- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zolikaDB #12151 üzenetére
Ez egy kisebb fólia volt mint az üveg, de körben légrés volt. Egy kis zacskóban egy áttetsző folyadék volt, a rés szélére odamentem és újjal benyomultam, de van erre eszköz is. Így is maradt egy kis rés, de nem a fólia szélén hanem bent ahol kezdődött a rés. Eltelt 1 nap és oda is bement az anyag és a rés a fólia szélére helyeződött. Remélem érted. Újra egy kis anyaggal bekentem és tökéletes lett. Meg nem mondod, hogy ez okosítva van. Ehhez idomul a tok mert jobban rájön az üvegre és valójában olyan 1mm hely marad ami nem védett. Oda meg nehezen jut be bármi.
-
csurgoi
aktív tag
válasz
zolikaDB #12151 üzenetére
Bocsi nem nekem szólt a kérdés, de én használtam.
Óvatosan kell felvinni a gélt, mert ha befolyik a kijelző szélén lévő résbe foltosodást fog okozni.
Én úgy csináltam, hogy a folyadékhoz kapott kis ecsettel (a felvitt oldalt mindig felfelé tartva) óvatosan végighúztam a fólia szélén.
Ahogy felvittem a gélt a felesleget rögtön le is töröltem, az elfolyást elkerülendő.
A gél egy idő után elterül(kitölti) a levegős részt és ilyenkor még egyszer egy papírzsepivel letörlöm a felesleges mennyiséget.
Az összes oldallal hasonlóan kell eljárni, különösen figyelve a felső mikrofon felőli részre.
A lényeg, hogy ne tocsogjon a géltől a teló. -
-
Fulár
senior tag
válasz
zolikaDB #10434 üzenetére
A betűméret igen.Beállítások-Kijelző-Betűméret.Az ikon méret nem.A kiosztás viszont igen.Pl,hogy a főképernyőkön 4X4 vagy 4X5.ös kiosztásban jelenjenek meg stb.
A változtatsz Témát akkor azokban változhat az ikonok mérete.Van olyan téma amiben nagyobb és olyan is amiben kisebb az ikonméret.Csak keresgélni kell közöttük amíg rá nem bukkansz a neked megfelelőre. -
crok
Topikgazda
válasz
zolikaDB #10186 üzenetére
settings > SIM cards and mobile networks > VoLTE > disable
Ha fent van a Google alkalmazás akkor
settings > accounts > google > Voice > "OK, Google" detection > disable
vagy
google kereső > G gomb > Voice > "OK, Google" detection > disable
De én pl. leszedtem a Google Appot mert nem használom.. -
crok
Topikgazda
válasz
zolikaDB #10170 üzenetére
Logout blogomban a "Videofelvétel közbeni és hívás közbeni hang problémákra megoldás" részt csináld végig:
Videofelvétel közbeni és hívás közbeni hang problémákra megoldás:
VoLTE letiltása.
Google Assistant letiltása (a.k.a. "OK, Google" letiltása):
Google Settings > Search & Now > Voice > “Ok Google” kikapcsolása
/system/build.prop
persist.audio.fluence.. módosítása ezen video alapján
+példa file-ok módosítva.
Valamint mégegy leírás és mégegy - az első az Redmi 3 de itt a mi szempontunkból ugyan az.
Ésmégegy link, majd' minden benne van ami fentebb, képekkel. -
Melorin
addikt
válasz
Erről jut eszembe. Eddig ahány telefonom volt egyiken sem tudtam használni a kihangosításos beszélgetést, így ezen sem, mert ha nem beszélek, bekapcsolja a zajszűrést és a következő első szavamra aktiválódik csak újra a mikrofon, így a beszélgetőpartnerem nem hallja mondataim elejét mert "leharapja" a telefon. Erre van valami megoldás? Ki lehet kapcsolni a zajszűrést vagy az automatikus mikrofonnémítást?
-
válasz
Nekem ma volt egy 23 perces hívásom 4G full tereő. Végig akadt kimaradt. A szolgáltató volt amúgy. Mondom jó hogy kérdeztek, de nem hallok semmit és nálam eddig minden jó volt, semmi kimaradás. Itt az előtte való 50 perc telefonálást vettem alapul. Sztem nem nálam volt a baj.
pinnacle! Én sajnos az ilyen meg ilyen minőséghez szoktam. Ez alatt nekem minden @r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest