- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
válasz micafighter #11721 üzenetére
Az ideiglenes fólia nálam nem volt kilukasztva a szelfi kameránál, már majdnem visszavittem...
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
crok
Topikgazda
válasz tboy72 #11794 üzenetére
Vagy ha van 3 perced akkor csak simán a wifi kártyának a beállításaiban tiltsd már le az IPv6-ot és nézd már meg hogy úgy csatlakozva működik-e (az a tippem, hogy amíg IPv6-ot is használ addig azt preferálná és ahhoz kap először DNS-en keresztül IP-t, amivel a telefon nem tud mit kezdeni..).
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Hogyan tudok root nélkül jegelni appokat hogy ne fussanak a háttérben ?
Milyen alkalmazással ?köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
crok
Topikgazda
válasz csongi #11790 üzenetére
Upo jegyzeteiben (vagy Rawulf Mega linkjén a miui.tools könyvtárban) megkeresed a Xiaomi USB driver-t és letöltöd majd itt (angolul ugyan de képpel, mindennel) le van írva mit kell csinálni, nem szentelnék időt egy magyarításnak de ha kell megteszem..
-
csongi
veterán
-
csongi
veterán
Hogy a túróba lehet feltenni a WIN10-re az MTP drivert?
Lassan elönti a híg lötty az agyam. -
őstag
válasz Dexar007 #11786 üzenetére
Mint írtam, mindegyik slotban SIM van, mindegyiken van adat is. Voda és Telenor. Mivel ez nem szolgáltatói probléma és mindkét slotban ugyanaz a hiba, szükségtelen megcserélni.
Azért holnap kipróbálom, mert most dolgozom, jelenleg nincs nálam a SIM tű.[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
micafighter
nagyúr
válasz Zoli17 #11739 üzenetére
Ha a bootloadered nyitva van akkor csinálj egy mentést custom recoveryben aztán tedd fel nyugodtan ahogy crok irta fentebb #11692-ben, ha nincs nyitva a bootloadered és most nincs gondod, akkor ne tedd fel. Az újabb nem mindig jobb Lehet javítottak valamit amivel nálad nem volt gond, de közbe meg más gond előjön. Ami működik azt nem kell megjavítani, ha nincs gond a rendszerrel akkor élvezd és használd
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz gabor9991 #11780 üzenetére
Évek òta ugyanaz a mobilnetem van. 3 napja adtam el az LG G4-emet, majdnem egy évig abban volt megosztva a munkahelyemen, laptopra.
Ez az egyik sim, az adat. Másik foglalat van a hangra használt SIM, szintén van hozzá adat, átváltva rá ugyanaz a helyzet.[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
őstag
Ma jött a telefon. Túl szép volt....
Egyik kártyahellyel sem megy a hotspot. Kapcsolòdik, de nincs net.
Visszaolvastam, nem igazán láttam megoldást. Mòkolni nem akarom. Ez így rövid életű volt, megy vissza elállással?
Persze első mozzanatok egyike volt a frissítés.....[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Olvastam itt, hogy a 8.5.8-as miuiban sok javítás van, kérdésem az lenne, hogy a redmi note 4-re is akkor van már 8.5.8, és ha igen, hogy lehetne feltenni rá azt legkönnyebben?
Köszönöm!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Pakliman
tag
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #11764 üzenetére
[Talán ez segít.]
Régen az aTab5 telónál kellett használnom.[ Szerkesztve ]
-
-
pana40
csendes tag
válasz Luck Dragon #11755 üzenetére
Köszi. Nézegettem és próbálgattam már. Olyan helyen dolgozom, hogy sok telefon van és tesztelgetem őket. A Samu ki volt zárva. Soha többet! Egy gagyi cucc csak a nevét kell megfizetni. Még a Huawei-n gondolkodtam, de ugyan úgy túl van árazva mint a Samu és az iPHONE.
Lumia 640
-
Zoli17
csendes tag
Feltudom tölteni most utólag, csak a Zip fájl megnyitásával?
-
Gez02
tag
AEX romban (0917) van valahol smart lock?
XDA-fórumban azt írták júniusban hogy van, ebben még keresővel sem találom... -
gabor9991
őstag
Én 2 simmel használom, az egyik vodafone-os, annak nagyon gyenge a lefedettsége a munkahelyemen gyakran csak 2G van az is 1 pálcika, a másik slotban telenor sim, nagyon jó 4G hálózaton.
Nem tudom nekem melyik sim jelszintjét méri, a grafikonon ez látszik, ez volt ma:Nekem is merül, bár én rádiózok is a 4G simen, de annyira azért nem rossz.
-
Gila2626
csendes tag
Aki honorbuy-ról rendelt megtudná mondani hogy bontatlan volt a teló doboza?
-
válasz csattila01 #11762 üzenetére
Mikor tőlünk kérték akkor elég volt a kézzel írott is, de beszéltek vele telefonon az illetékessel akié a SIM-volt. Ilyenkor a te személyid & lakcím egyaránt felírják.
A kötelező nyomtatvány is van, de ugyan úgy fognak vele beszélni telefonon (elvileg) kell nekik.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #11756 üzenetére
sorry, reg volt mar a foobar, rosszul emlekeztem... ezzel egyutt a kerdes adott... mas lejatszoknal (Pulsar, Musicolet) is fennall ugyanez a jelenseg...
[ Szerkesztve ]
-
Termi92
tag
válasz csattila01 #11757 üzenetére
A Miui optimalizációt nem kapcsoltad ki valamikor? Az szokta a miui akku információt kicserélni a gyári androidra.
-
csattila01
tag
válasz Luck Dragon #11758 üzenetére
Van valami különleges formája (Nyomtatvány) vagy elég csak egy saját, fogalmazott, kézzel írott papír?
-
juve600
nagyúr
8.5.8.0 -as stable romot hogy tudok a telóra varázsolni ?
-
trouble
senior tag
válasz Turbobacsi #11759 üzenetére
Igen!
-
Turbobacsi
senior tag
amatőr kérdés: ha a 8.5.4.0-ra ráfrissítem ZIP-ből updaterrel az alant linkelt 1.3GB-os update-t, akkor ha lefut, a telepített dolgaim, adataim megmaradnak úgy ahogy voltak?
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
válasz csattila01 #11757 üzenetére
Kicserélik, viszont kell meghatalmazás, ha nem a tied.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
csattila01
tag
Egyik napról a másikra észrevettem, hogy az akkumulátor információk külseje változott. Semmi frissítés nem volt, stabil 8.5.4.0. Nektek is változott?Másik kérdésem, hogy amennyiben régi fajta a sim kártyám és nem kezel 4G-t akkor kicserélik nekem abban az esetben is ingyen, ha anno normál méretű simből lett kivágva ollóval és nem az én nevemen van a kártya? (Telenor a szolgáltatóm)
[ Szerkesztve ]
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz Departed #11746 üzenetére
lehet nem ugyanarról beszélünk... nem 1-1x nagyritkán megakad, hanem rendszeresen megáll... igen, vszínű ezzel lehet összefüggésben, h mióta van lezárva a telefon... remélem ez megoldja! (más számottevő akadást nem tapasztaltam eddig...)
b kérdés: ezt vajon miért csinálja:
(szintén lejátszótól független, elvileg ugyanazok az adatok vannak kitöltve benne
ugyértem mindegyik albumcím "Túlélő"! )[ Szerkesztve ]
-
-
crok
Topikgazda
-
helixP
nagyúr
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #11734 üzenetére
2 embernek befolyt a kijelző alá, és foltot okozott. Ennyi
-
Ármester
Unokatesómnak van ilyen a telefonjáb, ő pl. szereti nagyon, mert nem kell féltenie, hogy leejti. Ragadni nem tudom mennyire ragad utána, neki szilikon tok van a telóján.
(#11690) KamuMazsola
Nekem sem engedte, lépjél be gépről a Mi fiókba, és ott már át tudod váltani.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
pana40
csendes tag
Sziasztok!
Én még új vagyok ezen a téren. Eddig sajna Samum volt(BLEEE) nem szerettem utána Lumia 640 addig jó volt amíg 8.1 volt rajta de ez a 10 egy szar! Úgy hogy más telefon után kellett néznem. Hát a Note 4 mellett döntöttem. Ár, érték, teljesítmény, és minőség arányában a legjobb. Jól döntöttem? Az Eustocktól jön. Elvileg holnap megkapom szürkében!Lumia 640
-
tothandras80
tag
Lehet buta kérdés, de a bootloader nyitás valóban jelent kockázatot adatvédelem szempontjából? A visszazárás menetéről lehet tudni valamit?
-
crok
Topikgazda
válasz vargalex #11744 üzenetére
Igen, láttam is, pont azért írtam amit írtam. A szín megmondja hogy milyen volt a jel de azt nem, hogy milyen volt a technolóia amit használt és azt se hogy volt-e annyira rossz hogy úgy döntött hogy vált, keres, vált, keres.. de azt remélem tudod, hogy nem mindig csinálja ezt, ez területi adottság függő, azt meg nem ismered, hogy ő épp hol és milyen lefedettségű helyen mozgott. Mondok egy példát: LTE preferred-re van állítva a telefon, te meg az LTE lefedettség szélén állsz (még mozognod se nagyon kell, ezer dolog változtatja a rédióhullámok terjedését). A telefon az LTE preferencia miatt erőlteti hogy arra kapcsolódjon ha van lehetősége. Ekkor, mivel a szélén vagy a lefedettségének csóri állandóan keresi majd a jobb lehetőséget és lesz, hogy eldobja majd az LTE-t, vált 3G-re, vagy 2Gre, lefedettségtől függően, de közben keresi az LTE-t megint, hogy tudjon visszamenni. Ha a 3G is gyengélkedik a közelben (mert torony általában egy van, azon meg többféle antenna..) így a band és a fizika dönti el hogy épp mi a jobb, a telefon meg állandóan keres, keres, keres. És merül. De ha gondolod a Google is elmagyarázza ezt. Ennek a minősített esete az ha egyáltalán nincs semmilyen jel és konstans mindent keres (vastag beton házfal mögött, fémmel teli betonkoszorújú ház belsejében.. könnyűfém szerkezetű hangárban/házban, et cetera..). Te a statban lehet csak annyit látsz hogy konstans pirosas színű a kis mutató.. de hogy mi van ténylegesen mögötte? Nem csak akkor vált ha totál megszűnt a jel. [Szerk.]: van rá app amivel lehet logolni.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #11745 üzenetére
Kiváncsi leszek nálad megjavul-e, nálam a zeneleljátszó korlátlan akksi használatot kapott, mégis meg szokott akadni néha a zene 8.5.4.0-ban. Remélhetőleg 8.5.8.0-ban jó lesz.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz holozis_HUN #11737 üzenetére
álmomban nem számítottam ilyen gyors válaszra! hálás köszönetem!
-
vargalex
félisten
Most nem azért, de a linkem alapján láthatod, hogy a statisztikán szereplő színekből nem a hálózat típusát, hanem a jelerősséget tudod meg. Abból pedig nem derül ki, hogy volt-e hálózat váltás...
És azóta láttunk még egy képet, ahol sokkal többször gyengébb a jel, mégsem merül úgy.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
juve600
nagyúr
ez a 8.5.8.0 rom fasboot verzióban van már ?
-
-
crok
Topikgazda
-
Zoli17
csendes tag
Tényleg köszönök mindent. Nem kötekedni vagyok itt én sem. De azt sem szeretem ha velem teszik ezt. Természtesen nem arra gondolok, aki válaszolt, vagy segíteni próbál.
-
holozis_HUN
veterán
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #11734 üzenetére
Akkumulátor optimalizásnál szedd ki a lejátszót, és akkor nem fogja bezárni.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Zoli17
csendes tag
Leírtad hogy mi ez. De én nem ezt kérdeztem. De köszi.
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
miért van az, h kb minden lejátszó, nagyjából óránként egyszer megáll a lejátszás közben?!
és mégcsak nem is az adott ponton áll meg, visszalépek a programba és egy sokkal előbbi állapotról lehetne folytatni a lejátszást...
(a gyári szoftver meg nem is látja a (64es sandisk) memóriakártyát)
(foobar-ral és black player-rel próbálkoztam többet...)MIUI 8.5.4.0 (7.0 NRD90M)
ez az üvegfólia réskitöltő, ez tényleg jó? v inkább cs bohóckodás?
van vmi ultimate android app válogatás? v a Ti személyes kedvenceitek?
az én listám: Google Keep, XE converter, Maps.me, Foobar2000 / Black Player, Sleep as Android, Pixlr, Total Commander, UB Reader, Akadémiai angol és német nagyszótárak, Budapesti menetrendek, Mobile VOIP,
tTorrent, MentorFM, névnapp, acalendar+, Native Clipboard, Budapest újhullámos kávézói
hátha segít vkinek, talál vmit... -
crok
Topikgazda
válasz Zoli17 #11730 üzenetére
Hát' nem tudom hogy vagy vele.. vagy hogy egy fórumot olvasunk-e.. de én pl. válaszoltam..
-
Zoli17
csendes tag
Természetesen: hogy és Zipre
-
Zoli17
csendes tag
Bocsi Simba! Valóban egy mondattal odébb kellett volna tennem a kérdő jelet. De sajnos ez nem változtat a lényegen, hihy még senki sem válaszolt a kérdéseimre (Te sem). Frissítsem e? És ha igen kell e még valamit csinálnom, azon kivűl higy a Ziltre rányimok hogy megnyitás?
-
jimmy5
aktív tag
válasz juve600 #11710 üzenetére
Nekem is fent van az uj AEX a gyari kernelevel, de megy vissza este az EU DEV, mert eleg gyenge az uzemido, azonos feltetelek mellett is.
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Simba86
senior tag
válasz Zoli17 #11712 üzenetére
"Nekem eddig minden Ok volt?"
ezt csak te tudhatod
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Zoli17
csendes tag
Itt csak rá kell nyomnom hogy megnyitás és települ, vagy van még valami trükk? Illetve merjem telepíteni, javulnak tőle a dolgok vagy romlanak. Nekem eddig minden Ok volt?
-
ribarszki
őstag
Simba86 és Ájvé nagyon szépen köszönöm! Megrendelem a Redmi 4X-et
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok