napra rövidült a használati idő. Tehát kb fél nappal. Az előző telómnal is ezt tapasztaltam, az is csak készülékre volt állítva és azt tapasztaltam, hogy így kevesebbet fogyaszt (iOcean M6752).
Volna nekem is egy kérdésem: A 4G+ (LTE Advanced) esetén milyen ikonnak kell megjelennie az állapotsorban? Nekem mindig 4G van aktív mobilnet esetén.
-
fudi2002
nagyúr
-
Gloob
addikt
válasz
Feri1977 #13432 üzenetére
Feri
Találtam egy neked való telefont. Jelenleg a világ legjobb kameratelefonja. A neve: Pixel 2 illetve Pixel 2XL! Egy baj van csupán. 650 és 950$ között mozog az áruk kiépítéstől fűggően! No meg nálunk nem lesz elérhető! Ha többet szeretnél tudni róluk, akkor a Google a barátod, és keress rájuk! -
-
crok
Topikgazda
válasz
Feri1977 #13425 üzenetére
Jó, én azt értem, hogy az ember nem akarja pazarolni az erőforrást a nagy FB meg Messenger appokra és inkább böngészőből használja.. egy low memory tableten, telefonon.. de.. ez fillérb@$zás egy ilyen telefonon. Ja, meg az remélem koncepcionálisan megvan, hogy a két szolgáltatás nem mobil böngészőre van optimalizálva.. hanem az appokra.
-
Upo
addikt
válasz
Feri1977 #13376 üzenetére
De, a fényviszonyokról van szó. Miért nem érted meg? A p8 és p9 lite annyival jobb kamerát tartalmaznak, hogy az adott fényviszonyok mellett tudnak értékelhetőbb képet készíteni, a note 4 pedig nem. De ezt már leírtuk minden oldalon többször, miért nem marad meg a tekervényekben az információ?
És Mi A1-et se vegyél, láttad a nemrég linkelt minta képen hogy nem kamuztam amikor azt írtam hogy kamuztak ott is a kamerával.
Meg aztán a saját bőrömet is féltem, lehet hogy a lányom kap egy A1-et, mi lesz velem ha majd azt a topikot is kell látogatnom? -
helixP
nagyúr
-
válasz
Feri1977 #13365 üzenetére
Jézusom, 8 topic..
Figyi, akkor menj vissza valamelyikhez, és ne ezzel kínlódj. Add már el a fenébe, szabadulj meg tőle.
Vegyél mást, és meg van oldva. Többet panaszkodsz mint egy kezdő szűzlány az első randin.Ha ennyire kamerafétised van ,reccsints valami DSLR masinát, ezt cellux-szal kötözd rá, és kész.
Fogd már fel ,hogy ez ennyit tud, és kész, nem lesz jobb, nem és kész.
Direkt ilyen nehéz a természeted?
Megköszönnénk már!
-
Upo
addikt
válasz
Feri1977 #13358 üzenetére
Nem jó ötlet xiaomi telefont mi fiók nélkül használni, mert az őrületbe fog kergetni. Add el. A kínaiak még nem nőttek fel hozzád, idővel majd lehet hogy megfelelnek az európai embereknek is, de a helyedben most még megszabadulnék tőle amíg kis buktával megtehető.
Valaki itt írta, hogy tán a samsung j5 2017-et javasolja, állítólag hasonló áron van, sokkal jobb kamerával, kicsit gyengébb procival (valahol a jobb kamera árát be kell hozni). -
-
Upo
addikt
válasz
Feri1977 #13318 üzenetére
A b20-at a 2016102 típuskódú note4 tudja, a többi nem. A dobozán is van piros téglalapban Global Version felirat.
A 4g-t az is tudja, amelyik a b20-at nem, a b20-on kívül is léteznek a világban más 4g frekvenciák.Amúgy ne vegyél A1-et, hiába a dupla kamera meg a szép gyári reklámfotók, én olvastam hogy a valóságban az sem az igazi, mint már többször előfordult a xiaomi történetében.
Jó kamerát úgysem kapsz, ha telefonhoz viszonyítva jót akarsz, akkor samsung s8/note8, vagy várj és iphone x vagy pixel2.
Nem jó neked a xiaomi egyik sem a kamera miatt, szokásos kínai lódító banda... -
válasz
Feri1977 #13346 üzenetére
Ez még mindig Redmi Note 4 B20 topic.
Sikerült-e már ezzel azonosulni?
Amióta itt vagy ... Nem is kezdek bele. Vehetnél mást, hülye kérdésekkel ne bombázd szét a topicot, komolyan mintha trollkodnál, vagy direkt játszod a Dustin Hoffmannt?
Pedig türelmes vagyok...De a topic összefoglalójat és keresőjét KEZDD EL VEGRE HASZNÁLNI!
Gondolom nem vagy analfabéta?
-
regener
veterán
válasz
Feri1977 #13318 üzenetére
Hogy biztosra menj kövesd az itt lévő leírást
(Kivéve első mondat, mivel egy válasz volt)
-
borzosmorzi
tag
válasz
Feri1977 #13320 üzenetére
A camera 2 api bekapcsolásával teljes manuális üzemmód és egyesek szerint jobb képminőség érhető el. De ehhez bootloader nyitás és rootolás kell, ha jól tudom. Én sosem használtam, így ebben nem tudok segíteni. A gyári kameraszoftver szerintem nem tudja kihasználni, a Google Camerát szokták emlegetni ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest