- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
RR 5.8.5 gyári kamera is jó
-
Gloob
addikt
válasz Uthenger #12874 üzenetére
Én erre a célra az E-Robotot használtam a telefonjaimon. Magyar fejlesztés, Bartha Tamástól. Van topicja a PH-n, és a fejlesztő is jelen van. Lehet tőle kérdezni, tippet adni neki. Azt, hogy működik-e az adott rendszeren, nem tudom, bár miért ne működne? Egy próbát megér.
Samsung Galaxy A52S
-
zileut
tag
-
nagyra
tag
válasz RVR400 #12891 üzenetére
Jujjdejó szóval a Manual Camera app-pal kellene csinálni néhány fényképet, DNG formátumban! (ha nincs "megvéve" a Manual Camera, írj privátban és segítek)
Szóval 1. lépés: letakarod a hátsó kamerát (De totál. Valami tárggyal (ne ujjal). Úgy, hogy semmi fény ne szűrődjön be!!!)
2. lépés: Beállítod a Manual Camera-t (DNG-be mentés [fogaskerék ikonnál], zárdő: 1/500, majd ISO minden fényképnél más legyen: 100 - 400 - 1600)
3. lépés: fényképezés, majd elküldöd nekem a lementett DNG fájlt[ Szerkesztve ]
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
-
nagyra
tag
válasz RVR400 #12886 üzenetére
Na, akkor csak jó a linken lévő kép
Amúgy már én is vettem volna egyet, de XDA-n azt írta egy user, hogy ő kicserélte, és nem indult el vele a kamera... :/ De ha jó, akkor szerintem én is rendelek! (Azt még meg tudnád írni légyszi, hogy ténylegesen mi volt a felirat a Sony modulon?)UI: ha engedélyezted a Camera2 API-t, akkor tudnál segíteni egy összehasonlító tesztben?
[ Szerkesztve ]
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
Fulár
senior tag
Ez szigorúan az én magánvéleményem de a"sokkal jobb"kifejezés részemről kicsit erősnek tűnik.Az én szememnek annyira elhanyagolható a különbség(nem azt mondom,hogy nincs vagy nem látom a különbséget!),hogy szerintem egyáltalán nem éri meg azt időt sem rászánni amíg kicseréled a modult.Még egyszer mondom!Magánvélemény!
-
RVR400
veterán
válasz micafighter #12885 üzenetére
Már volt korábban, itt a link.
A Note 4X C version választandó. A rendszerhez nem kellett nyúlni, tartalmazza a drivert, mivel a korai verziók Sony kamerával jöttek ki.
-
micafighter
nagyúr
-
RVR400
veterán
válasz vargalex #12883 üzenetére
Speciel az a kép pont szar lett, mert full homály, de már csak utólag néztem meg.
Még annyi tuningot lehetne a telón végrehajtani, hogy egy kisebb átfogású optika kellene rá, mert indololatlanul széles szerintem, legalábbis a legtöbb mobil kisebb látószögű.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
-
RVR400
veterán
válasz aytukabozs #12881 üzenetére
Alapból Samu modul volt benne, rendeltem egy Sonyt, a teló ugyanaz.
A korábbi időpontos képek vannak a Samuval, a későbbiek Sonyval. Nagyjából ugyanazok a képek lettek lőve mindkettő modullal. A Sony egyértelműen jobb vonalélességben, mélységélességben és zaj terén is, ráadásul a makrós képeket a Sonyval nem lőttem elég közelről, de még így is látszik, hogy részletesebb, és kevesebb a zaj.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
-
juve600
nagyúr
válasz szilvaspet #12875 üzenetére
-
veterán
válasz zeon.hu #12870 üzenetére
Én Lineage 14.1-et használok,nekem bevált.
Üzemidő is jó,stabil,szinte stock droid,de ami nálam a legnagyobb előny,hogy sokkal jobb a memória kezelése mint a MIUI-nak.
Próbáltam RR-t is,az se rossz,jó benne a rengeteg beállítási lehetőség,de az üzemidővel nem voltam túl elégedett.Mondjuk a gyári kernelével nem próbáltam,Faust 6 volt a telón,de azzal nálam nem remekelt,viszont ugyanezzel a kernellel és Lineage-dzsel teljesen jó az üzemidő. -
aytukabozs
addikt
-
Uthenger
aktív tag
Aex ala tudtok javasolni valamilyen alkalmazast, ami a miui feladat utemezojehez hasonlo?
Pl.
X-y ora kozott szinkronizalas / mobilnet / repulogep uzemmod ki / bekapcsolasaFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
RVR400
veterán
Nah, aki esetleg a kamera miatt sírna (elég sokan vagytok)
Egyetlen beltéri kép elkészülte után már azt kell, hogy mondjam, hogy a Sony kameramodul sokkal jobb, mint a Samsung.
-
Taktoj
aktív tag
Helló, egy kis segítség kellene. Eldobálja a teló a wifi jelet sűrűbben, ritkábban az adatjelet. Ez valami bug ami valamikor javítva lesz vagy valami beállitást elállítottam?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
zeon.hu
nagyúr
Mi most a legstabilabb stock droid közeli ROM?
#?*@&!
-
vipviform
senior tag
Kolondrum, Írtam privit...
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
harry3
őstag
válasz borzosmorzi #12864 üzenetére
Ti a böngészőben való dupla koppintásos nagyításról beszéltek, ő pedig a kisegítő lehetőségekben beállítható tripla koppintásról.
-
vargalex
félisten
-
borzosmorzi
tag
válasz borzosmorzi #12848 üzenetére
Magamat cáfolom, működik a 3 koppos nagyítás alapból a MIUI-n, csak én éppen mobil nézetben voltam (mint legtöbbször), ahol természetesen nem működik.
Lezárnám részemről ezt az off-topic-ot, még a végén kitiltanak a fórum irreleváns dolgokkal való teleszemetelése miatt.
-
vipviform
senior tag
válasz borzosmorzi #12852 üzenetére
+1, mint Te is hivatkoztál rá, azért fastboottal felment, és várom az ünnepek végét, hátha nem kell újra belaknom a telót. Amúgy a 7.9.15 ami most fenn van nálam, elég rossz akkuidőt produkál a Global 8.5.8.0 stabilhoz képest. /bocsi ha tévedtem a pontos számértékekkel, de a lényeget úgyis érti mindenki/
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
válasz borzosmorzi #12852 üzenetére
Csodás.
Tehát csak visszakanyarodunk oda h várni 1-2 hét és menni fog mert jön új dev.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
borzosmorzi
tag
válasz Kolondrum #12850 üzenetére
Mennie kéne elvileg, de a Nagy Testvér MIUI úgy tűnik van olyan paranoiás, hogy (on-line?) leellenőrzi a Frissítő appal zip fájlból felrakni kívánt frissítés aktualitását is, és ugye mint tudjuk, a 7.9.15 náluk már nincs jelen a mi telónkra, újabb pedig egylőre nincs. Ezért valószínűleg meg fogja tagadni a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
válasz micafighter #12849 üzenetére
Köszi még egyszer, nem tudtam, hogy a fórummotor mit fog kezdeni vele a szerkesztőablak bezárása után, és nem akartam bénázni, ezért írtam be simán szövegként az idézni kívánt hozzászólás számát.
[ Szerkesztve ]
-
válasz borzosmorzi #12840 üzenetére
De én egy tök mind1 milyen korábbi stabilt tennék fel mintha ott tartanánk és megmutatnám neki a 15-ös developert. Hátha, ezzel kezdem.
Azt nem találjátok problémásnak h egyik módszer megy X-nek másik nem, aztán valakinek ez megy az nem megy. Nincs séma. Ez olyan nem is tudom pfff[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz borzosmorzi #12847 üzenetére
Azért nem kattintós link a példám mert konvertalatlan foramtumban csináltam. Ha csak simán beirom akkor linket csinál belőle a forum motor, és nem látszódik a bb kód, ami ahhoz kell hogy kattintós link legyen belőle. Én meg pont azt akartam megmutatni mit kell a link elé és után rakni hogy a forummotor neked kattintós linket csináljon belőle.
Sima: [link]
Konvertálatlan: [L:https://prohardver.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20/hsz_12840-12840.html][link][/L]
Ezt is mobilrol irtam most neked
[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
válasz micafighter #12845 üzenetére
De én mindig a link szövegét látom a példádban, nem élő linkként működik.
[ Szerkesztve ]
-
LuiT
aktív tag
válasz borzosmorzi #12844 üzenetére
Sorry, de ha Note 4 büszke tulajdonosa vagy, akkor remélem tudod, hogy 3 koppintás és mindent felnagyít akárhol is barangolsz a telodon belül.
Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
micafighter
nagyúr
válasz borzosmorzi #12844 üzenetére
Leirtam hogy kell csinálni A link elé raksz egy [L: -t, a link után meg: ][link][/L] és kész a kattintós link mobilon. Pár alkalom után menni fog lendületből
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz borzosmorzi #12841 üzenetére
Válts desktop nézetre a hsz irásához Vagy a mobil nézetben a linket a BB kód közé kell beékelni, tehát ha igy irod a linket mobil nézetben, akkor elvileg rendes kattintós link lesz:
[L:https://prohardver.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20/hsz_12840-12840.html][link][/L]
[ Szerkesztve ]
-
LuiT
aktív tag
válasz borzosmorzi #12841 üzenetére
Válts át desktop (teljes verziós) nézetre, akkor biztos rálelsz.
Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
borzosmorzi
tag
válasz borzosmorzi #12840 üzenetére
Hogy a manóban lehet hozzászólásszámhoz linket beszúrni a fórum mobil nézetében?
[ Szerkesztve ]
-
-
zolko74
tag
Szeretnék rendelni az Aliról sima üvegfóliát Redmi Note 4-hez (ajándék lenne)
Az igaz, hogy Redmi Note 4X-hez valót kell rendelnem?[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Köszi mindenkinek, akkor majd karácsony után meglátjuk.
-
sandró60
addikt
válasz z123456z #12823 üzenetére
Nyugodtan frissíts.Így 4 nap után intenzív használat mellet semmi probléma.Igaz én nem tudom a 6-os verzióhoz hasonlítani,mert ahogy megvettem a telefont következő nap ment rá a frissítés.Az előző telefonomhoz képest az akku használata ég és föld a Xiaomi javára
Azért a Wifi legyen bekapcsolva a telefon ható távban legyen.
Nem kell csere- berélni rányomsz,hogy frissítsen a telefon elvégez mindent.[ Szerkesztve ]
-
Jó a terv h korábbi stabil fel mitoolsal és letölt dev 7.9.15 megmutat neki és felmegy?
-
bollokcs80
Korrektor
Auchanban most akciósan kapható 56.900ért. (3/32)
B.Cs.
-
z123456z
őstag
Na urak, olvasgattam egy kicsit, néhányan panaszkodtak pixel hibára. Ez bogarat ültetett a fülembe, így beüzemeltem, bár teljesen szüzen akartam odaadni, de mindegy. Hozzá kell tennem, hogy én soha egyetlen készülékemen sem kerestem direkt célszoftverekkel, és nem is találkoztam ilyennel, tehát szerencsésnek mondhatom magam ebből a szempontból. Szerencsére most sem volt másképp, pedig sötét témát választottam. És ha már bekapcsoltam, megnéztem a verziót is. Ebben stabil rom fut. Azt láttam az összefoglalóban, hogy a stabil az 6-os, a dev az 7-es android alapú. Van e bármi jelentősége a működés és használhatóság szempontjából ennek, engedjem e majd a frissítéseket rá vagy felesleges ha így is jó? Nem akarom cserélgetni a romokat, ez a része nem érdekel, igazából meghozza a Jézuska, aztán nem nagyon akarnák vele foglalkozni. Köszi.
-
Ahhh nyitott bl-es a telefon.... Ahhhh és nem tudtam!!!!
Tok: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
[kép] Mit jelent ez az ikon a státuszbáron?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
csongi
veterán
Koszonom az infokat
Ezen azert ne vesszetek ossze.
Mindketto info hasznos volt! -
guftabi96
addikt
válasz juve600 #12804 üzenetére
Ja, hogy úgy. Azt hittem az utcán készült képekből beazonosítottál, és rájöttél, hogy személyesen ismerjük egymást
Tegnap megérkezett ez a tok: [link]
(ilyet még ha nem láttam volna a topikban)
Galéria:
[link]
A kijelző szélein nem nyúlik annyira túl, mint ez: [link], viszont nem is érződik vele annyira nagynak a telefon.
Valamivel csúszósabb a felülete, mint az Alis linken szereplőnek. (mondjuk ez nem is olyan nagy csoda, ez sima merev műanyag).
A gombokat is rosszabb valamivel benyomni. A hangerő gombok nyomása elmegy, de a bekapcsolóé elég rossz. (mondjuk ezt nem is igazán használom).#KeepFightingMichael
-
borzosmorzi
tag
válasz juve600 #12811 üzenetére
Komolyan nem értelek, pont a belinkelt szövegre reagáltam a 12806-os hozzászólásomban, amikor arról írtam, hogy elhalasztották a múlt hetit és okt 13-ig nem is adnak ki új publikusat az ünnep miatt. Ma nyilván azért nem, mert már az ünnepre készülnek .
Az, hogy az általad említett eu-s romra azt írtam, hogy nem rakom fel, mert ahhoz BL-t kellene nyitnom, nem tudom, miért zaklatott fel ennyire.[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz borzosmorzi #12810 üzenetére
akkor olvasd el még egyszer a kérdést ,hátha
-
juve600
nagyúr
válasz borzosmorzi #12808 üzenetére
sztem meg nem az volt a kérdés hogy akarsz-e nyitni vagy nem
amúgy ünnep van kínában
-
juve600
nagyúr
válasz borzosmorzi #12806 üzenetére
eu-s van
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Multheten es ma sem volt frissites 9-re.
Nalatok sem?
Unnep volt naluk?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.