-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
csattila01 #16144 üzenetére
Ha nem tetted fel TWRP telepítésnél, akkor lehet, hogy az a baj. OTG-n be tudod tallózni ha minden kötél szakad.
Amúgy tegnap olvastam, hogy hivatalosan ez a 9.0.3.0 is még csak béta (a stabil vonalon). Ezek szerint lesz majd egy stable-stable egyszercsak?!
Egyébként az osztott képernyőn túl sok látványos dolog nincs benne a 8-hoz képest.
-
vadkörte
addikt
válasz
csattila01 #15719 üzenetére
Képes. Viszont ha OTA-n frissíted, lecseréli a TWRP-t.
(#15720) Rickeffe:
Beállítások/A telefonról/Legelső sor. Egyébként meg helixP #15721 -
vipviform
senior tag
válasz
csattila01 #14703 üzenetére
Hát ezért jó ez a topic! Valaki mindig segít, nagy grat @crok!
-
crok
Topikgazda
válasz
csattila01 #14703 üzenetére
Mámegin' a MIUI együttható : D
Igyunk is gyorsan egy Bacardi-colát,
nehogy valami bajunk essen : D -
crok
Topikgazda
válasz
csattila01 #14692 üzenetére
Juteszembe: mikor a Magisk telepítését elkezdted volt már rootolva a ROM amit használsz? A hibakeresőben benne van hogy ezektől előbb meg kell szabadulni és mindent vissza kell állítani olyanra amilyen a ROM alapvetően telepítéskor volt (ha volt akkor SuperSU törlése, mindenféle /system módosítás visszacsinálása, mint pl. build.prop visszaállítása az eredetire, ilyesmi..).
@Oldman2: igen, onnan.
-
crok
Topikgazda
válasz
Hanyas Magisk zip-et tettél fel? Mert ha 14.0 alattit akkor kell az app is hozzá (Magisk Manager) és úgy tűnik nekem hogy az nincs (mert - ahogy Upo is írta - 14-ben már alapból benne van).
Innen szedd le a 14-est.
-
Gloob
addikt
válasz
Tudtommal nem. Maga a Magisk a root kezelő. Elindítottad a Magisk-et? Egyáltalán van?
-
vipviform
senior tag
válasz
csattila01 #14687 üzenetére
Hát akkor én feladom, én is az összefoglalót követve csináltam végig és működik minden. Hátha valakinek lesz még ötlete...
-
Gloob
addikt
válasz
csattila01 #14687 üzenetére
Most egy hülye kérdés. Amikor az alkalmazás kéri a root jogot, akkor meg is adod neki? Pl. a Root Explorer-nek? Most az, hogy a root ellenőrző mit mutat, az mellékes, bár annak is meg kell adni a jogot.
-
vipviform
senior tag
válasz
csattila01 #14682 üzenetére
Az összefoglalót követted pontosan? https://logout.hu/bejegyzes/holozis_hun/xiaomi_redmi_note_4_global_sd625_mido_rootolas_rom.html
-
vipviform
senior tag
válasz
csattila01 #14666 üzenetére
Tedd fel a Total Commandert, és ha megnyitja a Fájlrendszer gyökér mappát, akkor van rootod.
-
Peterhappy
őstag
válasz
csattila01 #14669 üzenetére
És ennyi, köszönöm szépen
Azt hittem elég a kicsomagolt adb mappa (.exe stb.)
-
crok
Topikgazda
válasz
csattila01 #14448 üzenetére
Egyik se jár "adatvesztéssel".
-
guftabi96
addikt
válasz
csattila01 #12136 üzenetére
Ez a fajta tok sajnos felnyomja a full cover üveg széleit.
-
válasz
csattila01 #12136 üzenetére
Én erre azonnal rájöttem, a full cover ezzel a tokkal nem nyerő, mert bele akartam tenni a telefonomat amin full cover van. Tudod én comboba rendeltem a tokhoz adtak fóliát, kitöltő anyagot, a széleken a tokhoz mérve van 1mm hely kb. Így adtam oda anyumnak a telefont és jó lett azt kell mondjam. Rendeltem még egy garnitúrát ebből és a 4/64-et is ezzel a felállással kapom majd meg.
-
válasz
csattila01 #11762 üzenetére
Mikor tőlünk kérték akkor elég volt a kézzel írott is, de beszéltek vele telefonon az illetékessel akié a SIM-volt. Ilyenkor a te személyid & lakcím egyaránt felírják.
A kötelező nyomtatvány is van, de ugyan úgy fognak vele beszélni telefonon (elvileg) kell nekik. -
Termi92
tag
válasz
csattila01 #11757 üzenetére
A Miui optimalizációt nem kapcsoltad ki valamikor? Az szokta a miui akku információt kicserélni a gyári androidra.
-
válasz
csattila01 #11757 üzenetére
Kicserélik, viszont kell meghatalmazás, ha nem a tied.
-
válasz
csattila01 #10338 üzenetére
Li-po akku van benne, ami nekem annyit mond, hogy sok kraft nagy áram, de előbb használódik el, hamarabb veszti a kapacitást mint a li-ion.
60-90% között az ideális. 90% fölé nem ajánlott tölteni, nem tesz neki jót. Nagyon lemeríteni sem jó, namármost ezba határ kinek hol van. 20-30-40 srb... Én 20 alá nem engedem, de 30 táján is ritkán van, 40 táján töltök ha tudom előre a programom, de 60 táján is felrakom pl éjjel előtt és tudom, hogy másnap este is menni fog. Ennél máshogy töltök mint note 3 peo alatt. Ott 100-ra töltöttem Mindig.
Azt is kerülöm, hogy ha 100-ra töltök akkor ne maradjon töltőn.
Ennél itthon nem 2A-el tolom, 1.5 táján, 2A akkor kell ha gyorsan kell, melóba éjjel a pár órás holt időben. Ezt kábellel tudom szabályozni. A bank és a töltő kimenete adott 5.1v kb. Szóval ki hogyan...redcordoba! Nem, nézd meg 90 fölött zöld a led, nézd meg a noti akkukat, a tudatos user ott sem tolja 90 fölé nagyon. Olvass utána. 90 táján éri el a cella a max feszt és csorog bele a kraft, ennél a határnál kell levenni.
-
Ájvé
veterán
válasz
csattila01 #10338 üzenetére
Rádughatod 40%-nál is (ha mondjuk tudod, hogy később tovább kell majd), egyébként érdemes jobban lemeríteni és olyan 10% alatt már rá is lehet dugni. Nagyon lemeríteni nem szabad (1-2%), bár kell legyen benne védelem teljes lemerülés ellen, de jobb a békesség. Elvileg 800-1000 ciklust bír az akksi, utána veszít a kapacitásából (egy darabig még működik ez után is csak kisebb kapacitással, majd pár száz ciklus után minimálisra csökken a kapacitása).
Szóval bármikor lehet tölteni, nem szabad teljesen lemeríteni és érdemes teljesen feltölteni de aztán levenni a töltőről (ha megint merül töltés közben akkor újra rátölt, újabb ciklus). -
littlelion21
addikt
válasz
csattila01 #7778 üzenetére
Ez ma nálam is előjött. Ugyanúgy Timely, ugyanúgy akkor kezdett ébreszteni ahogy beléptem az app-ba.
-
zodo
nagyúr
válasz
csattila01 #6638 üzenetére
Szia!
Én is elindultam hogy megnézzem személyesen a telefont pl az ajánlott Media Markt-ba de nem találtam.
Sokáig hezitáltam igaz anyagi része is volt és mert szintén kicsi a kezem ezért a sima Redmi 4 -es 5" -val szemeztem mivel 4" -ról váltok.
Valakinél olvastam hogy papírra vetette mm alapon, kivágta és én is így tettem ill. összes nagyobb készülékkel rendelkező munkatársamtól elkértem, tapizni a telóját.
Lesz ami lesz alapon végül note 4 mellett döntöttem, gondolom megszokható majd a nagyobb készülék de cserébe egy közel profi cucc lesz a kezemben.
Zsebben, táskában való hordástól jobban tartok.btz
Van benne: eustock adatlapja szerint
GPS: Beépített, GPS+GLONASS, BeiDou, A-GPS támogatás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest