- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Camera 2 Api. De ha visszakeresel sokat volt róla szó a topicban is,
-
arcsin
senior tag
Utoljára én ezt a fájlt tettem fel utoljára.
Ha gáz lenne adb-n szedd le a com.google.android.GoogleCamera -t.
adb uninstall com.google.android.GoogleCamera.Feltudod szerintem tenni telefonról is apk-t. De én ilyen baltás vagyok, lehet van medzsiszk modul hozzá valami fasza, de ahhoz nem értek.
A fenti oldalról az MGC kezdetűeket szoktam feltenni, az app a Pixel XL-es beállítással szokott a legjobb lenni tapasztalatom szerint. A HDR+ mindig autora állítódik magától.XDA topik, de nem mindig működik az első posztban lévő verzió, így érdemes kommenteket nézni
-
crok
Topikgazda
Teljes gyári ROM upgrade-et úgy lehet normálisan csinálni ha TWRP van fent, hogy manuálisan csinálod (mert úgy jársz mint most).
Szóval most csak PC-vel fogod tudni megoldani, mintha "előlről kezdted volna": fastboot flash-el felteszed a TWRP-t ahogy le van írva, elindítod, majd felteszed a SuperSU-t vagy a Magisk-et majd lazyflash. Ha RedWolf-ot használsz akkor abban van "védelem" és a gyári ROM-ból a recovery-t nem teszi fel így megmenti a custom recovery-t valamint automatikusan megcsinálja amit a lazyflash (újabban dumwolf process-nek hívják).
-
micafighter
nagyúr
Nálam megy a smart bank hibátlanul, szintén magiskel rootolt a telo. Safetynet rendben van? Magisk managerből tudsz inditani egy safetynet check-et.
(#12952) vipviform a flip tok jó dolog, de az üveget/fóliát nem váltja ki, a kijelző üvege attól még ugyanúgy karcolódni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest